Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Amúgy a PLben is vannak nagy survivorok mint Big Sam. De amúgy nálunk az tényleg nem is számít edzőnek aki legalább 6 különböző nb1es csapat padjat nem koptatta.Édes Istenem. Mészöly meg úgy alapból az összes edző elbújhat, mert csak nálunk van olyan, hogy valaki megkapja a 6. kispadot, 5 tiszta bukás után. Mégis mindegyiknek a mai napig van munkája… de vajon miért nem hívták egyik géniuszt sem külföldre? 🤔Azért Kubatov kijelentése igencsak rosszul érintette a magyar edzői kart 😊sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/ossztuz-kubatovra-mi-is-hozzajarultunk-ahhoz-hogy-a-klubja-most-jo-sok-penzt-keres--kiakadtak-a-magyar-edzok/2023090714110755029
NB2
Még Horváth Feri vagy Csertői ragozhatta volna.
csipkelli
Egyszerűen szánalmas..
JC6 - a ruszki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
When you join a club abroad, don't ask @FinallyMario for advice on speaking to the new manager 😅@MicahRichards had to find out the hard way... pic.twitter.com/bUlOWLzmVL
— The Rest Is Football (@RestIsFootball) September 7, 2023
több mint 2 éve
Édes Istenem. Mészöly meg úgy alapból az összes edző elbújhat, mert csak nálunk van olyan, hogy valaki megkapja a 6. kispadot, 5 tiszta bukás után. Mégis mindegyiknek a mai napig van munkája… de vajon miért nem hívták egyik géniuszt sem külföldre? 🤔Azért Kubatov kijelentése igencsak rosszul érintette a magyar edzői kart 😊sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/ossztuz-kubatovra-mi-is-hozzajarultunk-ahhoz-hogy-a-klubja-most-jo-sok-penzt-keres--kiakadtak-a-magyar-edzok/2023090714110755029
NB2
csipkelli
Egyszerűen szánalmas..
több mint 2 éve
Nah egy jó Felső-Volta - Szváziföld derbi nemsokára

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Azért Kubatov kijelentése igencsak rosszul érintette a magyar edzői kart 😊sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/ossztuz-kubatovra-mi-is-hozzajarultunk-ahhoz-hogy-a-klubja-most-jo-sok-penzt-keres--kiakadtak-a-magyar-edzok/2023090714110755029
NB2
több mint 2 éve
ja, majd lecsereli SzoliPalit Leonardora. persze.Azért Kubatov kijelentése igencsak rosszul érintette a magyar edzői kart 😊Amúgy igaza van... csak azt felejti el hozzátenni, hogy nemcsak az edzői téren van hatalmas elmaradás, hanem a klubvezetésin is.
NB2
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Azért Kubatov kijelentése igencsak rosszul érintette a magyar edzői kart 😊Amúgy igaza van... csak azt felejti el hozzátenni, hogy nemcsak az edzői téren van hatalmas elmaradás, hanem a klubvezetésin is.
NB2
több mint 2 éve
Azért Kubatov kijelentése igencsak rosszul érintette a magyar edzői kart 😊
több mint 2 éve
szerbek elleni győzelemmel ezzel pozitív a történelmi mérleg ellenük (2 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség). a monteniggákat most már el kellene kapni, elég ciki, hogy 4 meccs 0 győzelem eddig a mérleg ellenük.
built for this shit
több mint 2 éve
Azt nem tudjuk még, hogy milyen edző, ill. mit fog elérni a Fradiban, de elég karizmatikusnak tűnik:Ha túl kemény lesz úgyis megbuktatják 😊
youtu.be/I4zj3rZHDPc?si=OtxxZD87s7aX9_EC
Ha tényleg ilyen Deki és a stábja (a pályán ilyen volt anno) és nem csak egy amerikai sport film előzetesének láttuk, ahol a sittről kijövő edző csodát tesz a csont utolsó kosár/foci csapattal, akkor jól is elsülhet!
Sinisa
több mint 2 éve
Egyértelmű h ő kezdte. Már amikor Újpest szurkoló lett.Ő kezdte! Lila mezben várt az első találkozásunkkor, pedig tudta, hogy én a másik oldalon vagyok 😊 egyébként jó arc volt, szidta az Újpestet eleget, hogy bezzeg a 70es-es évekbeli csapat, na az csapat volt, ezek meg kutyaütők 😊Te is tudod h kell idilli hangulatot teremteni család latogatasnal 😊Volt egyszer egy após-jelöltem, aki bíró volt a megye 1-Ben, ő mindig kijavított (lesajnálóan, szánakozva jegyzete meg, de ez lehet, hogy azért volt mert ő egy újpesti c….szurkoló volt, én meg ugye zöld-fehér sálban jártam látogatóba..) ilyenkor, hogy a csere nem számít bele a hosszabbítás idejébe, de egyébént, amúgy, beleszámít? (Passzolom, tényleg nem tudom)4szer állt a játék csere miatt. Az azért nem sok sztemAmúgy ez az öt perc vicc. Értem h most az ot az új három de nem volt var, sérülés, gol és olyan igazán undorító olasz időhúzás sem.Sok cserénél minimum 4-5 szokott lenni
csebi
ozibozi
csebi
MC12
csebi
MC12
több mint 2 éve
Nem tudom volt-e már, de az U21es válogatott 2-0ra legyőzte a kazahokat a 2025 szlovákiai EB selejtező nyitó fordulójában. 10. percben Kovács, 89. ben Eördögh góljaival.Az Eördögh gól előtti Lisztes Jr. helyzetkialakítást ajánlom megtekintésre
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem tudom volt-e már, de az U21es válogatott 2-0ra legyőzte a kazahokat a 2025 szlovákiai EB selejtező nyitó fordulójában. 10. percben Kovács, 89. ben Eördögh góljaival.
