Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
És bazdmeg passzolgattak a középpályán a végén. Szégyen ez az egész trágyadomb.
több mint 2 éve
Solanke de kurva gyenge még midnigKicsit indiszponált, elvégre a nevelőegyesülete ellen játszik
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Solanke de kurva gyenge még midnig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Indul a Raya project az Arsenalnál, Ramsdale a padon!!Meredek meccs lesz az biztos, mumus ez a stadion.
És Vieira is végre megkapja a kezdő posztot.
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Indul a Raya project az Arsenalnál, Ramsdale a padon!!És Vieira is végre megkapja a kezdő posztot.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 2 éve
Elképesztő egyébként, hogy ezek a font százezreket kereső játékosok (Chelsea) nem tudnak lejátszani egy 3 a kettőt.
több mint 2 éve
mondjuk ha project akkor kéne adni nekik még 2-3 évetRánézek erre a Сhеlsеа-re és nem értem hol az a sok pénz 😀Azt szerintem senk nem érti, mert többségében csak projekt játékosokat vettek eszméletlen áron, de eddig kb semelyik nem vált be....
Nomac
kapitnono
de ettől függetlenül én az elköltött pénz felét-harmadát se látom rajtuk
szimplán balfasz az egész org
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kerkez-t lehozták, pedig nem tűnt fáradtnak. Most először cserélik le. A szenvedésem véget ért mára 😀Lehet a sárgalap miatt.
Nomac
több mint 2 éve
Ez azért a vásárlás pillanatában sem volt kérdés szerintem 😁de jah, ezen a 4 játékoson elhal minden támadás. botrányosan gyengék. Akkor már inkább vettek volna bevált játékosokat. Oshimen 100-ért jobb lett volna, mint Mudryk, Madueke + Jackson együtt.Hát ez az, hogy nagyon úgy tűnt hogy mindent arra tettek fel kb, hogy ezek a játékosok beválnak, de mögöttük értelmes csere nem nagyon van, ezért jutnak a kezdőbe az ilyen Gallagher meg társai, akik azért egy értelmesebb cspatban kezdő közelébe nem férnének....de kb igen, egyik poszton sincs értelmes játékosuk. M.Gusto, Jackson és Mudryk kb ne is lásson pályát, de akkor meg kit raksz be helyükre.Ránézek erre a Сhеlsеа-re és nem értem hol az a sok pénz 😀Azt szerintem senk nem érti, mert többségében csak projekt játékosokat vettek eszméletlen áron, de eddig kb semelyik nem vált be....
Nomac
kapitnono
Toto21
kapitnono
Toto21

több mint 2 éve
Kerkez-t lehozták, pedig nem tűnt fáradtnak. Most először cserélik le. A szenvedésem véget ért mára 😀
több mint 2 éve
de jah, ezen a 4 játékoson elhal minden támadás. botrányosan gyengék. Akkor már inkább vettek volna bevált játékosokat. Oshimen 100-ért jobb lett volna, mint Mudryk, Madueke + Jackson együtt.Hát ez az, hogy nagyon úgy tűnt hogy mindent arra tettek fel kb, hogy ezek a játékosok beválnak, de mögöttük értelmes csere nem nagyon van, ezért jutnak a kezdőbe az ilyen Gallagher meg társai, akik azért egy értelmesebb cspatban kezdő közelébe nem férnének....de kb igen, egyik poszton sincs értelmes játékosuk. M.Gusto, Jackson és Mudryk kb ne is lásson pályát, de akkor meg kit raksz be helyükre.Ránézek erre a Сhеlsеа-re és nem értem hol az a sok pénz 😀Azt szerintem senk nem érti, mert többségében csak projekt játékosokat vettek eszméletlen áron, de eddig kb semelyik nem vált be....
Nomac
kapitnono
Toto21
kapitnono
több mint 2 éve
Hát ez az, hogy nagyon úgy tűnt hogy mindent arra tettek fel kb, hogy ezek a játékosok beválnak, de mögöttük értelmes csere nem nagyon van, ezért jutnak a kezdőbe az ilyen Gallagher meg társai, akik azért egy értelmesebb cspatban kezdő közelébe nem férnének....de kb igen, egyik poszton sincs értelmes játékosuk. M.Gusto, Jackson és Mudryk kb ne is lásson pályát, de akkor meg kit raksz be helyükre.Ránézek erre a Сhеlsеа-re és nem értem hol az a sok pénz 😀Azt szerintem senk nem érti, mert többségében csak projekt játékosokat vettek eszméletlen áron, de eddig kb semelyik nem vált be....
Nomac
kapitnono
Toto21

több mint 2 éve
de kb igen, egyik poszton sincs értelmes játékosuk. M.Gusto, Jackson és Mudryk kb ne is lásson pályát, de akkor meg kit raksz be helyükre.Ránézek erre a Сhеlsеа-re és nem értem hol az a sok pénz 😀Azt szerintem senk nem érti, mert többségében csak projekt játékosokat vettek eszméletlen áron, de eddig kb semelyik nem vált be....
Nomac
kapitnono
több mint 2 éve
Ránézek erre a Сhеlsеа-re és nem értem hol az a sok pénz 😀Azt szerintem senk nem érti, mert többségében csak projekt játékosokat vettek eszméletlen áron, de eddig kb semelyik nem vált be....
Nomac

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Az a Sterling szabad utani labda milyen genya modon jott kifele... 😀
több mint 2 éve
Monaco elléphetett volna jelentősebben a PSG-től a Liguenben, erre egy 98. perces Lorient góllal 2 pontos is buktak.
több mint 2 éve
Ránézek erre a Сhеlsеа-re és nem értem hol az a sok pénz 😀
több mint 2 éve
Én is inkább az etiópokra szavazok.jogos. Tehát kit tesznek ki előbb. ETH elvesztette a csapatot szerintem, meg egyébként is kuka az a keret. Chelsea meg csak szimplán szar.kíváncsi vagyok ki áll fel előbb. ETH vagy Pochettino, mert mind2 siralmas játékot mutat a csapataival.Miből gondolod, hogy valamelyikük is feláll ? 😀
Toto21
Sixo
Toto21
több mint 2 éve
jogos. Tehát kit tesznek ki előbb. ETH elvesztette a csapatot szerintem, meg egyébként is kuka az a keret. Chelsea meg csak szimplán szar.kíváncsi vagyok ki áll fel előbb. ETH vagy Pochettino, mert mind2 siralmas játékot mutat a csapataival.Miből gondolod, hogy valamelyikük is feláll ? 😀
Toto21
Sixo
több mint 2 éve
kíváncsi vagyok ki áll fel előbb. ETH vagy Pochettino, mert mind2 siralmas játékot mutat a csapataival.Miből gondolod, hogy valamelyikük is feláll ? 😀
Toto21
több mint 2 éve
Ma vajon mennyire kapnak ki?Nem hinném hogy bármi pozitív változás lenne, ha az említett úriemberek is a pályán lennének
Moisés Caicedo, Marc Cucurella, Noni Madueke not in Chelsea squad today.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 17, 2023
🔵©️ Conor Gallagher, captain.
🔙🇺🇦 Mykhaylo Mudryk, back. pic.twitter.com/wKpAGsbyEo
Sixo

több mint 2 éve
kíváncsi vagyok ki áll fel előbb. ETH vagy Pochettino, mert mind2 siralmas játékot mutat a csapataival.
több mint 2 éve
Ma vajon mennyire kapnak ki?Moisés Caicedo, Marc Cucurella, Noni Madueke not in Chelsea squad today.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 17, 2023
🔵©️ Conor Gallagher, captain.
🔙🇺🇦 Mykhaylo Mudryk, back. pic.twitter.com/wKpAGsbyEo
több mint 2 éve
Azért Partey se az az igazi verőember, ha arra kerülne a sor, akkor inkább szabálytalankodik bután. Mondjuk a City-Arsenalra mindig próbál mással és mással készülni mint egy sakkjátszmára Pep és Arteta, azon kívül a többi meccsen meg igazából mindegy milyen taktikát használ amennyiben működik. (Mondjuk ma jön a Dyche Brexit 4-4-2 a Goodisonban az biztos L 😀)De egy verőnéger helyett nem lehet egy spanyol focistát betenni, aki a langyi piszi-paszin nevelkedett.Mondjuk pont egy Madridistától ezt fura hallani 😀Rizs nem pont ezért került annyiba, mert világklasszis szinten megoldja középen?Úgy fest (kivárjuk), januárban érkezik az Arzenyálba Martin Zubimendi. 51m £-ban egyeztek meg a Sociedaddal.Azta rohadt hol kell aláírni??? 😊
A Genoa közben vezet a Nápolyi ellen félidõben.
ulpianus
Heisman nádor
Értem én, hogy Zidane mögé is kellett egy Viera és Makalele, de azt a posztot már a kancsó dán viszi
FLZOLI
Zubi a box középpályán megtenné az utolsó fiatalítást is a csapaton, Partey helyére jönne. Neki már amúgy is kifelé áll a zászló, keresték az arabok is, sokat keres és van (jogilag elvileg) erőszakos ügye is. Viszont lehet hogy ez csak nyáron fog bekövetkezni, egyenlőre értelmes kiegészítő ember, ezért nem kellett mindenképpen mennie.
Heisman nádor
A Real sem Isco féle görbelábú labdára tekeregő arcokkal tölti fel a keretet hanem atletikus, magas, technikás népet vesznek oda.
Pep light gondolom átnezett Manchesterbe és egy Rodrigo szerű embert hianyol még a csapatból, hogy tökéletesen tudja másolni a mester taktikáját. Csak kár, hogy így sosem tudja majd megverni
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz