NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
444
33
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
ILYEN SZAR TIZIT A HÉTEN MÁSODJÁRAÉs mindkettő Manchesterből
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ja, hogy ő játszott ott is? 😀 Ennyire követem a Poolon kívül a dolgokat 😀 De most hogy írod, vmi felderengett.Adama Traoré így leadta? Egy Fulhamben csere? Én meg anno azt vizionáltam, hogy megkörnyékezi egy nagyobb csapat.A Barcaban lejött róla hogy full egydimenziós
shagi0206
zacknorb
több mint 1 éve
Adama Traoré így leadta? Egy Fulhamben csere? Én meg anno azt vizionáltam, hogy megkörnyékezi egy nagyobb csapat.A Barcaban lejött róla hogy full egydimenziós
shagi0206
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Adama Traoré így leadta? Egy Fulhamben csere? Én meg anno azt vizionáltam, hogy megkörnyékezi egy nagyobb csapat.
több mint 1 éve
Abból indultam ki, hogy m.o-n is így van ha a mk győztes bajnok is, akkor a kupadöntős megy!sztem ez szövetségi szinten van eldöntve, szal az FA lehet máshogy intézi mint az MLSZ
Stoki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ha nem nyer a Coventry nem lesz EL
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Közben vezet a Dortmund a Leverkusen ellen. Már nem sok van hátra, de tudjuk mit szoktak a Levernél 😊Sztem kikapnak, en eleve dortmund vagy xet raktam. Minden sorozat veget ér egyszer, már bajnokok is
shagi0206
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
gecc vezet a BVB, oda lesz a veretlenség?
több mint 1 éve
Anno a millwall igy jutott be az uefa kupa selejtezobe, hogy azota valtozott-e azt nem tudomSzerintem ez nem változott
davemayer
több mint 1 éve
Mu-millwall 3-0 volt a döntőben, de megis ment a millwall az uefabanha nyerik a kupát, akkor nemNem a bajnokságban csúszik a hely?Ha nyer a coventry (mivel city ugyis bajnok lesz) megy Európába? Itt is így van?ja
Stoki
Löfli
zacknorb
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
akkor igen, de nem ez volt a kérdés 😀akkor nyilván nem, de ha a City nyer, sztem igenha nyerik a kupát, akkor nemNem a bajnokságban csúszik a hely?Ha nyer a coventry (mivel city ugyis bajnok lesz) megy Európába? Itt is így van?ja
Stoki
Löfli
zacknorb
Löfli
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Abból indultam ki, hogy m.o-n is így van ha a mk győztes bajnok is, akkor a kupadöntős megy!ha nyerik a kupát, akkor nemNem a bajnokságban csúszik a hely?Ha nyer a coventry (mivel city ugyis bajnok lesz) megy Európába? Itt is így van?ja
Stoki
Löfli
zacknorb
Löfli
több mint 1 éve
Közben vezet a Dortmund a Leverkusen ellen. Már nem sok van hátra, de tudjuk mit szoktak a Levernél 😊
több mint 1 éve
akkor nyilván nem, de ha a City nyer, sztem igenha nyerik a kupát, akkor nemNem a bajnokságban csúszik a hely?Ha nyer a coventry (mivel city ugyis bajnok lesz) megy Európába? Itt is így van?ja
Stoki
Löfli
zacknorb
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Anno a millwall igy jutott be az uefa kupa selejtezobe, hogy azota valtozott-e azt nem tudomaz nem akkor van ha mind2 döntős alternatív módon bejut?Nem a bajnokságban csúszik a hely?Ha nyer a coventry (mivel city ugyis bajnok lesz) megy Európába? Itt is így van?ja
Stoki
Löfli
zacknorb
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
lett volnacoventry léc baszki, úgyis nyer a United a végénmekkora jinx
Löfli
Löfli

Don't blink!
több mint 1 éve
ha nyerik a kupát, akkor nemNem a bajnokságban csúszik a hely?Ha nyer a coventry (mivel city ugyis bajnok lesz) megy Európába? Itt is így van?ja
Stoki
Löfli
zacknorb

Don't blink!
több mint 1 éve
az nem akkor van ha mind2 döntős alternatív módon bejut?Nem a bajnokságban csúszik a hely?Ha nyer a coventry (mivel city ugyis bajnok lesz) megy Európába? Itt is így van?ja
Stoki
Löfli
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Picsába
több mint 1 éve
Nem a bajnokságban csúszik a hely?Ha nyer a coventry (mivel city ugyis bajnok lesz) megy Európába? Itt is így van?ja
Stoki
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sztem les volt, de megerdemelne a utd h kiessen.Egyertelmuen
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Megúszták
több mint 1 éve
Sztem les volt, de megerdemelne a utd h kiessen.