Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Elmentem furdeni es 1-2. XDTe vagy az Gyurim?
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Elmentem furdeni es 1-2. XDpiszkos vagy még, menj vissza
Zsellértelkes Vrij
NB2
több mint 2 éve
Pont ezértElmentem furdeni es 1-2. XDMinek fürdesz?
Zsellértelkes Vrij
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Elmentem furdeni es 1-2. XDNo mèg áztasd magad 60 percet 🙂
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
De ott csak ketten játszanak nem?Ez a szerb válogatott,hogy a faszomba volt VB-nÚgy hogy a fél csapatuk akkor még topligákban volt játékban és nem az arab tevenyereg bajnokságban napozgatott.
ThundersNFL a Jobbágy
Hanni
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Elmentem furdeni es 1-2. XDFürödj tovább
Zsellértelkes Vrij
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Tiszta Pénzügyőr-Szabadkikötő bazz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Elmentem furdeni es 1-2. XDpiszkos vagy még, menj vissza
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Ez a szerb válogatott,hogy a faszomba volt VB-nA lengyelekhez hasonlóan állandóan túlértékeltek.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Ez a szerb válogatott,hogy a faszomba volt VB-nÚgy hogy a fél csapatuk akkor még topligákban volt játékban és nem az arab tevenyereg bajnokságban napozgatott.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Elmentem furdeni es 1-2. XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Apuka még Vukovárnál és Srebrenicánál oldotta a feszültséget, ők már csak lézereznek 😊Az mondjuk komoly hogy a 14 éves kis szerbek sorra lézereznek minketIgy szocializálódnak
kapitnono
Stoki
több mint 2 éve
Majd mi vagy Tom Brady 4 meccsMajd kapnak egy zártkaput.Az mondjuk komoly hogy a 14 éves kis szerbek sorra lézereznek minketIgy szocializálódnak
kapitnono
Stoki
Vagyis, ööö...
warr_b
Draft

több mint 2 éve
Mi passzióból szerezzük a gólokatEttől mèg ötlettelen 🤪Hogy tetszett érteni?😃Hát ebből nem látom, hogy lesz itt ma magyar pontszerzés.Én azt sem látom hogy fogunk egyáltalán kapura lőni, oké hogy nálunk a labda, de full ötlettelen az egész
iktriad
kapitnono
Nemes samu09
dande2
több mint 2 éve
Ez a szerb válogatott,hogy a faszomba volt VB-n
Draft

több mint 2 éve
most szerintem meg vannak fogva a szerbek, ha lőnénk mégegyet...
több mint 2 éve
Majd kapnak egy zártkaput.Az mondjuk komoly hogy a 14 éves kis szerbek sorra lézereznek minketIgy szocializálódnak
kapitnono
Stoki
Vagyis, ööö...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Ettől mèg ötlettelen 🤪Hogy tetszett érteni?😃Hát ebből nem látom, hogy lesz itt ma magyar pontszerzés.Én azt sem látom hogy fogunk egyáltalán kapura lőni, oké hogy nálunk a labda, de full ötlettelen az egész
iktriad
kapitnono
Nemes samu09
több mint 2 éve
Jinx hegyekHogy tetszett érteni?😃Hát ebből nem látom, hogy lesz itt ma magyar pontszerzés.Én azt sem látom hogy fogunk egyáltalán kapura lőni, oké hogy nálunk a labda, de full ötlettelen az egész
iktriad
kapitnono
Nemes samu09
Draft

több mint 2 éve
Az mondjuk komoly hogy a 14 éves kis szerbek sorra lézereznek minketnálam amúgy ez halmazati, kurvára megkúrnám a szerbeket, akár mégegy zártkapussal
kapitnono
több mint 2 éve
Meccs előtti Tatratea fogadás3 magyar gól vagy 5 összgól és Tatratea
Ezek is be akarnak rugatni
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Pont írni akartam, h Benny Hill
több mint 2 éve
Hogy tetszett érteni?😃Hát ebből nem látom, hogy lesz itt ma magyar pontszerzés.Én azt sem látom hogy fogunk egyáltalán kapura lőni, oké hogy nálunk a labda, de full ötlettelen az egész
iktriad
kapitnono