Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 483 — Lucas Scott
Azért Kubatov kijelentése igencsak rosszul érintette a magyar edzői kart 😊
NB2
 sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/ossztuz-kubatovra-mi-is-hozzajarultunk-ahhoz-hogy-a-klubja-most-jo-sok-penzt-keres--kiakadtak-a-magyar-edzok/2023090714110755029

Még Horváth Feri vagy Csertői ragozhatta volna.
csipkelli
Édes Istenem. Mészöly meg úgy alapból az összes edző elbújhat, mert csak nálunk van olyan, hogy valaki megkapja a 6. kispadot, 5 tiszta bukás után. Mégis mindegyiknek a mai napig van munkája… de vajon miért nem hívták egyik géniuszt sem külföldre? 🤔
Egyszerűen szánalmas..
JC6 - a ruszki
Amúgy a PLben is vannak nagy survivorok mint Big Sam. De amúgy nálunk az tényleg nem is számít edzőnek aki legalább 6 különböző nb1es csapat padjat nem koptatta.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 122
NB2
 sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/ossztuz-kubatovra-mi-is-hozzajarultunk-ahhoz-hogy-a-klubja-most-jo-sok-penzt-keres--kiakadtak-a-magyar-edzok/2023090714110755029

csipkelli
Édes Istenem. Mészöly meg úgy alapból az összes edző elbújhat, mert csak nálunk van olyan, hogy valaki megkapja a 6. kispadot, 5 tiszta bukás után. Mégis mindegyiknek a mai napig van munkája… de vajon miért nem hívták egyik géniuszt sem külföldre? 🤔
Egyszerűen szánalmas..
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 820 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nah egy jó Felső-Volta - Szváziföld derbi nemsokára

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
NB2

több mint 2 éve
NB2
Amúgy igaza van... csak azt felejti el hozzátenni, hogy nemcsak az edzői téren van hatalmas elmaradás, hanem a klubvezetésin is.
slowmotion
ja, majd lecsereli SzoliPalit Leonardora. persze.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 617 — Cowboys fan
NB2
Amúgy igaza van... csak azt felejti el hozzátenni, hogy nemcsak az edzői téren van hatalmas elmaradás, hanem a klubvezetésin is.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 497 — nabege2@yahoo.com
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark
szerbek elleni győzelemmel ezzel pozitív a történelmi mérleg ellenük (2 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség). a monteniggákat most már el kellene kapni, elég ciki, hogy 4 meccs 0 győzelem eddig a mérleg ellenük.

built for this shit

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 466 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Azt nem tudjuk még, hogy milyen edző, ill. mit fog elérni a Fradiban, de elég karizmatikusnak tűnik:
 youtu.be/I4zj3rZHDPc?si=OtxxZD87s7aX9_EC

Ha tényleg ilyen Deki és a stábja (a pályán ilyen volt anno) és nem csak egy amerikai sport film előzetesének láttuk, ahol a sittről kijövő edző csodát tesz a csont utolsó kosár/foci csapattal, akkor jól is elsülhet!
Sinisa
Ha túl kemény lesz úgyis megbuktatják 😊

több mint 2 éve
Amúgy ez az öt perc vicc. Értem h most az ot az új három de nem volt var, sérülés, gol és olyan igazán undorító olasz időhúzás sem.
csebi
Sok cserénél minimum 4-5 szokott lenni
ozibozi
4szer állt a játék csere miatt. Az azért nem sok sztem
csebi
Volt egyszer egy após-jelöltem, aki bíró volt a megye 1-Ben, ő mindig kijavított (lesajnálóan, szánakozva jegyzete meg, de ez lehet, hogy azért volt mert ő egy újpesti c….szurkoló volt, én meg ugye zöld-fehér sálban jártam látogatóba..) ilyenkor, hogy a csere nem számít bele a hosszabbítás idejébe, de egyébént, amúgy, beleszámít? (Passzolom, tényleg nem tudom)
MC12
Te is tudod h kell idilli hangulatot teremteni család latogatasnal 😊
csebi
Ő kezdte! Lila mezben várt az első találkozásunkkor, pedig tudta, hogy én a másik oldalon vagyok 😊 egyébként jó arc volt, szidta az Újpestet eleget, hogy bezzeg a 70es-es évekbeli csapat, na az csapat volt, ezek meg kutyaütők 😊
MC12
Egyértelmű h ő kezdte. Már amikor Újpest szurkoló lett.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 884 — Kinek mit intézett a kormánya
Nem tudom volt-e már, de az U21es válogatott 2-0ra legyőzte a kazahokat a 2025 szlovákiai EB selejtező nyitó fordulójában. 10. percben Kovács, 89. ben Eördögh góljaival.
Sixo
Az Eördögh gól előtti Lisztes Jr. helyzetkialakítást ajánlom megtekintésre

