Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Az Anno a kulcsszó 😉Anno nekem azt tanitottak tanfolyamon h egy csere kb fel perc extra.a gol meg 1perc.Volt egyszer egy após-jelöltem, aki bíró volt a megye 1-Ben, ő mindig kijavított (lesajnálóan, szánakozva jegyzete meg, de ez lehet, hogy azért volt mert ő egy újpesti c….szurkoló volt, én meg ugye zöld-fehér sálban jártam látogatóba..) ilyenkor, hogy a csere nem számít bele a hosszabbítás idejébe, de egyébént, amúgy, beleszámít? (Passzolom, tényleg nem tudom)4szer állt a játék csere miatt. Az azért nem sok sztemAmúgy ez az öt perc vicc. Értem h most az ot az új három de nem volt var, sérülés, gol és olyan igazán undorító olasz időhúzás sem.Sok cserénél minimum 4-5 szokott lenni
csebi
ozibozi
csebi
MC12
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 599
Anno nekem azt tanitottak tanfolyamon h egy csere kb fel perc extra.a gol meg 1perc.Volt egyszer egy após-jelöltem, aki bíró volt a megye 1-Ben, ő mindig kijavított (lesajnálóan, szánakozva jegyzete meg, de ez lehet, hogy azért volt mert ő egy újpesti c….szurkoló volt, én meg ugye zöld-fehér sálban jártam látogatóba..) ilyenkor, hogy a csere nem számít bele a hosszabbítás idejébe, de egyébént, amúgy, beleszámít? (Passzolom, tényleg nem tudom)4szer állt a játék csere miatt. Az azért nem sok sztemAmúgy ez az öt perc vicc. Értem h most az ot az új három de nem volt var, sérülés, gol és olyan igazán undorító olasz időhúzás sem.Sok cserénél minimum 4-5 szokott lenni
csebi
ozibozi
csebi
MC12
több mint 2 éve
Volt egyszer egy após-jelöltem, aki bíró volt a megye 1-Ben, ő mindig kijavított (lesajnálóan, szánakozva jegyzete meg, de ez lehet, hogy azért volt mert ő egy újpesti c….szurkoló volt, én meg ugye zöld-fehér sálban jártam látogatóba..) ilyenkor, hogy a csere nem számít bele a hosszabbítás idejébe, de egyébént, amúgy, beleszámít? (Passzolom, tényleg nem tudom)4szer állt a játék csere miatt. Az azért nem sok sztemAmúgy ez az öt perc vicc. Értem h most az ot az új három de nem volt var, sérülés, gol és olyan igazán undorító olasz időhúzás sem.Sok cserénél minimum 4-5 szokott lenni
csebi
ozibozi
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Egy elorejatekban nem kiemelkedo Szoboszlai nelkul vertuk meg idegenben a szerbeket. Ez az igazan nagy szo.
több mint 2 éve
Nem ér rá, a kézilabda ankéton volt jelenése 😀Még egy Styles interjú kellene, persze tolmáccsal. Egy válogatott meccs után.Természetesen a Fradi tolmacsaval.
Bálesz
csebi

több mint 2 éve
Még egy Styles interjú kellene, persze tolmáccsal. Egy válogatott meccs után.Természetesen a Fradi tolmacsaval.
Bálesz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Még egy Styles interjú kellene, persze tolmáccsal. Egy válogatott meccs után.

több mint 2 éve
Pedig Rossi mester ma sok baromságot csinált, de most nem ütött vissza, kérdés hogy tanul belőle vagy megsértődik inkább.Hulye kérdés, persze hogy megsértődik 😃
ozibozi
több mint 2 éve
Ha innen elbaszuk a kijutást....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
X szagú meccsen a szerencsésebb csapat győzött
Draft

több mint 2 éve
Faszfej Korsós....ha szerb kezezik így és nem kapunk 11-est akkor habzana a szátok...
Draft

több mint 2 éve
Amíg ez a fasz magyaráz hogy a Szerbeknek nem volt gólhelyzete már az Ötödiket ismétlik be, és még csak vége sincs. Hihetetlen ez a nyálas hazudozás.
több mint 2 éve
Anguilla-Saint Martin 0-5, és még félidő sincs. Raga Rigobert eddig négyet vágott.Rigo jó formában van az utóbbi időben
warr_b
több mint 2 éve
Csehek ikszeltek otthon az albánokkal, a többiek hozták a kötelezőt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Nem állítottad, hogy nem lesz pontszerzés. Csak azt, hogy nem látod.Hát ebből nem látom, hogy lesz itt ma magyar pontszerzés.iktriadSzívesen Marco!
iktriad
több mint 2 éve
Anguilla-Saint Martin 0-5, és még félidő sincs. Raga Rigobert eddig négyet vágott.

több mint 2 éve
Pedig Rossi mester ma sok baromságot csinált, de most nem ütött vissza, kérdés hogy tanul belőle vagy megsértődik inkább.
több mint 2 éve
Jynxtriad strikes againHát ebből nem látom, hogy lesz itt ma magyar pontszerzés.iktriadSzívesen Marco!
iktriad
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Na ez jó kis bemelegítés volt az igazi EKre èjszakára, tessèk ott is vitèzkedni 😉
több mint 2 éve
Hát ebből nem látom, hogy lesz itt ma magyar pontszerzés.iktriadSzívesen Marco!
több mint 2 éve
Hehe

több mint 2 éve
Huhhh, nyertünk, nem játszottunk jól, rohadt sok idegesítő hibával ráadásul, de tényleg rohadt nagy mákunk van. Azért ha itt van hangulat, nem biztos, hogy nyerünk.Fortuna nagyasszonya fogja kezünket
NB2
Draft

több mint 2 éve
Fogalmazzunk úgy hogy profin lealibiztük a második fèlidőt 😁😁😁Mint a Montenegro meccset. Nem gondoltam volna h ebből a két turabol is lesz 4 pontunk.
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Fogalmazzunk úgy hogy profin lealibiztük a második fèlidőt 😁😁😁Ott azért Dibusznak nincs bravúrja akkor forró lett volna a pite
dande2
Draft