Make Love
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Mostohatesóm kelt el, így ezt megúsztam 😛Imádom az esküvőket. Ingyen pia, ingyen kaja, móka, nevetés.shawnkaAzért egy szolid 20ezrest csúsztatsz előtte a borítékba,hogy "ingyen" legyen. 😀Bazzani
több mint 14 éve
Hol mennyi a szokás.20?vadibandiImádom az esküvőket. Ingyen pia, ingyen kaja, móka, nevetés.shawnkaAzért egy szolid 20ezrest csúsztatsz előtte a borítékba,hogy "ingyen" legyen. 😀Bazzani
Mi 20at adtunk utoljára amikor ketten voltunk a nejemmel.
Mondjuk nem volt túl közeli barát.
több mint 14 éve
20?Imádom az esküvőket. Ingyen pia, ingyen kaja, móka, nevetés.shawnkaAzért egy szolid 20ezrest csúsztatsz előtte a borítékba,hogy "ingyen" legyen. 😀Bazzani

több mint 14 éve
Imádom az esküvőket. Ingyen pia, ingyen kaja, móka, nevetés.shawnkaAzért egy szolid 20ezrest csúsztatsz előtte a borítékba,hogy "ingyen" legyen. 😀
több mint 14 éve
Imádom az esküvőket. Ingyen pia, ingyen kaja, móka, nevetés.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
irány egy hétre Kenese, jók legyetek, és ne írjatok sokat, mert szeretném visszaolvasni 😊shawnka/deny/vadkender majd írjatok már facebookon üzit, h akkor a talit, hol, meg, h rendezzük le 😉
több mint 14 éve
1 hétig enyém a lakás :cool:FViktor93akkor hol is lesz a buláj? 😊
|
több mint 14 éve
1 hétig enyém a lakás :cool:
több mint 14 éve
Na akkor rögtön 198 😀 Plusz akkor ez a nap két ember életében vált feketévé 😀
több mint 14 éve
Úgy néz ki 15 év várakozás után így 20 évesen összejöttem az ovodás, általános iskolás, és azóta is folyamatos tartó szerelmemmel 😊 PER PILL AZ SE ÉRDEKEL HA NEM LESZ NFL SZEZON, bocs 😀JayBGrat hozzá. Aztán ne mostanában legyen a 99 😀
Amúgy ha már make love: Kibékültem barátnőmmel. 😛
több mint 14 éve
mikorra kéred a 99-et? 😊Divatazt majd egy gy betűvel kezdődő topicba írt bejegyzésem fogja elárulni 😛
több mint 14 éve
Úgy néz ki 15 év várakozás után így 20 évesen összejöttem az ovodás, általános iskolás, és azóta is folyamatos tartó szerelmemmel 😊 PER PILL AZ SE ÉRDEKEL HA NEM LESZ NFL SZEZON, bocs 😀JayBMajd fog. 😂 😛
Amúgy grat! 😊 😛 😀
több mint 14 éve
Úgy néz ki 15 év várakozás után így 20 évesen összejöttem az ovodás, általános iskolás, és azóta is folyamatos tartó szerelmemmel 😊 PER PILL AZ SE ÉRDEKEL HA NEM LESZ NFL SZEZON, bocs 😀
több mint 14 éve
Végre bekerültem a google+-ba (H) be is jelöltem Tenorxt 😊adam8😀 Bazze neked meg elfelejtettem meghívót küldeni 😀
Rámírhattál volna msnen, emlékszem a PMet még mobilról néztem, és mondtam magamban, hogy majd a gépről küldök. Bocs 😕
több mint 14 éve
Végre bekerültem a google+-ba (H) be is jelöltem Tenorxt 😊
több mint 14 éve
nyúúú tíívíí...jeeee (samu 40" LED) nem rossz dolog az 1080p-s filmet nézni rajta a monitor után 😊
|
több mint 14 éve
Imádok újrafelfedezni rég elfeledett kedvenceket 😊 (nem az elpusztult régi háziállatok tetemére gondolok 😛)Ja, amúgy grat iktriad 😊
több mint 14 éve
A mai etapon elért eredménnyemmel 32. lettem a cyclinggames.de tour fantasy játékában világviszonylatban.http://www.cyclinggames.de/tour/content/konkurrenz1.php?team=817
Nem rossz egy olyasvalakitől aki életében előszór próbálja ki magát a fantasy világában(bármilyen sportágban). Köszönet a linkért shawnkának.
több mint 14 éve
egy fröccs nem fröccs, de whiskey-t is iszok, van belőle nálunk vagy 100 féletúl sok :p szmájlit használsz, amúgy ha van két lábad és pénzed a buszjegyre bármikor, csak szállásod nem leszJJakkor megismételve: azt mondtad csak whiskeyt iszolHurka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
túl sok :p szmájlit használsz, amúgy ha van két lábad és pénzed a buszjegyre bármikor, csak szállásod nem leszJJakkor megismételve: azt mondtad csak whiskeyt iszol
több mint 14 éve
túl sok :p szmájlit használsz, amúgy ha van két lábad és pénzed a buszjegyre bármikor, csak szállásod nem lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
brutálkemény melónap végén, még munkaidő közben (!) fröccsözni a főnökkel és a kollégákkal azért eléggé kellemes feszültségoldó, pláne a balatonpartonJJazt mondtad csak whiskeyt iszol 😛 mikor mehetek le?
több mint 14 éve
brutálkemény melónap végén, még munkaidő közben (!) fröccsözni a főnökkel és a kollégákkal azért eléggé kellemes feszültségoldó, pláne a balatonparton

---