Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 326 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A csehek kapusa, Stanek áll valami rokonságban a Deus Ex: Mankind Divided azonos nevű híres prágai órakészítőjével és annak bombagyáros lányával? 😀

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na hivatalos is Flick kirúgása.
rob3r7o
Ha németeknek szurkolnék, reménykednék abban, hogy ne Nagelsmant nevezzék ki. Bár ő szerintem még nem gondolkodik ekkora visszalépésben, mint amit egy nemzeti válogatott jelentene egy top klub edzőnek, aztán majd meglátjuk.
Sixo
Pontosan. Ilyen fiatalon nem fogja eltemetni a karriert. Ráadásul a PSG nem fizetett ki érte 10-15 millió eurót akkor a nemet szövetség sem fog. Az meg h egymás után ket szerződéssel rendelkező edzőnket elengedjunk a dfbnek olcsón, elég vicces lenne
csebi
Majd elviszik Rossinkat....
ThundersNFL a Jobbágy
Minek menne el egy gyengébb válogatottba? Hát ki ő a Dárdai Márton?
Sixo
Poénnak kiváló...valóságalapja sajnos édeskevés

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 884 — Kinek mit intézett a kormánya
Pista olyan szépen emeli ki, melyik cseh játszott a Puskásban, azt eddig elfelejtette hogy az előző EB-n itt ejtették ki a hollandokat a 16 között.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 433 — LIGHTS OUT!
rob3r7o
Ha németeknek szurkolnék, reménykednék abban, hogy ne Nagelsmant nevezzék ki. Bár ő szerintem még nem gondolkodik ekkora visszalépésben, mint amit egy nemzeti válogatott jelentene egy top klub edzőnek, aztán majd meglátjuk.
Sixo
Pontosan. Ilyen fiatalon nem fogja eltemetni a karriert. Ráadásul a PSG nem fizetett ki érte 10-15 millió eurót akkor a nemet szövetség sem fog. Az meg h egymás után ket szerződéssel rendelkező edzőnket elengedjunk a dfbnek olcsón, elég vicces lenne
csebi
ThundersNFL a Jobbágy
Minek menne el egy gyengébb válogatottba? Hát ki ő a Dárdai Márton?

több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
rob3r7o
Sixo
csebi

Draft

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 485 — Lucas Scott
rob3r7o
Sixo

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 934 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Flick repült
ThundersNFL a Jobbágy
vótmá 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
rob3r7o

több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 592 — Bla, bla, bla
Flick repült
ThundersNFL a Jobbágy
Fliegender Flick...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Flick repült

Draft

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Flick elvileg már ma lapátra kerül. A keddi meccsen pedig Voller fog a padra ülni ideigleneskent.

Az elsőszámú jelölt pedig Nagelsmann.
rob3r7o
A mai válogatott fociban a markánsan jól összerakott valogatottak a sikeresek.
Akár gyengébb egyéni képességekkel rendelkező játékosokból is sikeresebb csapatokat raknak össze, mint amire egyéni képességek alapján predesztinálva lennének. Marokkó, Horvátország, de akár a magyar is jó példa arra, hogy nem elég felrakni egymással semmilyen működő kontextusba nem kerülő sztárokat. És a brazil, angol vagy a német válogatott sikertelensege is jól alátámasztja ezt.
Válogatott élére nem "klubedzőt" kell kinevezni, hanem olyan valakit, aki jól tudja kezelni, hogy évente néhányszor találkozó játékosokra szabjon taktikát, stratégiát, és azt meg is tudja valósítani.
Őszentsége Sobri Jóska
Épp ezert nem vagyok benne biztos, hogy Nagelsmann feltétlen jó otlet. Lehet aztán bevallna, ki tudja, de így előzetesen nekem vannak kétségeim.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 846 — #NoStress
Flick elvileg már ma lapátra kerül. A keddi meccsen pedig Voller fog a padra ülni ideigleneskent.

rob3r7o
A mai válogatott fociban a markánsan jól összerakott valogatottak a sikeresek.
Akár gyengébb egyéni képességekkel rendelkező játékosokból is sikeresebb csapatokat raknak össze, mint amire egyéni képességek alapján predesztinálva lennének. Marokkó, Horvátország, de akár a magyar is jó példa arra, hogy nem elég felrakni egymással semmilyen működő kontextusba nem kerülő sztárokat. És a brazil, angol vagy a német válogatott sikertelensege is jól alátámasztja ezt.
Válogatott élére nem "klubedzőt" kell kinevezni, hanem olyan valakit, aki jól tudja kezelni, hogy évente néhányszor találkozó játékosokra szabjon taktikát, stratégiát, és azt meg is tudja valósítani.

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 466 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
rob3r7o
Pedig:
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/nemetorszag-en-vagyok-a-megfelelo-edzo-a-valogatott-elere-flick-2977697?utm_source=origo.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_a_08_n

több mint 2 éve

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 466 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nagy a Sesko hype.
mar felhoztam ezt a temat h itthon focista nagy termeken, reklamban nem szerepelt.
Sesko szloveniaban vigyorog a red bull plakaton mezben.ami azert eleg nagy ceg....
Persze lehet megkerestek gerat meg kiralyt meg dardait de azert fura h amennyire hypoljak a focit senki nem lett "szinesz"
YoungZeeZee
Sesko a salzburg majd a lipcse jatékosa, van kötődése a céghez 🙂
Itthon is felhúzhattak volna egy ilyen kampányt Szobora, lehet hogy marketing szempontból nem volt rá szükség.
davemayer
Ezzel tisztaban vagyok..cssk fura h eddig uszok meg vizilabdazok voltak az "aldozatok" mikor a fo i a legnepszerubb itthon is.
YoungZeeZee
kevés intelligens focistát találsz, aki tud 2-3 értelmes mondatot elmondani egymás után
NB2
Szerintem ez jó ideje nem így van. Szinte állandóan nyilatkoznak, én egyikbe sem tudok nagyon belekötni. Legrosszabb esetben lenyomnak valami polkorrekt stand up-ot.
Kb. Kabát Petiék idejében volt igaz amit írtál.

