Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 618 — Omar's Coming Yo!
Elrugta a labat spori.
Kenny
Nem a lábára lépett. Feldobta magát.
nagylaza, főpohárnok
Igaz. VAR-os lassitas utan mar inkabb nem tizi, mint igen.

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 633 — beers & Packers
Elrugta a labat spori.
Kenny
Nem a lábára lépett. Feldobta magát.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 618 — Omar's Coming Yo!
Elrugta a labat spori.

több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 415 — Packers Suicide Squad
Töketlen balfaszkodás

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 124
Fuh Dibusz
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 568
Szeretünk hátrányból fordítva nyerni. Flecker ezt bebaszta.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 089 — The Mathematician
Valaki kiment végül Linzbe?
zacknorb
ma esett le hogy ma van ott a meccs
így sajnos nem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 887 — Kinek mit intézett a kormánya
Vagy Topolyára?

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 887 — Kinek mit intézett a kormánya
Valaki kiment végül Linzbe?

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 437 — LIGHTS OUT!
Klopp a LASK elleni sajtótájékoztatón a meccs előtti napon: komolyan vesszük az EL-t, meg akarjuk nyerni, erős csapattal fogunk kiállni, nem a lehetőségadás a cél.
A LASK elleni kezdő: 11 helyen van változás a hétvégi bajnokihoz képest.

😀😀😀
Mikey
Mondjuk van ahol javult, van Dijk a Q betűs helyett, meg lehet Bajcetic Gomez helyett az lesz, bár jobb hátvédben még nem láttam játszani.

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 568
Klopp a LASK elleni sajtótájékoztatón a meccs előtti napon: komolyan vesszük az EL-t, meg akarjuk nyerni, erős csapattal fogunk kiállni, nem a lehetőségadás a cél.
A LASK elleni kezdő: 11 helyen van változás a hétvégi bajnokihoz képest.

😀😀😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 647
az a baj Garnacho-nal is ez az érzésem, hogy nagy az arc, de elhal benne is minden támadás. amikor ezek ketten kezdtek szezon elején, na az a halálom volt.
Toto21
Garnában én jobban hiszek, de ő még nagyon nyers. Nem lesz belőle a kövi Ronaldo, de azért egy Rashford+ szintre odaérhet.

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 302
Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?
Duff
De amikor én mondtam akkor le lettem hülyézve.

Ő meg mount 120m volt, megbocsájthatatlan. Remélem ma lesz egy 5-0, aztan kikapunk a burnleytől szombaton és vasarnap kirakják.
davemayer
Ezen a potyán kívül más gólban eddig nem volt benne. Ilyet meg DDG is kapott évente kettőt-hármat az elmúlt szezonokban. Viszont ha megnézed a tegnapi meccset is, mikor láttál olyat DDG-nél, hogy nála a labda, de a közelébe se mernek menni? Állandóan ment rá a pressing, amire ő rendre el is adta a labdát. Rengeteg gólt kaptunk ezekből. Most a csapat van mélyen, de Onana akkor is nagy igazolás. Egyébként én nem látom ilyen tragikusnak a helyzetet (kivéve a csapaton belüli konfliktusok aggasztóak). Beragadtunk rendesen, valószínű kell 1-2 hónap, hogy kicsit összeálljon a dolog, de én azért attól nem félek, hogy olyanok leszünk, mint tavaly a Chelsea. Egyedül az zavar, hogy a bajnokságban így idén is csak a top4 (3) lehet a cél.

Mountot nem védem, az ő igazolását én sem értem, de azért hagyjuk neki is időt. Játszott eddig kb 2 meccset. Antonynál már ezt sem tudom mondani. Még majdnem örültem is neki, hogy ki lett rakva a csapatból, annyira idegesít. 😀
dugo93
eskü inkább nézném a pályán Sancho-t, mint Antony-t. Túl nagy az arca semmire. Ilyenek nem valók hozzánk, mehetnek a PSG-be vagy mit tudom én.
Toto21
Normális élcsapatba be se férne. Nem csak az arca az ami felcsesz, hanem az is, hogy pont úgy focizik, mint a cselkirály a grundon 14 évesen. Kb annyi esze is van a focihoz. 3 meccs alatt mindenki megtanulta, hogy mit fog csinálni. Egyedüli érdeme, hogy hajt. Dehát én is hajtanék, ha odaraknának 😀
dugo93
az a baj Garnacho-nal is ez az érzésem, hogy nagy az arc, de elhal benne is minden támadás. amikor ezek ketten kezdtek szezon elején, na az a halálom volt.
több mint 2 éve
Bar sok meccs meg nem ment le a szezonbol, de ez az Onana semmit se mutatott eddig. Ertem, h fontos ma mar, hogy egy kapus jo legyen labbal, de az mar nem is fontos, h ki tudjon vedeni egy lovest, esetleg nehanapjan bemutasson egy bravurt?
Duff

