Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Meg aztán ez alapján a kép alapján, ha nincs ott egy ember se és mindent lát, ezt a föld levegő rakétát akkor se fogja meg onnan ahol áll.azt, hogy Martineznek esélye nem lett volna megfogni, azt azért nem írtam, mert nem ezen múlik. de egyébként igen, tizenhatról, jó erővel eltalálta, nagyon a kapu szélére ment, ezt így maximum blokkolni lehet, védeni nem.
Matthew99
A videót kell nézni a (Twitterest), nem a fotót, pont visszaléptek a fehérek a lövés pillanatára, ezért csóri kapus semmit sem látott a labdából csak Szobót. Meg sem tudott mozdulni.hát azért ha a saját csapattársa zavarja a védésben a kapust, azt nehogy már a csóri kis futóegerünknek rójuk fel 😮
Mindegy is, amúgy is a Flow volt ami volt.
ozibozi
a lenti képen is látszik, hogy ha lehet egy egyenest húzni Szoboszlai csípője és a kapus között, akkor a labda ettől balra van, Salah meg jobbra. Mo olyannyira nem takarja ki a lövést, hogy Martinez Szoboszlai egész alakját láthatta tőle.
több mint 2 éve
Ramos egy éves szerződést kötött csak egy millió eurót fog keresni.. A szaúdiak szerint logikátlan döntést hozott 20 milkó helyett.
több mint 2 éve
én indítottam el ezt a les témát, és amúgy nálam továbbra is ez az volt 😀vagy akkor most mi a szabály, mert 1 hete ezt a gólt meg visszafújták olaszban les miatt (emlékszek rá tisztán, mert masszív szelvényemet vitte el a juve 😀 )
1:10-től a szitu:
Szerintem a juve gólnál kevésbé zavarta a kapust az amúgy lesen álló ember, kapus még reflexből bele is ütött a labdába, semmit nem változott volna a szitu, ha nincs ott a "zavaró" juve játékos.
Csak ez az érdekes, hogy régebben nfl-re volt jellemező, hogy nem konzekvensek, manapság meg már a focira is, egyik meccsen lefújják, másikon nem, egyik meccsen sárga egy labdaelrúgás, a másikon nem, egyik meccsen kéz és tizi, másikon semmi...nekem már fogalmam nincs mik a szabályok...
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Meg aztán ez alapján a kép alapján, ha nincs ott egy ember se és mindent lát, ezt a föld levegő rakétát akkor se fogja meg onnan ahol áll.A videót kell nézni a (Twitterest), nem a fotót, pont visszaléptek a fehérek a lövés pillanatára, ezért csóri kapus semmit sem látott a labdából csak Szobót. Meg sem tudott mozdulni.Eredeti felvételen ha jól láttam haj alapján Salah kószált ott, ha miatta elvették volna a gólt, akkor nem tudom mi lett volna itt 😀A kapus azért nem reklamált mert kb semmit nem látott az egészből, úgy takarásban volt végig, így nem láthatta azt sem ha valaki pont előtte álldogált. 😊most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?fent Kenny tett be egy videot, azon pont látszik, hogy a labda és Mo vonalához képest balra helyezkedik el a kapus.
lövés pillanatában pool játékos egyértelműen lesen van, és kapus-lövés tengelyen helyezkedett...érdekes.
én befújtam volna lesnek, mondjuk nekem az Arsenal 2. gól is szabálytalan volt, akkora elzárást kapott a MU játékos ott... 😀
twitter.com/liambryan02/status/1698388624209764760?s=20
bogjosi
pedig akartam jönni matematikai szabályokkal meg pályaméretekkel 😀 de egy kép mindennél többet mond.
amúgy talán az volt a leginkább perdöntő, hogy Martinez nem is reklamál a gól után, pedig a kapusok szoktak mindenért is
slowmotion
A belinkelt videón felnagyítva legalábbis így látszik. Ezért sem tudott mozdulni sem rá
ozibozi
fotosopp
slowmotion
Heisman nádor
ozibozi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=wk9RAnw47Q0Eredeti felvételen ha jól láttam haj alapján Salah kószált ott, ha miatta elvették volna a gólt, akkor nem tudom mi lett volna itt 😀A videót kell nézni a (Twitterest), nem a fotót, pont visszaléptek a fehérek a lövés pillanatára, ezért csóri kapus semmit sem látott a labdából csak Szobót. Meg sem tudott mozdulni.
Heisman nádor
ozibozi
nekem úgy tűnik hogy Salah lesen van
mi lett volna? nemtom, les gólt elvenni sztem nem gáz
NSOnál mi lett volna nah az már jobb kérdés 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A videót kell nézni a (Twitterest), nem a fotót, pont visszaléptek a fehérek a lövés pillanatára, ezért csóri kapus semmit sem látott a labdából csak Szobót. Meg sem tudott mozdulni.Eredeti felvételen ha jól láttam haj alapján Salah kószált ott, ha miatta elvették volna a gólt, akkor nem tudom mi lett volna itt 😀A kapus azért nem reklamált mert kb semmit nem látott az egészből, úgy takarásban volt végig, így nem láthatta azt sem ha valaki pont előtte álldogált. 😊most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?fent Kenny tett be egy videot, azon pont látszik, hogy a labda és Mo vonalához képest balra helyezkedik el a kapus.
lövés pillanatában pool játékos egyértelműen lesen van, és kapus-lövés tengelyen helyezkedett...érdekes.
én befújtam volna lesnek, mondjuk nekem az Arsenal 2. gól is szabálytalan volt, akkora elzárást kapott a MU játékos ott... 😀
bogjosi
pedig akartam jönni matematikai szabályokkal meg pályaméretekkel 😀 de egy kép mindennél többet mond.
amúgy talán az volt a leginkább perdöntő, hogy Martinez nem is reklamál a gól után, pedig a kapusok szoktak mindenért is
slowmotion
A belinkelt videón felnagyítva legalábbis így látszik. Ezért sem tudott mozdulni sem rá
ozibozi
fotosopp
slowmotion
Heisman nádor
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
itt is látszik a haja Szoboszlai nyaka mellett. Martinez tisztán látja Szoboszlait, el is tudna vetődni, Salah kocog kifelé, még véletlenül sem tesz semmilyen hirtelen vagy félreértelmezhető mozdulatot. azért az tényleg kemény lett volna, ha elveszik.Eredeti felvételen ha jól láttam haj alapján Salah kószált ott, ha miatta elvették volna a gólt, akkor nem tudom mi lett volna itt 😀A kapus azért nem reklamált mert kb semmit nem látott az egészből, úgy takarásban volt végig, így nem láthatta azt sem ha valaki pont előtte álldogált. 😊most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?fent Kenny tett be egy videot, azon pont látszik, hogy a labda és Mo vonalához képest balra helyezkedik el a kapus.
bogjosi
slowmotion
ozibozi
fotosopp
slowmotion
Heisman nádor
több mint 2 éve
Eredeti felvételen ha jól láttam haj alapján Salah kószált ott, ha miatta elvették volna a gólt, akkor nem tudom mi lett volna itt 😀A kapus azért nem reklamált mert kb semmit nem látott az egészből, úgy takarásban volt végig, így nem láthatta azt sem ha valaki pont előtte álldogált. 😊most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?fent Kenny tett be egy videot, azon pont látszik, hogy a labda és Mo vonalához képest balra helyezkedik el a kapus.
bogjosi
slowmotion
ozibozi
fotosopp
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A kapus azért nem reklamált mert kb semmit nem látott az egészből, úgy takarásban volt végig, így nem láthatta azt sem ha valaki pont előtte álldogált. 😊most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?fent Kenny tett be egy videot, azon pont látszik, hogy a labda és Mo vonalához képest balra helyezkedik el a kapus.
bogjosi
slowmotion
ozibozi

fotosopp
több mint 2 éve
Wow!🇭🇺 Dominik Szoboszlai for #LFC after 4 games:
— Bence Bocsák (@BenBocsak) September 4, 2023
- 1 goal
- 1 penalty won
- 2 MOTM awards
- Most dribbles completed (7)
- Most shot creating-actions (18)
- Most carries into the box (6)
- Most recoveries in midfield (26)
A brilliant start from him in the Premier League. pic.twitter.com/tNU2ok1TwH
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 597
Naa a lyon ultrak bekemenyitettek..vmi idosebb forma osztotta jatekosokat.Szegyen ez a szurkoloi moral mindenhol.
több mint 2 éve
nekem Cremonese-Catanzaro. és egyébként ez volt az első fordulóban is 😮Campobasso-Cremonese van meg nekem 😊olaszkettőben Catanzaro az élen a válogatott szünet végéig, stop the count!Azok a legendás
slowmotion
Catanzaro-Campobasso nulla-nullák.
Lehet azt feledni?
A kollektív totó szelvények fix pontjai😉
ozibozi
NB2
több mint 2 éve
Visszakanyarodva a MU-ra. Azt megértem, hogy ha valakinek Mount nem tetszik. Én is ezt az igazolást értem a legkevésbé a nyáriak közül, de hogy Onananával mi a gond, azt nem értem. Bírtam Davidot, jó csávó, de borzasztóan elment mellette a foci. A lábbal védésein kívül már semmiben sem volt PL átlag feletti, mellé még bakikból is jutott bőven. Nem kérdés, hogy Onana nagy upgrade. Egyébként én nem kongatnám a vészharangokat. A védelem szarul néz ki, de elég extrém a sérüléshullám. Ezen kívül jött Amrabat akiből még semmit nem láttunk, illetve Hojlund, akiből kb fél órát. Az kimondottan bíztató volt, szerintem ő be fog válni. A legnagyobb gond, hogy későn jöttek meg az igazolások és sok a sérülés. Az látszik, hogy nem kell menni a bajnoki címért idén sem, de tavaszra ez akár jól is kinézhet.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 597
Malaga a 93percben szerzett gollal nyert...micsoda gol😀.mondjuk szar hangulat volt📺 #MálagaAtletiB | 𝗥𝗘𝗦𝗨𝗠𝗘𝗡
— Primera Federación (@Primera_RFEF) September 3, 2023
2-1 | @malagacf - @atletiacademia
⚽️ Roberto Fernandez (1-0, 9'😉
⚽️ @diegobri3 (1-1, 33'😉
⚽️ @EinarGali (2-1, 93'😉
▶️ Partido completo: https://t.co/dYPLiqWtCR #PrimeraFederación pic.twitter.com/FnfdUESF5B
több mint 2 éve
Campobasso-Cremonese van meg nekem 😊olaszkettőben Catanzaro az élen a válogatott szünet végéig, stop the count!Azok a legendás
slowmotion
Lehet azt feledni?
