Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Az FC Barcelona korábbi elnöke, Josep Maria Bartomeu tiltakozásában azt kérte, hogy a Real Madrid ne vehessen részt az ügyben, viszont a bíró szerint minden élvonalbeli csapat, így a királyi gárda is jogosult arra, hogy részt vegyen a vizsgálatban – feltéve, hogy bebizonyosodik a rendszerszintű korrupció vádja, hiszen ebben az esetben a Barca minden ellenfele „megszenvedte” a Negreira cégének küldött milliókat.Azért ahhoz képest, hogy a reál milyen csapatot tett össze idén, még így is eléggé fosol a Barcától, jó ezt látni, csak ne felejtsd el kiteregetni a szaros alsót 🤣
Joaquín Aguirre továbbá kizárta a Királyi Spanyol Labdarúgó-szövetséget (RFEF) az ügyből, valamint közölte: a nyomozók azt igyekeznek kideríteni, hogy a Negreirának fizetett pénzek bűncselekménynek számítanak-e annak függvényében, hogy maguk a játékvezetők nem kaptak pénzt a mérkőzések eredményeinek befolyásolására.
Végül, de nem utolsósorban a spanyol játékvezetést irányító szervezet (CTA) jelenlegi elnöke, Luis Medina Cantalejo azzal érvelt, hogy Negreira szerepe csupán dekoratív volt a katalán testületben, de a bíró ezt elutasította.
Remélem helyreteszik "őket". Irány a negyedosztály.
KeyG
Kizárt, hogy anélkül hogy bírókat vesztegessenek meg, kizárják őket, márpedig eddig nem volt konkrétan ilyen hír. Én legalábbis nem olvastam és amit írtál aszerint még nem bizonyosodott be semmi…
több mint 2 éve
Lennék légy az irodában, amikor ten Hag Antony eltiltása miatt leül tárgyalni Sanco-val, hogy "Jáááájj hát te nagyon kellesz nekem!!" 😀😀😀
több mint 2 éve
Hú de ismerős...Belsős info szerint a tulaj bele akart szólni a csapat összeállításába. Valamelyik játékos menedzsere sírt a tulajnak, az meg megüzente Urbánnak, hogy ha nem játszatják az aranylábút, akkor hétfőn már nem ő az edző.Urbán Flórit is kirúgta a BVSCrip, irány vissza az nb3 😕
zacknorb
Löfli
A tulaj szava dönt, a meccsen ki is kaptak 4:0-ra.
slowmotion
Mondjuk ilyen Vernes, Hidi Patrik féle igazolásokkal pont erre lehetett számítani.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Belsős info szerint a tulaj bele akart szólni a csapat összeállításába. Valamelyik játékos menedzsere sírt a tulajnak, az meg megüzente Urbánnak, hogy ha nem játszatják az aranylábút, akkor hétfőn már nem ő az edző.Urbán Flórit is kirúgta a BVSCrip, irány vissza az nb3 😕
zacknorb
Löfli
A tulaj szava dönt, a meccsen ki is kaptak 4:0-ra.
több mint 2 éve
Az FC Barcelona korábbi elnöke, Josep Maria Bartomeu tiltakozásában azt kérte, hogy a Real Madrid ne vehessen részt az ügyben, viszont a bíró szerint minden élvonalbeli csapat, így a királyi gárda is jogosult arra, hogy részt vegyen a vizsgálatban – feltéve, hogy bebizonyosodik a rendszerszintű korrupció vádja, hiszen ebben az esetben a Barca minden ellenfele „megszenvedte” a Negreira cégének küldött milliókat.Tudod ebben az a szr/igazságtalan, hogy pont a jelenlegi játèkosok ès a szurkolók nem tehetnek róla...máskènt kellene ezt "helyre" tenni, arról nem is beszélve, hogy máshol is lenne mit kapargatni, de tudom pokolra való az egèsz csapat meg mindenki akinek valaha valmikor köze volt hozzajuk pozitív èrtelemben...
Joaquín Aguirre továbbá kizárta a Királyi Spanyol Labdarúgó-szövetséget (RFEF) az ügyből, valamint közölte: a nyomozók azt igyekeznek kideríteni, hogy a Negreirának fizetett pénzek bűncselekménynek számítanak-e annak függvényében, hogy maguk a játékvezetők nem kaptak pénzt a mérkőzések eredményeinek befolyásolására.
Végül, de nem utolsósorban a spanyol játékvezetést irányító szervezet (CTA) jelenlegi elnöke, Luis Medina Cantalejo azzal érvelt, hogy Negreira szerepe csupán dekoratív volt a katalán testületben, de a bíró ezt elutasította.
