Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Fabio Vieira Saka posztján, Portoban játszott már ilyet, érdekes lesz mit tud ma
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Méhes Gabi milyen szépen bejósolta Barella-t. 😁
több mint 2 éve
edző buktatás, azt mondod?😁😁😁Attól hogy más lesz az edző esetleg attól még ezek a játékosok nem lesznek jobbak sajnos...Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?De amikor én mondtam akkor le lettem hülyézve.
Duff
Ő meg mount 120m volt, megbocsájthatatlan. Remélem ma lesz egy 5-0, aztan kikapunk a burnleytől szombaton és vasarnap kirakják.
davemayer
kapitnono
És amikor anno ezzel védtem Solksjaert lehülyézett akkor is mindenki 😁
Sajnos a kopasz sorozatosan rossz offseason döntéseket hozott, a 2 emlitett úriember mellett Antony pl.
davemayer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
😁😁😁Attól hogy más lesz az edző esetleg attól még ezek a játékosok nem lesznek jobbak sajnos...Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?De amikor én mondtam akkor le lettem hülyézve.
Duff
Ő meg mount 120m volt, megbocsájthatatlan. Remélem ma lesz egy 5-0, aztan kikapunk a burnleytől szombaton és vasarnap kirakják.
davemayer
kapitnono
És amikor anno ezzel védtem Solksjaert lehülyézett akkor is mindenki 😁
Sajnos a kopasz sorozatosan rossz offseason döntéseket hozott, a 2 emlitett úriember mellett Antony pl.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Az is beszédes milyen helyzeteket enged a MU védelme.Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?De amikor én mondtam akkor le lettem hülyézve.
Duff
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Attól hogy más lesz az edző esetleg attól még ezek a játékosok nem lesznek jobbak sajnos...Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?De amikor én mondtam akkor le lettem hülyézve.
Duff
davemayer

több mint 2 éve
Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?De amikor én mondtam akkor le lettem hülyézve.
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?
több mint 2 éve
Olyanok mint a belgák.Kik azok a britek?Szerencsére a bulvár sosem érdekelt. Ha britek, akkor Ella Huntot hagyja békén, a többi nem érdekel. 😀Tuti valakivel összejött Szobo. Kíváncsi vagyok kivel. Shakira? Beyonce? Taylor Swift? Arianna? Selena ?Nagyon helyes.Tippre nem ő szakított, az ilyen nőknek azért az a fizu és celeb státusz amivel Szobo rendelkezik az az életcél. De a managere titkolja, őrzi a magánéletét.@Mikey baj van. A Liverpool szezonjának vége. Szobo szakított Gécsek Fannival.Én eddig azt sem tudtam, hogy vele volt. 😀 Nem jön be Fanninak az esős időjárás?
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Gergőbácsi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Mostmár Havertzzel rúgássanak a srácok valahogy egy gólt 😀Megint egy borzalmas lövés tőle
több mint 2 éve
Trossard pedig küzd hogy ezentúl minél több szerepet kapjon 😊
több mint 2 éve
Jajjjistenem Trossard deimádlaaaaaak!!!!
több mint 2 éve
M4-en meg a Bayern játszik a Münchennel
több mint 2 éve
BL meccs az Emiratesben. We are back! COYGSaka 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 2 éve
Kik azok a britek?Szerencsére a bulvár sosem érdekelt. Ha britek, akkor Ella Huntot hagyja békén, a többi nem érdekel. 😀Tuti valakivel összejött Szobo. Kíváncsi vagyok kivel. Shakira? Beyonce? Taylor Swift? Arianna? Selena ?Nagyon helyes.Tippre nem ő szakított, az ilyen nőknek azért az a fizu és celeb státusz amivel Szobo rendelkezik az az életcél. De a managere titkolja, őrzi a magánéletét.@Mikey baj van. A Liverpool szezonjának vége. Szobo szakított Gécsek Fannival.Én eddig azt sem tudtam, hogy vele volt. 😀 Nem jön be Fanninak az esős időjárás?
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Ez a Bellingham elég komoly streaket tol 😀
több mint 2 éve
Ancelotti menjen már a picsaba néha. Komolyan Fran Garcia a csere, amikor Brahim ott van azon a kibaszott padon???
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Szerencsére a bulvár sosem érdekelt. Ha britek, akkor Ella Huntot hagyja békén, a többi nem érdekel. 😀Tuti valakivel összejött Szobo. Kíváncsi vagyok kivel. Shakira? Beyonce? Taylor Swift? Arianna? Selena ?Nagyon helyes.Tippre nem ő szakított, az ilyen nőknek azért az a fizu és celeb státusz amivel Szobo rendelkezik az az életcél. De a managere titkolja, őrzi a magánéletét.@Mikey baj van. A Liverpool szezonjának vége. Szobo szakított Gécsek Fannival.Én eddig azt sem tudtam, hogy vele volt. 😀 Nem jön be Fanninak az esős időjárás?
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
@Mikey baj van. A Liverpool szezonjának vége. Szobo szakított Gécsek Fannival.Igazi egy ostoba lúzer lenne ha 22 évesen a világ legjobb pinái helyett, akiket ‘most pár évig ingyé’ végig próbálhat, inkább leragadna egynél. Majd kiválasztja aki kell.
Sixo
Nem egy ostoba fiú, ez ebből is kiderült.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Most csodálkoznak rá a Galatánál hogy a sok "sztár" akit vettek, egyik sem akar védekezni???? 😬😬😬
több mint 2 éve
Nézz utána az apjának illetve hogy milyen körökben mozog és kikkel üzletel (fogsz találni jó pár NER-es “pénzembert”).Miért ne érdekelné ?A fizetése aligha érdekli.Tippre nem ő szakított, az ilyen nőknek azért az a fizu és celeb státusz amivel Szobo rendelkezik az az életcél. De a managere titkolja, őrzi a magánéletét.@Mikey baj van. A Liverpool szezonjának vége. Szobo szakított Gécsek Fannival.Én eddig azt sem tudtam, hogy vele volt. 😀 Nem jön be Fanninak az esős időjárás?
Sixo
Mikey
Sixo
Jughead
Sixo
több mint 2 éve
Miért ne érdekelné ?A fizetése aligha érdekli.Tippre nem ő szakított, az ilyen nőknek azért az a fizu és celeb státusz amivel Szobo rendelkezik az az életcél. De a managere titkolja, őrzi a magánéletét.@Mikey baj van. A Liverpool szezonjának vége. Szobo szakított Gécsek Fannival.Én eddig azt sem tudtam, hogy vele volt. 😀 Nem jön be Fanninak az esős időjárás?
Sixo
Mikey
Sixo
Jughead
több mint 2 éve
A helyében Salah nőjére mennék rá. Csak hogy megmutassam ki az új helyi basszájba.Tuti valakivel összejött Szobo. Kíváncsi vagyok kivel. Shakira? Beyonce? Taylor Swift? Arianna? Selena ?Nagyon helyes.Tippre nem ő szakított, az ilyen nőknek azért az a fizu és celeb státusz amivel Szobo rendelkezik az az életcél. De a managere titkolja, őrzi a magánéletét.@Mikey baj van. A Liverpool szezonjának vége. Szobo szakított Gécsek Fannival.Én eddig azt sem tudtam, hogy vele volt. 😀 Nem jön be Fanninak az esős időjárás?
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Nemes samu09
/origin-imgresizer.eurosport.com/2019/04/24/2572331-53345330-2560-1440.jpg)
vs