Ő meg mount 120m volt, megbocsájthatatlan. Remélem ma lesz egy 5-0, aztan kikapunk a burnleytől szombaton és vasarnap kirakják.
davemayer
Ezen a potyán kívül más gólban eddig nem volt benne. Ilyet meg DDG is kapott évente kettőt-hármat az elmúlt szezonokban. Viszont ha megnézed a tegnapi meccset is, mikor láttál olyat DDG-nél, hogy nála a labda, de a közelébe se mernek menni? Állandóan ment rá a pressing, amire ő rendre el is adta a labdát. Rengeteg gólt kaptunk ezekből. Most a csapat van mélyen, de Onana akkor is nagy igazolás. Egyébként én nem látom ilyen tragikusnak a helyzetet (kivéve a csapaton belüli konfliktusok aggasztóak). Beragadtunk rendesen, valószínű kell 1-2 hónap, hogy kicsit összeálljon a dolog, de én azért attól nem félek, hogy olyanok leszünk, mint tavaly a Chelsea. Egyedül az zavar, hogy a bajnokságban így idén is csak a top4 (3) lehet a cél.

Mountot nem védem, az ő igazolását én sem értem, de azért hagyjuk neki is időt. Játszott eddig kb 2 meccset. Antonynál már ezt sem tudom mondani. Még majdnem örültem is neki, hogy ki lett rakva a csapatból, annyira idegesít. 😀
dugo93
eskü inkább nézném a pályán Sancho-t, mint Antony-t. Túl nagy az arca semmire. Ilyenek nem valók hozzánk, mehetnek a PSG-be vagy mit tudom én.
Toto21
Normális élcsapatba be se férne. Nem csak az arca az ami felcsesz, hanem az is, hogy pont úgy focizik, mint a cselkirály a grundon 14 évesen. Kb annyi esze is van a focihoz. 3 meccs alatt mindenki megtanulta, hogy mit fog csinálni. Egyedüli érdeme, hogy hajt. Dehát én is hajtanék, ha odaraknának 😀

több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 414 — Invisible man
"nálunk nem 1200 néző lesz, és szerintem a telt házas Grouapama Arénában mindenkinek megremeg kicsit a lába, kivéve a Klaksvíkot" Orosz Pali
zacknorb
Meg kellett néznem, hogy ez melyik topik, a soccer vagy a viccek, mert jót röhögtem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
"nálunk nem 1200 néző lesz, és szerintem a telt házas Grouapama Arénában mindenkinek megremeg kicsit a lába, kivéve a Klaksvíkot" Orosz Pali
zacknorb
Falosz Pál kinyilitkozott. Most megint visszamegy a szoláriumba pár hétre megszülni a tutit

több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 302
Duff

davemayer

dugo93
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 525

Bayern Munich displaying an anti UEFA banner tonight after UEFA banned West Ham fans from attending our first away match.
zacknorb
Pedig még olcsón megúszták.
több mint 2 éve

Bayern Munich displaying an anti UEFA banner tonight after UEFA banned West Ham fans from attending our first away match.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Duff

davemayer

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 437 — LIGHTS OUT!
Csebi szívesen Kanet. Eddig 4bajnoki +1 BL meccsen = 5 gól, 2 assist.
Sixo
nem is tudtam, hogy te is reszt vettel az atigazolas intezeseben vagy penzt adtal hozza a Munchennek. jo tudni, hogy a hosunk koztunk elnek.
csebi
Manchesterbe akart menni. Aztán a szokásos heti piálásunk alatt rávettem, hogy inkább menjen Münchenbe.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 491 — Lucas Scott
Csebi szívesen Kanet. Eddig 4bajnoki +1 BL meccsen = 5 gól, 2 assist.
Sixo
nem is tudtam, hogy te is reszt vettel az atigazolas intezeseben vagy penzt adtal hozza a Munchennek. jo tudni, hogy a hosunk koztunk elnek.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 414 — Invisible man
@Mikey baj van. A Liverpool szezonjának vége. Szobo szakított Gécsek Fannival.
Sixo
Én eddig azt sem tudtam, hogy vele volt. 😀 Nem jön be Fanninak az esős időjárás?
Mikey
Tippre nem ő szakított, az ilyen nőknek azért az a fizu és celeb státusz amivel Szobo rendelkezik az az életcél. De a managere titkolja, őrzi a magánéletét.
Sixo
Nagyon helyes.
Mikey
Tuti valakivel összejött Szobo. Kíváncsi vagyok kivel. Shakira? Beyonce? Taylor Swift? Arianna? Selena ?
Sixo
Szijártó Peti állítólag szakított Dzsudzsákkal. Just sayin’
vpi
Ez valami friss hír, mert 4 napja még teljes volt a szerelem a Sneaker Touros beszéde szerint!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 634 — Patriot
@Mikey baj van. A Liverpool szezonjának vége. Szobo szakított Gécsek Fannival.
Sixo
Én eddig azt sem tudtam, hogy vele volt. 😀 Nem jön be Fanninak az esős időjárás?
Mikey
Tippre nem ő szakított, az ilyen nőknek azért az a fizu és celeb státusz amivel Szobo rendelkezik az az életcél. De a managere titkolja, őrzi a magánéletét.
Sixo
Nagyon helyes.
Mikey
Tuti valakivel összejött Szobo. Kíváncsi vagyok kivel. Shakira? Beyonce? Taylor Swift? Arianna? Selena ?
Sixo
Szijártó Peti állítólag szakított Dzsudzsákkal. Just sayin’

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi