Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Nálam 1 perces néma csend következik
több mint 2 éve
A lengyelek majd visznek virágot a sírjaikra, ha így haladunkAmúgy a Liszt Ferenc téren spanyolok gyűltek, feleségem járt arra kora délután.Soproni Tamás: A Liszt Ferenc tér elesett. Az EL-döntőre érkező szurkolók egyszerűen elpusztították. Az a 4000 tő virág, amit a kertészeti egyetem diákjainak tervei alapján a napokban ültettünk el, halott. Törött üvegek, hányás, szemét mindenhol, vannak ágyások, amelyek egyszerűen eltűntek a taposás következtében.mekkora kurva nagy siras lesz ebbol, na de ez mar egy masik topic.
A szervezők nem kérték a segítségünket, nem fordultak hozzánk azzal, hogy megerősített rendészeti vagy köztisztasági állományt biztosítsunk ezen a napon, nem kaptunk tájékoztatást a szurkolók gyülekezőhelyéről vagy a terelés útvonaláról. Gondolom, a rendőrséggel és a fővárossal legalább egyeztettek, de egyértelmű, hogy a szervezők nem jártak el körültekintően.
Holnap reggel a kollégák és magam is a helyszínen kezdünk, és ahogy tudjuk, megkezdjük a takarítást. A károkat természetesen minél hamarabb helyrehozzuk, de a számlát be fogjuk nyújtani Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Nonprofit Zrt.-nek.
Remélem, hogy a meccs után nem lesz újabb közterületünk áldozat.
UPDATE: Hozzáadtam még néhány képet a tömeg levonulása utáni helyzetről. A Köztiszta munkatársai már takarítják a szemetet.
www.facebook.com/sopronitamas.momentum/posts/pfbid02s3rZpBwukb8CwXbXJtcdtV4hzCnN6rhW2izYBtzvU8QWsJ1gAv89j8YtUGLgPjCzl
Szeretem a focit!
nagylaza, főpohárnok
De ugye az a semmit sem ero euro az jo amit ott bent elkoltenek a keruletukben gondolom..
Kenny
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
De gyönyörű löket volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Nagy mákja volt a Romának ezzel a kapufával.
több mint 2 éve
Rakitic küldött egy föld-levegő rakétát
több mint 2 éve
Amúgy a Liszt Ferenc téren spanyolok gyűltek, feleségem járt arra kora délután.Soproni Tamás: A Liszt Ferenc tér elesett. Az EL-döntőre érkező szurkolók egyszerűen elpusztították. Az a 4000 tő virág, amit a kertészeti egyetem diákjainak tervei alapján a napokban ültettünk el, halott. Törött üvegek, hányás, szemét mindenhol, vannak ágyások, amelyek egyszerűen eltűntek a taposás következtében.mekkora kurva nagy siras lesz ebbol, na de ez mar egy masik topic.
A szervezők nem kérték a segítségünket, nem fordultak hozzánk azzal, hogy megerősített rendészeti vagy köztisztasági állományt biztosítsunk ezen a napon, nem kaptunk tájékoztatást a szurkolók gyülekezőhelyéről vagy a terelés útvonaláról. Gondolom, a rendőrséggel és a fővárossal legalább egyeztettek, de egyértelmű, hogy a szervezők nem jártak el körültekintően.
Holnap reggel a kollégák és magam is a helyszínen kezdünk, és ahogy tudjuk, megkezdjük a takarítást. A károkat természetesen minél hamarabb helyrehozzuk, de a számlát be fogjuk nyújtani Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Nonprofit Zrt.-nek.
UPDATE: Hozzáadtam még néhány képet a tömeg levonulása utáni helyzetről. A Köztiszta munkatársai már takarítják a szemetet.
www.facebook.com/sopronitamas.momentum/posts/pfbid02s3rZpBwukb8CwXbXJtcdtV4hzCnN6rhW2izYBtzvU8QWsJ1gAv89j8YtUGLgPjCzl
Szeretem a focit!
nagylaza, főpohárnok
De ugye az a semmit sem ero euro az jo amit ott bent elkoltenek a keruletukben gondolom..
Kenny
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Megsütlek te buzi - ez azért keményKözben Fucsó visszabrékelt. 5:4, szerva itt.Az albán szomszédom gondolom azt nézi, mert a "szerb" kifejezést minden magyar, albán, koszovói káromkodással kombinálva hallom
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Willie Parker
több mint 2 éve
Fiorentinára valahogy nem mondtam ezt, talán mert Italiano más focit játszat. 😉ezzel a lentmaradós időhúzós Roma kár hogy szétbassza a döntőt... BL-be se lesz más ha az Inter véletlen betalált, marad a konferencia döntő idénMint minden underdog ezt csinálja, de persze mindig csak az olaszok ilyenek..
Heisman nádor
steelwolf
A Sevilla pedig nem a fő esélyes ma, Taliga közepe csapat, kb egy szint a kettő, csak más stílusban játszanak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
ezzel a lentmaradós időhúzós Roma kár hogy szétbassza a döntőt... BL-be se lesz más ha az Inter véletlen betalált, marad a konferencia döntő idénMint minden underdog ezt csinálja, de persze mindig csak az olaszok ilyenek..
Heisman nádor
több mint 2 éve
Soproni Tamás: A Liszt Ferenc tér elesett. Az EL-döntőre érkező szurkolók egyszerűen elpusztították. Az a 4000 tő virág, amit a kertészeti egyetem diákjainak tervei alapján a napokban ültettünk el, halott. Törött üvegek, hányás, szemét mindenhol, vannak ágyások, amelyek egyszerűen eltűntek a taposás következtében.mekkora kurva nagy siras lesz ebbol, na de ez mar egy masik topic.
Szeretem a focit!
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: Kenny
több mint 2 éve
Soproni Tamás: A Liszt Ferenc tér elesett. Az EL-döntőre érkező szurkolók egyszerűen elpusztították. Az a 4000 tő virág, amit a kertészeti egyetem diákjainak tervei alapján a napokban ültettünk el, halott. Törött üvegek, hányás, szemét mindenhol, vannak ágyások, amelyek egyszerűen eltűntek a taposás következtében.sok eszük volt, mit gondoltak???
Szeretem a focit!
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
ezzel a lentmaradós időhúzós Roma kár hogy szétbassza a döntőt... BL-be se lesz más ha az Inter véletlen betalált, marad a konferencia döntő idénsaját magának köszönheti a sevilla, tudták hogy ez lesz, de mégse csináltak semmit...
Heisman nádor
több mint 2 éve
Soproni Tamás: A Liszt Ferenc tér elesett. Az EL-döntőre érkező szurkolók egyszerűen elpusztították. Az a 4000 tő virág, amit a kertészeti egyetem diákjainak tervei alapján a napokban ültettünk el, halott. Törött üvegek, hányás, szemét mindenhol, vannak ágyások, amelyek egyszerűen eltűntek a taposás következtében.A szervezők nem kérték a segítségünket, nem fordultak hozzánk azzal, hogy megerősített rendészeti vagy köztisztasági állományt biztosítsunk ezen a napon, nem kaptunk tájékoztatást a szurkolók gyülekezőhelyéről vagy a terelés útvonaláról. Gondolom, a rendőrséggel és a fővárossal legalább egyeztettek, de egyértelmű, hogy a szervezők nem jártak el körültekintően.
Szeretem a focit!
több mint 2 éve
ezzel a lentmaradós időhúzós Roma kár hogy szétbassza a döntőt... BL-be se lesz más ha az Inter véletlen betalált, marad a konferencia döntő idén
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Emeletes busz jönegy nagy UAZ fával megpakolva
ozibozi
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Egyszer megnéznék egy Isak-Abraham csatárduót
több mint 2 éve
Emeletes busz jönegy nagy UAZ fával megpakolva
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Emeletes busz jön
több mint 2 éve
na akkor itt a vége ennek a meccsnek
több mint 2 éve
Góóóóóóól

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
és most leparkol a busz és látunk egy unalmas 1-0-t
több mint 2 éve
Góóóóóól!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ez nem 11es, de hát felőlem befújhatják.
több mint 2 éve
Közben Fucsó visszabrékelt. 5:4, szerva itt.Az albán szomszédom gondolom azt nézi, mert a "szerb" kifejezést minden magyar, albán, koszovói káromkodással kombinálva hallom
bcsarli, Udvari Főkóstoló