Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
poénkodtunk vacsora közben, hogy a fradi bajnokavató műsor még mindig tart biztos. most odakapcsolok kosár után és bazdmeg tényleg XDDDDDDDDDD2 órás lol
több mint 2 éve
ugye senki nem felejtette el, hogy az m4 a fradi ünneplését adja
végülis tényleg mi fizetjük 😊
NB2
Rájöttem az a bosnyák.
több mint 2 éve
ekkora kibaszott cringe paradet reg lattam, bar ez mar az uj szurkoloknak szol.Nem vagyok hajlandó nézni, egyszerűen nem veszi be a gyomrom.
Kenny

több mint 2 éve
Csak a Celta ki ne essenAnnyi kutyaütő másik lenne
Cadiz, Almeria
Valladolid
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ekkora kibaszott cringe paradet reg lattam, bar ez mar az uj szurkoloknak szol.
több mint 2 éve
6 csapat eshet még ki a LaLiga utolsó fordulójában 😮A Celta különlegesen nagyot megy, március közepén már arról írtak a médiában hogy nem lehet megelégedni a bennmaradással, lehet menni Európáért. most 17.ek.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
pápá Espanyol
több mint 2 éve
Sociedadnak megvan a BL
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ugye senki nem felejtette el, hogy az m4 a fradi ünneplését adjavégülis tényleg mi fizetjük 😊
több mint 2 éve
látom az Athletic is mindent megtesz, hogy ne kelljen európában játszani

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Nagyon jól áll a Juvénak, hogy visszakerült a sárga a mezre.Bár ezen a meccsen van egy enyhe kit clash.
több mint 2 éve
Én biztos nem, semmi közöl a K'lauternhez 😁Nem, a 'Lautern szerintem warr_b volt tavaly.Boccs tényleg a Braunschweigre gondolt, én úgy emlékeztem hogy slow a Lauternnel szimpatizál.Szerintem nem a Lauternre gondolt, ők sima középmezőny. Ha nyert volna az Arminia (sajnos nem tette), akkor a Braunschweig játszott volna osztályozót. Így Bielefeld-Wehen lesz a Bundesliga 2-ért.Nyomorult Everton, még kiesni sem tudnak. Mondjuk a Leicester sem fog hiányozni.Meghalt a tulaj, betett a covid. Nem volt várható.
Mikey
K'lauternmindig elfelejtem, ki a Jagermeister FC?Ami fontosabb, hogy a Magdeburg nem adta el a meccset a Bielefeldnek, így a Jagermeister FC bundeszkettes maradt.Regensburg így ki is esikA Hamburg nyert, de a Heidenheimnek van még egy 11 perces hosszabbítása, ahol már ki is egyenlítettek. De kell még egy gólt rúgniuk.ott is van, lol 😀
Kampman
Löfli
Heisman nádor
slowmotion
Löfli
Heisman nádor
Reggio1914
Heisman nádor
A Braunschweignek volt a mezszponzora a Jagermeister valamikor a hetvenes-nyolcvanas évek környékén.
Az 1860 München - Braunschweig meccs akkor a sörjéger derbi? 😊
slowmotion
Fortuna Düsseldorf lesz az.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Lányliga: a forduló előtt a 13. és a 19. hely közötti különbség 5 pont volt (40-35). Per pillanat ez már csak három (41-38). Kemény lehet az utolsó forduló.
több mint 2 éve
Nem, a 'Lautern szerintem warr_b volt tavaly.Boccs tényleg a Braunschweigre gondolt, én úgy emlékeztem hogy slow a Lauternnel szimpatizál.Szerintem nem a Lauternre gondolt, ők sima középmezőny. Ha nyert volna az Arminia (sajnos nem tette), akkor a Braunschweig játszott volna osztályozót. Így Bielefeld-Wehen lesz a Bundesliga 2-ért.Nyomorult Everton, még kiesni sem tudnak. Mondjuk a Leicester sem fog hiányozni.Meghalt a tulaj, betett a covid. Nem volt várható.
Mikey
K'lauternmindig elfelejtem, ki a Jagermeister FC?Ami fontosabb, hogy a Magdeburg nem adta el a meccset a Bielefeldnek, így a Jagermeister FC bundeszkettes maradt.Regensburg így ki is esikA Hamburg nyert, de a Heidenheimnek van még egy 11 perces hosszabbítása, ahol már ki is egyenlítettek. De kell még egy gólt rúgniuk.ott is van, lol 😀
Kampman
Löfli
Heisman nádor
slowmotion
Löfli
Heisman nádor
Reggio1914
Heisman nádor
A Braunschweignek volt a mezszponzora a Jagermeister valamikor a hetvenes-nyolcvanas évek környékén.
Az 1860 München - Braunschweig meccs akkor a sörjéger derbi? 😊
több mint 2 éve
Mondjuk az is elég... na jó inkább nem írom le.Hát nem egy DAC vagy Sepsiszentgyörgy mégMég csak most kezdik?Egy magyar csapat már ott van az európai kupákban a csoportkörben - nsoTopolya...
Kezdik "kicsit" túlzásba vinni.
Bálesz
Mikey
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
BL selejtező harmadik körben kezdenek (mondjuk ez is vicces, szerb másodikként) és mivel nem bajnoki ág, így elvileg ha bukják is, azonnal EL-csoportkör, play-off nélkül. Ha ez tényleg így van (bevallom nem néztem utána alaposabban), akkor hányinger ez a rendszer. Egy bajnok adott esetben lezúghat a konfettiig is, ha bukja a harmadik fordulót és a playoffot, de a nem bajnoki ág meg azonnal EL? Wtf?de amúgy hogy? én azt látom, hogy selejtezőt játszanak. vagy a konfetti csoportkör tuti megvan nekik?Egy magyar csapat már ott van az európai kupákban a csoportkörben - nsoTopolya...
Bálesz
Löfli

