Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
A Marokkó-Libéria elhalasztva a földrengés miatt, de a DR Kongó meccs is később kezdődik valamiért 🙁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
kár hogy nem Mudryk rúgta a gólt az lett volna vicces.
built for this shit
több mint 2 éve
Zhiniiiiiiii!!!!
több mint 2 éve
Egy új 18 éves portugál szupertehetség. Már a MU radarján van.LOOOOL why’s Speed a baller…😭 pic.twitter.com/l2EHzlr3wW
— george (@StokeyyG2) September 8, 2023
több mint 2 éve
Africa Cup of Nation kvali utolsó napjai vannak ezen a hétvégén. A legtöbb hely már elkelt, de azért van pár kiadó még. A legnagyobb mérkőzés talán a ma 3tól sorra kerülő Mozambik-Benin, az L csoportból. A vendégeknek győzelem kell a kontinens tornára való kijutáshoz. Az I csoportból még mindenki továbbjuthat, DR Kongó - Szudán és Mauritánia - Gabon meccseket rendeznek 6kor. A G csoportban Gambia - Kongót rendeznek holnap, a vendégeknek 3 gólos győzelem kell a kijutáshoz. A C csoport utolsó meccsét valamiért 12.én rendezik, Kamerunnak hazai pályán győznie kell ha jól nézem, hogy kijusson Burundi ellen. A többi meccs már nem dönt továbbjutásról.A Kameruni csoportban egy iksz lenne érdekes, akkor mind a három csapat ugyanannyi ponttal és nullás gólkülönbség lgel állna, akkor nem tudom melyik kettő jutna ki...
Akik már ott vannak: Elefántcsontpart, Marokkó, Algéria, Dél Afrika, Szenegál, Burkina Faso, Tunézia, Egyiptom, Zambia, Egyenlítői Guinea, Nigéria, Bissau Guinea, Zöld Foki Szigetek, Mali, Guinea, Ghána, Angola, Tanzánia.
Nagyobb már biztosan kiesők: Zimbabwe, Uganda ( 2009 óta mindig kint voltak), Dél Szudán, a tavalyin bronz meccset játszó Nizser és Madagaszkár, Kenya, Togo ( bár ők még Adebajorral voltak jók) és megemlíteném még Etiópiát, akik bár már jó ideje nem jó, de az 50 meg 60as években nyertek ACoN-t.
Valamiért a FIFA kizárta az idei kvaliból Kenyát és Zimbabwét, de nem találtam meg, hogy miért.
Sixo
A kizárasok meg természetesen a szövetségbe való politikai beavatkozás miatt voltak:
www.google.com/amp/s/www.espn.com/soccer/story/_/id/37628758/kenya-zimbabwe-thrown-africa-cup-nations-qualifiers%3fplatform=amp

