NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
61
10
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Mondjuk asszem angol kupákban meg vmi olyasmi van, hogy iksznél az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább...Nekem ilyen nem rémlik, de ez nem jelenti azt, hogy biztosan nincs is így.
warr_b
Olyan esetleg, hogy az alacsonyabb osztályú csapat a házigizda, bar ez inkább kis hazánkban.
több mint 2 éve
Akkor az első kör volt egy meccses, mindegy.Ez a 2. meccs volt, a visszavágó.ezt a baromságot, hogy döntetlen esetén a magasabb kiemelt jut tovább?! ennek mi értelme komolyan? 😀Az, hogy ne kelljen két meccset játszani, és ne fulladjon unalomba, mert így valakinek mindenképpen rossz.
Löfli
Mint a bokszban: ha bajnok akarsz lenni, akkor meg kell verned a címvédőt, és általában idegenben.
slowmotion
Sixo
Ahhoz, hogy a bajnokságban előrébb végzőn túljuss, ahhoz jobbnak kell lenned. Kb mintha a jobb bajnoki helyezés egy fél idegenbeli gólt jelentene.
Nem mai a rendszer, már a CM 01-02-ben is szívtam így 😮
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
😀 😀Ez a 2. meccs volt, a visszavágó.ezt a baromságot, hogy döntetlen esetén a magasabb kiemelt jut tovább?! ennek mi értelme komolyan? 😀Az, hogy ne kelljen két meccset játszani, és ne fulladjon unalomba, mert így valakinek mindenképpen rossz.
Löfli
Mint a bokszban: ha bajnok akarsz lenni, akkor meg kell verned a címvédőt, és általában idegenben.
slowmotion
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Igen, mindkét meccs 1-0 lett a hazainak. Se hosszabbítàs, se tizik, se újrajátszás, tovább jutott a magasabb kiemelt.Ez a 2. meccs volt, a visszavágó.ezt a baromságot, hogy döntetlen esetén a magasabb kiemelt jut tovább?! ennek mi értelme komolyan? 😀Az, hogy ne kelljen két meccset játszani, és ne fulladjon unalomba, mert így valakinek mindenképpen rossz.
Löfli
slowmotion
Sixo
Mondjuk asszem angol kupákban meg vmi olyasmi van, hogy iksznél az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ez a 2. meccs volt, a visszavágó.ezt a baromságot, hogy döntetlen esetén a magasabb kiemelt jut tovább?! ennek mi értelme komolyan? 😀Az, hogy ne kelljen két meccset játszani, és ne fulladjon unalomba, mert így valakinek mindenképpen rossz.
Löfli
slowmotion
több mint 2 éve
ezt a baromságot, hogy döntetlen esetén a magasabb kiemelt jut tovább?! ennek mi értelme komolyan? 😀Az, hogy ne kelljen két meccset játszani, és ne fulladjon unalomba, mert így valakinek mindenképpen rossz.
Löfli
több mint 2 éve
🚨 CHRISTOPHE GALTIER WILL LEAVE PSG THIS SUMMER! 👋
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 2, 2023
✍️ @lequipe pic.twitter.com/6A2xtp37Ly
több mint 2 éve
onefootball.com/en/news/bordeaux-v-rodez-cancelled-after-home-supporter-shoved-lucas-buades-37603534Igen, írtam azt is korábban. Ha jól nézem, a Bordeaux-nak legalább 4 góllal kéne nyernie, hogy feljusson, de a Rodez-nak sem mindegy, mert ha nyerni tudnának, nem esnek ki 😁a Bordeaux - Rodez meccsen is ez történt, ahol a Bordeaux küzdött a feljutásért.ezt a baromságot, hogy döntetlen esetén a magasabb kiemelt jut tovább?! ennek mi értelme komolyan? 😀Én is ezt néztem pont...
Löfli
Közben Le Havre-ban és a német osztályozón is rendbontás miatt félbe kellett szakítani a meccset, ez egy ilyen nap 😄🤣
warr_b
deyell
warr_b
Akkor ezek szerint vagy újrajátszás, amire úgy fest kicsi az esély, vagy megkapja a Rodez a meccset, a GB meg bukta a feljutást...

