NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 12 éve
egyetlen tantárgyra vagyok tőle, hogy minden kurzusom sikeres legyen!és ez nem 6 tantárgyat jelent mint múltkor 😀 hanem 15 bazmeg! 15! Redshirted Freshman korom óta nem volt olyan, hogy ne bukjak meg semmiből. A végén még ösztöndíjat is kapok.
hát ennyire vagyok király forma.
több mint 12 éve
úgy könnyű... 😀IQSOFT. Nekem szerencsére a cég állta. 😊Black_AdderMicrosoft Certificate 70-448: TS: Microsoft SQL Server 2008 Business Intelligence Development and Maintenance :cool:gratula! hol csináltad? én is gondolkodok vmi iesmiken, ciscos cuccok faszák lennének, csak kár h kiba drágák... 😕Divat
Máris szebben mutat a CVm, remélem jövőhéten a Pronak is örülhetekBlack_Adder
|
több mint 12 éve
IQSOFT. Nekem szerencsére a cég állta. 😊Microsoft Certificate 70-448: TS: Microsoft SQL Server 2008 Business Intelligence Development and Maintenance :cool:gratula! hol csináltad? én is gondolkodok vmi iesmiken, ciscos cuccok faszák lennének, csak kár h kiba drágák... 😕Divat
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Microsoft Certificate 70-448: TS: Microsoft SQL Server 2008 Business Intelligence Development and Maintenance :cool:gratula! hol csináltad? én is gondolkodok vmi iesmiken, ciscos cuccok faszák lennének, csak kár h kiba drágák... 😕
|
több mint 12 éve
Microsoft Certificate 70-448: TS: Microsoft SQL Server 2008 Business Intelligence Development and Maintenance :cool:Máris szebben mutat a CVm, remélem jövőhéten a Pronak is örülhetek
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Nekem anno gimiben volt tankönyv vásárlásakor, hogy visszajáró mellé visszakaptam a pénzemet is. Tanár nagyon megköszönte. Persze mikor nem jutott nekem fizika könyv és 2 héttel később mentem, hogy kéne na akkor meg lerázott...
több mint 12 éve
Mikey
18 752
egy nagyjabol 65 ev koruli emberbol kinezem, h nem is nezi, mit ad kp-kent oda.azt mondta, h amikor hazament, es megnezte mennyi penze van, furcsallta, h sokkal tobbje van, mint amennyivel elindult vasarolni.
egyreszt ezt elhiszem egy olyan embernek, aki visszaad 9 000 forintot, masreszt nem is erdekel a mikentje, a lenyeg h a vege szep es jo.
nagyon jo - szo szerint - tanulopenz volt ez nekem is.
több mint 12 éve
jo erzes megtapasztalni, h nem csak en vagyok becsuletes ember.Nekem ehhez nem kellett volna egy egész éjszaka. Csak egy másodperc.
tegnap sikeresen 10 000 forintbol adtam vissza egy vevonek, pedig o csak 1 000 forintot adott.
nem tudom h csinaltam, nem is ez most a lenyeg.
hanem az, h az ur ma visszajott a boltba, es visszaadta a hianyzo 9 000 forintot.
mert ahogy mondta, az ejjel aludni alig tudott, annyira zavarta a dolog.
egy pillanat alatt visszajott az eletkedvem.
aligha olvassa ezt, de ezuton is orok halam neki.Mikey
több mint 12 éve
Mikey
18 752
jo erzes megtapasztalni, h nem csak en vagyok becsuletes ember.tegnap sikeresen 10 000 forintbol adtam vissza egy vevonek, pedig o csak 1 000 forintot adott.
nem tudom h csinaltam, nem is ez most a lenyeg.
hanem az, h az ur ma visszajott a boltba, es visszaadta a hianyzo 9 000 forintot.
mert ahogy mondta, az ejjel aludni alig tudott, annyira zavarta a dolog.
egy pillanat alatt visszajott az eletkedvem.
aligha olvassa ezt, de ezuton is orok halam neki.
több mint 12 éve
egyszer hagytam el európát, persze akkor járt itt a pats. most javítok!http://www.youtube.com/watch?v=3gOALHz7EA4
londonbébi 😀triangle
több mint 12 éve
új laptop és a munka karrierem is egyre jobb és jobb 😊
JT Daniels fan
több mint 12 éve
AFC CHAMPIONS :cool: SUPERBOWL BABY 😀 😀
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Mikey
18 752
...the little things that make life great.http://imageshack.us/photo/my-images/705/whitesox3.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/825/whitesox1.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/24/whitesox2i.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/835/dsc6398.jpg/
ezuton is koszonet erte grafinak!!
több mint 12 éve
triangle
1 283
egyszer hagytam el európát, persze akkor járt itt a pats. most javítok!londonbébi 😀
több mint 12 éve
Itthon újra. Megvolt a műtét, 2 hét és teljes értékű munkát végezhetek. 😊szabahiányoztál Drága! :rolleyes:
|
több mint 12 éve
szaba
10 547
Itthon újra. Megvolt a műtét, 2 hét és teljes értékű munkát végezhetek. 😊
több mint 12 éve
jövő héten végre 5 év után újra a sípályán :cool: már vágom a centit 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ki döglik meg előbb? 😂Szombaton bunyó!itasd át higannyal a fáslikat 😀briareos
Remélem nem csattintják szét nagyon az orcámat! :cool:catattack
több mint 12 éve
Szombaton bunyó!itasd át higannyal a fáslikat 😀
Remélem nem csattintják szét nagyon az orcámat! :cool:catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Szombaton bunyó!Remélem nem csattintják szét nagyon az orcámat! :cool:
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Értem!Köszi neked is meg mindenkinek a jókívánságokat! 😊Ja,mert?JoeyPorterCsak kérdeztem.
Ott van a Mercedes kiképzőbázisa.
Sok sikert!catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ja,mert?JoeyPorterCsak kérdeztem.
Ott van a Mercedes kiképzőbázisa.
Sok sikert!
több mint 12 éve
Ő lesz a főnököd 😂Ja,mert?JoeyPorterElvileg gyártóberendezések működését kell majd figyelgetnem 😊 (Mercedes,Kecskemét)JoeyPorterHeliport? 😀catattack