Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
ihatnál a bl döntő alatt ipepakuánát vagy mi az istent a pite 4ből.Ottvaaaande csak mert WC-re mentem
warr_b
Löfli
több mint 2 éve
Menj még egyszer 😁Ottvaaaande csak mert WC-re mentem
warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ottvaaaande csak mert WC-re mentem
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Spurs egyértelműen. Még edző nélkül is.Köszi telorol ez sosem megy …SixoOk, last one. @Mainz05en 🤜🏻🤛🏻 pic.twitter.com/GWMTX2D2Da
— FC Bayern München (@FCBayern_World) May 21, 2023
csebi
Következő kérdés:
Melyik csapat nyerne egy Spurs-Dortmund döntőt?
csebi
több mint 2 éve
Ottvaaaan

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Félbeszakadna a meccs 0-0-nálKöszi telorol ez sosem megy …SixoOk, last one. @Mainz05en 🤜🏻🤛🏻 pic.twitter.com/GWMTX2D2Da
csebi
Következő kérdés:
csebi
több mint 2 éve
Köszi telorol ez sosem megy …SixoOk, last one. @Mainz05en 🤜🏻🤛🏻 pic.twitter.com/GWMTX2D2Da
csebi
Következő kérdés:
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Ok, last one. @Mainz05en 🤜🏻🤛🏻 pic.twitter.com/GWMTX2D2Da
csebi
több mint 2 éve
twitter.com/fcbayern_world/status/1660408248653221889?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
De folyamatosan kritizálta a játékosokat és az sem tetszett nekik h a Kahn-Sali tengelybol ment ki a pletyka h a játékosok is akartál h menjen Nagelsmann miközben nem így voltÍgy már picit más mondjuk, erről nem tudtam, sorry.Oliver Kahn after being dismissed: “My plan was to come to Köln and then of course celebrate title with the squad, but I was forbidden”.Kahnra nagyon beragtak a játékosok is Mert utóbbi hetekben ugy dobálta a játékosokat a busz alá mint ahogy Vegasban a kockákat szoktak.csebi
Na ez azért gusztustalan, ha igaz...
Beki
Beki
több mint 2 éve
Nem vagyok oda sőt sajnálom a fel dortmundi brigádot.Nyerhettek volna kb 50%-os helyzetkihasználással 5-2re...Ott is van, BvB a bajnok 😎Narrátor: végül nem lett bajnok.
davemayer
csebi
Én azért nem lennek oda meg vissza ha bayern fan lennék, de ahogy érzed.
davemayer
Ez neked szólt és nem nekik. Mert olyan magabiztosan jelentetted ki.
több mint 2 éve
Elfogadom, hogy így érzed. Látva a dortmund meccset nekem ez a vélemenyem.ez most szerintem melléNyerhettek volna kb 50%-os helyzetkihasználással 5-2re...Ott is van, BvB a bajnok 😎Narrátor: végül nem lett bajnok.
davemayer
csebi
davemayer
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Így már picit más mondjuk, erről nem tudtam, sorry.Oliver Kahn after being dismissed: “My plan was to come to Köln and then of course celebrate title with the squad, but I was forbidden”.Kahnra nagyon beragtak a játékosok is Mert utóbbi hetekben ugy dobálta a játékosokat a busz alá mint ahogy Vegasban a kockákat szoktak.csebi
Beki
több mint 2 éve
ez most szerintem melléNyerhettek volna kb 50%-os helyzetkihasználással 5-2re...Ott is van, BvB a bajnok 😎Narrátor: végül nem lett bajnok.
davemayer
csebi
davemayer
több mint 2 éve
Nyerhettek volna kb 50%-os helyzetkihasználással 5-2re...Ott is van, BvB a bajnok 😎Narrátor: végül nem lett bajnok.
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
A bundesliga shámánja vagyok, mindent meg tudok onnan jósolni.Meg is volt az Aguero moment csak a másik meccsen. Nem azon ahol vártátok.
Sixo
Oliver Kahn after being dismissed: “My plan was to come to Köln and then of course celebrate title with the squad, but I was forbidden”.Kahnra nagyon beragtak a játékosok is Mert utóbbi hetekben ugy dobálta a játékosokat a busz alá mint ahogy Vegasban a kockákat szoktak.
Beki
több mint 2 éve
A bundesliga shámánja vagyok, mindent meg tudok onnan jósolni.Hívjunk mostantól Mészöly Sámánnak?
Sixo
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Oliver Kahn after being dismissed: “My plan was to come to Köln and then of course celebrate title with the squad, but I was forbidden”. Na ez azért gusztustalan, ha igaz...
több mint 2 éve
Ott nőtt fel, ott járta végig az U-válogatottakat, látszott, hogy be fog férni a nagyba is. Sima liba, hogy ott van. Orban is csak azért jött hozzánk, mert akkor még nem tűnt úgy, hogy a nacionálelf tárt karokkal várná.Akar magyar valogatott csata is lehetne ez a Horvath-Gyokeres parharc 😀Ha jól olvastam, apja-anyja magyar... kár érte, stabil kezdő lenne, Németh se rossz, de hozzá képest egy-két polccal feljebb van
Utobbinak mondjuk ajanlhattak volna annyit mint Vilinek, Szalai utan pont tokeletes utod lett volna.
Kenny
Heisman nádor
Akar magyar valogatott csata is lehetne ez a Horvath-Gyokeres parharc 😀Amikor a svéd válogatottba behívták, akkor még csak bundeszkettőben jászott, az nálunk nem vitte át az ingerküszöböt.
Utobbinak mondjuk ajanlhattak volna annyit mint Vilinek, Szalai utan pont tokeletes utod lett volna.
Kenny
több mint 2 éve
A bundesliga shámánja vagyok, mindent meg tudok onnan jósolni.
több mint 2 éve
hullanak a Luton játékosok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
hajrá LutonLátom nemrég kivágta a Saints. Akkor jöhetne a róla elnevezett csapatba irányító középpályásnak. 😀
Löfli
több mint 2 éve
Akar magyar valogatott csata is lehetne ez a Horvath-Gyokeres parharc 😀Ha jól olvastam, apja-anyja magyar... kár érte, stabil kezdő lenne, Németh se rossz, de hozzá képest egy-két polccal feljebb van
Kenny
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz