Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
szerb-albán jó kis balhék lesznek 😀😀Tuchel elintézi h pót selejtezőre menjenek
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Portugálok m/Dánok ellen W itthon, X kintTöbbi W
Meg is vagyunk.
több mint 1 éve
Azt mondja a tévé, hogy a dán-portugál márciusban lesz és mi már júniusban játszunk.Dede
Nem szeptemberben kezdünk?
Dzsokijuing
Bár attól játszhatunk júniusban is. Barimeccse(ke)t
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azt mondja a tévé, hogy a dán-portugál márciusban lesz és mi már júniusban játszunk.Nem szeptemberben kezdünk?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Itt már nincs könnyű csapat, talán, ha bemákoltuk volna az osztrákokat.valószínű portugál, megint álom marad a vbdánok ellen se bíznék
Stoki
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Sztem ez közepes, lehetett volna jobb de rosszabb is. Második helyre mindenképp oda kell érni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
2.hely mire elég? Pótselejtező?Igen
Bazzani
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Teljes selejtezőbeosztás:Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Írek ellen pl bármikor tudnak nem nyerni kint.
több mint 1 éve
Portugália/DániaÍrország
Örményország
Második hely kötelező.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
valószínű portugál, megint álom marad a vbdánok ellen se bíznék
Stoki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Íreknek vissza lehet vágni.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
szerb-albán jó kis balhék lesznek 😀😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
valószínű portugál, megint álom marad a vb
több mint 1 éve
Portugál/dán nyerteséhez megyünk, 4-es csoportba, csak szeptembertől lesz vb selejtező
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
infantinonak olyan szinten ütni való feje van hogy hihetetlende a ruhája is b+ ehhez a zakóhoz fehér sportcipő???
több mint 1 éve
nem lattam a meccset,sot elmult meccseket,de megint nem az edzot kene lecserelni...hanyadik lenne mar?én mikor szaladt a szekér akkor akartam kérdezni hogy akkor most jó az edző vagy sem? 😀
itt a jatekosok fejevel van gond.fasz kb az osszes es 5golt kapni is vicc kategoria
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 545
nem lattam a meccset,sot elmult meccseket,de megint nem az edzot kene lecserelni...hanyadik lenne mar?itt a jatekosok fejevel van gond.fasz kb az osszes es 5golt kapni is vicc kategoria
több mint 1 éve
Mindig is gyűlöltem ezeket a nyilatkozatokat..A túlzott tisztelet az edző/valóság-szótárban a “beszartak a meccs elején a fiúk, és szaladgáltak össze vissza a megbeszélt taktika helyett, mert idióták” kifejezést jelenti.
– Nem kezdődött jól a mérkőzés, előbb ziccert hagyott ki a PAOK, majd a következő lehetőségből megszerezte a vezetést. Mi volt a gond?
– Egyrészt túlzottan tiszteltük az ellenfelet, ...
Mi a pöcsömet kell tisztelni? Beleállok a meccsbe, jobb vagyok bazzeg, lövök hármat, megyek haza. Nálam a tisztelet annyiban kimerül, hogy nem gyalázom a klubot, az ellenfelem meg nem rúgom agyon. De geccc.. Mi volt a gond? A túlzott tisztelet... behalok
- JC6
Mint amikor azt mondja, hogy “vállalom a teljes felelősséget” ez ugye semmit nem jelent, hiszen nincs következménye a mondásnak, nem mond le, a béréről sem mond le, de kellett valami jól hangzó bullshitet mondani, amitől megnyugszik az egyszeri szurkoló, VAN felelős.
Vagy amit Dibusz is mondott a meccs után: “a bekapott gól után megváltozott a meccs képe” ez azt jelenti, hogy a fiúk azonnal érezték a gól után, hogy ez a meccs kuka, szarni rá, és fejben már mindeki a Gozsduban/ötkertben/symbolban hajtotta a kurvákat.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Mindig is gyűlöltem ezeket a nyilatkozatokat..– Nem kezdődött jól a mérkőzés, előbb ziccert hagyott ki a PAOK, majd a következő lehetőségből megszerezte a vezetést. Mi volt a gond?
– Egyrészt túlzottan tiszteltük az ellenfelet, ...
Mi a pöcsömet kell tisztelni? Beleállok a meccsbe, jobb vagyok bazzeg, lövök hármat, megyek haza. Nálam a tisztelet annyiban kimerül, hogy nem gyalázom a klubot, az ellenfelem meg nem rúgom agyon. De geccc.. Mi volt a gond? A túlzott tisztelet... behalok
több mint 1 éve
most megy a Rangers - Tottenham, jól emlékszem, ez a @- JC6 derbi?iigen-igen, de a derbi kijelentés erős, legyen inkább roncsderbi 😀
Löfli
több mint 1 éve
most megy a Rangers - Tottenham, jól emlékszem, ez a @- JC6 derbi?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!