Soccer
De miért nem cseréltek még az üzbégek??97.percben megnyerik az izraeliek 😮Üzbégek jó kis hangulatot varázsolnak 😀USA - Új-Zéland U20-as nyolcaddöntő23 órától az Üzbegisztán-Izrael meccs is egészen kiválónak ígérkezik.
Az új-zélandi kapus Szűcs Lajos legrosszabb napjait idéző baseballsapkában véd (és kapott már egy gólt), a bíró pedig kedélyesen beleivott az egyik csapat egyik kulacsába, miközben a pályán ápolás miatt állt a játék.
Kampman
warr_b
Heisman nádor
Heisman nádor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
tiszta szaud arábia 😀Nego menni felcsut ez a pletyiez teny. ahogy Vecsei is megy Felcsutra.
YoungZeeZee
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
97.percben megnyerik az izraeliek 😮Üzbégek jó kis hangulatot varázsolnak 😀USA - Új-Zéland U20-as nyolcaddöntő23 órától az Üzbegisztán-Izrael meccs is egészen kiválónak ígérkezik.
Az új-zélandi kapus Szűcs Lajos legrosszabb napjait idéző baseballsapkában véd (és kapott már egy gólt), a bíró pedig kedélyesen beleivott az egyik csapat egyik kulacsába, miközben a pályán ápolás miatt állt a játék.
Kampman
warr_b
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Szerintem ha megy Benzema (márpedig jelenleg úgy néz ki megy) a Kane/Joselu kombo fog jönni. És talán Firmino, bár a 3 érkező ugyan arra a posztra talán sok lenne.Amúgy mi van, ha a Real tényleg átmeneti évet tol középcsatár posztonNincs kizárva,de nehezen tudom Perezről elképzelni hogy így hagyja a posztot.Mondjuk egy A. Rodriguezt megnéznék mit tud,égész ígéretesnek nézett ki
És Joselu mellett (akiről már hallottam hogy lehet viszik) oda megy még
Iago Aspas
zacknorb
kapitnono
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
fuuuuuNego menni felcsut ez a pletyiez teny. ahogy Vecsei is megy Felcsutra.
YoungZeeZee
Kenny
Cagliari hatalmasat fordított, a Parma fél óra játék után 0-2re vezetett. a 2. félidő hajrájában viszont sikerült robbantania a szárdoknak, 68., 85. és 89. percekben szerzett gólokkal.
Szóval mind2 alacsonyabban rangsorolt 1 gólos fórt dolgozott ki a pénteki illetve szombati visszavágókra.
Üzbégek jó kis hangulatot varázsolnak 😀USA - Új-Zéland U20-as nyolcaddöntő23 órától az Üzbegisztán-Izrael meccs is egészen kiválónak ígérkezik.
Kampman
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Kb szeptemberig jó lenne, utána Carlot elzavarják, Nagelsmann a padon és télen valami szépen csomagolt kóklerért bankot kell robbantani az új stadion megnyitóraAmúgy mi van, ha a Real tényleg átmeneti évet tol középcsatár posztonNincs kizárva,de nehezen tudom Perezről elképzelni hogy így hagyja a posztot.Mondjuk egy A. Rodriguezt megnéznék mit tud,égész ígéretesnek nézett ki
Iago Aspas
zacknorb
kapitnono
Nego menni felcsut ez a pletyiez teny. ahogy Vecsei is megy Felcsutra.
YoungZeeZee
Amúgy mi van, ha a Real tényleg átmeneti évet tol középcsatár posztonNincs kizárva,de nehezen tudom Perezről elképzelni hogy így hagyja a posztot.Mondjuk egy A. Rodriguezt megnéznék mit tud,égész ígéretesnek nézett ki
Iago Aspas
zacknorb

Iago Aspas
Poloska vagyok.
USA - Új-Zéland U20-as nyolcaddöntő23 órától az Üzbegisztán-Izrael meccs is egészen kiválónak ígérkezik.
Kampman

Pedig milyen Promesing youngster volt🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Former Netherlands winger Quincy Promes is prosecuted for importing more than 1300 kilos of cocaine, with a value of €75M.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) May 30, 2023
(Source: @NOSpic.twitter.com/s1EmKhnrVb
Ez mér az a mennyiség, amit még Fabrizio Romano is le "here we go!!" -zhatna. 😀😀😀
Tony Adams
No Benzema úgy néz ki megy a tevék közé pénzt lapátolni így újabb top klub lép be a csak1csatar kéne csapatba 🙂
Kane lesz ebből szerintem, bár Levy bármilyen kreténségre rávehető sok pénzzel. Mondjuk Osimeht valszeg csak angol tudja megfizetni, így a Bayernek valami lepattanó jut majd inkább
FLZOLI
🚨 Saudi Arabia’s offer to Karim Benzema:
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 30, 2023
▪️ A salary of €100M/year
▪️ 100% of his image rights
▪️ The choice of ANY team in the league
▪️ The choice of his private residence
Benzema would also have an ambassador role for the World Cup bid for 2030. 🇸🇦
✍️ @elmundoes pic.twitter.com/cD3Riu6Gid
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Former Netherlands winger Quincy Promes is prosecuted for importing more than 1300 kilos of cocaine, with a value of €75M.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) May 30, 2023
(Source: @NOSpic.twitter.com/s1EmKhnrVb
Ez mér az a mennyiség, amit még Fabrizio Romano is le "here we go!!" -zhatna. 😀😀😀
Ugye ez nálunk nem elhanyagolható szerep mert minden 25 mil EUR feletti átigazolási a bizottságnak jóvá kell hagyniaOfficial: Bayern announce Karl-Heinz Rummenigge has been appointed as a new member of the supervisory board. 🔴🔙 #FCBayern
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 30, 2023
“I would like to thank the supervisory board for their trust and I'm looking forward to supporting Bayern in the future”. pic.twitter.com/uQX5qmPn5O
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
The Premier League was a wild ride 🎡 pic.twitter.com/s30HKHGxVA
— B/R Football (@brfootball) May 29, 2023
Official: Bayern announce Karl-Heinz Rummenigge has been appointed as a new member of the supervisory board. 🔴🔙 #FCBayern
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 30, 2023
“I would like to thank the supervisory board for their trust and I'm looking forward to supporting Bayern in the future”. pic.twitter.com/uQX5qmPn5O
Napoli have now come forward for Porto boss Sérgio Conceição, report Il Mattino. They have offered a wage of €6 million for the Portuguese.https://t.co/om57XbvaQm
— Get Italian Football News (@_GIFN) May 30, 2023
en amugy ugy latom, hogy Rice tenyleg egy jo jatekos. nyilvan tulzo az osszeg, de megint a City nyomja fel, mert tavaly a padra igazolt 3. vkp-nak 50 millaert egy Phillipset, akinel jobb Rice.Angol, fiatal, dinamikus.Vlahovic-ot állítólag nagyon kamázza Tuchel, úgyhogy van sansz a Münchenbe hozatalára.No Benzema úgy néz ki megy a tevék közé pénzt lapátolni így újabb top klub lép be a csak1csatar kéne csapatba 🙂Vlahovics olcsón, 90ért eladó.
Kane lesz ebből szerintem, bár Levy bármilyen kreténségre rávehető sok pénzzel. Mondjuk Osimeht valszeg csak angol tudja megfizetni, így a Bayernek valami lepattanó jut majd inkább
FLZOLI
Sixo
Én ezt a Rice-témát nem igazán értem, hogy mi kerül rajta több mint 100 millióba. Oké, az angol játékosok mostanában eléggé túl vannak árazva, de ez már a rablás kategóriája nálam.
Hungarian Bill
És már ennyitől kb 50 milliónál kezdődik a licit a legnagyobb balfasz botlábú és antitalentum favágók iránt is.
FLZOLI
plusz ugye nekunk tenyleg sokat dobna, ha jonne meg az Arsenalnak is (Xhaka utan ott is minosegi ugrast hozna). szoval versenyezhet minimum 2 de lehet tobb elklub is (lehet Pep is beszall, mert hat o olyan szakzseni keret epitesben, hogy kell meg oda Rice), ami meg inkabb viszi fel az arat.
Vlahovic meg. blaaaaaaaaaa. nem kell. meg ugy sem, ha a Juve elvinne Manet, es ok fizetnenek. en nagyon nem kedvelem a jatekat, sztem tulertekelt jatekos. bar ha o es Muani kozott kellene valasztani nehez dolgom lenne, mert a franciat sem igazan kedvelem. szoval marad Kane v Osimhen. ha ok nem jonnek akkor nekem az is belefer, ha most egy evig epitjuk ott Telt, feladva ezzel bmien realis celt BL-ben.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 jut fel
Nyilván egyből Barca B vs Real B
Poloska vagyok.