Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 567
Szoboszlai lett augusztus hónap játékosa a Liverpoolnál a szurkolók szavazatai alapján.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 834 — "Montoya por favor!"
Sandro Tonali kezd a San Siroban. Nyárig nem volt ez hírértékű, aztán most mégis az. 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 887 — Kinek mit intézett a kormánya
BL fantasy valakit érdekelne? Vagy UEFA prediction csoport?
zacknorb
Szerintem ezt inkább az egyenes kieséses szakasztól jobb ötlet, de ha lesz nem mondok nemet, PL-es jól megy.
Heisman nádor
 gaming.uefa.com/en/uclpredictor/groupjoin/7MWKUFAJPO

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 834 — "Montoya por favor!"
zacknorb
Szerintem ezt inkább az egyenes kieséses szakasztól jobb ötlet, de ha lesz nem mondok nemet, PL-es jól megy.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 887 — Kinek mit intézett a kormánya

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 491 — Lucas Scott
Elvileg Nagelsmann megegyezett a nemet szövetséggel, hogy az EB-ig átveszi a válogatottat.

Hogy utána mi lesz egyelőre nem tiszta.
rob3r7o
Klopp.
csebi
Én egyébként annyira nem tudom elképzelni őt szövetségi kapitányként...
Mikey
en igen. elkepesztoen felneznenek ra, es jol tudna kamatoztatni a motivator jellemet is. raadasul nem kellene epitene senkit, mert a legjobbak kozul valogathatna.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Elvileg Nagelsmann megegyezett a nemet szövetséggel, hogy az EB-ig átveszi a válogatottat.

rob3r7o
Klopp.
csebi
Én egyébként annyira nem tudom elképzelni őt szövetségi kapitányként...

több mint 2 éve

rob3r7o
Klopp.

amugy remeltem, hogy Kunzot hazahozzak, es megkapja a lehetoseget. szvsz elegge ketelkedem abban, hogy Nagelsmann sikeres tud lenni a karrierje ebben a szakaszaban, mint valogatott edzo.
csebi
Ez attól függ, hogy kísérletezni akar-e és "laptop-edzőként" elveszlik a részletekben, vagy pedig jelentősen leegyszerűsíti a dolgokat. Előbbi esetén borítékolható a bukás, utóbbinál benne van egy jó eredmény az EB-t illetően.

Plusz ugye a Bayern-játékosokkal való kapcsolata sem felhőtlen. Állítólag Goretzka kifejezetten kedvelte, Kimmich-Gnabry-Sané semlegesek, Neuer pedig a Tapalovic-ügy óta pikkel rá.

Egyébként ez a rövid időtartam, amíg a szerződése szól, neki mindenképp kedvezőnek mondható, mert egy jó eredmény esetén megint sorba fognak állni érte az élklubok (akár a Liverpool is elgondolkodhat rajta, hogy mondjuk hozza Klopp helyére), ha meg nem robbant nagyot, a fiatal korára tekintettel még akkor is meg fogja kapni máshol a lehetőséget, pl. Dortmundban.
Hungarian Bill
nem ugy van h Kimmich is nagyon kedvelte, es a Gnabry-Sane-Muller trio volt semleges? Neuert meg lazan kihagyhatja mar a keretbol amugy.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 620 — Cowboys fan

rob3r7o
Klopp.

amugy remeltem, hogy Kunzot hazahozzak, es megkapja a lehetoseget. szvsz elegge ketelkedem abban, hogy Nagelsmann sikeres tud lenni a karrierje ebben a szakaszaban, mint valogatott edzo.
csebi
2026-ig él a szerződése, jól érzi magát, jobban szereti a klubfutballt, mert ott nem évente pár hétig van csak együtt a játékosokkal.
nagyon félre kéne mennie valaminek ahhoz, hogy '24 őszétől beüljön a kapitányi székbe.

szerk: amúgy néztem, ki lehet az a Kunzo, akit haza kellene hozni... aztán leesett 😮

Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 714

rob3r7o
Klopp.

csebi
Ez attól függ, hogy kísérletezni akar-e és "laptop-edzőként" elveszlik a részletekben, vagy pedig jelentősen leegyszerűsíti a dolgokat. Előbbi esetén borítékolható a bukás, utóbbinál benne van egy jó eredmény az EB-t illetően.

