Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Kérlek Istenem, Gula mielőbb legyen 100%-os!
több mint 2 éve
Megyek ésc Felspannolom magam, mint Árpa Attila a Suppabowlra
több mint 2 éve
Meleg lesz a második félidő....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
most 3-4 percig kb közünk nem volt a meccshez, szerencsére jókor jön a szünet3-4 percig? Sztem az első gól óta.
NB2
Sokkal szebben játszanak a szerbek és szépen járatják a labdát.
Mi meg ha most beállunk védekezni, akkor megássuk a sírunkat.
több mint 2 éve
most 3-4 percig kb közünk nem volt a meccshez, szerencsére jókor jön a szünet
több mint 2 éve
Orbán nélkül azért bajban vagyunk - megmondta már Kövér László isvelük vagyunk csak igazán bajban 😀
Willie Parker
több mint 2 éve
Az előző meccsen se az volt ellenükSztem arra számítottak h inkább a Kerkez-Szobo oldalt erőltetjük majdSzerb 4 védős rendszer egy kalap fos eddignekem tetszik
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
csebi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Orbán nélkül azért bajban vagyunk - megmondta már Kövér László is
több mint 2 éve
Kerkez eddig a szerbeket erősítibeépített ügynök
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Kerkez eddig a szerbeket erősíti
több mint 2 éve
Sztem arra számítottak h inkább a Kerkez-Szobo oldalt erőltetjük majdSzerb 4 védős rendszer egy kalap fos eddignekem tetszik
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Szerb 4 védős rendszer egy kalap fos eddignekem tetszik
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Pont ezt akartam írni, hogy én nem éreztem teljesen tudatosnak. Tény, hogy baromi gyorsan reagálta le. Aztán csak be kellett gurítania, az már nem volt nagy dolog. 😀Azért ez a Puskás díjra is esélyes lehet. Már az átvétel miatt is.szerinted tudatos volt?😊
shagi0206
NB2

több mint 2 éve
Szerb 4 védős rendszer egy kalap fos eddig
Draft

több mint 2 éve
Nehéz szavakat találni....De azért sikerült😁
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Az átvételnél pattanhatott volna másfelé is....ott azért röfögött nő de hazai pályán vagyunkAzért ez a Puskás díjra is esélyes lehet. Már az átvétel miatt is.szerinted tudatos volt?😊
shagi0206
NB2
Draft

több mint 2 éve
Szerintem félig-meddig szerencse is.az a kérdés igen 😀 Nem tenném rá a fél kezem.Azért ez a Puskás díjra is esélyes lehet. Már az átvétel miatt is.szerinted tudatos volt?😊
shagi0206
NB2
shagi0206
több mint 2 éve
Nego 2.gólpassz 😊A szerb baloldal nincs a helyzet magaslatán
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
az a kérdés igen 😀 Nem tenném rá a fél kezem.Azért ez a Puskás díjra is esélyes lehet. Már az átvétel miatt is.szerinted tudatos volt?😊
shagi0206
NB2
több mint 2 éve
Nehéz szavakat találni....
Draft

több mint 2 éve
Nego 2.gólpassz 😊
több mint 2 éve
Hajdu ia készen van: 'Mekkora de Gaulle volt.'
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Az Oppenheimer óta nem láttam ekkora bombát
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Azért ez a Puskás díjra is esélyes lehet. Már az átvétel miatt is.szerinted tudatos volt?😊
shagi0206