NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Én is váci út, nálunk sem lesz, hol melózol?😀mondjuk gondoltam hogy a lechner a legnagyobb veszélyzóna, szerencsémre ma home alapból officeban vagyok, remélem holnaptól elrendelik legalább további 2 hétre.a váci út sincs valami jó helyzetben ilyen szempontból.
eaglesmcnabb
nálunk is azért nincs még kötelező home office, mert a vpn nem bírná el.
kristof
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
mondjuk gondoltam hogy a lechner a legnagyobb veszélyzóna, szerencsémre ma home alapból officeban vagyok, remélem holnaptól elrendelik legalább további 2 hétre.nokiánál mi kaptunk email-t mi szerint a corvininon van vesély
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
mondjuk gondoltam hogy a lechner a legnagyobb veszélyzóna, szerencsémre ma home alapból officeban vagyok, remélem holnaptól elrendelik legalább további 2 hétre.a váci út sincs valami jó helyzetben ilyen szempontból.
eaglesmcnabb
nálunk is azért nincs még kötelező home office, mert a vpn nem bírná el.
több mint 4 éve
mondjuk gondoltam hogy a lechner a legnagyobb veszélyzóna, szerencsémre ma home alapból officeban vagyok, remélem holnaptól elrendelik legalább további 2 hétre.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Klaci79
22 217
remélem kábelen nem terjed...😉index.hu/belfold/2020/03/12/upc_magyarorszag_koronavirus/Discordról:vajon hírekben erről mikor olvashatunk?
"Haller Garden irodaház kiürítve
találtak egy vodás koronást
igy valószinűleg az MMC Vodát is kiüritik... hazaküldenek
a VSSC (stadionoknál levő) Voda irodaházat is kompletten lezárták mindenkit hazaküldtek
wow...escalates quickly"
Nomac
Borbinho
Borbinho
több mint 4 éve
bezonyám. (ez olyan, mint amikor az a milliomos csávó megvette valami betegség gyógyszerének a jogát, és iszonyatosan megemelte az árait. mondjuk őt aztán asszem jól meg is baszta az amerikai állam, teljesen rászálltak mindenféle indokból.)En a mult heten sajat szememmel lattam, hogy a munkavedelmi boltban a neni bevette a festo( elvileg vedekezesre alkalmas) maszkokat es szepen elkezdte atarazni.Nemtom. Én egyetlen kurva flakonnal akartam volna venni. Múlt kedden, pénteken és ma is. Állítólag reggel raktak ki (7-kor nyit a bolt), de 8:10-re csak az érintésmentes feltöltős Dettolból volt egy dobozzal. És ott állt a kocsi előtte, nem egy kartonnal pakoltak fel.Egyebként mire kell egy ránézésre hetvenévrs embernek 48 tekercs budipapír? 😊És mire kell vajon kartonszám a kézfertőtlenítő? Abban fürdenek a magyarok?
De tök komolyan, amikor mi négyen kb másfél-ket hónap alatt hasznalunk el egy 24 tekercses csomagot...
slowmotion
Klaci79
slowmotion
Mikor megkerdeztem mit csinal kiakadt es mondta hogy vehetek tole dragabban nemsokara😃
Kenny
több mint 4 éve
Értsék meg, nem-lesz-gáz-ár-e-me-lés!!4!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
...Mondjuk USA arra nincs felkészülve h tömegek számára biztosítson egészségügyi ellátást alaphelyzetben. csebiHa nincs biztosításod, nem terheled az eü. ellátórendszert.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 4 éve
En a mult heten sajat szememmel lattam, hogy a munkavedelmi boltban a neni bevette a festo( elvileg vedekezesre alkalmas) maszkokat es szepen elkezdte atarazni.Nemtom. Én egyetlen kurva flakonnal akartam volna venni. Múlt kedden, pénteken és ma is. Állítólag reggel raktak ki (7-kor nyit a bolt), de 8:10-re csak az érintésmentes feltöltős Dettolból volt egy dobozzal. És ott állt a kocsi előtte, nem egy kartonnal pakoltak fel.Egyebként mire kell egy ránézésre hetvenévrs embernek 48 tekercs budipapír? 😊És mire kell vajon kartonszám a kézfertőtlenítő? Abban fürdenek a magyarok?