több mint 2 éve
Igen, írtam azt is korábban. Ha jól nézem, a Bordeaux-nak legalább 4 góllal kéne nyernie, hogy feljusson, de a Rodez-nak sem mindegy, mert ha nyerni tudnának, nem esnek ki 😁a Bordeaux - Rodez meccsen is ez történt, ahol a Bordeaux küzdött a feljutásért.ezt a baromságot, hogy döntetlen esetén a magasabb kiemelt jut tovább?! ennek mi értelme komolyan? 😀Én is ezt néztem pont...
Löfli
Közben Le Havre-ban és a német osztályozón is rendbontás miatt félbe kellett szakítani a meccset, ez egy ilyen nap 😄🤣
warr_b
deyell

több mint 2 éve
attól függetlenül, hogy van igazság amit mondasz, ez a mondat egy óvodás sértődöttség tulajdonképpen. Pistike lett a napos, de amúgy is selypít és bepisil az ebéd utáni alváskor 😀 körülbelül ennyi értelme volt beletenni ezt.A médiaelemzők szerint egyre csökkenő nézettségű RTLEz speciel igaz.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
petey
Az online, a streaming, a rengeteg csatorna minden hagyományos tévé nézettségét a 10-20 évvel ezelőtti töredékére csökkentette.
Egy 700ezer pluszos műsor már ritka, míg 5 éve még millió felett, még korábban 3-4 milliókkal lehetett nézettsegi versenyt nyerni.
Illetve shareben is a TV2 lett a piacvezető.
onbrands.hu/marka-es-trend/2023/05/televizios-nezettseg/televizios-nezettseg-2023-21-het
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Székely Dávid...erős a listaA sport-1 sport-2 már biztosan lesz meccs, gondolom az RTL csomagja a szokásos napi top meccsre vonatkozik, azt meg hülyék lennének fizetős fal mögé tenni, egy Real vagy Barca meccs tvs reklámbevétele jól fog jönni nekik.Újvári Matet se felejtsük ki
De gondolom úgy mint az ELnél, itt is streamelik a többit, amit szintén nem bánok, gyakorlatilag egyszerre 5-6 meccs lesz elérhető magyar kommentárral, jelenleg 2000Ft-ért.
Azért pedig akár többet is hajlandó vagyok fizetni, ha nem kell látnom Simek Petit, Korsós Gyurit és Bozsik Pétert.
Tony Adams
csebi
több mint 2 éve
a Bordeaux - Rodez meccsen is ez történt, ahol a Bordeaux küzdött a feljutásért.ezt a baromságot, hogy döntetlen esetén a magasabb kiemelt jut tovább?! ennek mi értelme komolyan? 😀Én is ezt néztem pont...
Löfli
warr_b
buhloone mindstate
több mint 2 éve
ezt a baromságot, hogy döntetlen esetén a magasabb kiemelt jut tovább?! ennek mi értelme komolyan? 😀Én is ezt néztem pont...
Löfli

több mint 2 éve
ezt a baromságot, hogy döntetlen esetén a magasabb kiemelt jut tovább?! ennek mi értelme komolyan? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Na csak van egy fél magyar U17-es EB győztesünk
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Bielefeld 3-0-ra ég a Wehen ellen az odavágón, ebből Bundesz 3 lesz...

több mint 2 éve
nb1.hu/sztori/fejek-hullanak-csapatok-mennek-tonkre-nincs-koncepcio-nekiment-az-mlsz-nek-az-nb-i-es-klubvezeto/Hmm.
jókat mond sajnos.
Kenny
Köztudott hogy Belvonnak nagyon jó kapcsolatai vannak felsőbb szinteken, de most először elég komoly kritikát kapott, nagyon kiváncsi vagyok lesz-e bármi reakció erre.
Révész pár embernek a tyúkszemére lepett már, de érinthetetlen, kit ismer vajon? 😃
Btw, nem ő az első rendszer-kritikus az elmúlt hetekből, talán elindul a változás?
több mint 2 éve
Asszem a Serie B-ben is idén voltak csak először 😀16 millió euro a Südtirol keretének értéke a transfermarkt szerint, tavaly harmadosztályúak voltak. nem lenne semmi, ha feljutnának az első osztályba. persze még a Cagliari - Parma győztese közbeszólhat...Majdnem biztos, hogy nem.Íj, a Bari letolja a pályáról a Südtirolt, 13:3 lövés arány, 77:23 a labdabirtoklás félidőben. 1 gólos Südtirol előny az elődöntő visszavágóján.mint tegnap a Brescia - Cosenza. általában a délieknek szoktam, de most kivételesen a szeparatistáknak szurkolok. volt már a Südtirol a Serie A-ban?
Sixo
deyell
Sixo
deyell

