Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Azért Ancelottit szívesen megkérdezném, h Rodrygonak mi a picsaert kell állandóan pályán lennie mikor Brahim a kispadon ül. Ennél kevesebbet lehetetlen lenne hozza tennie a meccsekhez.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Kitchee’s Mikael scored an absolutely outrageous bicycle kick against Jeonbuk in the #ACL 🇧🇷 🚲pic.twitter.com/2ntwlNLFfE
— Nathan Joyes (@NathanJoyes1) September 20, 2023
több mint 2 éve
@Mikey baj van. A Liverpool szezonjának vége. Szobo szakított Gécsek Fannival.Én eddig azt sem tudtam, hogy vele volt. 😀 Nem jön be Fanninak az esős időjárás?
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
@Mikey baj van. A Liverpool szezonjának vége. Szobo szakított Gécsek Fannival.NE BASSZ FEL, HOGY FOGOK EZEK UTÁN ALUDNI????????????????
Sixo
több mint 2 éve
86 misiért, de az már nem lényeg. Száz alatt ajándék.Joao Felix megy a Muba jelentem.Jó, de mennyiért??
🎈🎂 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗲 𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗢𝘄𝗻 𝗥𝘂𝗺𝗼𝘂𝗿 🎂🎈 pic.twitter.com/ObRRTya0jq
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) September 20, 2023
Sixo
Tony Adams
több mint 2 éve
Joao Felix megy a Muba jelentem.Jó, de mennyiért??
🎈🎂 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗲 𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗢𝘄𝗻 𝗥𝘂𝗺𝗼𝘂𝗿 🎂🎈 pic.twitter.com/ObRRTya0jq
Sixo
több mint 2 éve
Évek óta olyan fisfos meccsek voltak a BL 19-es meccsei hogy csak na, erre tegnap a Milan-Castle, és ma a Galata-Köbenh meccs is nagyon fasza!!
több mint 2 éve
Joao Felix megy a Muba jelentem.🎈🎂 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗲 𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗢𝘄𝗻 𝗥𝘂𝗺𝗼𝘂𝗿 🎂🎈 pic.twitter.com/ObRRTya0jq
több mint 2 éve
Nagyot megy ez a Provedel sztori. 94. percben fejelte a Lazio kapusa az egyenlítő gólt az Atleti ellen. Nem elég, hogy 94es mezbe játszik, de 94ben született és ráadásul még 194 centi magas is ráadásul. Mondjuk lehet ezek nem függetlenek egymástól, könnyen lehet azért választotta a 94es mezt, mert 94ben született.
több mint 2 éve
Ez kb karrier endingSajnálom, ritka unikornis az ilyen játékos, aki ennyire teljesen kétlábas.
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/tottenham-sulyos-serulest-szenvedett-edzesen-a-szelso-veget-ert-az-idenye-2979395
Sixo
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Ez kb karrier endingwww.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/tottenham-sulyos-serulest-szenvedett-edzesen-a-szelso-veget-ert-az-idenye-2979395
több mint 2 éve
A faszit most a fél világ megismeri a social media miatt, akkorát megy ott is.Főleg hogy 11-est kellett volna kapnia a Lazionak az egyenlítés előtt😊Amit valszeg meg is ad a VAR, ha nincs gól utána
ozibozi
zacknorb
több mint 2 éve
Főleg hogy 11-est kellett volna kapnia a Lazionak az egyenlítés előtt😊Amit valszeg meg is ad a VAR, ha nincs gól utána
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Főleg hogy 11-est kellett volna kapnia a Lazionak az egyenlítés előtt😊
több mint 2 éve
Mental scenes. Lazio’s goalkeeper Ivan Provedel scores a 95th minute equaliser against Atletico Madrid.
— Bad Man Betting (@BadManBetting) September 19, 2023
pic.twitter.com/UJ9TD8tvBn
built for this shit
több mint 2 éve
Büdös Isten faszát jó anyu dehogyjóMind1, ez van
Am parádés gól volt
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Büdös kurva élet 😀😀d
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
köszi. haverok rávettek a fantasyrs én meg megvettem jó sok pézé, erre látom, hogy padozik. amúgy sem vagyok fociilag már régóta képben, szóval ezért nem értettem 😊Minden évben, amióta a Milannál van megsérül egy hónapra. Semmi extra, csak a szokásos. Mondjuk az előző 2 évben kihúzta januárig.Csóró MaignanSanyarú hónapok elé nézünk...🤬
zacknorb
nagir
Sixo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Dave FIFA-zott egy kicsit— Out Of Context Football (@nocontextfooty) September 19, 2023
több mint 2 éve
Masfél-két hete egy kortyot nem ittam, másnapos meg évek óta nem voltam ☺️FM-ben mindennapos 😊te meg másnapos
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Első félidő volt különösen durvaMilan meccs is hasonló volt, de ott végül nem lett happy end, mint ezen vagy a sziti hétvégi Westham elleni meccsén.Shots: 22-1
— Sporting Life Football (@SportingLifeFC) September 19, 2023
On Target: 7-1
xG: 2.32 - 0.50
...HT: Manchester City 0-1 Crvena zvezda!
Are we going to see an upset at the Etihad?! 😲 pic.twitter.com/S64NFm7D64
Kontroller törő meccs
zacknorb
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Milan meccs is hasonló volt, de ott végül nem lett happy end, mint ezen vagy a sziti hétvégi Westham elleni meccsén.Shots: 22-1
— Sporting Life Football (@SportingLifeFC) September 19, 2023
On Target: 7-1
xG: 2.32 - 0.50
...HT: Manchester City 0-1 Crvena zvezda!
Are we going to see an upset at the Etihad?! 😲 pic.twitter.com/S64NFm7D64
Kontroller törő meccs
zacknorb