NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
22
7
Soccer
„Az elmúlt közel 10 esztendőben a magyar közmédia minden magyar polgár számára ingyen, az ország teljes területén, a legnagyobb elérhetőséget nyújtva biztosította a legrangosabb európai kupasorozatot a csatornáin. Ezt az ingyenes és mindenki számára hozzáférhető elvet eddig sosem írták felül kereskedelmi szempontok, azonban az ingyenes és mindenki számára elérhető szolgáltatás veszélybe került.
Az Országgyűlés jóvoltából – Európában a közszolgálati médiumok között szinte egyedülálló módon – a kereskedelmi társaságok helyett a magyar közmédia biztosította a Bajnokok Ligája mérkőzéseit a nézők számára. ”A pénz és a kereskedelmi szempontok ezt az időszakot lezárták. Az ingyenes és mindenki számára elérhető szolgáltatás veszélybe került„ – olvasható a közleményben.
”A Bajnokok Ligája 2024-27 közvetítési díját olyan mértékben tornázta fel sajtóértesülések szerint az RTL, amely a magyar adófizetők forintjaiból felelősségteljesen gazdálkodó magyar közmédia számára már nem teszi lehetővé annak kifizetését. Ugyancsak sajtóértesülések szerint az RTL ajánlata azt jelentheti, hogy számára egy mérkőzés jogdíja 100 millió forintba fog kerülni, melyet tovább növelnek még a közvetítési költségek. Ha ez igaz, akkor ezt az összeget a magyarországi RTL minden bizonnyal a nézőktől fogja beszedni. A médiaelemzők szerint egyre csökkenő nézettségű RTL az elvesztett piaci pozícióját, nézettségi tendenciáit akarja ezzel javítani„ – tették hozzá. "Természetesen a nemzeti labdarúgó válogatott összes mérkőzése továbbra is az ingyenesen elérhető legnézettebb és legkedveltebb magyar sportcsatornán, az M4 Sporton lesz látható” – írták.
Poloska vagyok.
Serie A awards;
— Italian Football News 🇮🇹 (@footitalia1) June 2, 2023
- Best U23: Nicolò Fagioli
- Best goalkeeper: Ivan Provedel
- Best defender: Minjae Kim
- Best midfielder: Nicolò Barella
- Best striker: Victor Osimhen
- Best player in the league: Kvicha Kvaratskhelia
Do you agree? pic.twitter.com/qxhHEUlPLd
Szerkesztette: Sixo
Te már olyan antifa vagy hogy hód vagy 😊De miért vagytok ennyire befeszülve? Nekem poénos volt olvasni. Azt hittem az NSO felsorolja az egész családfát, mindenki gyökerével.“…a szerb édesanyától és spanyol édesapától származó, 38 éves, 57-szeres svájci válogatott Philippe Senderos”Gondolom ott telepedtek le a szülei. Ráadásul ott élte le a teljes fiatal korát.
Ez valami zseniális 😃
jobbágy#JC6
Valóban zseniális, sosem láttunk még ilyet.
Nálunk meg lassan a fél válogatotthoz tolmács kell. Az gondolom rendben van.
Bálesz
Erre lassan rám hívjátok az antifát😂😂 vicc az, amit csináltok
jobbágy#JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
MOL kiszall a fehervari focibol. Igazak voltak a pletykak ezek szerint.Olajra léptek 😄
Erre az audis pletykára meg nagyon kíváncsi vagyok.
Kenny
De miért vagytok ennyire befeszülve? Nekem poénos volt olvasni. Azt hittem az NSO felsorolja az egész családfát, mindenki gyökerével.“…a szerb édesanyától és spanyol édesapától származó, 38 éves, 57-szeres svájci válogatott Philippe Senderos”Gondolom ott telepedtek le a szülei. Ráadásul ott élte le a teljes fiatal korát.
Ez valami zseniális 😃
jobbágy#JC6
Bálesz
Erre lassan rám hívjátok az antifát😂😂 vicc az, amit csináltok
De legalább szórakoztató volt. Ezerszer inkább hallgatnám őt,mint Krézy Jenőt vagy bármelyik másik emnégyes csodát,akiknek közük nincs az egészhez,csak elrontják a közvetítést,vagy jobb esetben belaszik rajta az emberEgy rasszistának érvelsz?“…a szerb édesanyától és spanyol édesapától származó, 38 éves, 57-szeres svájci válogatott Philippe Senderos”mivel Genfben szuletett meg elt kb 17 eves sokaig miert meglepo, hogy svajci?
Ez valami zseniális 😃
jobbágy#JC6
amugy anyuci meg nagyon sokat elt Argentinaban is mielott Svajcba koltozott volna ...
csebi
"Négerek a német válogatottban?! Hitler forog a sírjában."
Uh, Horti és Ganxsta, azokon a csodálatos argentin bajnokikon. Name a more iconic duo. Imádtam.Hortinál gázabb, suttyóbb, ostobább, szakmaiatlanabb sportkommentátort ha megszakadnék se tudnék mondani. Az a tirpákságot, amit ketten egykoron előadtak, azt legfeljebb az "ezt soha!" kategóriában lehet ikonikusnak nevezni, de annak az alapesete, az tény.
esanders10
Őszentsége Sobri Jóska

