Make Love
28 feliratkozó
több mint 14 éve
remélem jó lesz 😊Ma Balcsi. Holnaptól Olaszország 😊Lakioszt a wizards sigemmel mi lesz ?Höri

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Ma Balcsi. Holnaptól Olaszország 😊Lakioszt a wizards sigemmel mi lesz ?
több mint 14 éve
Ma Balcsi. Holnaptól Olaszország 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
napsütés+lányok+duna+vizisí majdan egy kis sör és halászléeste pedig halfőző fesztivál
óriási 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
durva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
K&H Lízingcsoport.Még csak 2 napja tolom, de kibaszott jó ez a nyári gyakorlat. Annak ellenére hogy egyből 2 óra túlórával kezdtem 😀Hol melózol?neuw
Egyetlen hátrány, hogy így nem látom a Tourt...eaglesmcnabb
Mondjuk jobb lenne ha 2-vel mellette lennék a Deloitte-nál, de eddig kurva nagy + csalódás 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Még csak 2 napja tolom, de kibaszott jó ez a nyári gyakorlat. Annak ellenére hogy egyből 2 óra túlórával kezdtem 😀Hol melózol?
Egyetlen hátrány, hogy így nem látom a Tourt...eaglesmcnabb
-------------------------
-------------------------
több mint 14 éve
Még csak 2 napja tolom, de kibaszott jó ez a nyári gyakorlat. Annak ellenére hogy egyből 2 óra túlórával kezdtem 😀Egyetlen hátrány, hogy így nem látom a Tourt...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Első év kivégezve, 62/62 kredit :cool:HanniNekem 69/69, de már mióta 😛 bár az átlagom 4,5ig süllyedt ebben a félévben, sajna a szokásos leszarás 2-3 tárgynál nem jött be.
több mint 14 éve
Első év kivégezve, 62/62 kredit :cool:
több mint 14 éve
Harcsapörkölt, Duna, napsütés, Heineken (L)

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Holnaptól 1 hét Csopak. 😊 Remélem jó lesz életem első nyaralása.Sebaj, abból hármat úgyis bukni fogtok. 😛
Bár nem teljes az örömöm, mert 5 White Sox meccsről lemaradok. De hát valamit valamiért.Mikey
több mint 14 éve
Kurva jó volt a senior tábor 😀Mikey, én is megyek Csopakra péntek-szombat-vasárnap, mert jön a következő tábor 😀
több mint 14 éve
Holnaptól 1 hét Csopak. 😊 Remélem jó lesz életem első nyaralása.Bár nem teljes az örömöm, mert 5 White Sox meccsről lemaradok. De hát valamit valamiért.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
ahhoz képest milyen szépen leírtad... 😀A vicc, hogy erre a hozzászólásomra nem is emlékszem... :rolleyes: 😂Asbeebebasztam 😀 😀 😀Asbeeén is végre 😀😀😀 már hiányzott nagyon.. :cool:Hall Of Green
|
több mint 14 éve
Nagykorú vagyok végre 😀
több mint 14 éve
A vicc, hogy erre a hozzászólásomra nem is emlékszem... :rolleyes: 😂bebasztam 😀 😀 😀Asbeeén is végre 😀😀😀 már hiányzott nagyon.. :cool:Hall Of Green
több mint 14 éve
bebasztam 😀 😀 😀Asbeeén is végre 😀😀😀 már hiányzott nagyon.. :cool:
több mint 14 éve
hát ha más nem is, a mai napom tényleg 😂és még a felénél se tartok 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Áh, bokán fosom magamat, ha összejön jövő nyáron 1 hónap CHI. 😀
több mint 14 éve
pénteken csodás retro high school soccer lesz, mivel kedves ex osztálytársaim kitalálták, hogy a régi idők emlékére rúgdaljuk szét egymást a műfüvön és bikázzuk át a labdát a szomszéd kertbe, mint a régi szép időkben 😊nba draft éjszakázás után hótt kómásan, igen csudás lesz.
szombaton meg birthday páári, california gurls, kúl.
több mint 14 éve
háromésfélhónapnyi dünnyögés után eltávozott a Q többségi tulajdonos, igy most viszont enyim lett a többség 😂 hogyazatelibevertrohadtkurvahétszzzzzzzzzzzzázát, hogy kibekkeltem
römélem mostmár az NFLPA is sikerrel jár! HAJRÁ! NE HAGYD MAGAD!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😊