Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
USA - Új-Zéland U20-as nyolcaddöntő

Az új-zélandi kapus Szűcs Lajos legrosszabb napjait idéző baseballsapkában véd (és kapott már egy gólt), a bíró pedig kedélyesen beleivott az egyik csapat egyik kulacsába, miközben a pályán ápolás miatt állt a játék.
Kampman
23 órától az Üzbegisztán-Izrael meccs is egészen kiválónak ígérkezik.
warr_b
Üzbégek jó kis hangulatot varázsolnak 😀
Heisman nádor
97.percben megnyerik az izraeliek 😮
Heisman nádor
De miért nem cseréltek még az üzbégek??

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Nego menni felcsut ez a pletyi
YoungZeeZee
ez teny. ahogy Vecsei is megy Felcsutra.
Kenny
tiszta szaud arábia 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"

Az új-zélandi kapus Szűcs Lajos legrosszabb napjait idéző baseballsapkában véd (és kapott már egy gólt), a bíró pedig kedélyesen beleivott az egyik csapat egyik kulacsába, miközben a pályán ápolás miatt állt a játék.
Kampman
warr_b
Heisman nádor
97.percben megnyerik az izraeliek 😮

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Amúgy mi van, ha a Real tényleg átmeneti évet tol középcsatár poszton
És Joselu mellett (akiről már hallottam hogy lehet viszik) oda megy még
Iago Aspas
zacknorb
Nincs kizárva,de nehezen tudom Perezről elképzelni hogy így hagyja a posztot.Mondjuk egy A. Rodriguezt megnéznék mit tud,égész ígéretesnek nézett ki
kapitnono
Szerintem ha megy Benzema (márpedig jelenleg úgy néz ki megy) a Kane/Joselu kombo fog jönni. És talán Firmino, bár a 3 érkező ugyan arra a posztra talán sok lenne.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 405
YoungZeeZee
Kenny
fuuuuu
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
A Südtirol az előző körben, egy 89 perces góllal ment tovább, most egy 92. percessel nyert otthon.
Cagliari hatalmasat fordított, a Parma fél óra játék után 0-2re vezetett. a 2. félidő hajrájában viszont sikerült robbantania a szárdoknak, 68., 85. és 89. percekben szerzett gólokkal.
Szóval mind2 alacsonyabban rangsorolt 1 gólos fórt dolgozott ki a pénteki illetve szombati visszavágókra.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"

Kampman
warr_b

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Iago Aspas
zacknorb
Nincs kizárva,de nehezen tudom Perezről elképzelni hogy így hagyja a posztot.Mondjuk egy A. Rodriguezt megnéznék mit tud,égész ígéretesnek nézett ki
kapitnono
Kb szeptemberig jó lenne, utána Carlot elzavarják, Nagelsmann a padon és télen valami szépen csomagolt kóklerért bankot kell robbantani az új stadion megnyitóra

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
YoungZeeZee

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 405
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!
Iago Aspas
zacknorb

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Iago Aspas

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
ez a rangado gala kellemetlenebb mint a Fradi bohockodasa vasarnap.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Kampman

több mint 2 éve
Imádom a finn kupát, a 16 közé jutásért az Inter Turku a saját második csapatát kellett hogy legyőzze (8-0) 😀

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan

Ez mér az a mennyiség, amit még Fabrizio Romano is le "here we go!!" -zhatna. 😀😀😀
Tony Adams
Pedig milyen Promesing youngster volt
több mint 2 éve
No Benzema úgy néz ki megy a tevék közé pénzt lapátolni így újabb top klub lép be a csak1csatar kéne csapatba 🙂

Kane lesz ebből szerintem, bár Levy bármilyen kreténségre rávehető sok pénzzel. Mondjuk Osimeht valszeg csak angol tudja megfizetni, így a Bayernek valami lepattanó jut majd inkább
FLZOLI

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan

Ez mér az a mennyiség, amit még Fabrizio Romano is le "here we go!!" -zhatna. 😀😀😀
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Sixo
Ugye ez nálunk nem elhanyagolható szerep mert minden 25 mil EUR feletti átigazolási a bizottságnak jóvá kell hagynia

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
több mint 2 éve

több mint 2 éve

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
No Benzema úgy néz ki megy a tevék közé pénzt lapátolni így újabb top klub lép be a csak1csatar kéne csapatba 🙂

Kane lesz ebből szerintem, bár Levy bármilyen kreténségre rávehető sok pénzzel. Mondjuk Osimeht valszeg csak angol tudja megfizetni, így a Bayernek valami lepattanó jut majd inkább
FLZOLI
Vlahovics olcsón, 90ért eladó.
Sixo
Vlahovic-ot állítólag nagyon kamázza Tuchel, úgyhogy van sansz a Münchenbe hozatalára.

Én ezt a Rice-témát nem igazán értem, hogy mi kerül rajta több mint 100 millióba. Oké, az angol játékosok mostanában eléggé túl vannak árazva, de ez már a rablás kategóriája nálam.
Hungarian Bill
Angol, fiatal, dinamikus.

És már ennyitől kb 50 milliónál kezdődik a licit a legnagyobb balfasz botlábú és antitalentum favágók iránt is.
FLZOLI
en amugy ugy latom, hogy Rice tenyleg egy jo jatekos. nyilvan tulzo az osszeg, de megint a City nyomja fel, mert tavaly a padra igazolt 3. vkp-nak 50 millaert egy Phillipset, akinel jobb Rice.
plusz ugye nekunk tenyleg sokat dobna, ha jonne meg az Arsenalnak is (Xhaka utan ott is minosegi ugrast hozna). szoval versenyezhet minimum 2 de lehet tobb elklub is (lehet Pep is beszall, mert hat o olyan szakzseni keret epitesben, hogy kell meg oda Rice), ami meg inkabb viszi fel az arat.

Vlahovic meg. blaaaaaaaaaa. nem kell. meg ugy sem, ha a Juve elvinne Manet, es ok fizetnenek. en nagyon nem kedvelem a jatekat, sztem tulertekelt jatekos. bar ha o es Muani kozott kellene valasztani nehez dolgom lenne, mert a franciat sem igazan kedvelem. szoval marad Kane v Osimhen. ha ok nem jonnek akkor nekem az is belefer, ha most egy evig epitjuk ott Telt, feladva ezzel bmien realis celt BL-ben.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Laliga 2-ért ez lesz a menet
2 jut fel
Nyilván egyből Barca B vs Real B

Poloska vagyok.