Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Kim is ezt gondolhatja.Ah akkor pláne durva leszNa akkor most némi bosszú Imréért, bár félek, hogy ez már nem lesz meg. Nagyon kemény. Gondolom az orosz is továbbmentKim ellen esett ki
dande
Toca
dande
Ki következik? A címvédő. Nah, ez durva lesz. 😊
több mint 8 éve
a kínai srác kikapottmentsége egy japántól😊
jah cselgáncsról dumálok
több mint 8 éve
23:30 az elődöntő
több mint 8 éve
Judoban kimaradt hátra?és Cirjenics Miklós
Abigél ls Bor Barna?
ThundersNFL
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Judoban kimaradt hátra?Abigél ls Bor Barna?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Kampman
28 331
2002minden Jung-hwan köcsögEz az, én már elégedett vagyok innentől. Ki következik?a koreai Kim Jungwhan, a világranglista 2. helyezettje.
dande
empty taxi
(Ahn Jung-hwan, 2012 olasz-korea)
braxa88
több mint 8 éve
Szép volt Áron tovább tovább tovább
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Ah akkor pláne durva leszKim ellen esett kiNa akkor most némi bosszú Imréért, bár félek, hogy ez már nem lesz meg. Nagyon kemény. Gondolom az orosz is továbbmentEz az, én már elégedett vagyok innentől. Ki következik?a koreai Kim Jungwhan, a világranglista 2. helyezettje.
dande
empty taxi
dande
Toca
több mint 8 éve
Kim ellen esett kiNa akkor most némi bosszú Imréért, bár félek, hogy ez már nem lesz meg. Nagyon kemény. Gondolom az orosz is továbbmentEz az, én már elégedett vagyok innentől. Ki következik?a koreai Kim Jungwhan, a világranglista 2. helyezettje.
dande
empty taxi
dande
több mint 8 éve
Na akkor most némi bosszú Imréért, bár félek, hogy ez már nem lesz meg. Nagyon kemény. Gondolom az orosz is továbbmentEz az, én már elégedett vagyok innentől. Ki következik?a koreai Kim Jungwhan, a világranglista 2. helyezettje.
dande
empty taxi
több mint 8 éve
Ez az, én már elégedett vagyok innentől. Ki következik?a koreai Kim Jungwhan, a világranglista 2. helyezettje.
dande
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Jól van, Szilágyi csak behúzta a végén.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Kampman
28 331
Egyértelműen a párbajtőr a legizgalmasabb.Az utolsó 6 egylámpás találat Ároné volt.
több mint 8 éve
Kicsit belenéztem a műugrásba, és tényleg nagyon gáz a víz színe + ki tudja mi van benne. Szörnyű nagy blama.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Ez az, én már elégedett vagyok innentől. Ki következik?
több mint 8 éve
Hát közben megnyugodott onnan már sima.
több mint 8 éve
xrace77
4 515
Sima. 😊
több mint 8 éve
dr0725
482
jó ez a győzelem így is, de azért ha már ott volt igazán lecsaphatta a román fejét 😀
több mint 8 éve
gyönyörűűűűűű
több mint 8 éve
11-10-nél a bíró egy picit szerintem belenyúlt, de mivel pont ennyire sok szerepe van a bírónak, nekem ez nem tetszik
több mint 8 éve
Jughead
5 220
Nekem nem olyan élvezetes ez a kard fegyvernem. A sok reklamálás, a rengeteg megszakítás, a túl gyors kardváltások. A párbajtőr sokkal jobban tetszik. De ez csak az én véleményem.A párbajtőr sokkal elegánsabb sport szerintem is. Olyan szintű türelem és koncentráció kell oda, amit öröm nézni. Itt ugrálnak össze-vissza és a végén a bíró dönt...
Mondjuk ettől függetlenül Szilágyi nyerjen. 😊
danyly