NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
166
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
78
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
63
14
22:25
Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Na, Avril album végre nekem is megvan.Fetomy: írd át dátumot tegnapira aláírásban 😀 (de amúgy 2.-a honnan jött? 😛)
több mint 13 éve
végre nemcsakhogy gépem van, de még a buzi windows7 is ráment... 😊 végre valami jó is van ezen a retek napon 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Debrecen Csokonai Étterem Mulatozás 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Amit még te mutattál orosz fan oldalt, ott a főoldalon az első bejegyzésben van a link. 😊
több mint 13 éve
Szeretem, amikor egy új albumot teljesen véletlenül 'kiszivárogtatnak' a hivatalos megjelenés előtt másfél héttel. 😊MikeyLIIIIIINKEEEEEET 😀 Kösz, hogy beírtad 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Szeretem, amikor egy új albumot teljesen véletlenül 'kiszivárogtatnak' a hivatalos megjelenés előtt másfél héttel. 😊
több mint 13 éve
Oda, pontosan oda. 😛 😊És hova lehet írni ilyen fincsi címmel szakdogát írni?vadibandiMondjuk Political science. :cool:Hanni
több mint 13 éve
És hova lehet írni ilyen fincsi címmel szakdogát írni?vadibandiMondjuk Political science. :cool:
több mint 13 éve
És hova lehet írni ilyen fincsi címmel szakdogát írni?A címe: A totalitárius rendszerek természetéből fakadó önpusztításLassan végzek a szakdogámmal, öröm, bódottá. 😂VrijbloedMi a címe?vadibandi
És akkor most magyarul is: ( 😂 ) Miért volt végső soron önpusztító a náci, illetve a sztálinista rendszer/mozgalom.Vrijbloed
több mint 13 éve
A címe: A totalitárius rendszerek természetéből fakadó önpusztításLassan végzek a szakdogámmal, öröm, bódottá. 😂VrijbloedMi a címe?vadibandi
És akkor most magyarul is: ( 😂 ) Miért volt végső soron önpusztító a náci, illetve a sztálinista rendszer/mozgalom.
több mint 13 éve
Lassan végzek a szakdogámmal, öröm, bódottá. 😂VrijbloedMi a címe?
több mint 13 éve
Lassan végzek a szakdogámmal, öröm, bódottá. 😂
több mint 13 éve
Torgyán beszédeit még mindig nagyon bírom. 😊Ejjj, de hiányzik ő és Kuncze a mai politikai palettáról. Mindig lehetett nevetni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
:cool: HIP-NO-TIZŐR KIRÁLY!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=LrFParjCnkk&feature=player_embeddedTomeeeAdja rendesen 😊
több mint 13 éve
Tomeee
753
Ma kiderült hogy van egy 3 éves húgom. Az a vicc, hogy faterommal azért egy olyan hetente, két hetente szoktam beszélni, de ezt valahogy nem sikerült említenie eddig. Felugrott egy kislánnyal, hogy pisilnie kell. Kérdezem hogy hívnak, aszondja Demeter Rebeka. Mondom mivan? Mondja az öreg, hogy ez a húgod bazmeg. 😀DömeNekem úgy 3-4 éve írt egy akkor 14 éves kislány májvipen, hogy szia, az eredeti nevem Borsik Leila. Mondom jó. 😀
Bár engem annyira nem lepett meg, apámat utoljára cirka 8 éve láttam 😀
több mint 13 éve
Főnököméknek volt ez csak ott pont fordítva,már hárman voltak fiúk testvérek,úgyhogy szüleik bevállalták a a negyedik terhességet hátha az lány lesz.Erre sikerült egy fiú ikerpárt szülni.Ma kiderült hogy van egy 3 éves húgom. Az a vicc, hogy faterommal azért egy olyan hetente, két hetente szoktam beszélni, de ezt valahogy nem sikerült említenie eddig. Felugrott egy kislánnyal, hogy pisilnie kell. Kérdezem hogy hívnak, aszondja Demeter Rebeka. Mondom mivan? Mondja az öreg, hogy ez a húgod bazmeg. 😀Döme😀 filmre való
Saját rokonságban: házasság, példás családapával, született 4 gyerek, mind lány, de az apa már az elsőt is fiúnak akarta, a 3. és 4. gyereket is csak azért vállalták, hátha fiú lesz.
Kb. amikor már a legkisebb lány is nagykorúság küszöbén állt, feltűnt egy nő (akinek az apával a házassága előtt volt egy lazább kapcsolata) azzal, hogy van egy gyereke az apától. Amikor annak idején rájött hogy terhes, eltitkolta, megszakította az apával a kapcsolatot és csak mostanában mondta el a gyereknek is, hogy ki az igazi apja
mondanom se kell, hogy fiú volt a gyerek 😀 először mindenki kételkedett, míg be nem mutatták a srácot, kiköpött apja volt.atapapa
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Ma kiderült hogy van egy 3 éves húgom. Az a vicc, hogy faterommal azért egy olyan hetente, két hetente szoktam beszélni, de ezt valahogy nem sikerült említenie eddig. Felugrott egy kislánnyal, hogy pisilnie kell. Kérdezem hogy hívnak, aszondja Demeter Rebeka. Mondom mivan? Mondja az öreg, hogy ez a húgod bazmeg. 😀Döme😀 filmre való
Saját rokonságban: házasság, példás családapával, született 4 gyerek, mind lány, de az apa már az elsőt is fiúnak akarta, a 3. és 4. gyereket is csak azért vállalták, hátha fiú lesz.
Kb. amikor már a legkisebb lány is nagykorúság küszöbén állt, feltűnt egy nő (akinek az apával a házassága előtt volt egy lazább kapcsolata) azzal, hogy van egy gyereke az apától. Amikor annak idején rájött hogy terhes, eltitkolta, megszakította az apával a kapcsolatot és csak mostanában mondta el a gyereknek is, hogy ki az igazi apja
mondanom se kell, hogy fiú volt a gyerek 😀 először mindenki kételkedett, míg be nem mutatták a srácot, kiköpött apja volt.
több mint 13 éve
csípd fel az új öreganyád nővérét aztán ember meg nem mondja, hogy 70 év múlva ki mit örököl 😀Persze a nő akivel együtt él. De mellette van egy 16 éves "mostohaanyám" is, őt ide szokta hozni tologatni a pincénkbe. 😂Hát azért délután nekem is volt egy akadásom. Fater sosem az átgondolt életviteléről volt ismert, de ez azért tőle is zura volt... 😊DömeÉs tudod azt is, ki az új """"mostohaanyád"""? 😀szaba
Döme
több mint 13 éve
Amúgy az. Ő az a fajta ember, aki havernak nagyon jó, igazi apának viszont nulla.ezt nem hiszem el,nagyon nagy arc lehet az apád 😀NewmanÉs tudod azt is, ki az új """"mostohaanyád"""? 😀szabaPersze a nő akivel együtt él. De mellette van egy 16 éves "mostohaanyám" is, őt ide szokta hozni tologatni a pincénkbe. 😂
Döme
Mondjuk soha nem sírdogáltam emiatt.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Azért ez már kicsit nekem a ló túloldala. 😐Persze a nő akivel együtt él. De mellette van egy 16 éves "mostohaanyám" is, őt ide szokta hozni tologatni a pincénkbe. 😂Hát azért délután nekem is volt egy akadásom. Fater sosem az átgondolt életviteléről volt ismert, de ez azért tőle is zura volt... 😊DömeÉs tudod azt is, ki az új """"mostohaanyád"""? 😀szaba
Szóval nem kispályás faszi.Döme
több mint 13 éve
ezt nem hiszem el,nagyon nagy arc lehet az apád 😀Persze a nő akivel együtt él. De mellette van egy 16 éves "mostohaanyám" is, őt ide szokta hozni tologatni a pincénkbe. 😂Hát azért délután nekem is volt egy akadásom. Fater sosem az átgondolt életviteléről volt ismert, de ez azért tőle is zura volt... 😊DömeÉs tudod azt is, ki az új """"mostohaanyád"""? 😀szaba
Döme
több mint 13 éve
Stiffler mamája 😂És tudod azt is, ki az új """"mostohaanyád"""? 😀szabaAztkva, jól birod én valszeg sokkot kaptam volna 😊JayBHát azért délután nekem is volt egy akadásom. Fater sosem az átgondolt életviteléről volt ismert, de ez azért tőle is zura volt... 😊Döme
több mint 13 éve
Persze a nő akivel együtt él. De mellette van egy 16 éves "mostohaanyám" is, őt ide szokta hozni tologatni a pincénkbe. 😂És tudod azt is, ki az új """"mostohaanyád"""? 😀szabaAztkva, jól birod én valszeg sokkot kaptam volna 😊JayBHát azért délután nekem is volt egy akadásom. Fater sosem az átgondolt életviteléről volt ismert, de ez azért tőle is zura volt... 😊Döme
Szóval nem kispályás faszi.