Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Azt sehol nem írtam, hogy ez amúgy rossz/nem vicces 😀És mindezt egy 'Ticós veti közbe szemrebbenés nélkül 😮 😉Nem, csak a Getafe focistílusa a fizikai bántalmazásra építMiért Getaféba szoktak menni a balhés játékosok?Greenwood -> GetafeZsák a foltját
Sixo
zacknorb
Sixo
zacknorb
slowmotion
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Az offszezon utolsó tracker frissítése megtörtént.Szaúdi liga utolsó napjait akkor hol követhetjük?😢
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
És mindezt egy 'Ticós veti közbe szemrebbenés nélkül 😮 😉Nem, csak a Getafe focistílusa a fizikai bántalmazásra építMiért Getaféba szoktak menni a balhés játékosok?Greenwood -> GetafeZsák a foltját
Sixo
zacknorb
Sixo
zacknorb
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Az offszezon utolsó tracker frissítése megtörtént.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Zsir. Olyan akkor, mint Ancelotti. Összesen van 3 egészséges támadó a keretben, de Brahim így sem játszik, mert miért is kene.Ja így Stanisicnek több poszt riválisa van leverkusnben mintha maradt volna de nála sztem Tuchel döntött h ha marad akkor sem játszik …Huu ez jó kérdés, de valami ilyesmi talán. Ezt mondjuk elfelejtettem.Csak nem úgy van h télen egy játékost lehet be nevezni pluszban aki abban a szezonban már játszott európai kupában? Az meg szűkíti a lehetőségeket.Hat ha ez vigasztal a Real megluzerebb volt ezen a nyáron. 😀Amúgy nem csak a Bayern tegnapi bénázása miatt, de szerintem ezzel kezdeni kellene valamit, hogy minden országban máskor zár az átigazolási szezon, mert ez így baromira inkorrekt. Arról nem is beszélve, hogy a szaudiak meg talán 2 hétig igazolhatnak. Szép kis két hét lesz.És akkor a kapkodás vége az lett hogy:
A fulham meg nettó szánalom. Azért az, hogy már megvan az orvosi, ott a Bayern mez a kezében és az utolsó pillanatban visszarendelik. Biztos nagyon nagy kedve lesz igy ott jatszani a sracnak.
Bár ettől függetlenül szerintem ezzel a 3/4 játékossal a középpályán ki kell húznia ezt a fel évet a bayernnek. Aztán télen lehet megint nézelődni.
rob3r7o
Laimer lesz a csere jobb hátvéd (jajjdejo)
Buchmann a negyedik középső védő
Pavlovic a negyedik középső középpályás.
Csupa jó hír …
csebi
Amúgy Tuchelnek szerintem ettől függetlenül nem lehet így sem kifogása, ezzel a kerettel is bőven illene hozni a bl csoportkört meg a ligaban is elől kell lennie, aztán télen lehet újragondolni a keretet.
rob3r7o
Igen alapvetően elég kell h legyen csak aztán meg két rossz mozdulattol vagyunk attól h nincs jobb hátvéd és csak ketto középső középpályás ha mondjuk Mazra meg Laimer leserul …
csebi
Mondjuk így utólag nem nagyon értem Stanisic miért lett kolcsonadva, amikor tudtak, h Pavardnak nagyon mehetneke van.
rob3r7o
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Ja így Stanisicnek több poszt riválisa van leverkusnben mintha maradt volna de nála sztem Tuchel döntött h ha marad akkor sem játszik …Huu ez jó kérdés, de valami ilyesmi talán. Ezt mondjuk elfelejtettem.Csak nem úgy van h télen egy játékost lehet be nevezni pluszban aki abban a szezonban már játszott európai kupában? Az meg szűkíti a lehetőségeket.Hat ha ez vigasztal a Real megluzerebb volt ezen a nyáron. 😀Amúgy nem csak a Bayern tegnapi bénázása miatt, de szerintem ezzel kezdeni kellene valamit, hogy minden országban máskor zár az átigazolási szezon, mert ez így baromira inkorrekt. Arról nem is beszélve, hogy a szaudiak meg talán 2 hétig igazolhatnak. Szép kis két hét lesz.És akkor a kapkodás vége az lett hogy:
A fulham meg nettó szánalom. Azért az, hogy már megvan az orvosi, ott a Bayern mez a kezében és az utolsó pillanatban visszarendelik. Biztos nagyon nagy kedve lesz igy ott jatszani a sracnak.