“…a szerb édesanyától és spanyol édesapától származó, 38 éves, 57-szeres svájci válogatott Philippe Senderos”Gondolom ott telepedtek le a szülei. Ráadásul ott élte le a teljes fiatal korát.
Ez valami zseniális 😃
jobbágy#JC6

Egy rasszistának érvelsz?“…a szerb édesanyától és spanyol édesapától származó, 38 éves, 57-szeres svájci válogatott Philippe Senderos”mivel Genfben szuletett meg elt kb 17 eves sokaig miert meglepo, hogy svajci?
Ez valami zseniális 😃
jobbágy#JC6
amugy anyuci meg nagyon sokat elt Argentinaban is mielott Svajcba koltozott volna ...
csebi
"Négerek a német válogatottban?! Hitler forog a sírjában."
Uh, Horti és Ganxsta, azokon a csodálatos argentin bajnokikon. Name a more iconic duo. Imádtam.Hortinál gázabb, suttyóbb, ostobább, szakmaiatlanabb sportkommentátort ha megszakadnék se tudnék mondani. Az a tirpákságot, amit ketten egykoron előadtak, azt legfeljebb az "ezt soha!" kategóriában lehet ikonikusnak nevezni, de annak az alapesete, az tény.
esanders10
Fifa, Uefa, tényleg egykutya, nem is néztem most melyikről van szó 😀utolso mondatodra reagaltam igazabol.Pont erről beszélek, hogy undorító képmutató banda az egész Fifa. A VB óta (bvagy még régebben?) harsogják, hogy keep politics out of football. Arról nem is beszélve ugye, hogy a katari VB-n szépen lefeküdtek a lóvéért a burnuszosoknak és ott bezzeg nem volt tolerálva a szivárvány meg a többi, nem is engedték be a szurkolókat a stadionba, ha bármilyen szivárványos cucc volt rajtuk.azert itt nem csak szivarvany dolgok vannak. kokemenyen antiszemita a Mentzen.VB döntőt is ő vezette és most a BL döntőt is ő fogja.Még ha kőkemény fasiszta is lenne, mi köze hozzá hogy játékvezetőnek milyen? Képmutató banda az egész uefa... gondolom ha talpig szivárványban vonaglott volna valamelyik pride-on, abból nem lenne "nyomozás".
Sixo
warr_b
plusz tovabbra is tartom, hogy erdemi es hatalmas kulonbseg van akozott, hogy kiallsz egy tarsadalmilag elnyomott csoport mellett mig ha amellett allsz ki, hogy elnyomjatok ezt a tarsadalmi csoportot.
csebi
warr_b
annyi, hogy itt az UEFArol van szo, es nem a FIFArol. 'papiron' az UEFAnak nem sok koze volt Katarhoz, de nyilvan, ha akartak volna akkor kiallhattak volna vmi nyilatkozattal.
bar szvsz nem tudom melyik nyerne egy kepmutatosagi versenyt. szoros versenyben ernenek el vilagcsucsot kezen fogva.
csebi
De igazad van

