Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Mármint Molnár Tamás? 😉Csak Varga nem Müller TamásVarga te ökörThomas Mullernek ezeket elengedik lazán 😊
NB2
csebi
ThundersNFL a Jobbágy
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Csak Varga nem Müller TamásVarga te ökörThomas Mullernek ezeket elengedik lazán 😊
NB2
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Varga te ökörThomas Mullernek ezeket elengedik lazán 😊
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Varga te ökör
több mint 2 éve
ez tényleg nagy védés volt, az előző szerintem nem volt akkoraa fejét védte hogy el ne találja az előbb, ez viszont profi védés volt
NB2
több mint 2 éve
ez hosszútávon nem lesz jóMagyarországon ez gyakran elhangzik
NB2
több mint 2 éve
ez tényleg nagy védés volt, az előző szerintem nem volt akkora
több mint 2 éve
ez hosszútávon nem lesz jó
több mint 2 éve
Dibusz javított...
több mint 2 éve
Most csatlakozom. A szerbek edzőt buktatnak?A vb-re való kijutás után is menesztették az edzőjüket, szóval náluk sosem lehet tudni.
csebi
több mint 2 éve
Most csatlakozom. A szerbek edzőt buktatnak?
több mint 2 éve
Rúgtunk hármat, mit akartok!???444
több mint 2 éve
A többiek 😂😂😂Van olyan szar érzésem,hogy a szerbek a 90+5 percben fognak kiegyenlíteni...Keress pszichológust
ThundersNFL a Jobbágy
Willie Parker
Draft

több mint 2 éve
A szerb kommentátor szerint Nego-t Négr-nek kell ejteni
több mint 2 éve
Szerintem meg nyernek 5-2-re😊Van olyan szar érzésem,hogy a szerbek a 90+5 percben fognak kiegyenlíteni...Szerintem a vezetést is visszaveszik.
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
több mint 2 éve
Van olyan szar érzésem,hogy a szerbek a 90+5 percben fognak kiegyenlíteni...Szerintem a vezetést is visszaveszik.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Van olyan szar érzésem,hogy a szerbek a 90+5 percben fognak kiegyenlíteni...Keress pszichológust
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Fú ezt Dibusz szemmel verte
Draft

több mint 2 éve
védelmünket azért nincs a toppon 😕
több mint 2 éve
Van olyan szar érzésem,hogy a szerbek a 90+5 percben fognak kiegyenlíteni...
Draft

több mint 2 éve
Stílus Kálmán nagyon aktív, jól játszik
több mint 2 éve
Kicsit csocsómeccs jellege van
több mint 2 éve
Mondjuk azt nem tudom hogy sikerült ezekből a helyzetekből kapura lőni, de a lényeg a gól 😁Hogy tetszett érteni?😃Hát ebből nem látom, hogy lesz itt ma magyar pontszerzés.Én azt sem látom hogy fogunk egyáltalán kapura lőni, oké hogy nálunk a labda, de full ötlettelen az egész
iktriad
kapitnono
Nemes samu09

több mint 2 éve
Hogy vezessunk. 😊Elmentem furdeni es 1-2. XDMinek fürdesz?
Zsellértelkes Vrij
Willie Parker
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Mindezt úgy hogy ha jól láttam Szobi kb labdához se èrt.