több mint 2 éve
Nem pontosan fogalmaztam, mert az átállás során, a szezon elején volt nehézsége, de belejött nyilván, mert jó képességei vannak.a belső védők nem kombinálhattak (Lisandronak ez nehézséget is jelent a PL-ben, mert ott sok a pressing).Hogy micsoda? A united hátsó alakzatban Lisandro a legjobb labdakihozatalokban, és pressing ellen is a legmagabiztosabb Shaw-al együtt.
Willie Parker
esanders10
több mint 2 éve
Ja, igen, hivatalosan belefáradt. Remélem, h nem a neje betegsége tért vissza.Azt vágod hogy van der Sar elköszönt?Ten Hag nagyon mást játszott, mint a hagyományos Ajax rendszer, sokkal lassabb támadásépítéssel, direkt passzokkal, kevés területuralással.John Heitingát kidobta az Ajax. 22 meccsen tréningelte a holland csapatot, ezalatt 14-4-4es mérleget sikerült felmutatni. A nem túl veretes kezdés után ez a 3. helyre votl elég az Eredivisieben. Nem vészes teljesítmény, de az Ajaxnál többet várnak el.Végig néztem az összes meccsüket szinte, értékelhetetlen volt a játékuk. És egy ajaxnak a 22ből 14-4-4es mutató eleve bűnrossz.
Sixo
A tavaly nyári eladásokat egyértelműen nem tudták pótolni, edzőt figyelembe véve pláne nem. Mindent elmond hogy a psv Gakpo-Madueke eladás után is meg tudta őket előzni - és még a kupadöntőt is elbukták.
davemayer
Az Ajax iskola kombinatív, gyors játékot akar, szintenként kell felhozni a labdát, h mindig háromszögelős létszámfölény legyen.
E10H-nál nem voltak wingerek, tradicionálisabb védekezést kért a szélsőhátvédektől, a belső védők nem kombinálhattak (Lisandronak ez nehézséget is jelent a PL-ben, mert ott sok a pressing).
Van der Sar ezt akarja most visszahozatni, de a keret meg még erre nem jó.
Brobbey és Lucca ügyes csatárok lesznek, Kudus egy labdatemető, az jót tesz a labdafelhozatalnak, ha eladjuk.
Berghuis csalódás, de Heitinganál nem volt igazi posztja, ő winger/hamis 9, mint center.
Bassey jó vétel volt, csak sokat kihagyott.
Van den Boomen lehet egy erőteljesebb romboló, mert középen sok párharcot buktunk.
Egy jó befejező csatár kellene, Cuyperst nézegetjük Gentből, Balogunt az Arsenal/Reimsből és Dallingát Toulouseból.
Willie Parker
davemayer
több mint 2 éve
hova lett a kommentátor az m4-en? 😊Annyira unalmas meccs, hogy csak fél szemmel nézem, és nekem is csak most tűnt fel, hogy megkukult.
NB2
több mint 2 éve
hova lett a kommentátor az m4-en? 😊
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 410
henryek paradesakAz F1-et leszámítva az RTL minden más, sporttal kapcsolatos produkciója egészen hitvány színvonalú volt, méltó úgy általában magához a csatornához. Ugyanez vonatkozik a TV2 hasonló irányú tapogatózásaira.Utobbi evekben ugyesen kiteszteltek az UEFA kupaval meg a konferencia ligaval, hogy megy-e nekik ez a format és szerintem teljesen jol lehoztak.
Arra pedig én is látok esélyt, hogy paywall mögé rakják majd a meccsek egy nagy részét, ha úgy érzik, hogy egy éppen aktuális szennyműsoruk 3%-kal jobb nézettséget hozna szerda este.
Kampman
Mukodni fog naluk, de sok mulik a kommentatorokon es a szakertokon. Gyakorlatilag minden. De bizom egy kulfoldi atvett mintaban, mint amit az amcsik csinalnak Henryval, Carragherrel.
Kenny
amugy a musrovezeto (gyetvan csaba) sracot ki lehetne dobi a tobbi amugy rendben volt sztem is.
kulsos sport1es illetve gundi volt a kommentator
több mint 2 éve
16 millió euro a Südtirol keretének értéke a transfermarkt szerint, tavaly harmadosztályúak voltak. nem lenne semmi, ha feljutnának az első osztályba. persze még a Cagliari - Parma győztese közbeszólhat...Majdnem biztos, hogy nem.Íj, a Bari letolja a pályáról a Südtirolt, 13:3 lövés arány, 77:23 a labdabirtoklás félidőben. 1 gólos Südtirol előny az elődöntő visszavágóján.mint tegnap a Brescia - Cosenza. általában a délieknek szoktam, de most kivételesen a szeparatistáknak szurkolok. volt már a Südtirol a Serie A-ban?
Sixo
deyell
Sixo
buhloone mindstate