Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Leicester áll eddig megmenekülésre
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
köszi! 😊Gratulálok a nagy csatában hatalmas sikerrel elert 10. Helyhez.XDDDDDDDJa h az 0-0nal volt most látom. Hat ez egy rohadt csalás így …Ha nyernek, nem lett volna pontegyenlőség.Remélem jövőre sok sírás lesz fehérvári oldalról, hogy őket hogy elnyomják a bírók.Pontosan. Bár pont egyenlőség eseten a honvéd maradt volna?
A vicc az, hogy Vad II-t ki sem hívták, hogy döntse el ő.
Bálesz
csebi
Bálesz
csebi
pedig Szolnoki mindent megtett hogy kiessen a Vidi, a Pusi szabályos gólját meg nem adták meg.
az meg mindig bájos egy zöld szájából hallani, hogy bírózik 😊
petey
csebi
(csalás XDDDDD)
több mint 2 éve
Hat akárhogy is legalább viszonylag gyorsan belátták, hogy hibáztak és talán valamennyire időben korrigáltak.Amúgy engem meglepett, hogy a Bayern ennyire gyors és határozott döntést hozott. Szó se róla, nagyon érett már, de számomra elég pozitív, ahogy ezt intéztek.Ugye mindketten pallerozodtak Kalle meg Uli alatt, ok annak tartottak mindkettőt ezért lehettek ok.
Bár azt továbbra sem értem, kinek jutott eszébe ezt a párost (főleg Kahnt, aki már játékosként is egy agresszív primitív állat volt) ilyen pozícióba tenni. De legalább korrigálták.
roberto23
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Bournemouth meghúzta a Sean Dyche féle meccs előtt térfelcseréltetős masterclasst, így nem a Gwladys Street End fele támad majd második félidőbe az Everton.
több mint 2 éve
Football champagne! Xhaka is szepen búcsúzik ❤️
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Amúgy engem meglepett, hogy a Bayern ennyire gyors és határozott döntést hozott. Szó se róla, nagyon érett már, de számomra elég pozitív, ahogy ezt intéztek.Ugye mindketten pallerozodtak Kalle meg Uli alatt, ok annak tartottak mindkettőt ezért lehettek ok.
Bár azt továbbra sem értem, kinek jutott eszébe ezt a párost (főleg Kahnt, aki már játékosként is egy agresszív primitív állat volt) ilyen pozícióba tenni. De legalább korrigálták.
roberto23
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Veszprém - Nyíregyháza osztályozótartom és emelem egy BVSC - Szentlőrinccel
www.youtube.com/watch?v=vdXEutsWGOU
Kampman
www.youtube.com/watch?v=0R4OATnKdRc

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Na bezzeg most gyorsan megvan a vezetès pedig örülnèk ha a Leeds bent maradna de nem fog 😏
több mint 2 éve
PL-hez van esetleg valakinek körkapcsolásos streamje?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
ők a győzelemmel is kiestek volna elvilegRegensburg így ki is esikA Hamburg nyert, de a Heidenheimnek van még egy 11 perces hosszabbítása, ahol már ki is egyenlítettek. De kell még egy gólt rúgniuk.ott is van, lol 😀
Kampman
Löfli
Heisman nádor

Don't blink!
több mint 2 éve
szerintem amúgy is kiestek volnaRegensburg így ki is esikA Hamburg nyert, de a Heidenheimnek van még egy 11 perces hosszabbítása, ahol már ki is egyenlítettek. De kell még egy gólt rúgniuk.ott is van, lol 😀
Kampman
Löfli
Heisman nádor
több mint 2 éve
Regensburg így ki is esikA Hamburg nyert, de a Heidenheimnek van még egy 11 perces hosszabbítása, ahol már ki is egyenlítettek. De kell még egy gólt rúgniuk.ott is van, lol 😀
Kampman
Löfli
több mint 2 éve
A Hamburg nyert, de a Heidenheimnek van még egy 11 perces hosszabbítása, ahol már ki is egyenlítettek. De kell még egy gólt rúgniuk.ott is van, lol 😀
Kampman

Don't blink!
több mint 2 éve
ilyen nincs vazze
több mint 2 éve
Hamburgi drukkerek a pálya közepén, már csak a másik végeredményt várják. Kemény a security körülöttük, egy jó kis lovasrohamos-kardlapozós verekedés még benne van a történetben.
több mint 2 éve
A Hamburg nyert, de a Heidenheimnek van még egy 11 perces hosszabbítása, ahol már ki is egyenlítettek. De kell még egy gólt rúgniuk.
több mint 2 éve
Amúgy engem meglepett, hogy a Bayern ennyire gyors és határozott döntést hozott. Szó se róla, nagyon érett már, de számomra elég pozitív, ahogy ezt intéztek. Bár azt továbbra sem értem, kinek jutott eszébe ezt a párost (főleg Kahnt, aki már játékosként is egy agresszív primitív állat volt) ilyen pozícióba tenni. De legalább korrigálták.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Hamburgnak lehet végre szerencséje lesz???
több mint 2 éve
De Zerbi után Thiago Motta tökéletes jelölt lesz a BHA-nál.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Uhh... 😕 www.nemzetisport.hu/francia_labdarugas/psg-lovas-balesetet-szenvedett-intenziv-osztalyon-apoljak-a-klub-kapusat-2959421
több mint 2 éve
Ezt mondta tegnap Rőzse a meccs után:Szegény kicsit összekeveri magát a játékosok munkáltatóival.
“Tegnap a végén elmondtam a játékosoknak, hogy itt nincs mez levétel, ez nem újpest. Ebben a mezben születtünk, ebben halunk meg. Ebben esünk el és ebben állunk fel. Nyáron össze kell pakolnia annak, aki nem akar itt maradni. Aki pedig itt marad, az ha belepusztul is de visszajuttatja a Kispestet, oda, ahonnan most kiesett vele. Instagramon, fészbukon nem akarok jövő héten dubai fotókat látni, szépen kussol mindenki a mocskában, amit összehozott. Mindenkinek megvan a felelősége ebben, nektek is. Végeztem, elmehettek.”
forrás: KISPEST-HONVÉD FUTBALL CLUB - SZURKOLÓI CSOPORT
warr_b
több mint 2 éve
— pl out of context (@unluckyfootie) May 28, 2023
több mint 2 éve
Kizártnak tartom. De jön a döntő, már megint magára vonja a figyelmet, vele foglalkozzanak, ne a játékosokkal.Jose Mourinho is now expected to leave Roma, report Il Messaggero. The Portuguese is said to have made his decision already. https://t.co/qrZDRDEM7s
— Get Italian Football News (@_GIFN) May 28, 2023
Sixo
több mint 2 éve
Jose Mourinho is now expected to leave Roma, report Il Messaggero. The Portuguese is said to have made his decision already. https://t.co/qrZDRDEM7s
— Get Italian Football News (@_GIFN) May 28, 2023