NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Az MTK II-ben a csatár Kenesei az valamelyik Kenesei-tesó kölke?
slowmotion
Krisztiáné
Klaci79
az alma nem esett messze?
slowmotion
öööö, ezt most miért? negatív vagy pozitív értelemben...bírtam a kiskenőt...a maga idejében jó kis csatár volt, nyilván a mi szintünkön, de nem is vágyott soha többre
Klaci79
pozitív. saját nevelés, nemsokára odaér gondolom a felnőtt csapatba is, meg hát mi legyen a gyerek, ha az apa fodballista volt?
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/04/cimlapsztori-mar-a-kozep-europai-elithez-tartozunk-orosz-pal
már megint álomvilágban él Palika
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 371 — Patriot
slowmotion
Krisztiáné
Klaci79
slowmotion
Miért? Tippeket adott?
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
slowmotion
Krisztiáné
Klaci79
slowmotion
öööö, ezt most miért? negatív vagy pozitív értelemben...bírtam a kiskenőt...a maga idejében jó kis csatár volt, nyilván a mi szintünkön, de nem is vágyott soha többre
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Az mekkora, hogy nincs gólvonal technológia a la ligában. Végülis nagy beruházás lehet, egy ekkora bajnokságban az ilyen…
Klaci79
3 millió euro lenne kiépíteni. Erre sajnálja az a gyökér Tebas.

Mondjuk amíg ilyen emberek ülnek döntési pozícióban nem meglepő, h a spanyol bajnokság is olyan amilyen.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
slowmotion
Krisztiáné
Klaci79
több mint 1 éve
slowmotion
Krisztiáné
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 885 — Kinek mit intézett a kormánya
Az mekkora, hogy nincs gólvonal technológia a la ligában. Végülis nagy beruházás lehet, egy ekkora bajnokságban az ilyen…
Klaci79
3 millió euro
Már nyáron ezen volt kiakadva sok ember (köztük én is)
Just Tebas things

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 436 — LIGHTS OUT!
Xavi inkább menjè te is jó messzire kèt èv alatt normális vèdekezèst nem bírtal összerakni😡😡😡😡
dande2
Szerintem te valakivel kevered. Tavaly ez a Barca a világ legjobb védelmével rendelkezett. 20 gólt kaptak a La Ligában, a Real ez idő alatt pl 36ot. Tucatszámra sorakoztak tavaly az 1-0ás sikerek.

több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Látszik a coventry arcokon, hogy Angliában a futball nem élet-halál kérdése, annál sokkal több
Stoki
Plane az fa kupa, náluk az szent
davemayer
erről írtam múltkor, hogy ezt nézni eszméletlen, sok helyen a kupa értéktelen, de ott nem
érted a fél stadion tele Coventru/MU szurkolókkal és akkor jön majd kedden jön egy Paks-Kisvárda és sírva fakadsz 😊
NB2
Én éltem ott, és számomra nem is ez a hihetetlen hanem hogy a mindenkori beszélgetések során minden egyes alkalommal az FA kupát a nemzetközi kupák elé helyezték. Legendásak számukra azok a kupadöntős napok amikor már reggel óta csak erre készül mindenki stb, kicsit olyan sb érzése van az embernek tőle.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Örülök a győzelemnek, bár ez számomra inkább döntetlen szagú meccs volt. A Real helyenként szörnyen indiszponált volt ma, a City meccs elég sokat kivett a csapatból.

Így viszont már elég masszív a pontelony, innen már jó lenne nem elbukni. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
De legalább rendesek voltak nem egyből az első fèlidőben pakoltak fel a 3-t ès hagytak kèt gólt rúgni 😏
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Dikk Alaba de boxos lett a sérülése alatt. Raszta haj, szakáll most mutatta a kamera 😁

több mint 1 éve
AlexIScrystal 166
Xavi inkább menjè te is jó messzire kèt èv alatt normális vèdekezèst nem bírtal összerakni😡😡😡😡
dande2
Jó pár játékosnak is mennie kellene. A 2 Joao, Lewandowski, Ferran, Romeu, Alonso.. illetve hozni egy úttörő fiatal edzőt, aki tudja használi De Jongot és még most megtanítani a fiatalokat egy más fajta focira.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Ott van

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Szedd ki 😁

több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 071
Az mióta nem szabálytalan, ha hátulról, kb 2 lábbal rácsúszik a labdára és a játékosra is. Attól függetlenül, hogy először a labdát találja el, úgy tudtam ez mindenképp szabálytalan...
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 188 — The Mathematician
Cancelonak erős hete volt, kedden 1, ma 2 gólt kaptunk róla.
Kenny
Már a Fradiban tolja? 😮
zacknorb
fradi egy héten 2 meccs?
hol élsz te, halasztani midn2-t

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 885 — Kinek mit intézett a kormánya
Kenny
Már a Fradiban tolja? 😮

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!

több mint 1 éve
AlexIScrystal 166
Na ilyenkor kell szögre akasztani a cipőt kedves Cancelo, amikor egy Vazquez oktat egész meccsen.
több mint 1 éve
AlexIScrystal 166
Egy fáradt és egy ennyit tudó csapat borzalmas meccse, de megtörtént a csoda és levitték a lengyelt