Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Na Viktor megette a tartalék lasztit.😭csak a dupla szülinapi tortát
Tony Adams
plusz a sleppje haveromtól vásárolt egy borbárból
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Vamos Sevilla!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Na Viktor megette a tartalék lasztit.😭
több mint 2 éve
Akkor szurkolok a Rómának, márcsak Totti miatt is 😊sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/europa-liga/sevillai-drukkerekre-vadaszhatnak-az-ujpest-es-az-ftc-huliganjai/2023053014584250057Ahogy látom egy teljes Újpest-Slask-Fradi-Kispest szekció akar leszámolni a Sevilla szurkolókkal, a Biris NortevalDe mit tettek a Sevilla ultrák, hogy összeáll a Fradi-Újpest-Kispest tengely? 😮
zacknorb
warr_b
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Fidesz táncosok a megnyitón 🤣
több mint 2 éve
sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/europa-liga/sevillai-drukkerekre-vadaszhatnak-az-ujpest-es-az-ftc-huliganjai/2023053014584250057Ahogy látom egy teljes Újpest-Slask-Fradi-Kispest szekció akar leszámolni a Sevilla szurkolókkal, a Biris NortevalDe mit tettek a Sevilla ultrák, hogy összeáll a Fradi-Újpest-Kispest tengely? 😮
zacknorb
warr_b
több mint 2 éve
Na Benzema úgy néz ki tényleg az Al-Ittihadban köt ki. Teljesen megértem a döntését, Európában mindent megnyert, most meg elmegy 2 évre bohockodni egy rahedli pénzért. Bár nekem nagyon fog hiányozni. All time egyik kedvenc játékosom, a Realban is az elejétől fogva nagyon bírtam. Fura lesz nélküle a csapat.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
késelés volt, nem sima bunyó ráadásullilakat betamadta az antifa sevilla hulladek kint. Ezt sehol nem szeretik. ezert alltak ossze.Ahogy látom egy teljes Újpest-Slask-Fradi-Kispest szekció akar leszámolni a Sevilla szurkolókkal, a Biris NortevalDe mit tettek a Sevilla ultrák, hogy összeáll a Fradi-Újpest-Kispest tengely? 😮
zacknorb
warr_b
Kenny
több mint 2 éve
lilakat betamadta az antifa sevilla hulladek kint. Ezt sehol nem szeretik. ezert alltak ossze.Ahogy látom egy teljes Újpest-Slask-Fradi-Kispest szekció akar leszámolni a Sevilla szurkolókkal, a Biris NortevalDe mit tettek a Sevilla ultrák, hogy összeáll a Fradi-Újpest-Kispest tengely? 😮
zacknorb
warr_b
több mint 2 éve
Előbb-utóbb várható, hogy be fogják sűríteni... $$$mondjuk ezzel a fifával nem lepne meg az senekem is csak ott tűnt fel, hogy kihagyhatja a közelgő vébét a sziti hátvédje. mondom lemaradtam valamiről, ilyen hamar jön a következő?😀www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/kiszivargott-haaland-dobbenetes-fizetese-a-liverpool-a-bayernbol-igazolhat-kulfoldi-korkepegy fél éves hírt milyen célból kellett posztolni? Haaland fizetése miatt, vagy csak úgy?
warr_b
slowmotion
Aham, most jött szembe másik fórumon, nem néztem a dátumát, sorry 😊
warr_b
slowmotion
Negritis, a vajda
😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
mondjuk ezzel a fifával nem lepne meg az senekem is csak ott tűnt fel, hogy kihagyhatja a közelgő vébét a sziti hátvédje. mondom lemaradtam valamiről, ilyen hamar jön a következő?😀www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/kiszivargott-haaland-dobbenetes-fizetese-a-liverpool-a-bayernbol-igazolhat-kulfoldi-korkepegy fél éves hírt milyen célból kellett posztolni? Haaland fizetése miatt, vagy csak úgy?
warr_b
slowmotion
warr_b
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
nekem is csak ott tűnt fel, hogy kihagyhatja a közelgő vébét a sziti hátvédje. mondom lemaradtam valamiről, ilyen hamar jön a következő?😀www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/kiszivargott-haaland-dobbenetes-fizetese-a-liverpool-a-bayernbol-igazolhat-kulfoldi-korkepegy fél éves hírt milyen célból kellett posztolni? Haaland fizetése miatt, vagy csak úgy?