Bár ettől függetlenül szerintem ezzel a 3/4 játékossal a középpályán ki kell húznia ezt a fel évet a bayernnek. Aztán télen lehet megint nézelődni.
rob3r7o
Csupa jó hír …
csebi
Amúgy Tuchelnek szerintem ettől függetlenül nem lehet így sem kifogása, ezzel a kerettel is bőven illene hozni a bl csoportkört meg a ligaban is elől kell lennie, aztán télen lehet újragondolni a keretet.
rob3r7o
Igen alapvetően elég kell h legyen csak aztán meg két rossz mozdulattol vagyunk attól h nincs jobb hátvéd és csak ketto középső középpályás ha mondjuk Mazra meg Laimer leserul …
csebi
Mondjuk így utólag nem nagyon értem Stanisic miért lett kolcsonadva, amikor tudtak, h Pavardnak nagyon mehetneke van.
rob3r7o
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Huu ez jó kérdés, de valami ilyesmi talán. Ezt mondjuk elfelejtettem.Csak nem úgy van h télen egy játékost lehet be nevezni pluszban aki abban a szezonban már játszott európai kupában? Az meg szűkíti a lehetőségeket.Hat ha ez vigasztal a Real megluzerebb volt ezen a nyáron. 😀Amúgy nem csak a Bayern tegnapi bénázása miatt, de szerintem ezzel kezdeni kellene valamit, hogy minden országban máskor zár az átigazolási szezon, mert ez így baromira inkorrekt. Arról nem is beszélve, hogy a szaudiak meg talán 2 hétig igazolhatnak. Szép kis két hét lesz.És akkor a kapkodás vége az lett hogy:
rob3r7o
Csupa jó hír …
csebi
rob3r7o
csebi
több mint 2 éve
Igen csak a reál szurkolok abban bízhatnak h ez egy bridge év. Utolsó Ancelottitol illetve jövő nyáron jöhet ingyen Mbappe. Ezért megéri szívni. Míg a Bayern Kanennal all int nyomott. Szvsz egy BL elődöntő elvárás kellene h legyen. De ilyen vékony kerettel, nagyon könnyen felremehet ez.Real effektus itt is dívik.Amúgy nem csak a Bayern tegnapi bénázása miatt, de szerintem ezzel kezdeni kellene valamit, hogy minden országban máskor zár az átigazolási szezon, mert ez így baromira inkorrekt. Arról nem is beszélve, hogy a szaudiak meg talán 2 hétig igazolhatnak. Szép kis két hét lesz.És akkor a kapkodás vége az lett hogy:
rob3r7o
Csupa jó hír …
csebi
Mindenki csinál mindent, csak azt nem amihez a legjobban ért.
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Csak nem úgy van h télen egy játékost lehet be nevezni pluszban aki abban a szezonban már játszott európai kupában? Az meg szűkíti a lehetőségeket.Hat ha ez vigasztal a Real megluzerebb volt ezen a nyáron. 😀Amúgy nem csak a Bayern tegnapi bénázása miatt, de szerintem ezzel kezdeni kellene valamit, hogy minden országban máskor zár az átigazolási szezon, mert ez így baromira inkorrekt. Arról nem is beszélve, hogy a szaudiak meg talán 2 hétig igazolhatnak. Szép kis két hét lesz.És akkor a kapkodás vége az lett hogy:
rob3r7o
Csupa jó hír …
csebi
rob3r7o
Szerkesztette: csebi
több mint 2 éve
Hat ha ez vigasztal a Real megluzerebb volt ezen a nyáron. 😀Amúgy nem csak a Bayern tegnapi bénázása miatt, de szerintem ezzel kezdeni kellene valamit, hogy minden országban máskor zár az átigazolási szezon, mert ez így baromira inkorrekt. Arról nem is beszélve, hogy a szaudiak meg talán 2 hétig igazolhatnak. Szép kis két hét lesz.És akkor a kapkodás vége az lett hogy:
rob3r7o
Csupa jó hír …
csebi
több mint 2 éve
Vécsei Bálint - Vissel Kobe😯
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem, csak a Getafe focistílusa a fizikai bántalmazásra építMiért Getaféba szoktak menni a balhés játékosok?Greenwood -> GetafeZsák a foltját
Sixo
zacknorb
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Real effektus itt is dívik.Amúgy nem csak a Bayern tegnapi bénázása miatt, de szerintem ezzel kezdeni kellene valamit, hogy minden országban máskor zár az átigazolási szezon, mert ez így baromira inkorrekt. Arról nem is beszélve, hogy a szaudiak meg talán 2 hétig igazolhatnak. Szép kis két hét lesz.És akkor a kapkodás vége az lett hogy:
rob3r7o
Csupa jó hír …
csebi
Mindenki csinál mindent, csak azt nem amihez a legjobban ért.
