Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 443
Amúgy ez az öt perc vicc. Értem h most az ot az új három de nem volt var, sérülés, gol és olyan igazán undorító olasz időhúzás sem.
csebi
Sok cserénél minimum 4-5 szokott lenni
ozibozi
4szer állt a játék csere miatt. Az azért nem sok sztem
csebi
Volt egyszer egy após-jelöltem, aki bíró volt a megye 1-Ben, ő mindig kijavított (lesajnálóan, szánakozva jegyzete meg, de ez lehet, hogy azért volt mert ő egy újpesti c….szurkoló volt, én meg ugye zöld-fehér sálban jártam látogatóba..) ilyenkor, hogy a csere nem számít bele a hosszabbítás idejébe, de egyébént, amúgy, beleszámít? (Passzolom, tényleg nem tudom)
MC12
Anno nekem azt tanitottak tanfolyamon h egy csere kb fel perc extra.a gol meg 1perc.
YoungZeeZee
Az Anno a kulcsszó 😉
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 599
Amúgy ez az öt perc vicc. Értem h most az ot az új három de nem volt var, sérülés, gol és olyan igazán undorító olasz időhúzás sem.
csebi
ozibozi
csebi
Volt egyszer egy após-jelöltem, aki bíró volt a megye 1-Ben, ő mindig kijavított (lesajnálóan, szánakozva jegyzete meg, de ez lehet, hogy azért volt mert ő egy újpesti c….szurkoló volt, én meg ugye zöld-fehér sálban jártam látogatóba..) ilyenkor, hogy a csere nem számít bele a hosszabbítás idejébe, de egyébént, amúgy, beleszámít? (Passzolom, tényleg nem tudom)
MC12
Anno nekem azt tanitottak tanfolyamon h egy csere kb fel perc extra.a gol meg 1perc.
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 470
csebi
ozibozi
csebi

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
Egy elorejatekban nem kiemelkedo Szoboszlai nelkul vertuk meg idegenben a szerbeket.
Ez az igazan nagy szo.

több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Még egy Styles interjú kellene, persze tolmáccsal. Egy válogatott meccs után.
Bálesz
Természetesen a Fradi tolmacsaval.
csebi
Nem ér rá, a kézilabda ankéton volt jelenése 😀

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 483 — Lucas Scott
Bálesz
Természetesen a Fradi tolmacsaval.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 122
Pedig Rossi mester ma sok baromságot csinált, de most nem ütött vissza, kérdés hogy tanul belőle vagy megsértődik inkább.
ozibozi
Hulye kérdés, persze hogy megsértődik 😃
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ha innen elbaszuk a kijutást....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
X szagú meccsen a szerencsésebb csapat győzött

Draft

több mint 2 éve
Faszfej Korsós....ha szerb kezezik így és nem kapunk 11-est akkor habzana a szátok...

Draft

több mint 2 éve
Amíg ez a fasz magyaráz hogy a Szerbeknek nem volt gólhelyzete már az Ötödiket ismétlik be, és még csak vége sincs. Hihetetlen ez a nyálas hazudozás.
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Anguilla-Saint Martin 0-5, és még félidő sincs. Raga Rigobert eddig négyet vágott.
warr_b
Rigo jó formában van az utóbbi időben
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 119
Beszarás....megvertük Szerbiát
ThundersNFL a Jobbágy
Vótmá

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 820 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Csehek ikszeltek otthon az albánokkal, a többiek hozták a kötelezőt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 632 — beers & Packers
Hát ebből nem látom, hogy lesz itt ma magyar pontszerzés.iktriad
Szívesen Marco!
iktriad
Nem állítottad, hogy nem lesz pontszerzés. Csak azt, hogy nem látod.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 820 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Anguilla-Saint Martin 0-5, és még félidő sincs. Raga Rigobert eddig négyet vágott.

több mint 2 éve
Pedig Rossi mester ma sok baromságot csinált, de most nem ütött vissza, kérdés hogy tanul belőle vagy megsértődik inkább.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 884 — Kinek mit intézett a kormánya
Szívesen Marco!
iktriad
Jynxtriad strikes again

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 924 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na ez jó kis bemelegítés volt az igazi EKre èjszakára, tessèk ott is vitèzkedni 😉
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 326 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szívesen Marco!
több mint 2 éve
Hehe

több mint 2 éve
Huhhh, nyertünk, nem játszottunk jól, rohadt sok idegesítő hibával ráadásul, de tényleg rohadt nagy mákunk van. Azért ha itt van hangulat, nem biztos, hogy nyerünk.
NB2
Fortuna nagyasszonya fogja kezünket

Draft

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 483 — Lucas Scott
Fogalmazzunk úgy hogy profin lealibiztük a második fèlidőt 😁😁😁
dande2
Mint a Montenegro meccset. Nem gondoltam volna h ebből a két turabol is lesz 4 pontunk.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Fogalmazzunk úgy hogy profin lealibiztük a második fèlidőt 😁😁😁
dande2
Ott azért Dibusznak nincs bravúrja akkor forró lett volna a pite

Draft