Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Szoboszlai lett augusztus hónap játékosa a Liverpoolnál a szurkolók szavazatai alapján.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Sandro Tonali kezd a San Siroban. Nyárig nem volt ez hírértékű, aztán most mégis az. 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
gaming.uefa.com/en/uclpredictor/groupjoin/7MWKUFAJPOBL fantasy valakit érdekelne? Vagy UEFA prediction csoport?Szerintem ezt inkább az egyenes kieséses szakasztól jobb ötlet, de ha lesz nem mondok nemet, PL-es jól megy.
zacknorb
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
BL fantasy valakit érdekelne? Vagy UEFA prediction csoport?Szerintem ezt inkább az egyenes kieséses szakasztól jobb ötlet, de ha lesz nem mondok nemet, PL-es jól megy.
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
en igen. elkepesztoen felneznenek ra, es jol tudna kamatoztatni a motivator jellemet is. raadasul nem kellene epitene senkit, mert a legjobbak kozul valogathatna.Én egyébként annyira nem tudom elképzelni őt szövetségi kapitányként...Elvileg Nagelsmann megegyezett a nemet szövetséggel, hogy az EB-ig átveszi a válogatottat.Klopp.
Hogy utána mi lesz egyelőre nem tiszta.
rob3r7o
csebi
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Én egyébként annyira nem tudom elképzelni őt szövetségi kapitányként...Elvileg Nagelsmann megegyezett a nemet szövetséggel, hogy az EB-ig átveszi a válogatottat.Klopp.
rob3r7o
csebi
több mint 2 éve
nem ugy van h Kimmich is nagyon kedvelte, es a Gnabry-Sane-Muller trio volt semleges? Neuert meg lazan kihagyhatja mar a keretbol amugy.Ez attól függ, hogy kísérletezni akar-e és "laptop-edzőként" elveszlik a részletekben, vagy pedig jelentősen leegyszerűsíti a dolgokat. Előbbi esetén borítékolható a bukás, utóbbinál benne van egy jó eredmény az EB-t illetően.Elvileg Nagelsmann megegyezett a nemet szövetséggel, hogy az EB-ig átveszi a válogatottat.Klopp.
rob3r7o
amugy remeltem, hogy Kunzot hazahozzak, es megkapja a lehetoseget. szvsz elegge ketelkedem abban, hogy Nagelsmann sikeres tud lenni a karrierje ebben a szakaszaban, mint valogatott edzo.
csebi
Plusz ugye a Bayern-játékosokkal való kapcsolata sem felhőtlen. Állítólag Goretzka kifejezetten kedvelte, Kimmich-Gnabry-Sané semlegesek, Neuer pedig a Tapalovic-ügy óta pikkel rá.
Egyébként ez a rövid időtartam, amíg a szerződése szól, neki mindenképp kedvezőnek mondható, mert egy jó eredmény esetén megint sorba fognak állni érte az élklubok (akár a Liverpool is elgondolkodhat rajta, hogy mondjuk hozza Klopp helyére), ha meg nem robbant nagyot, a fiatal korára tekintettel még akkor is meg fogja kapni máshol a lehetőséget, pl. Dortmundban.
Hungarian Bill
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
2026-ig él a szerződése, jól érzi magát, jobban szereti a klubfutballt, mert ott nem évente pár hétig van csak együtt a játékosokkal.Elvileg Nagelsmann megegyezett a nemet szövetséggel, hogy az EB-ig átveszi a válogatottat.Klopp.
rob3r7o
amugy remeltem, hogy Kunzot hazahozzak, es megkapja a lehetoseget. szvsz elegge ketelkedem abban, hogy Nagelsmann sikeres tud lenni a karrierje ebben a szakaszaban, mint valogatott edzo.
csebi
nagyon félre kéne mennie valaminek ahhoz, hogy '24 őszétől beüljön a kapitányi székbe.
szerk: amúgy néztem, ki lehet az a Kunzo, akit haza kellene hozni... aztán leesett 😮
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Ez attól függ, hogy kísérletezni akar-e és "laptop-edzőként" elveszlik a részletekben, vagy pedig jelentősen leegyszerűsíti a dolgokat. Előbbi esetén borítékolható a bukás, utóbbinál benne van egy jó eredmény az EB-t illetően.Elvileg Nagelsmann megegyezett a nemet szövetséggel, hogy az EB-ig átveszi a válogatottat.Klopp.
rob3r7o
csebi
Plusz ugye a Bayern-játékosokkal való kapcsolata sem felhőtlen. Állítólag Goretzka kifejezetten kedvelte, Kimmich-Gnabry-Sané semlegesek, Neuer pedig a Tapalovic-ügy óta pikkel rá.
Egyébként ez a rövid időtartam, amíg a szerződése szól, neki mindenképp kedvezőnek mondható, mert egy jó eredmény esetén megint sorba fognak állni érte az élklubok (akár a Liverpool is elgondolkodhat rajta, hogy mondjuk hozza Klopp helyére), ha meg nem robbant nagyot, a fiatal korára tekintettel még akkor is meg fogja kapni máshol a lehetőséget, pl. Dortmundban.
több mint 2 éve
Elvileg Nagelsmann megegyezett a nemet szövetséggel, hogy az EB-ig átveszi a válogatottat.Klopp.
rob3r7o
több mint 2 éve
Elvileg Nagelsmann megegyezett a nemet szövetséggel, hogy az EB-ig átveszi a válogatottat. Hogy utána mi lesz egyelőre nem tiszta.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Milyen játékos csinálná ezt meg IRL. Neal Maupey? Lukaku?szerintem fake. a fifa azt csinálja, hogy a visszafutó kapus elüti a védőt, aki úgy esik előre, hogy besodorja a labdát.
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) September 19, 2023
Sixo
több mint 2 éve
Milyen játékos csinálná ezt meg IRL. Neal Maupey? Lukaku?— Out Of Context Football (@nocontextfooty) September 19, 2023
több mint 2 éve
A Burnley kapusa a 11. percben 0-0-ás állásnál sárga lapot kap időhúzásért.Pedig tőlük sem újdonság ez.
Ilyet se láttam még.
Kampman
több mint 2 éve
A Burnley kapusa a 11. percben 0-0-ás állásnál sárga lapot kap időhúzásért.Látnod kellett volna Foderinghamet szombaton. Minden kirúgását 1perc várakozás előzte meg, úgy hogy az első félidőben már sárgát kapott egy kezezés miatt. De tudta, hogy 2. sárgát úgy sem adtak kiugrás közbeni időhúzásra.
Ilyet se láttam még.
Kampman
több mint 2 éve
A Burnley kapusa a 11. percben 0-0-ás állásnál sárga lapot kap időhúzásért. Ilyet se láttam még.
több mint 2 éve
🚨 David De Gea is in talks to sign for Real Betis.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) September 18, 2023
(Source: Fichajes) pic.twitter.com/YC5ohI8F5P
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ruhában úgysem jössz rá a pontos méretekre, ha meg oda fajulna a helyzet, hogy ruha nélkül megmutogatja magát direkt Neked, akkor már úgyis a p**ájára fogsz figyelniNem az a lényeg mi van odafenn, hanem hogy mi nincs odalennkicsit alá kell polcolni, felül dekoltálni, aztán optikailag nagyobbnak tűnik, ami vanwww.instagram.com/lissaklau/
zacknorbkellenek a csöcsök, azokkal mindent is el lehet adniElmondanád, hogy övéivel mit lehet eladni?
slowmotion
Sixo
slowmotion
zacknorb
több mint 2 éve
Nem az a lényeg mi van odafenn, hanem hogy mi nincs odalennkicsit alá kell polcolni, felül dekoltálni, aztán optikailag nagyobbnak tűnik, ami vanwww.instagram.com/lissaklau/
zacknorbkellenek a csöcsök, azokkal mindent is el lehet adniElmondanád, hogy övéivel mit lehet eladni?
slowmotion
Sixo
slowmotion
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
kicsit alá kell polcolni, felül dekoltálni, aztán optikailag nagyobbnak tűnik, ami vanwww.instagram.com/lissaklau/
slowmotion
Sixo
több mint 2 éve
Mintha csak @ThundersNFL -t hallanám.Nem a méret a lényeg, hanem hogy van!www.instagram.com/lissaklau/
slowmotion
Sixo
Nomac
több mint 2 éve
Nem a méret a lényeg, hanem hogy van!www.instagram.com/lissaklau/
slowmotion
Sixo
több mint 2 éve
www.instagram.com/lissaklau/
zacknorb
kellenek a csöcsök, azokkal mindent is el lehet adniElmondanád, hogy övéivel mit lehet eladni?
slowmotion
több mint 2 éve
Táncos kiscsaj ok, de mi a neve ?Amúgy ki volt bent a spanyol összefoglalóban? Nem láttam.Bognár Doma meg Matuz Krisz a két szaki és van egy új műsorvezető csaj, aki amúgy táncos és nyilván annyi köze van a focihoz, hogy a TV2 alkalmazza. Ennél az hitelesebb lenne, ha Lékai-Kis Ramóna kézilabda műsort vezetne, vagy Tücsi jéghokisat
Sixo
zacknorb
Sixo
Poloska vagyok.