Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Közben Uzuni 23 gólnál jár, és bajnok a Granada. Vajon meg tudják tartani?
több mint 2 éve
CR-ék elbukták a szaúdi bajnokságot, az Al-Ittihad nyert, ahol a korábbi Wolves és Tottenham edző, Nuno Espirito Santo a HC

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Annak az Öregnek sokat köszönhetnek, 10 éve bemennek a pályára és lerángatják róluk a mezt 1-2 pofon mellett.Vicces, hogy Szappanosnak meg Zsótérnak magyaráztak akik közül egyik se fog maradni 😀Az ultrákat sosem az eszükért szerette, aki szerette.
Kenny
Kampman
több mint 2 éve
Vicces, hogy Szappanosnak meg Zsótérnak magyaráztak akik közül egyik se fog maradni 😀Szinte csak ők értenek magyarul, a fiatalok meg minek menjenek ki?😃
Kenny
több mint 2 éve
Vicces, hogy Szappanosnak meg Zsótérnak magyaráztak akik közül egyik se fog maradni 😀Az ultrákat sosem az eszükért szerette, aki szerette.
Kenny
több mint 2 éve
Ha ez a csapat jatszik az egesz szezonban 8 sajatnevelesuvel, nem semmirekello zsoldos szarokkal, lehet elorebb vagyunk.Csak ahhoz új tulajok is kellenének... Nem ez a branch, aki pár év alatt kiesésig züllesztette a csapatot. Meg egy jó edző.
De ez legalabb lehet a megujulas kezdete.
Ideje volna.
gabokocka
Mondjuk nem biztos, hogy Mátyus az, akit mondogatnak, mint lehetséges új HC...
több mint 2 éve
Hogy lehet ekkora faszságokat összehordani, de tényleg...Tudom, én vagyok a fasz hogy egyáltalán még néztem az adást, de sikerül megállapítaniuk, hogy az utolsó fordulóban, a már fixen kiesett ellenfél ellen is csak X-re képes Vidinek intő jel lehet a Honvéd példája...
😀 bruh
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Vicces, hogy Szappanosnak meg Zsótérnak magyaráztak akik közül egyik se fog maradni 😀
több mint 2 éve
Mint tegnap az andujari atlétikai versenyen a női 800as Etióp (?) akit 16nak írtak ,de 30nak nézett ki.Azért az idei Bundesliga elég kemény volt. Nézzétek meg Moukokót, éveket öregedett! #Bundesliga
— NézőBarát (@petrek89) May 27, 2023
😀😀😀
Tony Adams
több mint 2 éve
Hemibá vegye vissza a klubot és hozza vissza Gálhidi Gyurit edzőnek! 😊Hogy Pisontot a millió tűzoltás után egyszer sem véglegesítették, helyette meg hozták nyaklóra a sehonnai külföldieket, az is beszédes volt.
iktriad
több mint 2 éve
ezek az xy add oda a mezed kiírások már kezd uncsi és ciki lenniLehet el akarják égetni
NB2
több mint 2 éve
ezek az xy add oda a mezed kiírások már kezd uncsi és ciki lenniEnyhén.
NB2
több mint 2 éve
Ha ez a csapat jatszik az egesz szezonban 8 sajatnevelesuvel, nem semmirekello zsoldos szarokkal, lehet elorebb vagyunk.De ez legalabb lehet a megujulas kezdete.
Ideje volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Azt nem értem, ha Zsótér meg a többiek odamennek, 30 centire, vállalják amit kaphatnak.. ki az az elmebeteg, aki neki akar menni? Úgy kell lefogni az embereket..Ha nincsenek ott az Öregek, akkor már kapott volna.
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
ezek az xy add oda a mezed kiírások már kezd uncsi és ciki lenni
több mint 2 éve
Hemibá vegye vissza a klubot és hozza vissza Gálhidi Gyurit edzőnek! 😊
több mint 2 éve
Azt nem értem, ha Zsótér meg a többiek odamennek, 30 centire, vállalják amit kaphatnak.. ki az az elmebeteg, aki neki akar menni? Úgy kell lefogni az embereket..
több mint 2 éve
Ha választani lehetett volna, melyik csapat essen ki, akkor inkább a PuskásEzerszer inkább nézek Kerezsit,Bocskayt mint Zahedit meg Levit.
Gergőbácsi
Az oké, hogy sok volt a pesti csapat, de nem gondoltam volna, hogy egyből kettő megy.
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok, ilyenkor hány TEK-es meg készenlétis védi Viktorunk házát.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Azért az idei Bundesliga elég kemény volt. Nézzétek meg Moukokót, éveket öregedett! #Bundesliga
— NézőBarát (@petrek89) May 27, 2023
😀😀😀
több mint 2 éve
Ha választani lehetett volna, melyik csapat essen ki, akkor inkább a PuskásEz alap, bármikor.
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Ha választani lehetett volna, melyik csapat essen ki, akkor inkább a Puskás
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Örülnek a Vidinél, de abból a totális fejetlenségből, ami náluk uralkodik, még nekik is összejöhet egy kiesés 1-2 éven belül.A profeta szóljon belőled
Kampman
több mint 2 éve
mekkora egy önző fasz
több mint 2 éve
fehérvári focista lennék nem lenne képem teli pofával vigyorogva örülni ennek.Mellesleg igy szarabbul jártak, mert Garancsi nem megy sehova és normális csapatuk se lesz.