több mint 2 éve
Ő kezdte! Lila mezben várt az első találkozásunkkor, pedig tudta, hogy én a másik oldalon vagyok 😊 egyébként jó arc volt, szidta az Újpestet eleget, hogy bezzeg a 70es-es évekbeli csapat, na az csapat volt, ezek meg kutyaütők 😊Te is tudod h kell idilli hangulatot teremteni család latogatasnal 😊Volt egyszer egy após-jelöltem, aki bíró volt a megye 1-Ben, ő mindig kijavított (lesajnálóan, szánakozva jegyzete meg, de ez lehet, hogy azért volt mert ő egy újpesti c….szurkoló volt, én meg ugye zöld-fehér sálban jártam látogatóba..) ilyenkor, hogy a csere nem számít bele a hosszabbítás idejébe, de egyébént, amúgy, beleszámít? (Passzolom, tényleg nem tudom)4szer állt a játék csere miatt. Az azért nem sok sztemAmúgy ez az öt perc vicc. Értem h most az ot az új három de nem volt var, sérülés, gol és olyan igazán undorító olasz időhúzás sem.Sok cserénél minimum 4-5 szokott lenni
csebi
ozibozi
csebi
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Soha nem értettem, hogy Nego miért ragadt ott a Vidiben…Nem tudom volt-e már, de Nego tegnap megint megmutatta hogy a Fehérvárhoz ő nem elég jó, meg bomlasztja az öltözőt 😀😀😀😀 #iróniaNem ő ment inkább egy nagyobbra taksált csapatba?
zacknorb
Sixo
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Nem tudom volt-e már, de Nego tegnap megint megmutatta hogy a Fehérvárhoz ő nem elég jó, meg bomlasztja az öltözőt 😀😀😀😀 #iróniaNem ő ment inkább egy nagyobbra taksált csapatba?
zacknorb
több mint 2 éve
Lenyilatkozta, hogy kint hiányzik neki a magyaros konyha, de abból is leginkább a vegeta.Bödét is behívhatta volna, elől nagyok lennének párbanÁdám amúgy esküszöm azért kap most csak meghívót, hogy lehessen mire fogni a családjához való hazautaztatást
ozibozi
r.baggio
Na ezért jön haza…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Poleon a kedvenc Szent Lúcsiai játékosom.fél óra múlva a Paraguay - Peru meccsel elkezdődik a 2026-os vb selejtezősorozat 😊Gólzáporos meccsek voltak...
Löfli
Bezzeg St. Lucia 5-1-re nyert idegenben, többek között Poleon mesterhármasával.
warr_b
több mint 2 éve
Nem tudom volt-e már, de Nego tegnap megint megmutatta hogy a Fehérvárhoz ő nem elég jó, meg bomlasztja az öltözőt 😀😀😀😀 #irónia
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Bödét is behívhatta volna, elől nagyok lennének párbanÁdám amúgy esküszöm azért kap most csak meghívót, hogy lehessen mire fogni a családjához való hazautaztatást
ozibozi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Azt nem tudjuk még, hogy milyen edző, ill. mit fog elérni a Fradiban, de elég karizmatikusnak tűnik:youtu.be/I4zj3rZHDPc?si=OtxxZD87s7aX9_EC
Ha tényleg ilyen Deki és a stábja (a pályán ilyen volt anno) és nem csak egy amerikai sport film előzetesének láttuk, ahol a sittről kijövő edző csodát tesz a csont utolsó kosár/foci csapattal, akkor jól is elsülhet!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 2 éve
fél óra múlva a Paraguay - Peru meccsel elkezdődik a 2026-os vb selejtezősorozat 😊Gólzáporos meccsek voltak...
Löfli
Bezzeg St. Lucia 5-1-re nyert idegenben, többek között Poleon mesterhármasával.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Te is tudod h kell idilli hangulatot teremteni család latogatasnal 😊Volt egyszer egy após-jelöltem, aki bíró volt a megye 1-Ben, ő mindig kijavított (lesajnálóan, szánakozva jegyzete meg, de ez lehet, hogy azért volt mert ő egy újpesti c….szurkoló volt, én meg ugye zöld-fehér sálban jártam látogatóba..) ilyenkor, hogy a csere nem számít bele a hosszabbítás idejébe, de egyébént, amúgy, beleszámít? (Passzolom, tényleg nem tudom)4szer állt a játék csere miatt. Az azért nem sok sztemAmúgy ez az öt perc vicc. Értem h most az ot az új három de nem volt var, sérülés, gol és olyan igazán undorító olasz időhúzás sem.Sok cserénél minimum 4-5 szokott lenni
csebi
ozibozi
csebi
MC12
több mint 2 éve
fél óra múlva a Paraguay - Peru meccsel elkezdődik a 2026-os vb selejtezősorozat 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!