Make Love
28 feliratkozó
több mint 13 éve
4-es vállpü azt hittem Megbukok másodjára is, köszönöm Istenem!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Most már 2diplomás munkanélküli vagyok, fuck yeah.empty taxiTescoéknál akkor elsőbbséget élvezel 😊
több mint 13 éve
Most már 2diplomás munkanélküli vagyok, fuck yeah.empty taxiriszpekt
több mint 13 éve
olyan rég használtam a skype accountomat h szerintem már meg sincs, hnap (gyanítom másnaposan) be kell járnom egy rahedli biztosítót, ha azután nem felejtem el és lesz időm akk letöltöm a szoftvert meg csinálok új accot és akk vállalom szívesenMost már 2diplomás munkanélküli vagyok, fuck yeah.empty taxigyere holnap 7-kor skype-ra ncaa podcastolni, legjobb melójjncaa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Most már 2diplomás munkanélküli vagyok, fuck yeah.empty taxigyere holnap 7-kor skype-ra ncaa podcastolni, legjobb meló

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Most már 2diplomás munkanélküli vagyok, fuck yeah.

Madden hates me.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Jól mondod.A cserét senki nem említette! :cool:
A nejemet nem cserélném le. 😊Bazzani
több mint 13 éve
ajánlom eme oldal képeinek tanulmányozását:https://www.facebook.com/abzsiraf
remek piktúrák vannak!

JT Daniels fan
több mint 13 éve
köszönöm Németország és Portugália! :cool:
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 13 éve
Jól mondod.(márha kapcsolati állapotod ideális 😀 )Hannimár van egy nagyon aranyos kislánya, úgyhogy erősen meglepődnék 😊
szerk. mmint Bazzának van gyereke, nem tudom mennyire vagyok félreérthető ennyi alvással 😀kristof
A nejemet nem cserélném le. 😊
több mint 13 éve
oké, de biztos nem véletlenül került az írás egy ilyen nevű topicba 😉 😀(márha kapcsolati állapotod ideális 😀 )Hannimár van egy nagyon aranyos kislánya, úgyhogy erősen meglepődnék 😊
szerk. mmint Bazzának van gyereke, nem tudom mennyire vagyok félreérthető ennyi alvással 😀kristof
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
(márha kapcsolati állapotod ideális 😀 )Hannimár van egy nagyon aranyos kislánya, úgyhogy erősen meglepődnék 😊
szerk. mmint Bazzának van gyereke, nem tudom mennyire vagyok félreérthető ennyi alvással 😀
több mint 13 éve
Van egy új szegedi kolléganőm. Ma ráakadtam facebookon és megláttam, hogy a kedvenc csapata a Detroit Lions. 😀Ebből szex lesz. 😀 (márha kapcsolati állapotod ideális 😀 )
Nem mellesleg a múltkor elhagyott egy 20ezrest és én találtam meg. Visszaadtam természetesen.Bazzani
több mint 13 éve
Van egy új szegedi kolléganőm. Ma ráakadtam facebookon és megláttam, hogy a kedvenc csapata a Detroit Lions. 😀Nem mellesleg a múltkor elhagyott egy 20ezrest és én találtam meg. Visszaadtam természetesen.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Fincsi lehet ez a suna... 😛
több mint 13 éve
http://www.rsvlts.com/2012/03/24/kate-upton-gif/gabtsiköszi szépen 😀
több mint 13 éve
http://www.rsvlts.com/2012/03/24/kate-upton-gif/gabtsimestermunka... és a gif-összeállítás is elég jó 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Úristen suti 😕 Mihamarabbi gyógyulást kívánok!
több mint 13 éve
Sok erőt és kitartást, mihamarabbi javulást nektek.lúfaszt, egy napot voltunk otthon aztán vissza rohamkocsival, bélelzáródás, már akkor is folyik a víz a tarkómon ha böfög vagy köhint, mostmár végetérhetne a horror.sutianapHéthét és három műtét után hazahozhattuk a babánkat a mai negyvekilencedik napján a születésének. End-to-end jejulum anastomozis és kétszer visszazárt. Hála mindenkinek aki erőt adott, és a teljes Bókay utca újszülött sebészeti osztálynak s nemcsak szakmailag, egyszerüen mindehol ott volt a figyelmük, szemek a pályán, hacsak egy könnycseppet is dörzsölgetett valaki... Szóval le a kalappal.sutianapJesszus, kirázott a hideg.
Remélem mostmár minden rendben van.
Mi volt a baj?Bazzani
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Nagyon sajnálom.lúfaszt, egy napot voltunk otthon aztán vissza rohamkocsival, bélelzáródás, már akkor is folyik a víz a tarkómon ha böfög vagy köhint, mostmár végetérhetne a horror.sutianapHéthét és három műtét után hazahozhattuk a babánkat a mai negyvekilencedik napján a születésének. End-to-end jejulum anastomozis és kétszer visszazárt. Hála mindenkinek aki erőt adott, és a teljes Bókay utca újszülött sebészeti osztálynak s nemcsak szakmailag, egyszerüen mindehol ott volt a figyelmük, szemek a pályán, hacsak egy könnycseppet is dörzsölgetett valaki... Szóval le a kalappal.sutianapJesszus, kirázott a hideg.
Mi volt a baj?Bazzani
Ha bármit is számít akkor mi nagyon szorítunk, hogy minden rendben legyen.
Kitartás.
több mint 13 éve
😕lúfaszt, egy napot voltunk otthon aztán vissza rohamkocsival, bélelzáródás, már akkor is folyik a víz a tarkómon ha böfög vagy köhint, mostmár végetérhetne a horror.sutianapHéthét és három műtét után hazahozhattuk a babánkat a mai negyvekilencedik napján a születésének. End-to-end jejulum anastomozis és kétszer visszazárt. Hála mindenkinek aki erőt adott, és a teljes Bókay utca újszülött sebészeti osztálynak s nemcsak szakmailag, egyszerüen mindehol ott volt a figyelmük, szemek a pályán, hacsak egy könnycseppet is dörzsölgetett valaki... Szóval le a kalappal.sutianapJesszus, kirázott a hideg.
Mi volt a baj?Bazzani
Kitartást és jobbulást kívánok!

Madden hates me.