Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Vajon rosszabbak lesznek mint a Derby legendás szezonja ? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Korda Gyuri bácsi szeretettel 😛Ez még egy Texans wild card meccs követőjébe is övön aluli trash lett volna.
youtu.be/wDQ6pU5re-0
dande2
több mint 2 éve
Balfasz feka bazzAz FG-je viszont sikeres volt. 😀 Szegény srác.
warr_b
több mint 2 éve
Szegény srác font milliókat hagyott ott most
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Rúgjanak már a kapusok, úgyis az lesz a vége.Muszáj volt megjinxelnem, hogy véget érjen a mennyei 2. félidejére.
Kampman
több mint 2 éve
Jake Lutonék a PL-ben.
több mint 2 éve
Balfasz feka bazz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Láttam egy srácot, aki SEAHAWKS SAPKÁBAN nézi a Coventry- Luton Town-t a Wembleyben. Vajon ez kinek jó jel? 😀Természetesen a GB-nek.
iktriad
több mint 2 éve
Jól rúgják eddigAngoloktól meglepő módon.
warr_b
több mint 2 éve
Jól rúgják eddig

több mint 2 éve
Láttam egy srácot, aki SEAHAWKS SAPKÁBAN nézi a Coventry- Luton Town-t a Wembleyben. Vajon ez kinek jó jel? 😀
több mint 2 éve
A Fradi tobbet er mindkettonel a transfermarkt szerint.Az angol kommentárt hallgatom, micsoda magasztos szavakat képesek mondani miközben a színvonallal vallatni lehetnePont erre gondoltam, ez egyik sem PL szint, nagyon messze van...
r.baggio
warr_b
6od annyit er a keretjuk, mint a PL leggyengebb kerete
Most jon majd be egy rakat penz, par okos olcso igazolassal (ligue 1bol, portugaliabol) lehet nemi eselyuk a bentmaradasra.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Az angol kommentárt hallgatom, micsoda magasztos szavakat képesek mondani miközben a színvonallal vallatni lehetnePont erre gondoltam, ez egyik sem PL szint, nagyon messze van...
r.baggio

több mint 2 éve
azért ez nagyon nem PL színvonal, hajtanak meg minden, de sok volt a hiba
több mint 2 éve
Az angol kommentárt hallgatom, micsoda magasztos szavakat képesek mondani miközben a színvonallal vallatni lehetneMiota adjak angol kommentarral az NB1et? 😀
r.baggio
| Nagyon elfaradtak a csapatok, de amugy egy jo kis brusztolos meccs, par igazi klasszismegoldassal. |
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Berry kemény, tökös csávó
több mint 2 éve
Tudom hogy nekem szólt, ezért is reagáltam rá. És ha tudom hogy ennyire kárörvendő leszel még inkább drukkoltam volna a bvb-nek.Nem vagyok oda sőt sajnálom a fel dortmundi brigádot.Nyerhettek volna kb 50%-os helyzetkihasználással 5-2re...Ott is van, BvB a bajnok 😎Narrátor: végül nem lett bajnok.
davemayer
csebi
Én azért nem lennek oda meg vissza ha bayern fan lennék, de ahogy érzed.
davemayer
Ez neked szólt és nem nekik. Mert olyan magabiztosan jelentetted ki.
csebi
30 kapuralövés, 12 eltaláló, mellé legalább 5-6 komoly lövés meg fejes ami centivel mellé ment, jól imádkoztál maradjunk annyiban.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Az angol kommentárt hallgatom, micsoda magasztos szavakat képesek mondani miközben a színvonallal vallatni lehetne

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
helyszín vagy ittNa, előkerült a Vasas-tábor. Már amennyire annak lehet nevezni.Hol nézed a Vasast?
nagylaza, főpohárnok
bcsarli, Udvari Főkóstoló
m4sport.hu/elo/m4sport2
több mint 2 éve
Na, előkerült a Vasas-tábor. Már amennyire annak lehet nevezni.Hol nézed a Vasast?
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Csoda, hogy nem adták meg a Felcsút-gólt.