Plusz ugye a Bayern-játékosokkal való kapcsolata sem felhőtlen. Állítólag Goretzka kifejezetten kedvelte, Kimmich-Gnabry-Sané semlegesek, Neuer pedig a Tapalovic-ügy óta pikkel rá.

Egyébként ez a rövid időtartam, amíg a szerződése szól, neki mindenképp kedvezőnek mondható, mert egy jó eredmény esetén megint sorba fognak állni érte az élklubok (akár a Liverpool is elgondolkodhat rajta, hogy mondjuk hozza Klopp helyére), ha meg nem robbant nagyot, a fiatal korára tekintettel még akkor is meg fogja kapni máshol a lehetőséget, pl. Dortmundban.
több mint 2 éve

rob3r7o
Klopp.

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 983

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Milyen játékos csinálná ezt meg IRL. Neal Maupey? Lukaku?

Sixo
szerintem fake. a fifa azt csinálja, hogy a visszafutó kapus elüti a védőt, aki úgy esik előre, hogy besodorja a labdát.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 437 — LIGHTS OUT!
Milyen játékos csinálná ezt meg IRL. Neal Maupey? Lukaku?

több mint 2 éve
A Burnley kapusa a 11. percben 0-0-ás állásnál sárga lapot kap időhúzásért.

Ilyet se láttam még.
Kampman
Pedig tőlük sem újdonság ez.

több mint 2 éve

Ilyet se láttam még.
Kampman
Látnod kellett volna Foderinghamet szombaton. Minden kirúgását 1perc várakozás előzte meg, úgy hogy az első félidőben már sárgát kapott egy kezezés miatt. De tudta, hogy 2. sárgát úgy sem adtak kiugrás közbeni időhúzásra.

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 121

Ilyet se láttam még.

több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
 www.instagram.com/lissaklau/
zacknorb
kellenek a csöcsök, azokkal mindent is el lehet adni
slowmotion
Elmondanád, hogy övéivel mit lehet eladni?
Sixo
kicsit alá kell polcolni, felül dekoltálni, aztán optikailag nagyobbnak tűnik, ami van
slowmotion
Nem az a lényeg mi van odafenn, hanem hogy mi nincs odalenn
zacknorb
ruhában úgysem jössz rá a pontos méretekre, ha meg oda fajulna a helyzet, hogy ruha nélkül megmutogatja magát direkt Neked, akkor már úgyis a p**ájára fogsz figyelni
több mint 2 éve
zacknorb
slowmotion
Sixo
kicsit alá kell polcolni, felül dekoltálni, aztán optikailag nagyobbnak tűnik, ami van
slowmotion
Nem az a lényeg mi van odafenn, hanem hogy mi nincs odalenn

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb
slowmotion
Sixo
több mint 2 éve
zacknorb
slowmotion
Sixo
Nem a méret a lényeg, hanem hogy van!
Nomac
Mintha csak @ThundersNFL -t hallanám.

több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 444 — balazs.t85@gmail.com
zacknorb
slowmotion
Sixo
Nem a méret a lényeg, hanem hogy van!
több mint 2 éve
zacknorb
slowmotion

több mint 2 éve
Amúgy ki volt bent a spanyol összefoglalóban? Nem láttam.
Sixo
Bognár Doma meg Matuz Krisz a két szaki és van egy új műsorvezető csaj, aki amúgy táncos és nyilván annyi köze van a focihoz, hogy a TV2 alkalmazza. Ennél az hitelesebb lenne, ha Lékai-Kis Ramóna kézilabda műsort vezetne, vagy Tücsi jéghokisat
zacknorb
Táncos kiscsaj ok, de mi a neve ?
Sixo
https://static.cdninstagram.com/rsrc.php/v4/yD/r/R0fBIMurK8v.png
Instagram
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.

Poloska vagyok.