Soccer
Azert a lazio kurva anyjat h pont akkor tamadnak fel amikor ellenük rakok, bezzeg múlt héten mindent elbasztak otthon a genoa ellen, ma meg sarkazós gól meg nagy lövés... 2 kaput eltalalo, 2 gól, faxom azNe idegeskedj, állítólag edzőbuktatás volt
davemayer
Teeeeel. Ott van! Végre!Tavaly ezeket a meccseket nem igazán nyertük meg. Végre Kimmich ezredik szöglete után gol is lett
rob3r7o
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Egyszerűen nem volt kièrt túllicitálni bárkit. Persze kellene 9-es meg jobbhátvéd, de nem volt elérhető a piacon, akiért megérte volna bankot robbantani.Ja. Bellingham király. Csak kar h ő sem fog minden meccsen gólt lőni.Hat ha ez vigasztal a Real megluzerebb volt ezen a nyáron. 😀Ezt első olvasatra sem értettem, de szerencsére Megintham cáfolja fordulóról fordulóra.
rob3r7o
gyurczi
4 támadóval nekimenni egy szezonnak számomra nem éppen a jól átgondolt átigazolást mutatja.
rob3r7o
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Pont ő miatta nem látni semmi értelmét, hogy minek hozták ide Fatit. Bal szélen nem fog játszani ahol egy Minamino van, meg ebbe a rendszerbe amúgy is inkább 9es az ő posztja, és ott meg van egy Evan Fergusonuk. Értelmetlen, hogy ez a kölcsönvétel.Pedig ha bajnok akar lenni a Brighton, akkor mindenki jól jön.
Sixo
Ugyanannyi gólt lőttek, mint az első helyen álló Kiel.Hertha - LOLPali nem fogja megèrni a decembert, ebben biztos vagyok.
JC6 - a ruszki
Amadeus von Dollárbaloldal
Igaz, öttel többet kaptak.
Ez 9 pont difit eredményez.
Majd összeáll a védelem, és akkor jók lesznek.
Tudom hogy vágott szemű=vágott szemű, de te a Minamino 2.0 ra gondoltál, Mitoma-ra!! 😁Pont ő miatta nem látni semmi értelmét, hogy minek hozták ide Fatit. Bal szélen nem fog játszani ahol egy Minamino van, meg ebbe a rendszerbe amúgy is inkább 9es az ő posztja, és ott meg van egy Evan Fergusonuk. Értelmetlen, hogy ez a kölcsönvétel.10 - Evan Ferguson (8 goals, 2 assists) is only the second non-English player to hit 10 Premier League goal involvements while aged 18 or younger, after Cesc Fàbregas (5 goals, 10 assists). Fledgling. pic.twitter.com/FDVlo08JAu
— OptaJoe (@OptaJoe) September 2, 2023
Tony Adams
Sixo
Ez nem divatozas ott.Third division football? First home game after relegation? You wouldn’t notice, the place is buzzing. 🔵⚪️ pic.twitter.com/Mz7UoQSAix
— Christian Machowski (@Christian_ESEM) September 2, 2023
Az Atletico B ellen játszanak fél tíztől
zacknorb
Eleg sok berlet is fogyott.
Hertha - LOLPali nem fogja megèrni a decembert, ebben biztos vagyok.
JC6 - a ruszki
Már az is cink, hogy egy Szabó NB1-es játékos lehet. De hogy volt válogatott, az a világ szégyene..szépen hazakezezte a beadást, aztán var sehol
JC6 - a ruszki
Third division football? First home game after relegation? You wouldn’t notice, the place is buzzing. 🔵⚪️ pic.twitter.com/Mz7UoQSAix
— Christian Machowski (@Christian_ESEM) September 2, 2023
Az Atletico B ellen játszanak fél tíztől
Poloska vagyok.
Pont ő miatta nem látni semmi értelmét, hogy minek hozták ide Fatit. Bal szélen nem fog játszani ahol egy Minamino van, meg ebbe a rendszerbe amúgy is inkább 9es az ő posztja, és ott meg van egy Evan Fergusonuk. Értelmetlen, hogy ez a kölcsönvétel.10 - Evan Ferguson (8 goals, 2 assists) is only the second non-English player to hit 10 Premier League goal involvements while aged 18 or younger, after Cesc Fàbregas (5 goals, 10 assists). Fledgling. pic.twitter.com/FDVlo08JAu
Tony Adams
10 - Evan Ferguson (8 goals, 2 assists) is only the second non-English player to hit 10 Premier League goal involvements while aged 18 or younger, after Cesc Fàbregas (5 goals, 10 assists). Fledgling. pic.twitter.com/FDVlo08JAu
Csodálkoztam is hogy Gravenberch-ért nem ajánlottak 129 milliót. Még belefért volna nekik egy olcsó ember oda középre.Cselzi kezd összeállniMár csak pár minõségi, bár drága játékost kell venni, és közel a siker!
Stoki
ulpianus
A jó öreg Mauríció így nem fogja sokáig húzni, ezt a szintet Frank Lampard is hozta. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Csak a Spurs, mindörökké! ÁmenCselzi kezd összeállniTottanhem viszont meglepetés eddig nekem
Stoki
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Cselzi kezd összeállniMár csak pár minõségi, bár drága játékost kell venni, és közel a siker!
Stoki

Állat vagyok, ami enni kér...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
A Spurs olyat tol, mint mi 2 éve, csak jobb az alap valamilyen szinten. Ange taktikája jó és illik a jelenlegi mainstream stílushoz (sajnos), hagyni kell építkezni.Milyen meglepetés? Ezt úgy hívják papírforma.Cselzi kezd összeállniTottanhem viszont meglepetés eddig nekem
Stoki
csebi
Sixo
Ja. Bellingham király. Csak kar h ő sem fog minden meccsen gólt lőni.Hat ha ez vigasztal a Real megluzerebb volt ezen a nyáron. 😀Ezt első olvasatra sem értettem, de szerencsére Megintham cáfolja fordulóról fordulóra.
rob3r7o
gyurczi
4 támadóval nekimenni egy szezonnak számomra nem éppen a jól átgondolt átigazolást mutatja.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”