Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 601
mondjuk a studioban azt mondtak jogos..bevallom neztem a labukat, de nem tiszta, hogy tiszta-e 😀fuuuuuu jo volt a var 😀Igen amióta bevezettek a bundasban szinte csak arra használják h Bayernnel szemben téves döntéseket hozzanak. De hiába, ez sem volt elégséges ahhoz h bmeik csapat megelőzze 😉
YoungZeeZee
csebi
több mint 2 éve
Szombat 13:30-kor folytatódik a PL, a tippjátékban senki se felejtsen el eredményt írni 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
PSG megint szopik xDLuis is repülni fog még télen. PSG-nek esze lenne, már hozta volna Nagelsmann-t.
Sixo
több mint 2 éve
Meki nagy kedvence Dembele alkotPSG megint szopik xDMég mindig 😊
Sixo
ozibozi
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) September 15, 2023
több mint 2 éve
fuuuuuu jo volt a var 😀Igen amióta bevezettek a bundasban szinte csak arra használják h Bayernnel szemben téves döntéseket hozzanak. De hiába, ez sem volt elégséges ahhoz h bmeik csapat megelőzze 😉
YoungZeeZee
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 601
fuuuuuu jo volt a var 😀
több mint 2 éve
És még a Bayernnek fújnak a bírók...Csak ezen a meccsen volt 35 ugyanilyen szitu a tizenhatoson belül.
Ezt a semmi szabálytalanságot.
Bazsinho
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ez amúgy vicc
több mint 2 éve
Ja igen. Henry asszem meg nem hívta be az u21 keretbe sem …Brutális a srác.Én kizártnak tartom h kihúzza.Amúgy szerinted kihúzza Tuchel szezon végéig? Csak mert én nem vagyok benne biztos. Csak mert eddig jol nez ki ez a 3/3, de elég nyogvenyelosek a meccsek eddig, és ez a mai sem éppen egy fáklyás menet.Igen, én is bízom benne h ő lesz a következő Bayern edző.Ebből szerintem hamarosan Real vagy Bayern pad lesz. Kérdés, hogy Tuchel kihuzza-e szezon végéig, mert ha igen szerintem megy a Realba Ancelotti után. Ha Tuchelt viszont előbb kirúgják kitudja… 😀Ne felejtsük el h Xabi Alonso nincs két éve h átvette ezt a leverkusent utolsó előtti helyen. Most meg a második legjobb csapat. Pedig a kezdő 2/3a akkor is kerettag volt már.ja jaaa 30.percnel visszakapcsoltam 😀vacilaltam a bayern meccsen. mondom jo belekezdek...7.perc ..kikapcsoltam.lehet rosszul teszemRosszul. Szerintem király meccs. Az utolsó 5 perc pláne elég húzós volt.
YoungZeeZee
rob3r7o
YoungZeeZee
csebi
rob3r7o
csebi
rob3r7o
Tel közben megcsinálta
csebi
Őt kene honosítania a németeknek, rögtön jobb lenne a csatár helyzet.
rob3r7o
több mint 2 éve
Brutális a srác.Én kizártnak tartom h kihúzza.Amúgy szerinted kihúzza Tuchel szezon végéig? Csak mert én nem vagyok benne biztos. Csak mert eddig jol nez ki ez a 3/3, de elég nyogvenyelosek a meccsek eddig, és ez a mai sem éppen egy fáklyás menet.Igen, én is bízom benne h ő lesz a következő Bayern edző.Ebből szerintem hamarosan Real vagy Bayern pad lesz. Kérdés, hogy Tuchel kihuzza-e szezon végéig, mert ha igen szerintem megy a Realba Ancelotti után. Ha Tuchelt viszont előbb kirúgják kitudja… 😀Ne felejtsük el h Xabi Alonso nincs két éve h átvette ezt a leverkusent utolsó előtti helyen. Most meg a második legjobb csapat. Pedig a kezdő 2/3a akkor is kerettag volt már.ja jaaa 30.percnel visszakapcsoltam 😀vacilaltam a bayern meccsen. mondom jo belekezdek...7.perc ..kikapcsoltam.lehet rosszul teszemRosszul. Szerintem király meccs. Az utolsó 5 perc pláne elég húzós volt.
YoungZeeZee
rob3r7o
YoungZeeZee
csebi
rob3r7o
csebi
rob3r7o
Tel közben megcsinálta
csebi
Őt kene honosítania a németeknek, rögtön jobb lenne a csatár helyzet.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Én kizártnak tartom h kihúzza.Amúgy szerinted kihúzza Tuchel szezon végéig? Csak mert én nem vagyok benne biztos. Csak mert eddig jol nez ki ez a 3/3, de elég nyogvenyelosek a meccsek eddig, és ez a mai sem éppen egy fáklyás menet.Igen, én is bízom benne h ő lesz a következő Bayern edző.Ebből szerintem hamarosan Real vagy Bayern pad lesz. Kérdés, hogy Tuchel kihuzza-e szezon végéig, mert ha igen szerintem megy a Realba Ancelotti után. Ha Tuchelt viszont előbb kirúgják kitudja… 😀Ne felejtsük el h Xabi Alonso nincs két éve h átvette ezt a leverkusent utolsó előtti helyen. Most meg a második legjobb csapat. Pedig a kezdő 2/3a akkor is kerettag volt már.ja jaaa 30.percnel visszakapcsoltam 😀vacilaltam a bayern meccsen. mondom jo belekezdek...7.perc ..kikapcsoltam.lehet rosszul teszemRosszul. Szerintem király meccs. Az utolsó 5 perc pláne elég húzós volt.