több mint 2 éve
Amúgy nem csak a Bayern tegnapi bénázása miatt, de szerintem ezzel kezdeni kellene valamit, hogy minden országban máskor zár az átigazolási szezon, mert ez így baromira inkorrekt. Arról nem is beszélve, hogy a szaudiak meg talán 2 hétig igazolhatnak. Szép kis két hét lesz.És akkor a kapkodás vége az lett hogy:
rob3r7o
Csupa jó hír …
több mint 2 éve
Amúgy nem csak a Bayern tegnapi bénázása miatt, de szerintem ezzel kezdeni kellene valamit, hogy minden országban máskor zár az átigazolási szezon, mert ez így baromira inkorrekt. Arról nem is beszélve, hogy a szaudiak meg talán 2 hétig igazolhatnak. Szép kis két hét lesz. A fulham meg nettó szánalom. Azért az, hogy már megvan az orvosi, ott a Bayern mez a kezében és az utolsó pillanatban visszarendelik. Biztos nagyon nagy kedve lesz igy ott jatszani a sracnak.
több mint 2 éve
Mert jóban volt az előző (furán kivágott) edzővel.Goretzkat megértem de Kimmichet nem. Neki miért ne lenne?Ha jól látom, akkor a Bayern középpályája 3 "komolyan vehető" emberből áll?Úgy hogy a zuhanyhiradó szerint Kimmichnek és Groetzkának sem stabil a klubbal a kapcsolata 🤔
Lainer-Kimmich-Goretzka?
Az 3 frontra elég merész vállalás.
Tony Adams
dande2
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Goretzkat megértem de Kimmichet nem. Neki miért ne lenne?Ha jól látom, akkor a Bayern középpályája 3 "komolyan vehető" emberből áll?Úgy hogy a zuhanyhiradó szerint Kimmichnek és Groetzkának sem stabil a klubbal a kapcsolata 🤔
Lainer-Kimmich-Goretzka?
Az 3 frontra elég merész vállalás.
Tony Adams
dande2
több mint 2 éve
That was the summer transfer window 💰 pic.twitter.com/bcEaoC0NoT
— B/R Football (@brfootball) September 1, 2023
több mint 2 éve
Az Udinese megint villantott, eladták a lóbaszó csatárt Beto-t 25 milláért, és hozták a Villából a lóbaszó csatárt Keinan Davist 2,3 milláért. 😀
több mint 2 éve
Nagyon kíváncsian várom, mi lesz a szerepköre Gravenberchnek. Az biztos hogy tehetséges játékos, és a müncheni játéka alapján nem szabad megítélni. Mindenesetre ez a középpálya már nem hangzik rosszul. Nem mély, de tetszik.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Sokat lehetett már hallani arról, hogy a szülők befizetik a gyerkőcöt a csapatba, és csak az játszik, akit befizetnek. Itt van egy anya élménybeszámolója arról, hogyan működik a rendszer. Ha esetleg valaki nem érti, miért tart ott a magyar utánpótlás, ahol. Elég dermesztő. 05:06-tól:www.klubradio.hu/archivum/megbeszeljuk-2023-szeptember-01-pentek-1605-35432
több mint 2 éve
Miért Getaféba szoktak menni a balhés játékosok?Greenwood -> GetafeZsák a foltját
Sixo
zacknorb
több mint 2 éve
Greenwood ezentúl Madrid külvárosában veri majd az asszonyt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz