Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Ezt a Verrasztót nem lehetett volna a bátyjával együtt hazaküldeni? A maradék 3 ember teljesen OK.Talk about bias 😛 A fiatal csaj repülőrajttal is rosszabb időt úszott, mint Verrasztó...
somoskovig
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ezt a Verrasztót nem lehetett volna a bátyjával együtt hazaküldeni? A maradék 3 ember teljesen OK.Döntőre le lehet cserélni Jakabosra, szal van remény 😀
somoskovig
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
szédületes, hogy Jenő mekkora hülye, vazze Kapást majdnem megette, mert az első 50-en nem verte meg a brazilt, persze akkor már kussban volt mikor a 200 végén a brazil sehol sem volt
több mint 8 éve
Ezt a Verrasztót nem lehetett volna a bátyjával együtt hazaküldeni? A maradék 3 ember teljesen OK.Teljesen korrekt időt úszott, most éppen felesleges szidnod.
somoskovig
Ajna úszott szemre gyengébbet, Zsu helyette jöhetne. Ha mindenki rátesz fél másodpercet, plusz az Ajna => Zsu 1 mp, akkor országos csúcs lehet. Aztán hogy az mire elég.... éremre még az is kicsi eséllyel.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Kampman
28 331
Ezt a Verrasztót nem lehetett volna a bátyjával együtt hazaküldeni? A maradék 3 ember teljesen OK.A döntőben lehet cserélni elvileg.
somoskovig
több mint 8 éve
Ezt a Verrasztót nem lehetett volna a bátyjával együtt hazaküldeni? A maradék 3 ember teljesen OK.
több mint 8 éve
Kampman
28 331
Semmi értelme, hogy itt megszakadjon, teljesen esélytelen az érem amúgy is,
több mint 8 éve
Nem jobb taktika a legjobb embert előre tenni?Mondjuk így megvan Katinkának az opció, hogy lefürödje, ha nincs esély
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
a vietnami jól elszúrta a döntőben az utsó 6 lövéséttoronymagasan vezetett...
több mint 8 éve
nem tudom volt írva hogy nem Kenderesinek hanem Le Closnak mutogatott Phelps a 200m pille után
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Az endori ütközet óta nem annyira.sötét erő rulez?dehogy vagyok a padawanod, én pont az ellenkezőjét képviselem, annak, amit te 😛Igen padawan jelöltkém.Áron nyom egy imregézátellenjinxeltem és bejött. látod ezt iktriad?
Kampman
Kampman
iktriad
Kampman
peterk2005
több mint 8 éve
sötét erő rulez?dehogy vagyok a padawanod, én pont az ellenkezőjét képviselem, annak, amit te 😛Igen padawan jelöltkém.Áron nyom egy imregézátellenjinxeltem és bejött. látod ezt iktriad?
Kampman
Kampman
iktriad
Kampman
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Kampman
28 331
dehogy vagyok a padawanod, én pont az ellenkezőjét képviselem, annak, amit te 😛Igen padawan jelöltkém.Áron nyom egy imregézátellenjinxeltem és bejött. látod ezt iktriad?
Kampman
Kampman
iktriad
több mint 8 éve
Igen padawan jelöltkém.Áron nyom egy imregézátellenjinxeltem és bejött. látod ezt iktriad?
Kampman
Kampman
több mint 8 éve
Jughead
5 220
Décsi hiába magyar annyira antipatikus volt a viselkedése, hogy nem tudom bánni a kiesését...
több mint 8 éve
Décsi negyedannyit foglalkozott volna a bírókkal, most továbbmegyJópár necces ítélet volt, megértem h felbaszta magát idegileg.
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Décsi negyedannyit foglalkozott volna a bírókkal, most továbbmegy
több mint 8 éve
Stankovics is elszállt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Kampman
28 331
hát persze.mind szoktunk magunkkal beszélgetni, ugye?Neked már fórumra se kell járni hogy lehüjézz valakit, megcsinálod egymagadban? 😀 😀a csajok úszása és 2 vívás ha jól látom tök egyszerre lesz?faszán kiszámoltad hülyegyerek😊
NB2
NB2
peterk2005
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 331
mind szoktunk magunkkal beszélgetni, ugye?Neked már fórumra se kell járni hogy lehüjézz valakit, megcsinálod egymagadban? 😀 😀a csajok úszása és 2 vívás ha jól látom tök egyszerre lesz?faszán kiszámoltad hülyegyerek😊
NB2
NB2
peterk2005
több mint 8 éve
ly-nalNeked már fórumra se kell járni hogy lehüjézz valakit, megcsinálod egymagadban? 😀 😀a csajok úszása és 2 vívás ha jól látom tök egyszerre lesz?faszán kiszámoltad hülyegyerek😊
NB2
NB2
peterk2005
több mint 8 éve
Neked már fórumra se kell járni hogy lehüjézz valakit, megcsinálod egymagadban? 😀 😀a csajok úszása és 2 vívás ha jól látom tök egyszerre lesz?faszán kiszámoltad hülyegyerek😊
NB2
NB2