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 2 éve
😀www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/kiszivargott-haaland-dobbenetes-fizetese-a-liverpool-a-bayernbol-igazolhat-kulfoldi-korkepegy fél éves hírt milyen célból kellett posztolni? Haaland fizetése miatt, vagy csak úgy?
warr_b
slowmotion

több mint 2 éve
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2023/05/30/a-fehervar-nego-mellett-harom-korabban-nagy-derrel-durral-bejelentett-megvaltojatol-valt-meg
Hát a büdös kurva annyát aki ilyet ír és megjelentet. Ez ám az újságírás baszod.
petey
A MOL Fehérvár jövőbeli jobb szerepléséhez valószínűleg szűkebb szóvirágokkal díszített, alaposabb átigazolási politika is elkél majd.omfg
több mint 2 éve
Jópár éve a Slask játszott meccset Sevillában és nem túl acélos lengyel brigád volt kint. A biris norte pedig szokásához híven többszörös túlerőben rájuk is mentek, be is húztak egy nagyobb drapériát. A visszavágóra természetesen elfelejtettek elmenni. Pár hónappal később már nem emlékszem hol, talán Bécsben viszont levadászta őket a Slask.Ahogy látom egy teljes Újpest-Slask-Fradi-Kispest szekció akar leszámolni a Sevilla szurkolókkal, a Biris NortevalDe mit tettek a Sevilla ultrák, hogy összeáll a Fradi-Újpest-Kispest tengely? 😮
zacknorb
warr_b
több mint 2 éve
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2023/05/30/a-fehervar-nego-mellett-harom-korabban-nagy-derrel-durral-bejelentett-megvaltojatol-valt-megHát a büdös kurva annyát aki ilyet ír és megjelentet. Ez ám az újságírás baszod.
több mint 2 éve
most nézem csak hogy mikori 😀www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/kiszivargott-haaland-dobbenetes-fizetese-a-liverpool-a-bayernbol-igazolhat-kulfoldi-korkepegy fél éves hírt milyen célból kellett posztolni? Haaland fizetése miatt, vagy csak úgy?
warr_b
slowmotion
több mint 2 éve
www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/kiszivargott-haaland-dobbenetes-fizetese-a-liverpool-a-bayernbol-igazolhat-kulfoldi-korkepegy fél éves hírt milyen célból kellett posztolni? Haaland fizetése miatt, vagy csak úgy?
warr_b
több mint 2 éve
Az évszázad szenzációja lenne ha Musiala eljönne Münchenből. Mondjuk Liverpool mezben elnézegetném.hat aki elengedi Bambit azt nem azonnal ki kell rugni a Munchenbol hanem karobahuzni.www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/kiszivargott-haaland-dobbenetes-fizetese-a-liverpool-a-bayernbol-igazolhat-kulfoldi-korkepwww.facebook.com/photo/?fbid=830800252180801&set=a.188926256368207
warr_b
kiváncsi vagyok mennyir gondoljuk komolyan musialat
de nem csak 1-2 KP kell
Negritis, a vajda
csebi
Mac Allisterre nagyon kíváncsi leszek. Nem tudom hogy merjek-e őszintén örülni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
hat aki elengedi Bambit azt nem azonnal ki kell rugni a Munchenbol hanem karobahuzni.www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/kiszivargott-haaland-dobbenetes-fizetese-a-liverpool-a-bayernbol-igazolhat-kulfoldi-korkepwww.facebook.com/photo/?fbid=830800252180801&set=a.188926256368207
warr_b
kiváncsi vagyok mennyir gondoljuk komolyan musialat
de nem csak 1-2 KP kell
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Újpestesekkel elv még pár éve EL selejtezőben volt valamiLegyelről meg ezt írta valaki
Biris Norte arcoskodott tavaly vagy tavalyelőtt amikor Sevilla Lengyelországba játszott
Oda megyünk és mindenkit szétverünk Tőlük egész Európa fél
Mire oda került a sor nem mentek el a meccsre
Indok elfelejtettek jegyet venni
Gondolom Slask, ehhez jött Fradi, és akkor már Kispest is
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ahogy látom egy teljes Újpest-Slask-Fradi-Kispest szekció akar leszámolni a Sevilla szurkolókkal, a Biris NortevalDe mit tettek a Sevilla ultrák, hogy összeáll a Fradi-Újpest-Kispest tengely? 😮
zacknorb

több mint 2 éve
Ahogy látom egy teljes Újpest-Slask-Fradi-Kispest szekció akar leszámolni a Sevilla szurkolókkal, a Biris NortevalLilákok meg zöldek együtt, meg még a kispestiek is, és nem válogatott meccs, ez már az apokalipszis lehet
zacknorb
több mint 2 éve
Ahogy látom egy teljes Újpest-Slask-Fradi-Kispest szekció akar leszámolni a Sevilla szurkolókkal, a Biris Norteval
Poloska vagyok.