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 433 — LIGHTS OUT!
Nem tudom volt-e már, de az U21es válogatott 2-0ra legyőzte a kazahokat a 2025 szlovákiai EB selejtező nyitó fordulójában. 10. percben Kovács, 89. ben Eördögh góljaival.

több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 470
Amúgy ez az öt perc vicc. Értem h most az ot az új három de nem volt var, sérülés, gol és olyan igazán undorító olasz időhúzás sem.
csebi
ozibozi
csebi
Volt egyszer egy após-jelöltem, aki bíró volt a megye 1-Ben, ő mindig kijavított (lesajnálóan, szánakozva jegyzete meg, de ez lehet, hogy azért volt mert ő egy újpesti c….szurkoló volt, én meg ugye zöld-fehér sálban jártam látogatóba..) ilyenkor, hogy a csere nem számít bele a hosszabbítás idejébe, de egyébént, amúgy, beleszámít? (Passzolom, tényleg nem tudom)
MC12
csebi
Ő kezdte! Lila mezben várt az első találkozásunkkor, pedig tudta, hogy én a másik oldalon vagyok 😊 egyébként jó arc volt, szidta az Újpestet eleget, hogy bezzeg a 70es-es évekbeli csapat, na az csapat volt, ezek meg kutyaütők 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Sinisa New England Patriots 3 174 — Gràcies Pep!
Nem tudom volt-e már, de Nego tegnap megint megmutatta hogy a Fehérvárhoz ő nem elég jó, meg bomlasztja az öltözőt 😀😀😀😀 #irónia
zacknorb
Nem ő ment inkább egy nagyobbra taksált csapatba?
Sixo
Soha nem értettem, hogy Nego miért ragadt ott a Vidiben…

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Nem tudom volt-e már, de Nego tegnap megint megmutatta hogy a Fehérvárhoz ő nem elég jó, meg bomlasztja az öltözőt 😀😀😀😀 #irónia
zacknorb
Nem ő ment inkább egy nagyobbra taksált csapatba?

több mint 2 éve
Bödét is behívhatta volna, elől nagyok lennének párban
ozibozi
Ádám amúgy esküszöm azért kap most csak meghívót, hogy lehessen mire fogni a családjához való hazautaztatást
r.baggio
Lenyilatkozta, hogy kint hiányzik neki a magyaros konyha, de abból is leginkább a vegeta.
Na ezért jön haza…

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
fél óra múlva a Paraguay - Peru meccsel elkezdődik a 2026-os vb selejtezősorozat 😊
Löfli
Gólzáporos meccsek voltak...

Bezzeg St. Lucia 5-1-re nyert idegenben, többek között Poleon mesterhármasával.
warr_b
Poleon a kedvenc Szent Lúcsiai játékosom.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 884 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Bödét is behívhatta volna, elől nagyok lennének párban
ozibozi
Ádám amúgy esküszöm azért kap most csak meghívót, hogy lehessen mire fogni a családjához való hazautaztatást

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Azt nem tudjuk még, hogy milyen edző, ill. mit fog elérni a Fradiban, de elég karizmatikusnak tűnik:
 youtu.be/I4zj3rZHDPc?si=OtxxZD87s7aX9_EC

Ha tényleg ilyen Deki és a stábja (a pályán ilyen volt anno) és nem csak egy amerikai sport film előzetesének láttuk, ahol a sittről kijövő edző csodát tesz a csont utolsó kosár/foci csapattal, akkor jól is elsülhet!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 820 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
fél óra múlva a Paraguay - Peru meccsel elkezdődik a 2026-os vb selejtezősorozat 😊
Löfli
Gólzáporos meccsek voltak...

Bezzeg St. Lucia 5-1-re nyert idegenben, többek között Poleon mesterhármasával.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 466 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A tegnapi 3 gólról ez jutott eszembe 😊
 www.cbc.ca/kids/games/play/soccer-pinball-3

több mint 2 éve
csebi
ozibozi
csebi
MC12

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 932 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!