Soccer
Nem kell mindenkit, csak a viditTraore, aki talan a legextrabban jatszott Varga utan a szezonban, hetkozi valogatott meccsen 8 hetre esett ki.dehát ott vannak a csilliárdért hozott emberkék, nem az volt eddig hogy a kispad is végigver mindenkit?
Csodalatos.
Kenny
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Traore, aki talan a legextrabban jatszott Varga utan a szezonban, hetkozi valogatott meccsen 8 hetre esett ki.dehát ott vannak a csilliárdért hozott emberkék, nem az volt eddig hogy a kispad is végigver mindenkit?
Csodalatos.
Kenny
Csodalatos.
Végül is, a harmadik szezonunkat kezdjük majd az EL-lel, rohadt meglepő… 😂😂😂 #RTLHAROMhttps://t.co/W3ycdibLYE
— Haraszti Ádám (@aharaszti) September 13, 2023
Szerkesztette: ozibozi
Ráadásul egy rulettes sose piros-feketét játszik, hanem számokat, szomszédokat, területet...Finoman szólva sem kedvelem Kubatovot, de ezen most jót vigyorogtam:Csak a bognárgyuri a saját pénzét játszotta el, a neki járót vette ki előbb mint papíron járt volna és vissza is lett fizetve
"És mindent elmond, hogy az lett az év edzője, aki egy vidéki csapatnál kivette a pénzt a széfből, bement a kaszinóba, feltette a pirosra és a fekete jött ki. És most vezetőedző."
A magyar edzői karban nem kap tiszteletbeli széket, az biztos 😀
Bálesz
a Kubatov meg a tiédet meg az enyémet kártyázza el nap mint nap, sőt holnap is,
és soha a büdös életben nem lesz vissza fizetve…
Mecsoda különbség…
ozibozi
Finoman szólva sem kedvelem Kubatovot, de ezen most jót vigyorogtam:Csak a bognárgyuri a saját pénzét játszotta el, a neki járót vette ki előbb mint papíron járt volna és vissza is lett fizetve
"És mindent elmond, hogy az lett az év edzője, aki egy vidéki csapatnál kivette a pénzt a széfből, bement a kaszinóba, feltette a pirosra és a fekete jött ki. És most vezetőedző."
Bálesz
a Kubatov meg a tiédet meg az enyémet kártyázza el nap mint nap, sőt holnap is,
és soha a büdös életben nem lesz vissza fizetve…
Mecsoda különbség…
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Finoman szólva sem kedvelem Kubatovot, de ezen most jót vigyorogtam:Qb finom volt és nőies, mert azt nem is említett, amikor a leendő év edzője élő adásban finom az asztalra sz@rt és standpapuccsal szét is verte… 😏
Bálesz
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.

Hogyan csináljunk hírt abból, hogy nincs hír.Liverpool manager Jurgen Klopp will not take the vacant Germany men's national team job, according to his agent... #LFC
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) September 13, 2023
More from @JamesPearceLFC https://t.co/hFIBCDF9Q3
empty taxi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Poland are set to sack Fernando Santos as head coach, as expected. ⛔️🇵🇱
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 13, 2023
Highest probability to qualify- EURO 2024
— We Global Football (@We_Global) September 12, 2023
🇵🇹 Portugal: 100%
🇫🇷 France: 100%
🏴 England: 99.9%
🇦🇹 Austria: 99.6%
🇧🇪 Belgium: 99.4%
🇭🇺 Hungary: 99.3%
🇭🇷 Croatia: 99.2%
🏴 Scotland: 99.1%
🇷🇸 Serbia: 99.0%
🇩🇰 Denmark: 97.6%
🇪🇸 Spain: 97.2%
🇨🇭 Switzerland: 96.8%
🇳🇱 Netherlands: 94.9%
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/anglia-o-egy-topjatekos-southgate-vedelmebe-vette-maguire-t-2978211
Liverpool manager Jurgen Klopp will not take the vacant Germany men's national team job, according to his agent... #LFC
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) September 13, 2023
More from @JamesPearceLFC https://t.co/hFIBCDF9Q3

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 eu orszag nem fogadja el koszovot.Ha a bocskorosok elfogadnák az albánok ilyen típusú kiszakadását egy országból, akkor egy szavuk sem lehetne Erdély bizonyos részeinek autonómiájának kérdésével kapcsolatban, vagy akkor követelhetik a nyuscsu részét Moldovának.Románok és a kisebbségek… remélem ilyen itthon nem fordul elő (sajnos biztos volt már)Román-koszovói nézőtéri rendbontás miatt félbeszakítva 😆
warr_bRomania is playing Kosovo and the game is stopped because the Romanians fans are singing "Serbia , Serbia".
— The Emperor is Naked 🇷🇴 (@TheEmperorisNa1) September 12, 2023
The butthurt Kosovars left the field bc there was a banner with "Kosovo is Serbia".
Romania does not recognize Kosovo pic.twitter.com/t4TPgV2xQi
zacknorb
De a spanyolok se csinálnak ilyet, a hanyatló nyugaton legalább az egyszerű emberek kitérnek a kérdés alól és tisztelik Koszovót, legalàbb emberségesek. Náluk már gazdasági kérdés hogy mért nem ismerhetik el. (Disclaimer: amit én olvastam ezügyben)
Heisman nádor
Bonyolult dolog ez, nem csoda ha a drukkerek is összezavarodnak.🙄
ozibozi
Sztetek mi a kozos bennuk?😀
Ilyen az amikor sok buta ember levezeti a szar kis élete okozta frusztrációját. Ott ahol a legkevésbé kellene. Nekik sincs egy csepp agyuk sem hogy felfogják, a saját kedvenceikkel basznak ki.Románok és a kisebbségek… remélem ilyen itthon nem fordul elő (sajnos biztos volt már)Román-koszovói nézőtéri rendbontás miatt félbeszakítva 😆
warr_bRomania is playing Kosovo and the game is stopped because the Romanians fans are singing "Serbia , Serbia".
The butthurt Kosovars left the field bc there was a banner with "Kosovo is Serbia".
zacknorb
De a spanyolok se csinálnak ilyet, a hanyatló nyugaton legalább az egyszerű emberek kitérnek a kérdés alól és tisztelik Koszovót, legalàbb emberségesek. Náluk már gazdasági kérdés hogy mért nem ismerhetik el. (Disclaimer: amit én olvastam ezügyben)
Heisman nádor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Ha a bocskorosok elfogadnák az albánok ilyen típusú kiszakadását egy országból, akkor egy szavuk sem lehetne Erdély bizonyos részeinek autonómiájának kérdésével kapcsolatban, vagy akkor követelhetik a nyuscsu részét Moldovának.Románok és a kisebbségek… remélem ilyen itthon nem fordul elő (sajnos biztos volt már)Román-koszovói nézőtéri rendbontás miatt félbeszakítva 😆
zacknorb
Heisman nádor
Bonyolult dolog ez, nem csoda ha a drukkerek is összezavarodnak.🙄
Skótoknak ha jól látom 3 pont elég a biztos EB-hez? Ez a keményEgy X is a spanyolok vagy a norvégok ellen. Vagy ha a norvégok pontot buknak bárhol
JC6 - a ruszki
Poloska vagyok.
Románok és a kisebbségek… remélem ilyen itthon nem fordul elő (sajnos biztos volt már)Román-koszovói nézőtéri rendbontás miatt félbeszakítva 😆
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
ja persze... dugni akart az asszony, mi?Warrb napok óta nincs itt a fórumon. Miért? Mert ezt a meccset nézi.Zseniális meccs volt! 😁
Sixo
Kösz az aggódást, vasárnap este kidőltem egy brutál migrénnel, végighánytam az éjszakát, mostanra kezdem összekaparni magam...
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...