Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Hallottam olyat is hogy újpestiek keresik a Sevilla szurkolókat
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ki hogy mondja... Beszélik ezt is, azt is... 😊azt mondják erre szaknyelven, hogy "összefújja a szemetet a szél"Ennek volt a nagyobb esélye és nem a sevilla-roma randinak... 😊www.police.hu/index.php/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/kulfoldi-szurkolok-verekedtek-zuglobanKezdődik a buli spanyol olasz drukkerek bunyóMerre? Én most értem haza, de semmit sem láttam.
dande2
Sixo
Fradi+Slask koalíció
NB2
Reggio1914
slowmotion
több mint 2 éve
azt mondják erre szaknyelven, hogy "összefújja a szemetet a szél"Ennek volt a nagyobb esélye és nem a sevilla-roma randinak... 😊www.police.hu/index.php/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/kulfoldi-szurkolok-verekedtek-zuglobanKezdődik a buli spanyol olasz drukkerek bunyóMerre? Én most értem haza, de semmit sem láttam.
dande2
Sixo
Fradi+Slask koalíció
NB2
Reggio1914
több mint 2 éve
Ennek volt a nagyobb esélye és nem a sevilla-roma randinak... 😊www.police.hu/index.php/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/kulfoldi-szurkolok-verekedtek-zuglobanKezdődik a buli spanyol olasz drukkerek bunyóMerre? Én most értem haza, de semmit sem láttam.
dande2
Sixo
Fradi+Slask koalíció
NB2
több mint 2 éve
www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/kiszivargott-haaland-dobbenetes-fizetese-a-liverpool-a-bayernbol-igazolhat-kulfoldi-korkepwww.facebook.com/photo/?fbid=830800252180801&set=a.188926256368207
warr_b
kiváncsi vagyok mennyir gondoljuk komolyan musialat
de nem csak 1-2 KP kell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
www.police.hu/index.php/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/kulfoldi-szurkolok-verekedtek-zuglobanKezdődik a buli spanyol olasz drukkerek bunyóMerre? Én most értem haza, de semmit sem láttam.
dande2
Sixo
Fradi+Slask koalíció
Szerkesztette: NB2
több mint 2 éve
Kezdődik a buli spanyol olasz drukkerek bunyóMerre? Én most értem haza, de semmit sem láttam.
dande2
több mint 2 éve
Kezdődik a buli spanyol olasz drukkerek bunyó
több mint 2 éve
www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/kiszivargott-haaland-dobbenetes-fizetese-a-liverpool-a-bayernbol-igazolhat-kulfoldi-korkep

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Erről beszéltem:Az FC Bayern egyik magas rangú alkalmazottja a SPORT1-nek elmondta: "Kalle akár egy pékségben vagy az utca túloldaláról is rádköszönt, és megkérdezte, hogy vagy, még stresszhelyzetben is. Kahnnak ezzel szemben nehézséget jelentett még az irodában is azt mondani, hogy 'Jó reggelt'".
A Bayern alkalmazottainak többsége múlt szombaton duplán örült: a bajnoki cím megnyerésének, de annak is, hogy Rummenigge visszatért a klubhoz.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Na a mai pletykák kicsit mást jeleznek előre. Elvileg Perez Benzema várható távozása ellenére sem tervez nagy igazolást csatár posztra, hanem Firmino-Joselu (aki elvileg mar szinte fix, 1 évre kölcsönbe érkezik) parossal futnanak neki a szezonnak, mert A Mbappe/Haaland parosra várnak. Ha ez tényleg így van akkor Perez is jó nagy hülye, mert Mbappe egyszer mar beszivatta a csapatot, és fogadnék mernek, hogy jövőre is ugyan az lenne. Júniusig hitegeti a csapatot, aztán megint egy vagyonért hosszabbít a PSGvel. És nekem Haaland se tűnik reálisnak, a real sose fog tudni a City fölé ígérni fizuban, ha eladják az egész csapatot se.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
akkor eleg egy valtoztatas All AND Nothingkette lehetne szepen szedni, oszre ALL, tavaszra NOTHING.Akinek nem volt elég a Fradi bajnokavatója, ma 18:30-tól megnézhet az M4-en egy egy órás dokufilmet a zöld-fehérek EL meneteléséről.csak egy ora? az egesz szezonrol remelem lesz egy all or nothing evad is.