YoungZeeZee
rob3r7o
YoungZeeZee
csebi
rob3r7o
csebi
rob3r7o
Tel közben megcsinálta
több mint 2 éve
Amúgy szerinted kihúzza Tuchel szezon végéig? Csak mert én nem vagyok benne biztos. Csak mert eddig jol nez ki ez a 3/3, de elég nyogvenyelosek a meccsek eddig, és ez a mai sem éppen egy fáklyás menet.Igen, én is bízom benne h ő lesz a következő Bayern edző.Ebből szerintem hamarosan Real vagy Bayern pad lesz. Kérdés, hogy Tuchel kihuzza-e szezon végéig, mert ha igen szerintem megy a Realba Ancelotti után. Ha Tuchelt viszont előbb kirúgják kitudja… 😀Ne felejtsük el h Xabi Alonso nincs két éve h átvette ezt a leverkusent utolsó előtti helyen. Most meg a második legjobb csapat. Pedig a kezdő 2/3a akkor is kerettag volt már.ja jaaa 30.percnel visszakapcsoltam 😀vacilaltam a bayern meccsen. mondom jo belekezdek...7.perc ..kikapcsoltam.lehet rosszul teszemRosszul. Szerintem király meccs. Az utolsó 5 perc pláne elég húzós volt.
YoungZeeZee
rob3r7o
YoungZeeZee
csebi
rob3r7o
csebi
több mint 2 éve
Igen, én is bízom benne h ő lesz a következő Bayern edző.Ebből szerintem hamarosan Real vagy Bayern pad lesz. Kérdés, hogy Tuchel kihuzza-e szezon végéig, mert ha igen szerintem megy a Realba Ancelotti után. Ha Tuchelt viszont előbb kirúgják kitudja… 😀Ne felejtsük el h Xabi Alonso nincs két éve h átvette ezt a leverkusent utolsó előtti helyen. Most meg a második legjobb csapat. Pedig a kezdő 2/3a akkor is kerettag volt már.ja jaaa 30.percnel visszakapcsoltam 😀vacilaltam a bayern meccsen. mondom jo belekezdek...7.perc ..kikapcsoltam.lehet rosszul teszemRosszul. Szerintem király meccs. Az utolsó 5 perc pláne elég húzós volt.
YoungZeeZee
rob3r7o
YoungZeeZee
csebi
rob3r7o
több mint 2 éve
Ebből szerintem hamarosan Real vagy Bayern pad lesz. Kérdés, hogy Tuchel kihuzza-e szezon végéig, mert ha igen szerintem megy a Realba Ancelotti után. Ha Tuchelt viszont előbb kirúgják kitudja… 😀Ne felejtsük el h Xabi Alonso nincs két éve h átvette ezt a leverkusent utolsó előtti helyen. Most meg a második legjobb csapat. Pedig a kezdő 2/3a akkor is kerettag volt már.ja jaaa 30.percnel visszakapcsoltam 😀vacilaltam a bayern meccsen. mondom jo belekezdek...7.perc ..kikapcsoltam.lehet rosszul teszemRosszul. Szerintem király meccs. Az utolsó 5 perc pláne elég húzós volt.
YoungZeeZee
rob3r7o
YoungZeeZee
csebi
több mint 2 éve
Tuchel az első edző kb aki előbb hozza le Kimmichet mint Goretzkat vagy a harmadik számú középpályást
több mint 2 éve
Ne felejtsük el h Xabi Alonso nincs két éve h átvette ezt a leverkusent utolsó előtti helyen. Most meg a második legjobb csapat. Pedig a kezdő 2/3a akkor is kerettag volt már.ja jaaa 30.percnel visszakapcsoltam 😀vacilaltam a bayern meccsen. mondom jo belekezdek...7.perc ..kikapcsoltam.lehet rosszul teszemRosszul. Szerintem király meccs. Az utolsó 5 perc pláne elég húzós volt.
YoungZeeZee
rob3r7o
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 601
ja jaaa 30.percnel visszakapcsoltam 😀vacilaltam a bayern meccsen. mondom jo belekezdek...7.perc ..kikapcsoltam.lehet rosszul teszemRosszul. Szerintem király meccs. Az utolsó 5 perc pláne elég húzós volt.
YoungZeeZee
rob3r7o
több mint 2 éve
vacilaltam a bayern meccsen. mondom jo belekezdek...7.perc ..kikapcsoltam.lehet rosszul teszemRosszul. Szerintem király meccs. Az utolsó 5 perc pláne elég húzós volt.
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Közben elkezdődött a máltai bajnokság is. Nyert simán a hal piacáról híres Marsaxlokk a Naxxar ellen otthon simán 5-11re.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 601
vacilaltam a bayern meccsen. mondom jo belekezdek...7.perc ..kikapcsoltam.lehet rosszul teszem
több mint 2 éve
A PL-nek van ízlése látom.Official: James Maddison, PL Player of the Month. ⚪️🌟 #THFC pic.twitter.com/zLtY5KO2H0
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 15, 2023