NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
444
33
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Te dave-t is jelentenéd az avatarja miatt.Mondjuk ilyen avatarral majdnem írtam hogy itt egy bot 😀Így fölé rúgni...Legalább nem totyogás után hagyta ki.. az a divat. 😃
kapitnono
AlexIScrystal
zacknorb
több mint 1 éve
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólcsak a szokásos 😀
több mint 1 éve
Ne is mondd, rossz nézni, hogy totyognak vagy 5 mpig aztán nem képesek egy értelmeset rúgni a labdába egy lépésrőlÍgy fölé rúgni...Legalább nem totyogás után hagyta ki.. az a divat. 😃
kapitnono
AlexIScrystal

több mint 1 éve
6. hely, nem olyan gáz.Röhögnék ha a MU FA kupát nyerne és ezért megtartanák ETH-t 😀Van Gaal-t is kirúgták az fa kupagyőzelem ellenére is, egy sokkal jobb pl szezon után
Sixo
davemayer
több mint 1 éve
Mondjuk ilyen avatarral majdnem írtam hogy itt egy bot 😀Így fölé rúgni...Legalább nem totyogás után hagyta ki.. az a divat. 😃
kapitnono
AlexIScrystal
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Látszik a coventry arcokon, hogy Angliában a futball nem élet-halál kérdése, annál sokkal többPlane az fa kupa, náluk az szent
Stoki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Röhögnék ha a MU FA kupát nyerne és ezért megtartanák ETH-t 😀Van Gaal-t is kirúgták az fa kupagyőzelem ellenére is, egy sokkal jobb pl szezon után
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Látszik a coventry arcokon, hogy Angliában a futball nem élet-halál kérdése, annál sokkal több
több mint 1 éve
szurkolóként azért örülök, de mindenki elhúzhat a bányába dolgozni......ennyire lúzer bandát mint a csapatom 😀
több mint 1 éve
Röhögnék ha a MU FA kupát nyerne és ezért megtartanák ETH-t 😀
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Így fölé rúgni...Legalább nem totyogás után hagyta ki.. az a divat. 😃
kapitnono
Szerkesztette: AlexIScrystal
több mint 1 éve
Nem azért írtam 😊Akkor nem vagyok képben, látszik, hogy nekünk az utóbbi időben más prioritásaink voltak 😊Ezt is leellenőriztem, 2021-22-ben a Fradi duplázott és a döntős Paks nem ment az EL-selejtezőbe, hanem a Fehérvár negyedik helyezettként kapta meg a helyet.Wikipédia szerint már ez sem sincs így. De Angliában már egy évtizede minimum ez van.Abból indultam ki, hogy m.o-n is így van ha a mk győztes bajnok is, akkor a kupadöntős megy!ha nyerik a kupát, akkor nemNem a bajnokságban csúszik a hely?Ha nyer a coventry (mivel city ugyis bajnok lesz) megy Európába? Itt is így van?ja
Stoki
Löfli
zacknorb
Löfli
Stoki
The 2023–24 Magyar Kupa winners (Ferencváros, Kisvárda, Paks, or Nyíregyháza of the 2023–24 Nemzeti Bajnokság II) qualify for the Europa League first qualifying round (or the second-placed team of the Nemzeti Bajnokság I if the Magyar Kupa winners finish first).
Heisman nádor
Szerintem a 2000-es évek óta már nagyon sehol sincs ilyen.
Heisman nádor
Stoki
Aki Football Manager-ezik az tudja, mások meg megtanulták régen egyszer mint biciklizni és megmaradt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
coventry léc baszki, úgyis nyer a United a végénmondtam 😕
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
pedig de szép lett volna 😕
több mint 1 éve
Jol van hojlund kihagyja ugyis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Mint a lesgólnál, a picsába
több mint 1 éve
Akkor nem vagyok képben, látszik, hogy nekünk az utóbbi időben más prioritásaink voltak 😊Ezt is leellenőriztem, 2021-22-ben a Fradi duplázott és a döntős Paks nem ment az EL-selejtezőbe, hanem a Fehérvár negyedik helyezettként kapta meg a helyet.Wikipédia szerint már ez sem sincs így. De Angliában már egy évtizede minimum ez van.Abból indultam ki, hogy m.o-n is így van ha a mk győztes bajnok is, akkor a kupadöntős megy!ha nyerik a kupát, akkor nemNem a bajnokságban csúszik a hely?Ha nyer a coventry (mivel city ugyis bajnok lesz) megy Európába? Itt is így van?ja
Stoki
Löfli
zacknorb
Löfli
Stoki
The 2023–24 Magyar Kupa winners (Ferencváros, Kisvárda, Paks, or Nyíregyháza of the 2023–24 Nemzeti Bajnokság II) qualify for the Europa League first qualifying round (or the second-placed team of the Nemzeti Bajnokság I if the Magyar Kupa winners finish first).
Heisman nádor
Heisman nádor
több mint 1 éve
Sajnos ezen a csávón látszott 😔
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Ezt is leellenőriztem, 2021-22-ben a Fradi duplázott és a döntős Paks nem ment az EL-selejtezőbe, hanem a Fehérvár negyedik helyezettként kapta meg a helyet.Wikipédia szerint már ez sem sincs így. De Angliában már egy évtizede minimum ez van.Abból indultam ki, hogy m.o-n is így van ha a mk győztes bajnok is, akkor a kupadöntős megy!ha nyerik a kupát, akkor nemNem a bajnokságban csúszik a hely?Ha nyer a coventry (mivel city ugyis bajnok lesz) megy Európába? Itt is így van?ja
Stoki
Löfli
zacknorb
Löfli
Stoki
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
huhh b+ az a csávó akit mutattak vagy 5-10 másodpercig olyan szinten be volt dajcstomizva hogy stólbuci büszke lenne rá
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jól van bíztam casemiroban
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Wikipédia szerint már ez sem sincs így. De Angliában már egy évtizede minimum ez van.Abból indultam ki, hogy m.o-n is így van ha a mk győztes bajnok is, akkor a kupadöntős megy!ha nyerik a kupát, akkor nemNem a bajnokságban csúszik a hely?Ha nyer a coventry (mivel city ugyis bajnok lesz) megy Európába? Itt is így van?ja
Stoki
Löfli
zacknorb
Löfli
Stoki