Make Love
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Csak nem poli-toli?De. Viszont akkor ide sem fogok gyűlölködni 😛
Tanít ott (is) néhány ismerősöm.vadibandi
több mint 14 éve
akkor csak a szerkesztők 😂mondanám, hogy minden bowl.hu-s vendégem egy italra, de mivel mint írtam sajnos új playbookot kell elsajátítanom idén, ezért egyelőre nem merek ígérni semmit 😊JJjeeeeeeeeee!!augusztus első hetében esélyes egy hét siófok, haverokkal, meglátogatlak majd 😊Fucu
idén is Coke 😊JJ
több mint 14 éve
mondanám, hogy minden bowl.hu-s vendégem egy italra, de mivel mint írtam sajnos új playbookot kell elsajátítanom idén, ezért egyelőre nem merek ígérni semmit 😊jeeeeeeeeee!!augusztus első hetében esélyes egy hét siófok, haverokkal, meglátogatlak majd 😊Fucu
idén is Coke 😊JJ

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Csak nem poli-toli?Akkor csodálkozom, illetve aggodalmamat szeretném kifejezni, mert az alkotmányjog még a könnyebb tantárgyak közé tartozik.Nem jogásznak tanulok, és egy nap felkészüléssel maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel 😀Hanni
Persze szembe jut, amikor engem hoztak zavarba azzal a kérdéssel, hogy a temetőben fekvő elhunytak magyar állampolgárnak számítanak-e?vadibandi
Tanít ott (is) néhány ismerősöm.

több mint 14 éve
Akkor csodálkozom, illetve aggodalmamat szeretném kifejezni, mert az alkotmányjog még a könnyebb tantárgyak közé tartozik.Nem jogásznak tanulok, és egy nap felkészüléssel maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel 😀
Persze szembe jut, amikor engem hoztak zavarba azzal a kérdéssel, hogy a temetőben fekvő elhunytak magyar állampolgárnak számítanak-e?vadibandi
több mint 14 éve
Akkor csodálkozom, illetve aggodalmamat szeretném kifejezni, mert az alkotmányjog még a könnyebb tantárgyak közé tartozik.Mindezt hol?vadibandiELTE ÁJKHanni
Persze szembe jut, amikor engem hoztak zavarba azzal a kérdéssel, hogy a temetőben fekvő elhunytak magyar állampolgárnak számítanak-e?

több mint 14 éve
jeeeeeeeeee!!augusztus első hetében esélyes egy hét siófok, haverokkal, meglátogatlak majd 😊
idén is Coke 😊JJ
több mint 14 éve
Hááháháhááhhhh 😂 Nem egészen 😀Alkotmányjog - 2(elégséges)HanniViktornál tanultál? 😀apeszos
több mint 14 éve
az nembaj, mert igen jó programok lesznek, úgyh kell a hely.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
ami csak időszakos, az nem is lehet függőség 😛jeeeeeeeeee!!drogfüggőség FTW 😀pc_x
idén is Coke 😊JJ
azért örülök mert az új vezetőség ellenére is felvettek, aki meg majd jön le Siófokra meg fog lepődni, mert az egész Aranypartot feltúrták, és a CC is másmilyen lesz, mint az elmúlt 2-3 évben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
jeeeeeeeeee!!idén is Coke 😊

---
több mint 14 éve
Majdnem.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Igen,már tudom mire volt szükségem 😊 Pusztított a koncert 😊LakiMi történt, itt járt a Jonas Brothers? 😀 😀 😛
több mint 14 éve
Igen,már tudom mire volt szükségem 😊 Pusztított a koncert 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
yeyeyeyeyyeeeeeeeeeee(Így örülök barátom sikerének)
http://www.onlinepokerhu.com/poker/Royalize-3-frtk-6-a-Sunday-Millionon-Belabacsi-a-Full-Tilten-nyert-nagyot
több mint 14 éve
nekem origon az írásbeli és a szóbeli is kerek 60% volt anno 😀 Lehet hogy Léteznek normális javítók is. Sajnos azóta ezt kezdem megkérdőjelezni.Az írásbeli (B) (angol nyelv)vizsgája SIKERES: 38 vizsgapont (76%) :cool: :cool:én anno kerek 60%-kal mentem át. 😀Amadeus91
Ha más nem is ennyi haszna már volt ennek a félévnek 😊Cowboykarcsi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Az írásbeli (B) (angol nyelv)vizsgája SIKERES: 38 vizsgapont (76%) :cool: :cool:én anno kerek 60%-kal mentem át. 😀
Ha más nem is ennyi haszna már volt ennek a félévnek 😊Cowboykarcsi
több mint 14 éve
Scorpions koncert: vágom már a centit. Valószínüleg találunk apámmal ég backstage jegyet is :cool: és akkor jön majd fotó a Srácokkal 😊 Bódottág 😊

Hanni