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Hat ez után a meccs után Flicknek önként kellene felallnia.

Értek én mindent, de ez a teljesítmény kritikán aluli. Muszáj lesz a szövetségnek lépnie valamit.
rob3r7o
Önként nem fog, ahogy a nyilatkozatából is kiderült. De szerintem a franciák elleni meccs után eredménytől függetlenül megköszönik neki a munkát, mert egy hazai rendezésű EB előtt nem kaphatsz ki sorra a felkészülési meccseken. Ráadásul úgy, hogy felmossák veled a padlót hazai pályán.

Hogy ki lesz az utód, az jó kérdés. Nagelsmann ugye adná magát, csak neki még élő szerződése van, igaz, nem hinném, hogy a DFB és a Bayern ne tudna megegyezni egy jelképes összegben. Glasner szintén csapat nélküli, szerintem ő is el tudná indítani a válogatottat egy felfelé vezető úton.

Sammer is előkerült a kalapból, igaz, ő csak az EB végéig, utána megint kapitányt kellene keresni.

Nyilván a pipe dream egy Klopp lenne dupla funkcióban az EB-ig, de ő már leszögezte, hogy ezt nem vállalná, mert leköti a csapatépítés Liverpoolban.

Kicsit most olyan helyzetben van a német foci, mint a 2006-os VB előtt, csak akkor Klinsmannék pont a VB-re tudtak jól időzíteni. Ez a jelenlegi német válogatott egyértelműen lejtmenetben van, és ha selejtezőt kéne játszania, az se biztos, hogy kijutna...
Hungarian Bill
Hat a tegnapi nyilatkozata elég súlyos volt. Egy magyar edző is csak csettintett volna ra.

Hat én már olvastam elég vad neveket is, mint potenciális utód. Felmerült pl Klinsmann is, de ideiglenesen akar Voller is beugorhat.

Őszintén én nem tudom ki lenne az ideális utód, de valamit muszáj lesz lepni, mert ugyan tényleg vannak hiányosságok a keretben is, de ennyire közel sem rossz, amit az elmúlt évek teljesítménye mutat.

több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 714

Értek én mindent, de ez a teljesítmény kritikán aluli. Muszáj lesz a szövetségnek lépnie valamit.
rob3r7o
Önként nem fog, ahogy a nyilatkozatából is kiderült. De szerintem a franciák elleni meccs után eredménytől függetlenül megköszönik neki a munkát, mert egy hazai rendezésű EB előtt nem kaphatsz ki sorra a felkészülési meccseken. Ráadásul úgy, hogy felmossák veled a padlót hazai pályán.

Hogy ki lesz az utód, az jó kérdés. Nagelsmann ugye adná magát, csak neki még élő szerződése van, igaz, nem hinném, hogy a DFB és a Bayern ne tudna megegyezni egy jelképes összegben. Glasner szintén csapat nélküli, szerintem ő is el tudná indítani a válogatottat egy felfelé vezető úton.

Sammer is előkerült a kalapból, igaz, ő csak az EB végéig, utána megint kapitányt kellene keresni.

Nyilván a pipe dream egy Klopp lenne dupla funkcióban az EB-ig, de ő már leszögezte, hogy ezt nem vállalná, mert leköti a csapatépítés Liverpoolban.

Kicsit most olyan helyzetben van a német foci, mint a 2006-os VB előtt, csak akkor Klinsmannék pont a VB-re tudtak jól időzíteni. Ez a jelenlegi német válogatott egyértelműen lejtmenetben van, és ha selejtezőt kéne játszania, az se biztos, hogy kijutna...
több mint 2 éve
Glasgow mesterhármas Antigua ellen, nice.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Muriqi is lop pontot a vöröskereszttől
zacknorb
Koszovó mindenki ellen X-elt, egyedül Belarusztól sikerült kikapni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 884 — Kinek mit intézett a kormánya
Muriqi is lop pontot a vöröskereszttől

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 547 — "Grammar maci"
Bardhi gól❤️

Zaniolo miatt buknak pontokat az olaszok, nem meglepő
Heisman nádor
Visz egy szemmel jól látható összeget...

Jó így már nem h a svájciak is leadták 🤣

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Bardhi gól❤️

Zaniolo miatt buknak pontokat az olaszok, nem meglepő

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 498 — nabege2@yahoo.com
Nagy a Sesko hype.
mar felhoztam ezt a temat h itthon focista nagy termeken, reklamban nem szerepelt.
Sesko szloveniaban vigyorog a red bull plakaton mezben.ami azert eleg nagy ceg....
Persze lehet megkerestek gerat meg kiralyt meg dardait de azert fura h amennyire hypoljak a focit senki nem lett "szinesz"
YoungZeeZee
Sesko a salzburg majd a lipcse jatékosa, van kötődése a céghez 🙂
Itthon is felhúzhattak volna egy ilyen kampányt Szobora, lehet hogy marketing szempontból nem volt rá szükség.
davemayer
Ezzel tisztaban vagyok..cssk fura h eddig uszok meg vizilabdazok voltak az "aldozatok" mikor a fo i a legnepszerubb itthon is.
YoungZeeZee
kevés intelligens focistát találsz, aki tud 2-3 értelmes mondatot elmondani egymás után