Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Örülnek a Vidinél, de abból a totális fejetlenségből, ami náluk uralkodik, még nekik is összejöhet egy kiesés 1-2 éven belül.
több mint 2 éve
Azt nem értem, mi a szart néztek 2 percig azon a tizin? Alkottak gyorsan egy új szabályt.. hiszen Felcsút… csak tudnám mire, hisz nekik nem számít??!!
több mint 2 éve
Egy W-vel bent maradtunk volna.
több mint 2 éve
Most már tényleg vége. Basszameg.
több mint 2 éve
most már tényleg vége
több mint 2 éve
Bocsi 9 emberrel. Capan...És jönni fog a második Honvéd gól.10 emberrel? Esélytelen.
Kenny
iktriad
több mint 2 éve
Dominguest sem az eszéért szeretik
több mint 2 éve
És jönni fog a második Honvéd gól.10 emberrel? Esélytelen.
Kenny
több mint 2 éve
Nananana! Most mutass 8 percet.Lesz még egy zacsi szotyira idő annak, aki szereti
csipkelli
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Kurva anyjat a bet365nek hogy 4.5kra limitaltak a mindket csapat gol bonus oddsos fogadast (2.45 volt talan 1.6 helyett 😀)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
1:1!
több mint 2 éve
Ha mar mind1, akkor en azert megoicsaznam a sporitAmennyi pénze a Honvédnak van, nehezen tudnák kifizetni a büntetést...
Toto21
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Nananana! Most mutass 8 percet.
több mint 2 éve
még nincs vége 😊
több mint 2 éve
Ha mar mind1, akkor en azert megoicsaznam a sporitOndó-Szabó mellett Vak II az, akit nem értem, hogy hogyan fújhat még.
Toto21
több mint 2 éve
Ha mar mind1, akkor en azert megoicsaznam a sporit
több mint 2 éve
micsoda missed tackle 😀Zsótér a csk... Lovric piros lapot kap, de tuti lerántja 400 évesen.
Löfli
több mint 2 éve
Nyilván a bírók is belenyúltak a meccsbe, de ennek a Honvédnak baromira nem itt kellett volna kiharcolnia a bentmaradást.
több mint 2 éve
Ezt az undormanyt öcsém… erre nincsenek szavak. Tiszta 11-es…. Gusztustalan
több mint 2 éve
micsoda missed tackle 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Kész...