Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Kész...
több mint 2 éve
Bent maradt a Vidi.
több mint 2 éve
Szegény Oviedo kapusa aláfutott, hordággyal viszik le, ha nem lett volna Bouldini nem sérült volna meg és még gól is lett volna.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Nem adták meg... Kurvaélet.
több mint 2 éve
Azért ha ez nem 11-es, akkor minek a VAR?
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
De most mit szaroztok, menjen ki Vad2, azt nézze meg.
több mint 2 éve
Domingues de műmájer
több mint 2 éve
Ez tizinek tűnt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Adjad a 11-est!
több mint 2 éve
Hú, mit hagyott ki a Felcsút...
több mint 2 éve
ki volt az a hozzáértő, aki ezt a Gomist a kispestbe hozta? 😊nem igaz, hogy nincs egy magyar aki ezt hozná
több mint 2 éve
Ha Szappanos így védett volna múlt héten, az X is elég lenne...
több mint 2 éve
akkor csak én nem hallottamjó nem néztem az egész meccset, de a Honvédosok nem szidták a Puskást eddigA saját legendájukat már csak nem fogják.
NB2
A Felcsútot ellenben igen.
Kampman
több mint 2 éve
Milyen jó lenne Garancsit leszakadt arccal látni.
több mint 2 éve
Félek, hogy nem Szilágyi fogja megváltani a világot Angyalföldön.
több mint 2 éve
A reménytelen szó talán a legtalálóbb erre a két meccsre.
több mint 2 éve
Fixen Roma és Sevilla szurkoló vagy, mind2 kikapott előnyből amint ide beírtam ,hogy a szurkolójuk vagy.Róma, de a Coventry gól miatt írtam 😄OttvaaaanRoma vagy Sevilla szurkoló vagy?
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 2 éve
"Legendát nem lehet venni."jó nem néztem az egész meccset, de a Honvédosok nem szidták a Puskást eddigA saját legendájukat már csak nem fogják.
NB2
Kampman
több mint 2 éve
jó nem néztem az egész meccset, de a Honvédosok nem szidták a Puskást eddigA saját legendájukat már csak nem fogják.
NB2
több mint 2 éve
jó nem néztem az egész meccset, de a Honvédosok nem szidták a Puskást eddig
több mint 2 éve
körkapcsolás van, így még izgibb.közben a spíler1-en Las Palmas - Deportivo Alavés meccs megy a feljutásért. hajrá Kanári-szigetek!Granada meccs volt ott, amikor odakapcsoltam.
deyell
Kampman
buhloone mindstate