Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Na Viktor megette a tartalék lasztit.😭
Tony Adams
csak a dupla szülinapi tortát
plusz a sleppje haveromtól vásárolt egy borbárból

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Vamos Sevilla!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Na Viktor megette a tartalék lasztit.😭
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ahogy látom egy teljes Újpest-Slask-Fradi-Kispest szekció akar leszámolni a Sevilla szurkolókkal, a Biris Norteval
zacknorb
De mit tettek a Sevilla ultrák, hogy összeáll a Fradi-Újpest-Kispest tengely? 😮
warr_b
 sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/europa-liga/sevillai-drukkerekre-vadaszhatnak-az-ujpest-es-az-ftc-huliganjai/2023053014584250057
nagylaza, főpohárnok
Akkor szurkolok a Rómának, márcsak Totti miatt is 😊

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Fidesz táncosok a megnyitón 🤣
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Ahogy látom egy teljes Újpest-Slask-Fradi-Kispest szekció akar leszámolni a Sevilla szurkolókkal, a Biris Norteval
zacknorb
warr_b
 sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/europa-liga/sevillai-drukkerekre-vadaszhatnak-az-ujpest-es-az-ftc-huliganjai/2023053014584250057
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Na Benzema úgy néz ki tényleg az Al-Ittihadban köt ki. Teljesen megértem a döntését, Európában mindent megnyert, most meg elmegy 2 évre bohockodni egy rahedli pénzért.

Bár nekem nagyon fog hiányozni. All time egyik kedvenc játékosom, a Realban is az elejétől fogva nagyon bírtam. Fura lesz nélküle a csapat.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
zacknorb
warr_b
lilakat betamadta az antifa sevilla hulladek kint. Ezt sehol nem szeretik. ezert alltak ossze.
Kenny
késelés volt, nem sima bunyó ráadásul
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
zacknorb
warr_b
lilakat betamadta az antifa sevilla hulladek kint. Ezt sehol nem szeretik. ezert alltak ossze.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/kiszivargott-haaland-dobbenetes-fizetese-a-liverpool-a-bayernbol-igazolhat-kulfoldi-korkep
warr_b
egy fél éves hírt milyen célból kellett posztolni? Haaland fizetése miatt, vagy csak úgy?
slowmotion
😀
Aham, most jött szembe másik fórumon, nem néztem a dátumát, sorry 😊
warr_b
nekem is csak ott tűnt fel, hogy kihagyhatja a közelgő vébét a sziti hátvédje. mondom lemaradtam valamiről, ilyen hamar jön a következő?
slowmotion
mondjuk ezzel a fifával nem lepne meg az se
Negritis, a vajda
Előbb-utóbb várható, hogy be fogják sűríteni... $$$
😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
 www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/kiszivargott-haaland-dobbenetes-fizetese-a-liverpool-a-bayernbol-igazolhat-kulfoldi-korkep
warr_b
egy fél éves hírt milyen célból kellett posztolni? Haaland fizetése miatt, vagy csak úgy?
slowmotion
😀
warr_b
nekem is csak ott tűnt fel, hogy kihagyhatja a közelgő vébét a sziti hátvédje. mondom lemaradtam valamiről, ilyen hamar jön a következő?
slowmotion
mondjuk ezzel a fifával nem lepne meg az se

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
warr_b
slowmotion
😀
warr_b
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
slowmotion
😀

több mint 2 éve
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2023/05/30/a-fehervar-nego-mellett-harom-korabban-nagy-derrel-durral-bejelentett-megvaltojatol-valt-meg

Hát a büdös kurva annyát aki ilyet ír és megjelentet. Ez ám az újságírás baszod.
petey
A MOL Fehérvár jövőbeli jobb szerepléséhez valószínűleg szűkebb szóvirágokkal díszített, alaposabb átigazolási politika is elkél majd.
omfg

több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
zacknorb
warr_b
Jópár éve a Slask játszott meccset Sevillában és nem túl acélos lengyel brigád volt kint. A biris norte pedig szokásához híven többszörös túlerőben rájuk is mentek, be is húztak egy nagyobb drapériát. A visszavágóra természetesen elfelejtettek elmenni. Pár hónappal később már nem emlékszem hol, talán Bécsben viszont levadászta őket a Slask.
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2023/05/30/a-fehervar-nego-mellett-harom-korabban-nagy-derrel-durral-bejelentett-megvaltojatol-valt-meg

Hát a büdös kurva annyát aki ilyet ír és megjelentet. Ez ám az újságírás baszod.

több mint 2 éve
warr_b
slowmotion
most nézem csak hogy mikori 😀

több mint 2 éve
warr_b
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
warr_b
 www.facebook.com/photo/?fbid=830800252180801&set=a.188926256368207
kiváncsi vagyok mennyir gondoljuk komolyan musialat
de nem csak 1-2 KP kell
Negritis, a vajda
hat aki elengedi Bambit azt nem azonnal ki kell rugni a Munchenbol hanem karobahuzni.
csebi
Az évszázad szenzációja lenne ha Musiala eljönne Münchenből. Mondjuk Liverpool mezben elnézegetném.

Mac Allisterre nagyon kíváncsi leszek. Nem tudom hogy merjek-e őszintén örülni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
warr_b
 www.facebook.com/photo/?fbid=830800252180801&set=a.188926256368207
kiváncsi vagyok mennyir gondoljuk komolyan musialat
de nem csak 1-2 KP kell
Negritis, a vajda
hat aki elengedi Bambit azt nem azonnal ki kell rugni a Munchenbol hanem karobahuzni.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Újpestesekkel elv még pár éve EL selejtezőben volt valami
Legyelről meg ezt írta valaki
Biris Norte arcoskodott tavaly vagy tavalyelőtt amikor Sevilla Lengyelországba játszott
Oda megyünk és mindenkit szétverünk Tőlük egész Európa fél
Mire oda került a sor nem mentek el a meccsre
Indok elfelejtettek jegyet venni

Gondolom Slask, ehhez jött Fradi, és akkor már Kispest is

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb

több mint 2 éve
zacknorb
Lilákok meg zöldek együtt, meg még a kispestiek is, és nem válogatott meccs, ez már az apokalipszis lehet
több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

Poloska vagyok.