több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 599
Nagy a Sesko hype.mar felhoztam ezt a temat h itthon focista nagy termeken, reklamban nem szerepelt.
Sesko szloveniaban vigyorog a red bull plakaton mezben.ami azert eleg nagy ceg....
Persze lehet megkerestek gerat meg kiralyt meg dardait de azert fura h amennyire hypoljak a focit senki nem lett "szinesz"
több mint 2 éve
Africa Cup of Nation kvali utolsó napjai vannak ezen a hétvégén. A legtöbb hely már elkelt, de azért van pár kiadó még. A legnagyobb mérkőzés talán a ma 3tól sorra kerülő Mozambik-Benin, az L csoportból. A vendégeknek győzelem kell a kontinens tornára való kijutáshoz. Az I csoportból még mindenki továbbjuthat, DR Kongó - Szudán és Mauritánia - Gabon meccseket rendeznek 6kor. A G csoportban Gambia - Kongót rendeznek holnap, a vendégeknek 3 gólos győzelem kell a kijutáshoz. A C csoport utolsó meccsét valamiért 12.én rendezik, Kamerunnak hazai pályán győznie kell ha jól nézem, hogy kijusson Burundi ellen. A többi meccs már nem dönt továbbjutásról.Akik már ott vannak: Elefántcsontpart, Marokkó, Algéria, Dél Afrika, Szenegál, Burkina Faso, Tunézia, Egyiptom, Zambia, Egyenlítői Guinea, Nigéria, Bissau Guinea, Zöld Foki Szigetek, Mali, Guinea, Ghána, Angola, Tanzánia.
Nagyobb már biztosan kiesők: Zimbabwe, Uganda ( 2009 óta mindig kint voltak), Dél Szudán, a tavalyin bronz meccset játszó Nizser és Madagaszkár, Kenya, Togo ( bár ők még Adebajorral voltak jók) és megemlíteném még Etiópiát, akik bár már jó ideje nem jó, de az 50 meg 60as években nyertek ACoN-t.
Valamiért a FIFA kizárta az idei kvaliból Kenyát és Zimbabwét, de nem találtam meg, hogy miért.
több mint 2 éve
Na a hírek szerint Sallai Roli fuck-ot mutatott az Al-Ettifaq-nak!!
több mint 2 éve
Náalm már mindenki kijutott, Norb 😀Skócia akkor kijutott? Már most? 😀Ahogy én számolom még nem jutottak ki
De adnék egy skót - magyart, ahh
JC6 - a ruszki
zacknorb
több mint 2 éve
Skócia akkor kijutott? Már most? 😀Még nem, de ha kedden a norvég-grúz iksz, akkor igen. Illetve elég nekik egy győzelem a grúzok vagy akár egy döntetlen vagy a spanyolok, vagy a norvégok ellen.
JC6 - a ruszki

több mint 2 éve
Skócia akkor kijutott? Már most? 😀Ahogy én számolom még nem jutottak ki
JC6 - a ruszki
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Skócia akkor kijutott? Már most? 😀De adnék egy skót - magyart, ahh
több mint 2 éve
Örmények vezetik a csoportjukat jelenleg, miután 1-0-ra vezetnek a történelmi rivális törökök ellen.Luxemburg is vezet Izland ellen (akik szépen elsüllyedtek az elmúlt pár évben), és zsinórban a harmadik selejtező meccsüket nyerhetik.
Heisman nádor

több mint 2 éve
Örmények vezetik a csoportjukat jelenleg, miután 1-0-ra vezetnek a történelmi rivális törökök ellen.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Buziberke!

több mint 2 éve
Mektomi, legalább a válogatottban jó 😀

több mint 2 éve

Gyepi legalább iszonyat önazonos és önironikus
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Lamine Yamal betalált a georgiaiak ellen.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Plusz egy meccs eltiltást kapott van Dijk mert kibaszott viccnek nevezte a kiállítását, és mert nem megfelelő hangnemben beszélt a játékvezetővel.A kikerült felvételek után a klub nem fellebezett a döntés ellen. Én alapvetően nem vagyok amúgy az ilyesmi ellen. Túlságosan sokat engedtek meg évről évre a játékosok maguknak. Idén baromi hírtelen és erős a felfogás béli váltás de összességében az irányt én támogatom.
Mindenkinek az anyja picsáját, aki illetékes ebben.
Mikey
Legközelebb Virgil elgondolkodik mit és hogy mond. A 8 éves, focizni tanuló kissrác nem baj ha nem azt látja, hogy a bírók anyját kell szídni mindig és fél méterről üvölteni vele. Még akkor sem ha csk vagy. Ráadásul egy teljesen jogos piros után.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Amúgy a PLben is vannak nagy survivorok mint Big Sam. De amúgy nálunk az tényleg nem is számít edzőnek aki legalább 6 különböző nb1es csapat padjat nem koptatta.mellette említhető még Mark Hughes, Harry Redknapp, Alan Pardew nameg persze Big Sam párja Roy papa (Hogdson)
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Plusz egy meccs eltiltást kapott van Dijk mert kibaszott viccnek nevezte a kiállítását, és mert nem megfelelő hangnemben beszélt a játékvezetővel.Mindenkinek az anyja picsáját, aki illetékes ebben.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May