több mint 2 éve
"A Topolya mai döntetlenjével a BL-selejtező 3. körébe jutott, a legrosszabb esetben is El-csoportkörös."de amúgy hogy? én azt látom, hogy selejtezőt játszanak. vagy a konfetti csoportkör tuti megvan nekik?Egy magyar csapat már ott van az európai kupákban a csoportkörben - nsoTopolya...
Bálesz
Löfli
több mint 2 éve
Azért én még várok egy "Libabőr - Így szólt a Nélküled a Topolya-Vojvodina előtt" videós beszámolót. Mint egy falat kenyér, úgy kellene.Hát nem egy DAC vagy Sepsiszentgyörgy mégMég csak most kezdik?Egy magyar csapat már ott van az európai kupákban a csoportkörben - nsoTopolya...
Bálesz
Mikey
zacknorb

több mint 2 éve
de amúgy hogy? én azt látom, hogy selejtezőt játszanak. vagy a konfetti csoportkör tuti megvan nekik?Egy magyar csapat már ott van az európai kupákban a csoportkörben - nsoTopolya...
Bálesz

Don't blink!
több mint 2 éve
Zhodino megnyerte a belarusz kupát a BATE ellen!Meg bizony, az Inter Escaldes meg az andorrait.
Löfli

több mint 2 éve
ez ennyi volt WarrbEnnyi, bassza meg, Big Sam nem csinált csodát, ahogy azt pontosan látni is lehetett....
Sixo

több mint 2 éve
Bár az első félidőben 2-0ra ment a Lazio, a Cremonese majdnem megszopatta őket, kellett egy 89. perces SMS gól, hogy matematikailag is fix legyen a BL helyük.
több mint 2 éve
Zhodino megnyerte a belarusz kupát a BATE ellen!

Don't blink!
több mint 2 éve
Hát nem egy DAC vagy Sepsiszentgyörgy mégMég csak most kezdik?Egy magyar csapat már ott van az európai kupákban a csoportkörben - nsoTopolya...
Bálesz
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Még csak most kezdik?Egy magyar csapat már ott van az európai kupákban a csoportkörben - nsoTopolya...
Bálesz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May