NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
145
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
2 kör után 3-1, ez hülye 😀
több mint 2 éve
Engem az nem zavar, ha ott sugároznak majd az örömtől.Vigyázzá mert lezavarom őket Paksra.Megszívtad.Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 2 éve
Már látom is magam előtt ahogy a győztes csapat szurkerei kullognak haza szomorúan, és egymást vigasztalják majd, hogy nyertünk-nyertünk, de nem szép játékkal, ezért feküdjünk inkább le mert ez a 9 hónapos menetelés szebb játékot érdemelt volna.Tiszta Fradi-feeling
ozibozi
több mint 2 éve
Bono hosszú lába …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Hahahaha Rui Patricionak kellett volna rúgnia 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Mondom, hogy ez Andrea Mancini.
több mint 2 éve
Már látom is magam előtt ahogy a győztes csapat szurkerei kullognak haza szomorúan, és egymást vigasztalják majd, hogy nyertünk-nyertünk, de nem szép játékkal, ezért feküdjünk inkább le mert ez a 9 hónapos menetelés szebb játékot érdemelt volna.
több mint 2 éve
Mancini a villain
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Már azt hittem a Spursos kihagyja
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Tudok egy jó ingatlanostSzeretek itt lakni 😕Lakjál már kicsit taktikusabban.Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
Szeretek itt lakni 😕Lakjál már kicsit taktikusabban.Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Vigyázzá mert lezavarom őket Paksra.Megszívtad.Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
iktriad
több mint 2 éve
Részvétem broBárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
több mint 2 éve
Lakjál már kicsit taktikusabban.Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
több mint 2 éve
Fénykép a szelvényről vagy nem hisszük el. Ismered a szabályokat.2000€ akkor a Romára 😀Roma behúzza kajakSevilla nyer.
Ik?
jobbágy#JC6
iktriad
Heisman nádor
több mint 2 éve
Akkor készülj a Purgere.Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Megszívtad.Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
Sixo
több mint 2 éve
2000€ akkor mehet a Romára a bátor vállalkozóknak 😀Roma behúzza kajakSevilla nyer.
Ik?
jobbágy#JC6
iktriad
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 2 éve
Az elmúlt 30 percben pankráció ment a Puskás gyepén.Roma behúzza kajakkajak? de ez fodball
Ik?
jobbágy#JC6
petey
több mint 2 éve
Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃Én ha ott lakok ?
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Bárki nyer, nem lennék ma éjszaka a belvárosban 😃😃😃
több mint 2 éve
Roma behúzza kajakSevilla nyer.
Ik?
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Roma behúzza kajakerre játszott az utolsó 2-3 órában
Ik?
jobbágy#JC6