Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Vacsizni kellene, de nem tudok....ciccents egy kupakos kenyeret
ThundersNFL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
azért a röplabda veszélyes tud lenni 😀női röplabdát meg strandröplabdát szoktam, csak most elvitt a kíváncsiság 😀 😊Bevallom, mindig is irtóztam a súlyemeléstől.Nézzél női íjászatot 😊
Kampman
Jakehomer
Kampman
Kovács Timi osztálytársnőm volt középsuliban, és hát Ronaldinho-val ikrek lehetnének 😀
több mint 8 éve
Vacsizni kellene, de nem tudok....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Kampman
28 330
női röplabdát meg strandröplabdát szoktam, csak most elvitt a kíváncsiság 😀 😊Bevallom, mindig is irtóztam a súlyemeléstől.Nézzél női íjászatot 😊
Kampman
Jakehomer
több mint 8 éve
azért fasza hogy csapatban is dél korea ellen kezdünk...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
comedyn épp a paris hiltonos piálós south park rész megy 😀én 2x 50literes hordókkal sétálok 😀Páleszben az ERŐ
de ez ugye "szakmai" ártalom elvégre fater pálinkafőzdés 😀
Negritis
ThundersNFL
mondjuk hétvégén leadták a paralimpiásat is jól időzítve 😀
több mint 8 éve
én 2x 50literes hordókkal sétálok 😀Páleszben az ERŐ
de ez ugye "szakmai" ártalom elvégre fater pálinkafőzdés 😀
Negritis
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
én 2x 50literes hordókkal sétálok 😀de ez ugye "szakmai" ártalom elvégre fater pálinkafőzdés 😀
több mint 8 éve
En kb 30 kg sem birok el...35 kiló, de csak ha csípőre lehet venni (jobb oldal teherbírása 20kg, oda fér az egyik kölök, a bal oldalé 15kg, oda meg a másik)
Dolgozzik a kemia
Janek
több mint 8 éve
En kb 30 kg sem birok el...Dolgozzik a kemia
több mint 8 éve
Közben megy a brazil-USA strandröplabda baby meccs. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
a hajnali úszás M4-en lesz?
több mint 8 éve
Gyakoroljál még. 😊Kínai világrekord 147 kg (ez előző OR 143 kg volt a KNDK csajtól). Az igen.Ma nyomtam egyéni rekordot edzésen.... 65 kg :'D
danyly
Hanni
Nekem 60 kg kell szériáznom a teszthez. Bőven elég. Nem is akarok többet. Nem akarok nagy babérokra törni. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Kínai világrekord 147 kg (ez előző OR 143 kg volt a KNDK csajtól). Az igen.Ma nyomtam egyéni rekordot edzésen.... 65 kg :'D
danyly
több mint 8 éve
Bevallom, mindig is irtóztam a súlyemeléstől.Nézzél női íjászatot 😊
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Bevallom, mindig is irtóztam a súlyemeléstől.Pedig komoly sport. 😊
Kampman
több mint 8 éve
Kínai világrekord 147 kg (ez előző OR 143 kg volt a KNDK csajtól). Az igen.
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Bevallom, mindig is irtóztam a súlyemeléstől.
több mint 8 éve
A nép büszkesége a 143 kg is kinyomta. Van brutál a csajban.
több mint 8 éve
10 kg a kínai előnye, ez már eldőlt.
több mint 8 éve
A kínai 138 kg úgy felállt, mint egy tollpihével.Közben a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság hasznos tagja is kitolta a súlyt. 😊
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Ha azt nézzük Imre Géza 4. kiemeltként a 18. dél-koreai ellen még favorit is lesz. Habár vívásban favoritról beszélni elég nehéz. Bízzunk benne, h a 20 éves koreai túlpörgi.
több mint 8 éve
Kínai téli kabátban. Nem semmi. 😊
több mint 8 éve
A kazahok eltaktikázták. Nagyon emeltek.
több mint 8 éve
Azzal nincs baj az biztos. 😊Észak-Korea gyöngyszeme elsőre kivágta a 135 kg. Ez igen.ott egyesek jól tudják motiválni az embert😊
danyly
NB2