NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
237
26
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Mindenki játszik minden kategóriájú ellenféllel. Több a topcsapatok közti meccs, ami a laikusoknak jó. Az utolsó fordulóban nem 3 tétmeccs lesz, hanem 13+ ami mindenkinek jó. Minden meccs és gól számít.Miert is?Az élboly kemény meccseket játszik.Az épp lecsúszott jó csapatok meg pont nem.Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
zacknorb
ZoliZoltán
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mi az a figyisz?🙂Bocs akkó fityiszt így mán jó? 🤪
ZoliZoltán
images.app.goo.gl/aa6zZ8g6x752AsiL8
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Miert is?Az élboly kemény meccseket játszik.Az épp lecsúszott jó csapatok meg pont nem.Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
zacknorb
több mint 1 éve
Mi az a figyisz?🙂
több mint 1 éve
Őszintén remèlem hogy Mátè figyiszt mutat hajnalkáèknak....
több mint 1 éve
Távirányított füstbomba: felfüggesztett büntetésObijektívek ők:
Obszcén kifejezések bekiabálása: szektorbezárás, pénzbüntetés
Éljen a továbbra is objektív mlsz
Stoki
Fagyi csinálta - felfuggesztett
Más - milliók
több mint 1 éve
I was alive when Wenger signed 5 players on deadline day.
— Nihilistic Gooner (@Wilsharma) August 30, 2024
Two of them run our club 😭
😀😀😀
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
Távirányított füstbomba: felfüggesztett büntetésPedig erről az ítéletről tényleg születhetne egy Origo cikk hogy nem tudjuk hogy, de egy CSODA történt.😀
Obszcén kifejezések bekiabálása: szektorbezárás, pénzbüntetés
Stoki
több mint 1 éve
Távirányított füstbomba: felfüggesztett büntetésObszcén kifejezések bekiabálása: szektorbezárás, pénzbüntetés
több mint 1 éve
De ez is nagy sztori:Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tanaka Ao a Leedsbe igazol bejelentő videó:— Leeds United (@LUFC) August 30, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
wrexham
200
Ott is van minden hétre 2-3 nagy meccs, ami kiemelkedik, de nem konkrétan a párharcokra gondoltam, hanem a szerkezetére az egésznek. Jelentősége van ott is és majd itt is, hogy mennyi győzelmed van, hányadik helyen zársz, van e majd pihenőd vagy épp játszhatsz egy párharcot a 16 közé jutásért, ahelyett hogy kis szusszanáshoz jutnál. Nagy vonalakban ugyanaz.Sokkal több nagy meccs, végig tét mindenhol...Wishes NFL lebonyolítás.Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
zacknorb
Kiemeltek, wild card kör..
wrexham
zacknorb
több mint 1 éve
Sokkal több nagy meccs, végig tét mindenhol...Wishes NFL lebonyolítás.Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
zacknorb
wrexham
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
wrexham
200
Wishes NFL lebonyolítás.Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
zacknorb
több mint 1 éve
wrexham
200
BLben akkor érdemes lesz jól megverni a kisebb csapatokat ebben az új rendszerben ugye?szerintem igen.
Toca
Elég valószínű hogy pl. 5.helytől lefelé a gólkülönbség fog dönteni. Nem mindegy ebben az amúgy is már brutálisan zsúfolt menetrendben hogy erő nyerő vagy, vagy éppen lecsúszol a 9.helyre és jöhet +2 meccs, ami már úgy így is kettővel több mint eddig volt.
több mint 1 éve
Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
BLben akkor érdemes lesz jól megverni a kisebb csapatokat ebben az új rendszerben ugye?Igen
Toca
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Fior EKL csoportja nem is vészes, bár tudom, h a Zakadémia másik kalapból indult volna: LASK, APOEL, Guimaraes, TNS, St Gallen, Pafos.Cselszi schedule-t is kérek, lusta vagyok guglizni
Willie Parker
Löfli
🚨 Conference League fixtures are set!
— Football Rankings (@FootRankings) August 30, 2024
🔷 Each of the 36 teams will play six league matches, three at home and three away.
📸 UEFA pic.twitter.com/YbdSJAI0SH

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
BLben akkor érdemes lesz jól megverni a kisebb csapatokat ebben az új rendszerben ugye?
több mint 1 éve
Chelsea's Conference League fixturesA Fior EKL csoportja nem is vészes, bár tudom, h a Zakadémia másik kalapból indult volna: LASK, APOEL, Guimaraes, TNS, St Gallen, Pafos.Cselszi schedule-t is kérek, lusta vagyok guglizni
Willie Parker
Löfli
Chelsea vs Gent
Heidenheim vs Chelsea
Astana vs Chelsea
Chelsea vs Shamrock Rovers
Panathinaikos vs Chelsea
Chelsea vs Noah
*Fixture order and dates to be confirmed on Saturday 31 August
több mint 1 éve
A Fior EKL csoportja nem is vészes, bár tudom, h a Zakadémia másik kalapból indult volna: LASK, APOEL, Guimaraes, TNS, St Gallen, Pafos.Cselszi schedule-t is kérek, lusta vagyok guglizni
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
A Fior EKL csoportja nem is vészes, bár tudom, h a Zakadémia másik kalapból indult volna: LASK, APOEL, Guimaraes, TNS, St Gallen, Pafos.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfff
több mint 1 éve
wrexham
200
azok is erősebbek mint a Fradi, így inkább annak kell örülni, hogy nem Bilbaok jötteka 4. kalapból legalább négy könnyebb ellenfél jöhetett volna. a 3. kalapból szintén annyi, már a Dynamonál könnyebb.Fradista haverom szerint nagyon erős, BL szintű ellenfelekbármi jön ki akkor is ezt mondaná 😊 Fradihoz képest szinte mindenki erős, lehetséges ellenfelekhez képest "könnyű"
zacknorb
wrexham
deyell
több mint 1 éve
Boszniában sem maradt kint Gojak és Lonchar… 🥺Jansenhez jön az AZRemélem viszik is majd magukkal.
zacknorb
Bálesz
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.