Csak úgy a döntő felvezetéseképp
zacknorb
csebi
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Úgy veszem észre, nem kevés olasz lesz a ma esti meccsen. A VI.-VII. kerületet legalábbis szépen ellepték a Róma-szurkerek. Már hangolnak a fijjuk. Minden teleragasztva matricákkal: jelzőtáblák, parkolóautomaták, csatornacsövek. A Sevilla csapatbuszát pedig a körúti Corinthia mögött láttam parkolni.Nem vagyok benne biztos, hogy a mostani ígérkezik az év legcsendesebb éjszakájának.
több mint 2 éve
Most olvastam a wiki oldalan, hogy vmi csaladi osszejovetelen egy rokont szurt meg, alapbol emberolesi kiserlet, vegul assault lett a vad, de a 1.3 tonna koko melle az kb semmi 😀De ő alapból azért van az orosz ligában hogy ne vigyék el börtönbe mert Hollandiába is már lövöldözött vagy mi…rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/05/30/douglas-costa-elfogatoparancs/?_gl=1*852irv*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5Promes kemenyebb, o gyanusan tenyleg bortonbe megy hosszutavra:
empty taxi
www.theguardian.com/football/2023/may/30/quincy-promes-prosecuted-for-alleged-drug-trafficking-1360kg-cocaine-footballer
Borbinho
Heisman nádor
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
De ő alapból azért van az orosz ligában hogy ne vigyék el börtönbe mert Hollandiába is már lövöldözött vagy mi…rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/05/30/douglas-costa-elfogatoparancs/?_gl=1*852irv*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5Promes kemenyebb, o gyanusan tenyleg bortonbe megy hosszutavra:
empty taxi
www.theguardian.com/football/2023/may/30/quincy-promes-prosecuted-for-alleged-drug-trafficking-1360kg-cocaine-footballer
Borbinho
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/05/30/douglas-costa-elfogatoparancs/?_gl=1*852irv*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5Promes kemenyebb, o gyanusan tenyleg bortonbe megy hosszutavra:
empty taxi
Mondjuk ha meg mindig Oroszorszagban van, akkor lehet nem is jon tobbet EUba (max titokban).
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Csak magyarosítani kéne a címet a plebsznek:kette lehetne szepen szedni, oszre ALL, tavaszra NOTHING.Akinek nem volt elég a Fradi bajnokavatója, ma 18:30-tól megnézhet az M4-en egy egy órás dokufilmet a zöld-fehérek EL meneteléséről.csak egy ora? az egesz szezonrol remelem lesz egy all or nothing evad is.
zacknorb
csebi
Kenny
Hogy Lopsz
Ál, orr, mócsing
több mint 2 éve
kette lehetne szepen szedni, oszre ALL, tavaszra NOTHING.Akinek nem volt elég a Fradi bajnokavatója, ma 18:30-tól megnézhet az M4-en egy egy órás dokufilmet a zöld-fehérek EL meneteléséről.csak egy ora? az egesz szezonrol remelem lesz egy all or nothing evad is.
zacknorb
csebi
több mint 2 éve
Akinek nem volt elég a Fradi bajnokavatója, ma 18:30-tól megnézhet az M4-en egy egy órás dokufilmet a zöld-fehérek EL meneteléséről.csak egy ora? az egesz szezonrol remelem lesz egy all or nothing evad is.
zacknorb
több mint 2 éve
Akinek nem volt elég a Fradi bajnokavatója, ma 18:30-tól megnézhet az M4-en egy egy órás dokufilmet a zöld-fehérek EL meneteléséről.Csak úgy a döntő felvezetéseképp
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
elbenazzak majd vhogy. bar ha sokaig marad Csercseszov ...2024: bajnok a PAFCNego menni felcsut ez a pletyiez teny. ahogy Vecsei is megy Felcsutra.
YoungZeeZee
Kenny
Ezt még ízlelgetem😆
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
2024: bajnok a PAFCNego menni felcsut ez a pletyiez teny. ahogy Vecsei is megy Felcsutra.
YoungZeeZee
Kenny
Ezt még ízlelgetem😆
több mint 2 éve
sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-2/vasas-fizetes-holender-nb2/2023053021185426511

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/05/30/douglas-costa-elfogatoparancs/?_gl=1*852irv*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...