Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Román-koszovói nézőtéri rendbontás miatt félbeszakítva 😆
warr_b
Romania is playing Kosovo and the game is stopped because the Romanians fans are singing "Serbia , Serbia".
— The Emperor is Naked 🇷🇴 (@TheEmperorisNa1) September 12, 2023
The butthurt Kosovars left the field bc there was a banner with "Kosovo is Serbia".
Romania does not recognize Kosovo pic.twitter.com/t4TPgV2xQi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Román-koszovói nézőtéri rendbontás miatt félbeszakítva 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Come on Scotland! 🏴

több mint 2 éve
Ja nem, most látom h ez a kedvenc máltai csapatom szentélyében van!!!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
A kis stadionban van a meccs? Akkor lehet látni néha a drift/motokrossz versenyt isahhoz mondjuk egy kisebb daru kellene 😀, így lebuktatja saját magátMi a faszom az a hatalmas sárga daru málta közepén?csebi építkezik, ne buktasd le!
Sixo
Mikey
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
"RBL captain Willi Orban picked up an injury to his right knee in Hungary's 1-1 draw with the Czech Republic. The defender will be out for about ten weeks."Kurva anyjukat a cseheknek.
Akkor az ideit Orbán nélkül kell lehoznunk
zacknorb
több mint 2 éve
Jó hallod egy 865 perces meccs után ki ne hányná össze magát.Warrb napok óta nincs itt a fórumon. Miért? Mert ezt a meccset nézi.Zseniális meccs volt! 😁
Sixo
Kösz az aggódást, vasárnap este kidőltem egy brutál migrénnel, végighánytam az éjszakát, mostanra kezdem összekaparni magam...
warr_b
több mint 2 éve
Warrb napok óta nincs itt a fórumon. Miért? Mert ezt a meccset nézi.Zseniális meccs volt! 😁
Sixo
Kösz az aggódást, vasárnap este kidőltem egy brutál migrénnel, végighánytam az éjszakát, mostanra kezdem összekaparni magam...

több mint 2 éve
"RBL captain Willi Orban picked up an injury to his right knee in Hungary's 1-1 draw with the Czech Republic. The defender will be out for about ten weeks."Akkor az ideit Orbán nélkül kell lehoznunk
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ahhoz mondjuk egy kisebb daru kellene 😀, így lebuktatja saját magátMi a faszom az a hatalmas sárga daru málta közepén?csebi építkezik, ne buktasd le!
Sixo
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mi a faszom az a hatalmas sárga daru málta közepén?Éppen építik be az új széfet csebihez, az előzőbe már nem fér a Bayern részvény.
Sixo
több mint 2 éve
Az mondjuk jó ötlet, abból lehet a legtöbbet sikkasztani.Mi a faszom az a hatalmas sárga daru málta közepén?csebi építkezik, ne buktasd le!
Sixo
Mikey
több mint 2 éve
Mi a faszom az a hatalmas sárga daru málta közepén?csebi építkezik, ne buktasd le!
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Orban nem jatszik a szerbek ellen, 10 hetre kiesett.
több mint 2 éve
U19es barátságos meccs, Montenegro - Magyarország 4:0.A U21es máltai meccs épp most kezdődött.
több mint 2 éve
Tippjeim: Elírás vagy valami időjárás szünet miatt félbeszakadt meccs amit másnap reggel tudtak befejezni és az egészet felírták játékidőnek.Warrb napok óta nincs itt a fórumon. Miért? Mert ezt a meccset nézi.De vajon mi indokolt ennyi hosszabbítást?
Sixo
Mikey
több mint 2 éve
Warrb napok óta nincs itt a fórumon. Miért? Mert ezt a meccset nézi.De vajon mi indokolt ennyi hosszabbítást?
Sixo
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Áh már az El Salvadoriak lelőtték.Warrb napok óta nincs itt a fórumon. Miért? Mert ezt a meccset nézi.Streamet tudsz? 😁
Sixo
davemayer
több mint 2 éve
Warrb napok óta nincs itt a fórumon. Miért? Mert ezt a meccset nézi.Streamet tudsz? 😁
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Warrb napok óta nincs itt a fórumon. Miért? Mert ezt a meccset nézi.
több mint 2 éve
A Bayern elvileg hajlik Nagelsmann elengedésére, csak 2 feltételt szabtak: - a DFB-nek teljesítenie kell vmi barátságos mérkőzéses dolgot, amiben Flick elengedésekor egyeztek meg (én nem nagyon tudom h ez pontosan mit takar),
- a DFB állja Nagelsmann teljes fizetését.
Mostmár “csak” Nageslmannal kell megegyezniük.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Azt írják Pogba eltiltása akár 4 év is lehet 😀Na akkor talán már a Juve se hozna vissza ez a POZITÍV 😁...idióta...mondanám hogy elpazarolt tehetség, de ha igazán nem volt mit elpazarolni, mentálisan semmikèpp...
Sixo