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Össze sem hasonlítható a kettő, nem is értem.azert itt nem csak szivarvany dolgok vannak. kokemenyen antiszemita a Mentzen.VB döntőt is ő vezette és most a BL döntőt is ő fogja.Még ha kőkemény fasiszta is lenne, mi köze hozzá hogy játékvezetőnek milyen? Képmutató banda az egész uefa... gondolom ha talpig szivárványban vonaglott volna valamelyik pride-on, abból nem lenne "nyomozás".
Sixo
warr_b
plusz tovabbra is tartom, hogy erdemi es hatalmas kulonbseg van akozott, hogy kiallsz egy tarsadalmilag elnyomott csoport mellett mig ha amellett allsz ki, hogy elnyomjatok ezt a tarsadalmi csoportot.
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Audioton| hol MOL, hol nem MOL |MOL kiszall a fehervari focibol. Igazak voltak a pletykak ezek szerint.Lehet megint nevet váltani... 😂😂😂😂😂😂
Kenny
| Sorry Vidi drukkerek! |
Sinisa
elnezest.
Kenny
Official, confirmed. Rafa Leão signs new long term deal with AC Milan valid until June 2028. 🔴⚫️✍🏻 #ACMilan
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 2, 2023
Release clause: €175m.
Salary: €5m net per year plus €2m add ons & signing fee.
Huge one for Milan as previous deal was due to expire in June 2024. pic.twitter.com/vVrbgXL6Qp
utolso mondatodra reagaltam igazabol.Pont erről beszélek, hogy undorító képmutató banda az egész Fifa. A VB óta (bvagy még régebben?) harsogják, hogy keep politics out of football. Arról nem is beszélve ugye, hogy a katari VB-n szépen lefeküdtek a lóvéért a burnuszosoknak és ott bezzeg nem volt tolerálva a szivárvány meg a többi, nem is engedték be a szurkolókat a stadionba, ha bármilyen szivárványos cucc volt rajtuk.azert itt nem csak szivarvany dolgok vannak. kokemenyen antiszemita a Mentzen.VB döntőt is ő vezette és most a BL döntőt is ő fogja.Még ha kőkemény fasiszta is lenne, mi köze hozzá hogy játékvezetőnek milyen? Képmutató banda az egész uefa... gondolom ha talpig szivárványban vonaglott volna valamelyik pride-on, abból nem lenne "nyomozás".
Sixo
warr_b
csebi
warr_b
annyi, hogy itt az UEFArol van szo, es nem a FIFArol. 'papiron' az UEFAnak nem sok koze volt Katarhoz, de nyilvan, ha akartak volna akkor kiallhattak volna vmi nyilatkozattal.
bar szvsz nem tudom melyik nyerne egy kepmutatosagi versenyt. szoros versenyben ernenek el vilagcsucsot kezen fogva.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Pont erről beszélek, hogy undorító képmutató banda az egész Fifa. A VB óta (bvagy még régebben?) harsogják, hogy keep politics out of football. Arról nem is beszélve ugye, hogy a katari VB-n szépen lefeküdtek a lóvéért a burnuszosoknak és ott bezzeg nem volt tolerálva a szivárvány meg a többi, nem is engedték be a szurkolókat a stadionba, ha bármilyen szivárványos cucc volt rajtuk.azert itt nem csak szivarvany dolgok vannak. kokemenyen antiszemita a Mentzen.VB döntőt is ő vezette és most a BL döntőt is ő fogja.Még ha kőkemény fasiszta is lenne, mi köze hozzá hogy játékvezetőnek milyen? Képmutató banda az egész uefa... gondolom ha talpig szivárványban vonaglott volna valamelyik pride-on, abból nem lenne "nyomozás".
Sixo
warr_b
csebi

azert itt nem csak szivarvany dolgok vannak. kokemenyen antiszemita a Mentzen.VB döntőt is ő vezette és most a BL döntőt is ő fogja.Még ha kőkemény fasiszta is lenne, mi köze hozzá hogy játékvezetőnek milyen? Képmutató banda az egész uefa... gondolom ha talpig szivárványban vonaglott volna valamelyik pride-on, abból nem lenne "nyomozás".
Sixo
warr_b
VB döntőt is ő vezette és most a BL döntőt is ő fogja.Még ha kőkemény fasiszta is lenne, mi köze hozzá hogy játékvezetőnek milyen? Képmutató banda az egész uefa... gondolom ha talpig szivárványban vonaglott volna valamelyik pride-on, abból nem lenne "nyomozás".
Sixo

🚨 UEFA have opened an investigation into Szymon Marciniak after his participation in a meeting organised by a far-right politician. 🇵🇱
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 2, 2023
The politician, Slawomir Mentzen, is known for his anti-Semitic, homophobic or anti-abortion positions.
UEFA are expected to make an… pic.twitter.com/AIjhZqMe5R
| hol MOL, hol nem MOL |MOL kiszall a fehervari focibol. Igazak voltak a pletykak ezek szerint.Lehet megint nevet váltani... 😂😂😂😂😂😂
Kenny
| Sorry Vidi drukkerek! |
Sinisa
elnezest.
Majd az összes állami és NER cégnek ki lesz adva, hogy nem vehetnek reklámidőt a BL meccsek környékére az RTL-en és 1 év után átadják a feléért a jogot az M4-nek...Mondjuk ez nem tudom mennyire lesz gáz, mert azért a legtöbb hirdető cég akik korábban voltak, nem magyarok voltak. Alza vagy az Aldi vagy Maester Card, ilyen olyan autógyártók.
StormST
Uh, Horti és Ganxsta, azokon a csodálatos argentin bajnokikon. Name a more iconic duo. Imádtam.Majd az összes állami és NER cégnek ki lesz adva, hogy nem vehetnek reklámidőt a BL meccsek környékére az RTL-en és 1 év után átadják a feléért a jogot az M4-nek...Horti visszatér kommentátornak,Árpa Ateszt leigazolják műsorvezetőnek,jöhet mellé Ganxsta szagértőnek.Nincs az a hülye, aki ne akarna majd itt reklámozni. 😂😂😁😀
StormST
JoeyPorter
Ja, valami rémlik. Covid közepén, önként rohantunk tátott szájjal a faszerdőbe?2020-as szuperkupa döntőMi volt amúgy már ott? Csörgőlabda-eb?
petey
slowmotion
Löfli
2020-as szuperkupa döntőMi volt amúgy már ott? Csörgőlabda-eb?
petey
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!