Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Hallottam olyat is hogy újpestiek keresik a Sevilla szurkolókat

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
Kezdődik a buli spanyol olasz drukkerek bunyó
dande2
Merre? Én most értem haza, de semmit sem láttam.
Sixo
 www.police.hu/index.php/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/kulfoldi-szurkolok-verekedtek-zugloban

Fradi+Slask koalíció
NB2
Ennek volt a nagyobb esélye és nem a sevilla-roma randinak... 😊
Reggio1914
azt mondják erre szaknyelven, hogy "összefújja a szemetet a szél"
slowmotion
Ki hogy mondja... Beszélik ezt is, azt is... 😊
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
dande2
Sixo
 www.police.hu/index.php/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/kulfoldi-szurkolok-verekedtek-zugloban

Fradi+Slask koalíció
NB2
Reggio1914
azt mondják erre szaknyelven, hogy "összefújja a szemetet a szél"
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
dande2
Sixo

Fradi+Slask koalíció
NB2
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
 www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/kiszivargott-haaland-dobbenetes-fizetese-a-liverpool-a-bayernbol-igazolhat-kulfoldi-korkep
warr_b
 www.facebook.com/photo/?fbid=830800252180801&set=a.188926256368207
kiváncsi vagyok mennyir gondoljuk komolyan musialat
de nem csak 1-2 KP kell

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
dande2
Sixo

Fradi+Slask koalíció

Szerkesztette: NB2
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
dande2

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/kiszivargott-haaland-dobbenetes-fizetese-a-liverpool-a-bayernbol-igazolhat-kulfoldi-korkep

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Erről beszéltem:

Az FC Bayern egyik magas rangú alkalmazottja a SPORT1-nek elmondta: "Kalle akár egy pékségben vagy az utca túloldaláról is rádköszönt, és megkérdezte, hogy vagy, még stresszhelyzetben is. Kahnnak ezzel szemben nehézséget jelentett még az irodában is azt mondani, hogy 'Jó reggelt'".

A Bayern alkalmazottainak többsége múlt szombaton duplán örült: a bajnoki cím megnyerésének, de annak is, hogy Rummenigge visszatért a klubhoz.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Na a mai pletykák kicsit mást jeleznek előre. Elvileg Perez Benzema várható távozása ellenére sem tervez nagy igazolást csatár posztra, hanem Firmino-Joselu (aki elvileg mar szinte fix, 1 évre kölcsönbe érkezik) parossal futnanak neki a szezonnak, mert A Mbappe/Haaland parosra várnak.

Ha ez tényleg így van akkor Perez is jó nagy hülye, mert Mbappe egyszer mar beszivatta a csapatot, és fogadnék mernek, hogy jövőre is ugyan az lenne. Júniusig hitegeti a csapatot, aztán megint egy vagyonért hosszabbít a PSGvel. És nekem Haaland se tűnik reálisnak, a real sose fog tudni a City fölé ígérni fizuban, ha eladják az egész csapatot se.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Akinek nem volt elég a Fradi bajnokavatója, ma 18:30-tól megnézhet az M4-en egy egy órás dokufilmet a zöld-fehérek EL meneteléséről.
Csak úgy a döntő felvezetéseképp
zacknorb
csak egy ora? az egesz szezonrol remelem lesz egy all or nothing evad is.
csebi
kette lehetne szepen szedni, oszre ALL, tavaszra NOTHING.
Kenny
akkor eleg egy valtoztatas All AND Nothing

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Úgy veszem észre, nem kevés olasz lesz a ma esti meccsen. A VI.-VII. kerületet legalábbis szépen ellepték a Róma-szurkerek. Már hangolnak a fijjuk. Minden teleragasztva matricákkal: jelzőtáblák, parkolóautomaták, csatornacsövek. A Sevilla csapatbuszát pedig a körúti Corinthia mögött láttam parkolni.
Nem vagyok benne biztos, hogy a mostani ígérkezik az év legcsendesebb éjszakájának.
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/05/30/douglas-costa-elfogatoparancs/?_gl=1*852irv*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5
empty taxi
Promes kemenyebb, o gyanusan tenyleg bortonbe megy hosszutavra:
 www.theguardian.com/football/2023/may/30/quincy-promes-prosecuted-for-alleged-drug-trafficking-1360kg-cocaine-footballer
Borbinho
De ő alapból azért van az orosz ligában hogy ne vigyék el börtönbe mert Hollandiába is már lövöldözött vagy mi…
Heisman nádor
Most olvastam a wiki oldalan, hogy vmi csaladi osszejovetelen egy rokont szurt meg, alapbol emberolesi kiserlet, vegul assault lett a vad, de a 1.3 tonna koko melle az kb semmi 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/05/30/douglas-costa-elfogatoparancs/?_gl=1*852irv*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5
empty taxi
 www.theguardian.com/football/2023/may/30/quincy-promes-prosecuted-for-alleged-drug-trafficking-1360kg-cocaine-footballer
Borbinho
De ő alapból azért van az orosz ligában hogy ne vigyék el börtönbe mert Hollandiába is már lövöldözött vagy mi…

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
empty taxi

Mondjuk ha meg mindig Oroszorszagban van, akkor lehet nem is jon tobbet EUba (max titokban).

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Akinek nem volt elég a Fradi bajnokavatója, ma 18:30-tól megnézhet az M4-en egy egy órás dokufilmet a zöld-fehérek EL meneteléséről.
zacknorb
csebi
Kenny
Csak magyarosítani kéne a címet a plebsznek:
Hogy Lopsz
Ál, orr, mócsing

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
zacknorb
csebi

több mint 2 éve
zacknorb

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
Nego menni felcsut ez a pletyi
YoungZeeZee
ez teny. ahogy Vecsei is megy Felcsutra.
Kenny
nem diósgyőr?

Nego meg már nyílt titok volt 1 hónapja, hogy pusi.

Szerkesztette: petey

több mint 2 éve
YoungZeeZee
Kenny
2024: bajnok a PAFC

Ezt még ízlelgetem😆
jobbágy#JC6
elbenazzak majd vhogy. bar ha sokaig marad Csercseszov ...

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
YoungZeeZee
Kenny
2024: bajnok a PAFC

Ezt még ízlelgetem😆
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-2/vasas-fizetes-holender-nb2/2023053021185426511

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...