ozibozi
több mint 2 éve
Eleve nem értem mi volt a terv középszerű kóklerekkel. ETH és Sancho is az, de utóbbi legalább drága is volt.időközben meg dráma a Unitednél, Ten Hag - Sancho oda-vissza nyilatkozat...Sancho se lesz sokáig MU játékos úgy néz ki..Megérteném, ha ETH terve működne, de nem működik. Idén jött játékosok közül egyik se ül idáig annyira. Onana elmegy, de nem mutat többet, mint De Gea, Mount teljesen súlytalan. Garnacho is menni fog a süllyesztőbe. Igenis edző, tulaj és leginkább scouting problémák vannak a csapatnál. Elmúlt 5-10 évben milliárdokat költött el a csapat középszer senkikre.
Ten Hag:
twitter.com/FabrizioRomano/status/1698403017937088908?s=20
Sancho:
twitter.com/FabrizioRomano/status/1698419781219627155?s=20
bogjosi
Toto21
Nagelsman még szabad, addig kell elküldeni a kopasz díszbalfaszt amíg lehet és hozni a németet bármennyi pénzért.
több mint 2 éve
Csak kicsit fiatal ehhez, nem?időközben meg dráma a Unitednél, Ten Hag - Sancho oda-vissza nyilatkozat...Sancho se lesz sokáig MU játékos úgy néz ki..Hazard 2.0, ő is elvesztette teljesen a motivacióját a fociban.
Ten Hag:
Sancho:
bogjosi
davemayer
több mint 2 éve
Ja ja, néhány évesen a mindennapok része volt a rádióból szóló "zéró zéró iksz".olaszkettőben Catanzaro az élen a válogatott szünet végéig, stop the count!Azok a legendás
slowmotion
Lehet azt feledni?
ozibozi
több mint 2 éve
olaszkettőben Catanzaro az élen a válogatott szünet végéig, stop the count!Azok a legendás
slowmotion
Lehet azt feledni?
több mint 2 éve
időközben meg dráma a Unitednél, Ten Hag - Sancho oda-vissza nyilatkozat...Sancho se lesz sokáig MU játékos úgy néz ki..Hazard 2.0, ő is elvesztette teljesen a motivacióját a fociban.
Ten Hag:
Sancho:
bogjosi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
olaszkettőben Catanzaro az élen a válogatott szünet végéig, stop the count!
több mint 2 éve
időközben meg dráma a Unitednél, Ten Hag - Sancho oda-vissza nyilatkozat...Sancho se lesz sokáig MU játékos úgy néz ki..Megérteném, ha ETH terve működne, de nem működik. Idén jött játékosok közül egyik se ül idáig annyira. Onana elmegy, de nem mutat többet, mint De Gea, Mount teljesen súlytalan. Garnacho is menni fog a süllyesztőbe. Igenis edző, tulaj és leginkább scouting problémák vannak a csapatnál. Elmúlt 5-10 évben milliárdokat költött el a csapat középszer senkikre.
Ten Hag:
Sancho:
bogjosi
több mint 2 éve
az egész foci erről szól 😕Ez. Barca nem egy jó csapat, ma ez is tökéletesen látszott. Gundogan semmit nem tud hozzátenni, Lewa árnyéka régi önmagának, a fiataloktól meg többet nem lehet várni. Akitől lehetne sajnos állandóan sérült (Pedri). Szóval még 2-3 év mire ebből a csapatból újra lehet valami, már európai szinten, mert ez a spanyol bajnokság is egy fika lett. Mondjuk a reál most befektetett bőven, meg nekik megy nagyon a BL, de a többi csapat, csak a keménykedés, a színészet, meg a duma…már 10 éve is ez volt a bajom a la ligaval
Klaci79
Negritis, a vajda
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Ez elsősorban a játékvezetés hibája. Felesleges ezeknek a VAR is, semmi tekintéjük, de meg is dolgoznak érte.Ez. Barca nem egy jó csapat, ma ez is tökéletesen látszott. Gundogan semmit nem tud hozzátenni, Lewa árnyéka régi önmagának, a fiataloktól meg többet nem lehet várni. Akitől lehetne sajnos állandóan sérült (Pedri). Szóval még 2-3 év mire ebből a csapatból újra lehet valami, már európai szinten, mert ez a spanyol bajnokság is egy fika lett. Mondjuk a reál most befektetett bőven, meg nekik megy nagyon a BL, de a többi csapat, csak a keménykedés, a színészet, meg a duma…már 10 éve is ez volt a bajom a la ligaval
Klaci79
Negritis, a vajda