De tök komolyan, amikor mi négyen kb másfél-ket hónap alatt hasznalunk el egy 24 tekercses csomagot...
slowmotion
Klaci79
slowmotion
Mikor megkerdeztem mit csinal kiakadt es mondta hogy vehetek tole dragabban nemsokara😃
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2020/03/12/upc_magyarorszag_koronavirus/Discordról:vajon hírekben erről mikor olvashatunk?
a VSSC (stadionoknál levő) Voda irodaházat is kompletten lezárták mindenkit hazaküldtek
wow...escalates quickly"
Nomac
Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Mondjuk USA arra nincs felkészülve h tömegek számára biztosítson egészségügyi ellátást alaphelyzetben. De tisztán látszik h bizonyos lépéseket meghoz (pl schengeni járatok, de shanghaibol és Japánból dél Koreából érkeznek a járatok ma is...), viszont kétszínű ebben Trump.Nem tudom hogy volt-e ez korábban (a philly, st louis grafikát betette talán diverdoc) de elég komoly sztem, érdekes lehet:Nagyjából hosszasan leírja, amit én megpróbáltam rövidebben szajkózni. Érdemes mindenkinek elolvasni, nagyon jó összefoglaló.( és ha usákok azt írják nem lesz kapacitásuk, nálunk ez hatványozottabb lesz).
medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-act-today-or-people-will-die-f4d3d9cd99ca
csebi
diverdoc
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Discordról:haver szerint az MCC-t nem üritik (elvileg ő ott van bent)
wow...escalates quickly"
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Egyebként mire kell egy ránézésre hetvenévrs embernek 48 tekercs budipapír? 😊eleve ha a karanténban nem lesz elegendő kaja, nem fog kelleni annyi WC papír... 😀
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
lehet, mostanában nem néztem ott a júpíszít, ritkán járok azon a részen. általában a pékség-spar-gyóccertár az, ameddig bemerészkedek.Pedig pl az allee-ban már a upc is pirosba borultDiscordról:Hallerben Vodás? (bár mióta a upc-t megvették, végülis mehet a dolog, de még nem láttam olyan nagy összeolvadást náluk)
wow...escalates quickly"
Nomac
slowmotion
r.baggio
na de remélem a Rossmann még nincs lezárva, pont be akartam menni munkába menet
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Pedig pl az allee-ban már a upc is pirosba borultDiscordról:Hallerben Vodás? (bár mióta a upc-t megvették, végülis mehet a dolog, de még nem láttam olyan nagy összeolvadást náluk)
wow...escalates quickly"
Nomac
slowmotion
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Discordról:Hallerben Vodás? (bár mióta a upc-t megvették, végülis mehet a dolog, de még nem láttam olyan nagy összeolvadást náluk)
wow...escalates quickly"
Nomac
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Discordról:Fake news... kormány szerint továbbra is csak 13 fertőzött van. Akik persze többnyire irániak, hiszen a külföldiek sokkal veszélyesebbek...
wow...escalates quickly"
Nomac
roberto23
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Discordról:Fake news... kormány szerint továbbra is csak 13 fertőzött van. Akik persze többnyire irániak, hiszen a külföldiekre sokkal veszélyesebb...
wow...escalates quickly"
Nomac
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Discordról:vajon hírekben erről mikor olvashatunk?
wow...escalates quickly"
Nomac
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2020/03/12/kina_bejelentette_hogy_naluk_veget_ert_a_jarvany/Azért ez lol.....
több mint 4 éve
Nem tudom hogy volt-e ez korábban (a philly, st louis grafikát betette talán diverdoc) de elég komoly sztem, érdekes lehet:Nagyjából hosszasan leírja, amit én megpróbáltam rövidebben szajkózni. Érdemes mindenkinek elolvasni, nagyon jó összefoglaló.( és ha usákok azt írják nem lesz kapacitásuk, nálunk ez hatványozottabb lesz).
medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-act-today-or-people-will-die-f4d3d9cd99ca
csebi
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Discordról: "Haller Garden irodaház kiürítve
wow...escalates quickly"
több mint 4 éve
Klaci79
22 217
Gondoltam rákeresek egy ilyen "csodaszerre" a neten....hát találtam 😀 😀 😀shopolo.hu/product/sanitizer?gclid=Cj0KCQjwu6fzBRC6ARIsAJUwa2QqodRQIf-VZzLYRLnr3okeupIklu-4v7pMDHNBv0jNW3BaysvcDBYaAi8_EALw_wcB
több mint 4 éve
Ja, vagy éppen dolgozni mennek....Haza kell érni a vadangyal 20. Évad 400. Részére, amit 70. Alkalommal ismétel a super tv2 10:00-kor.Hova a faszba mennek az öregek reggel 8kor?! Minden reggel teli a villamos, most is az 50ből kb 15 ember van aki 65 vagy idősebb.Bótba. Vagy orvoshoz. Vagy piacra.
Aztán amikor miattuk nem lesz elég lélegeztetőgép...
Szerk: és legalább felük köhög
Borbinho
slowmotion
Amadeus
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Klaci79
22 217
Üdv a klubban 😀Nemtom. Én egyetlen kurva flakonnal akartam volna venni. Múlt kedden, pénteken és ma is. Állítólag reggel raktak ki (7-kor nyit a bolt), de 8:10-re csak az érintésmentes feltöltős Dettolból volt egy dobozzal. És ott állt a kocsi előtte, nem egy kartonnal pakoltak fel.Egyebként mire kell egy ránézésre hetvenévrs embernek 48 tekercs budipapír? 😊És mire kell vajon kartonszám a kézfertőtlenítő? Abban fürdenek a magyarok?
slowmotion
Klaci79
slowmotion