Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Mindhárom meccsen kb minusz fel volt az xg.miert is brutalis tulzas? nezd meg a meccsek jatekkepet vagy az xg-ket:Ez azért brutális túlzásNézd én makrol az egész selejtező sorozatról beszéltem, a két szerb meg a Montenegro meccsből h hoztunk 7 pontot nulla helyett az volt.A mákfaktor nem csak ma volt meg, hanem Szerbiában, Montenegróban és Litvániában is, szerencsére. Nagyon kiváncsi vagyok majd, milyen VB-selejtező csoportunk lesz.Ma milyen mákfaktorrol beszelsz, a meccs kepe alapjan kb 2 gollal kellett volna nyerjunk.
EB-jegyekről mit tudni? Állítólag az első körös sorsolás már meg is volt, több mint 1 millió jelentkező, én miért nem tudtam róla? 😃
JC6 - a zsidó
Illetve neked minek jegy, legutobb kozolted nem akarsz kimenni mert szar elmeny volt.
Inkabb olyan menjen aki elvezi.
gabokocka
Ma alapvetően mi dominaltunk, megérdemelt lett volna a győzelmünk
DE egy 98. Perces ongollal ikszelni az mégis valahol szerencse kérdése már nalam.
csebi
davemayer
0.81 v 0.21; 2.13 vs 1.48; 0.86 vs 1.29. mindharom meccsen alarendelt szerepet jatszottunk, kevesbe voltunk veszelyesek a kapura, nem egy kapufat rugtak ellenunk, ehhez kepest, nem hogy nem kaptunk ki egyik meccsen sem, hanem kettot nyertunk is.
mutass meg egy csoportelso csapatot is, ami a ket kozvetlen vetelytarsa ellen nem kapott ki egyszer mikozben ilyen szinten alarendelt szerepet jatszott. a szamok nem hazudnak. erre mondom azt, hogy ilyen selejtezo sorozatunk meg biztosan nem lesz. alapvetoen ebbol a 3 meccsbol maximum 2 de inkabb 1 pontot kellett volna hoznunk a jatek kepe alapjan, csak ezt kb mki elfelejti mar.
csebi
Tegnap es Litvaniaban nekunk plusz masfel ha jol emlekszem.
Most akkor hogy van, hogy mindket esetben nekunk van makunk?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Rossi a sok hulyeseg mellett (Aranycsapat fentrol nezte a meccset, OMG) mondott egy tok erdekes dolgot is:Nem mondani kell, hogy ne csinaljon hulyeseget, hanem cserelje le. Ez az o sara.
'Itt példaként Kerkezt hozta fel, akinek szóltak is, hogy le akarják cserélni, úgyhogy tizenöt percig maradjon nyugton, de mint mondta, ő tíz percnél tovább nem tud nyugton lenni, ebből lett a baj.'
azert ekkora hulyeseget csinalni, mint amit Kerkez tett. elkepeszto.
csebi
több mint 2 éve
Rossi a sok hulyeseg mellett (Aranycsapat fentrol nezte a meccset, OMG) mondott egy tok erdekes dolgot is:'Itt példaként Kerkezt hozta fel, akinek szóltak is, hogy le akarják cserélni, úgyhogy tizenöt percig maradjon nyugton, de mint mondta, ő tíz percnél tovább nem tud nyugton lenni, ebből lett a baj.'
azert ekkora hulyeseget csinalni, mint amit Kerkez tett. elkepeszto.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Mondjuk hogy mi alapján lesznek a vb selejtező kalapok még nem tudni, lehet a következő Nemzetek Ligája alapjánEB-re meg az első kalapunk már a litvánok elleni X-el kb elment
több mint 2 éve
De az X keves az elso kalaphoz.nagyon kell ez az első hely a vb selejtezős első kalaphoz.Jól sejtem, hogy egy itthoni X a Montik ellen bebiztosítja a csoportgyőzelmet?Jól
bcsarli, Udvari Főkóstoló
gabokocka
Kenny
Sot meg a gyozelem sem lesz eleg.
Ezert rossz ez a bulgar X.

több mint 2 éve
miert is brutalis tulzas? nezd meg a meccsek jatekkepet vagy az xg-ket:Ez azért brutális túlzásNézd én makrol az egész selejtező sorozatról beszéltem, a két szerb meg a Montenegro meccsből h hoztunk 7 pontot nulla helyett az volt.A mákfaktor nem csak ma volt meg, hanem Szerbiában, Montenegróban és Litvániában is, szerencsére. Nagyon kiváncsi vagyok majd, milyen VB-selejtező csoportunk lesz.Ma milyen mákfaktorrol beszelsz, a meccs kepe alapjan kb 2 gollal kellett volna nyerjunk.
EB-jegyekről mit tudni? Állítólag az első körös sorsolás már meg is volt, több mint 1 millió jelentkező, én miért nem tudtam róla? 😃
JC6 - a zsidó
Illetve neked minek jegy, legutobb kozolted nem akarsz kimenni mert szar elmeny volt.
gabokocka
DE egy 98. Perces ongollal ikszelni az mégis valahol szerencse kérdése már nalam.
csebi
davemayer
0.81 v 0.21; 2.13 vs 1.48; 0.86 vs 1.29. mindharom meccsen alarendelt szerepet jatszottunk, kevesbe voltunk veszelyesek a kapura, nem egy kapufat rugtak ellenunk, ehhez kepest, nem hogy nem kaptunk ki egyik meccsen sem, hanem kettot nyertunk is.
mutass meg egy csoportelso csapatot is, ami a ket kozvetlen vetelytarsa ellen nem kapott ki egyszer mikozben ilyen szinten alarendelt szerepet jatszott. a szamok nem hazudnak. erre mondom azt, hogy ilyen selejtezo sorozatunk meg biztosan nem lesz. alapvetoen ebbol a 3 meccsbol maximum 2 de inkabb 1 pontot kellett volna hoznunk a jatek kepe alapjan, csak ezt kb mki elfelejti mar.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
nagyon kell ez az első hely a vb selejtezős első kalaphoz.Jól sejtem, hogy egy itthoni X a Montik ellen bebiztosítja a csoportgyőzelmet?Jól
gabokocka
több mint 2 éve
Csak ugyanaz a történet milliomodik alkalommal is, ezek sosem az országegyesítésben, hanem az árokásásban érdekeltek, nem megosztják a sikert, hanem csupán fürdőzni akarnak benne. Rettentő nagy csalódás, hogy itt van megint valaki, aki kívülállóként felülemelkedhetne az acsarkodó politikán, de persze hogy behúzza őt is a mocsár

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ez hülye 🤣@peteyEjnye! Nem olvasol Origót?
Mit mondott Rossoneri a kamerák előtt? Mert az NSO-n csupa szépet és jót mond.
JC6 - a zsidó
Már, akik szeretik a magyar válogatottat. Mert sokan vannak, akik nálam sokkal kevésbé szeretik a csapatot. Szégyellhetik is magukat.
www.origo.hu/sport/futball/20231116-labdarugas-marco-rossi-eb-selejtezo-bulgaria-magyarorszag-nyilatkozat.html
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Jól felfrejkolhatták’ ezt a Rossi edzőt a háttérben, hogy így bele állították a politikába.Szerintem lövése sincs milyen rossz ez az irány amit most képviseltetnek vele.
több mint 2 éve
@peteyEjnye! Nem olvasol Origót?
Mit mondott Rossoneri a kamerák előtt? Mert az NSO-n csupa szépet és jót mond.
JC6 - a zsidó
Már, akik szeretik a magyar válogatottat. Mert sokan vannak, akik nálam sokkal kevésbé szeretik a csapatot. Szégyellhetik is magukat.
www.origo.hu/sport/futball/20231116-labdarugas-marco-rossi-eb-selejtezo-bulgaria-magyarorszag-nyilatkozat.html
több mint 2 éve
@peteyMit mondott Rossoneri a kamerák előtt? Mert az NSO-n csupa szépet és jót mond.
több mint 2 éve
Luxemburg lőtt valaha tétmeccsen négy gólt? 😳Kikeresték helyettem:
warr_b
2018 NL-ben a moldávok ellen 4:1
1962 VB kvali Portugália ellen 4:2 😳
1948 olimpia Afganisztán ellen 6:0
Meg pár barátságos:
1945 a belgák ellen 4:1
1940 Hollandia ellen idegenben 5:4-es győzelem
1914 a franciák ellen 5:4

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Dikk itt sztem kb senki nem elt at ilyen eredmenyes valogatottat...es csak a vita megy.Azt megéltem a TV előtt....faterral úgy még nem anyáztunk mint akkor
Az elmult par ev igy vagy ugy baszott jo elmeny.
sokakat visszakuldenek a finn magyar 1-1-ig h jojjon szerbia.
YoungZeeZee
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Dominika hozta a meccsét és ezzel feljutott a B ligába (ez a D. Közösség, nem összekeverendő a D. Köztársasággal).

több mint 2 éve
Bolívia-Peru 2-0, Peru ezzel tökutolsó, egyetlen csapatként győzelem nélkül Dél-Amerikàban, 5 meccsből egyetlen ponttal. Mikor lettek ilyen szarok? A 2018-as vb-n még kint voltak.

több mint 2 éve
A szlovákok is kijutottak ezzel.Luxemburg lőtt valaha tétmeccsen négy gólt? 😳

több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 964
Dikk itt sztem kb senki nem elt at ilyen eredmenyes valogatottat...es csak a vita megy.Az elmult par ev igy vagy ugy baszott jo elmeny.
sokakat visszakuldenek a finn magyar 1-1-ig h jojjon szerbia.
több mint 2 éve
Jól sejtem, hogy egy itthoni X a Montik ellen bebiztosítja a csoportgyőzelmet?Jól
több mint 2 éve
Jól sejtem, hogy egy itthoni X a Montik ellen bebiztosítja a csoportgyőzelmet?
több mint 2 éve
Ez azért brutális túlzásNézd én makrol az egész selejtező sorozatról beszéltem, a két szerb meg a Montenegro meccsből h hoztunk 7 pontot nulla helyett az volt.A mákfaktor nem csak ma volt meg, hanem Szerbiában, Montenegróban és Litvániában is, szerencsére. Nagyon kiváncsi vagyok majd, milyen VB-selejtező csoportunk lesz.Ma milyen mákfaktorrol beszelsz, a meccs kepe alapjan kb 2 gollal kellett volna nyerjunk.
JC6 - a zsidó
gabokocka
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Izland vezet, de a szlovákoknak egy iksz is elég lenne BoszniábanLuxemburg is vezet a bosnyáok ellen, mekkora lenne ha kijutnának...A tótok ellen elbaszták, de pótselejteznek még.
warr_b
gabokocka
több mint 2 éve
Még egyenes ágon is kijuthatnak, nem? Verik a bosnyákokat meg Lichtensteint, a tótok meg kikapnak Izlandtól és a bosnyákoktól 😊Luxemburg is vezet a bosnyáok ellen, mekkora lenne ha kijutnának...A tótok ellen elbaszták, de pótselejteznek még.
warr_b
gabokocka

több mint 2 éve
portugálok két szinttel jobbak mindenkinél a csoportban, Liechtensteinben bevállaltak egy zárkózott figurát.3-4-3, középpályáról Ruben Neves a legvédekezőbb ember.
több mint 2 éve
Luxemburg is vezet a bosnyáok ellen, mekkora lenne ha kijutnának...A tótok ellen elbaszták, de pótselejteznek még.
warr_b