KeyG
De tudod mit legyen negyed osztály legyen mindenki bódog aztán jussunk vissza az első ligaba aztán 10 èvig senki mas nem nyer bajnokságot🤪
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/lisztes-krisztiant-megvasarolta-az-eintracht-frankfurt
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Urbán Flórit is kirúgta a BVSCrip, irány vissza az nb3 😕
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Az FC Barcelona korábbi elnöke, Josep Maria Bartomeu tiltakozásában azt kérte, hogy a Real Madrid ne vehessen részt az ügyben, viszont a bíró szerint minden élvonalbeli csapat, így a királyi gárda is jogosult arra, hogy részt vegyen a vizsgálatban – feltéve, hogy bebizonyosodik a rendszerszintű korrupció vádja, hiszen ebben az esetben a Barca minden ellenfele „megszenvedte” a Negreira cégének küldött milliókat.Joaquín Aguirre továbbá kizárta a Királyi Spanyol Labdarúgó-szövetséget (RFEF) az ügyből, valamint közölte: a nyomozók azt igyekeznek kideríteni, hogy a Negreirának fizetett pénzek bűncselekménynek számítanak-e annak függvényében, hogy maguk a játékvezetők nem kaptak pénzt a mérkőzések eredményeinek befolyásolására.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Eki volt a jele az óvodában 😉Urbán Flórit is kirúgta a BVSCMátyus Mágus tavaly kupadöntőig vitt minket, Verebes Kettő!
És tegnap kinevezte a Kisvárda Mátyus Janit (amikor 6-7 éve egy péntek reggel a városligeti jégpályán ordított osztálytársammal nem gondoltam volna hogy idáig viszi)
zacknorb
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Urbán Flórit is kirúgta a BVSCMátyus Mágus tavaly kupadöntőig vitt minket, Verebes Kettő!
És tegnap kinevezte a Kisvárda Mátyus Janit (amikor 6-7 éve egy péntek reggel a városligeti jégpályán ordított osztálytársammal nem gondoltam volna hogy idáig viszi)
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Mondjuk persze jó lenne megnézni Mátét máshol, csak hát ott nem lesz ám ilyen jó a keret.
több mint 2 éve
Urbán Flórit is kirúgta a BVSCÉs tegnap kinevezte a Kisvárda Mátyus Janit (amikor 6-7 éve egy péntek reggel a városligeti jégpályán ordított osztálytársammal nem gondoltam volna hogy idáig viszi)
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ez a Hendersonos TheAthletic interjú nagyon képmutatóra sikeredett.Mindig is képmutató volt. 😊
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-ok-alkotjak-majd-sztankovics-stabjat-hivatalos-2976981Megjött a mosoly.
Most kellene a Vidinek elcsennie valakit, de állítólag Zalaegerszeg lesz.
több mint 2 éve
Ez a Hendersonos TheAthletic interjú nagyon képmutatóra sikeredett.
több mint 2 éve
Nah Meki csak megérinthette kedvencét:— Out Of Context Football (@nocontextfooty) September 5, 2023
több mint 2 éve
Antony es Maguire mehetne amerre lat. Szerintem az oltozonek is jot tenne.Antony ex-barátnője, Gabriella Cavallin feljelentette a rendőrségen a focistát. Állítása szerint a MU sztárja több alkalommal is verte őt, még a mell implantátumát is megsebesítette, a körmeit többször is letörte. A DJ és influencer (🚩) azt is említette egy korábban a TV-nek adott interjúban, hogy a játékos megfenyegette, hogy együtt fognak meghalni.Ha valakit választanom kéne a keretből akinek örülnék ha eltakarodna, az tuti ő lenne.
Az Antourny feltalálója tagadta a vádakat instagram storyjában.
Sixo
dugo93
több mint 2 éve
Hosszú évek alatt összegyűjtött tapasztalataim (nem) alapján a méteres műkörmök (mint a képen is látható) ragasztása adta meg magát aztán max ez betörte az igazit. Ez olyan minthogy kitépte a haját (max a hozzávarrott szálakat). Mindezzel csak arra akartam utalni, hogy nagyon rusnyán összekalapált műnő ez. (Természetesen a családon belüli erőszaktól elhatárolódok)Itt inkább a hogyan törhette le a körmöket a kérdés. Nyilván nem alvás közben megprankelte és amúgy a nőnek semmi bántódása nem eshetett, hanem valami erős dulakodás kell ahhoz, hogy ez megtörténhessen.Olyat lehet hogy Antonyt kirakjuk de Greenwoodot visszakérjük?! 😁Antony ex-barátnője, Gabriella Cavallin feljelentette a rendőrségen a focistát. Állítása szerint a MU sztárja több alkalommal is verte őt, még a mell implantátumát is megsebesítette, a körmeit többször is letörte. A DJ és influencer (🚩) azt is említette egy korábban a TV-nek adott interjúban, hogy a játékos megfenyegette, hogy együtt fognak meghalni.Ahogy az a tag kinéz instant 20 év.
Sixo
FLZOLI
Az edző liblingje bajban, mi lesz most a kopasszal?
Amúgy tudom gáz de a "letörte a körmét" résznél felnevettem.
davemayer
Sixo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Antony ex-barátnője, Gabriella Cavallin feljelentette a rendőrségen a focistát. Állítása szerint a MU sztárja több alkalommal is verte őt, még a mell implantátumát is megsebesítette, a körmeit többször is letörte. A DJ és influencer (🚩) azt is említette egy korábban a TV-nek adott interjúban, hogy a játékos megfenyegette, hogy együtt fognak meghalni.Ha valakit választanom kéne a keretből akinek örülnék ha eltakarodna, az tuti ő lenne.
Sixo
több mint 2 éve
Itt inkább a hogyan törhette le a körmöket a kérdés. Nyilván nem alvás közben megprankelte és amúgy a nőnek semmi bántódása nem eshetett, hanem valami erős dulakodás kell ahhoz, hogy ez megtörténhessen.Olyat lehet hogy Antonyt kirakjuk de Greenwoodot visszakérjük?! 😁Antony ex-barátnője, Gabriella Cavallin feljelentette a rendőrségen a focistát. Állítása szerint a MU sztárja több alkalommal is verte őt, még a mell implantátumát is megsebesítette, a körmeit többször is letörte. A DJ és influencer (🚩) azt is említette egy korábban a TV-nek adott interjúban, hogy a játékos megfenyegette, hogy együtt fognak meghalni.Ahogy az a tag kinéz instant 20 év.
Sixo
FLZOLI
davemayer
több mint 2 éve
Olyat lehet hogy Antonyt kirakjuk de Greenwoodot visszakérjük?! 😁Antony ex-barátnője, Gabriella Cavallin feljelentette a rendőrségen a focistát. Állítása szerint a MU sztárja több alkalommal is verte őt, még a mell implantátumát is megsebesítette, a körmeit többször is letörte. A DJ és influencer (🚩) azt is említette egy korábban a TV-nek adott interjúban, hogy a játékos megfenyegette, hogy együtt fognak meghalni.Ahogy az a tag kinéz instant 20 év.
Sixo
FLZOLI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Antony ex-barátnője, Gabriella Cavallin feljelentette a rendőrségen a focistát. Állítása szerint a MU sztárja több alkalommal is verte őt, még a mell implantátumát is megsebesítette, a körmeit többször is letörte. A DJ és influencer (🚩) azt is említette egy korábban a TV-nek adott interjúban, hogy a játékos megfenyegette, hogy együtt fognak meghalni.Ahogy az a tag kinéz instant 20 év.
Sixo
több mint 2 éve
Social MediaEszméletlen kommentek a SM-ban, videók, stb, amikor tudva levő volt hogy hetek (hónapok?) óta tárgyalnak Stankovics-csal..Mi az a SM?
JC6 - a ruszki
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Antony ex-barátnője, Gabriella Cavallin feljelentette a rendőrségen a focistát. Állítása szerint a MU sztárja több alkalommal is verte őt, még a mell implantátumát is megsebesítette, a körmeit többször is letörte. A DJ és influencer (🚩) azt is említette egy korábban a TV-nek adott interjúban, hogy a játékos megfenyegette, hogy együtt fognak meghalni. Az Antourny feltalálója tagadta a vádakat instagram storyjában.
Szerkesztette: Sixo
több mint 2 éve
Bár Empty arab, görög meg török fób, azért a fontos átigazolások most történnek, hiába lett bezárva a tracker.És volt egy bombaigazolás is, Firas Al-Buraikan az Al-Fateh-ből az Al-Ahli-ba igazolt.
Eric Bailly -> Besiktas
Tanguy Ndombele -> Galataray, loan
Daniel Podensce -> Olimpiakos, loan
Stevan Jovetic -> Olimpiakos
Musa Barrow -> Al Valami
Yannick Carrasco -> Al Kebab
Davinson Sanchez -> Galatasaray
Sixo