Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
Greenwood -> Getafe
Sixo
Zsák a foltját

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 433 — LIGHTS OUT!
Greenwood -> Getafe

több mint 2 éve
Így a vége felé 35 ezren nézik Romano streamjét 😮

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Sangaré -> Forest

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A 'halál csoportos' Dortmund, nem bírt otthon a Heidenfelddel 😀

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 814 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Biztos h nem edzőt akarunk buktatni, de remélem azért sikerül. /Roma/
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Megérdemelné a West Ham hogy ez X legyen, Vamos Luton
Kéz volt! Mi a fasz? Megint a haver ült a szobába és nem akarta kihívni megnézni?
Csak idén a 2.ilyen meccs amin az utolsó percekben nincs büntető, a MU és a WH is feltehetően 2 ponttal többel van a bankban mint ami kijárna.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 617 — Cowboys fan

zacknorb
Én vhogy nagyon nem vagyok fenn a Kolo vonaton. Sztem masszívan overhypolt játékos …
csebi
75 milláért jött a jó öreg Kolo, és 80 ért Goncalo Ramos, ebből egy a padon ül, mert Mbappé mozdíthatatlan, és Dembelének is most vettek váltótársat 45 milláért Barcola személyéban.
Tony Adams
Éppen van pénz lóvéra, mint mindig
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 922 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha jól látom, akkor a Bayern középpályája 3 "komolyan vehető" emberből áll?

Lainer-Kimmich-Goretzka?

Az 3 frontra elég merész vállalás.
Tony Adams
Úgy hogy a zuhanyhiradó szerint Kimmichnek és Groetzkának sem stabil a klubbal a kapcsolata 🤔
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 714

Lainer-Kimmich-Goretzka?

Tony Adams
Igen, hirtelen a túlkínálatból elég szűkös lett a felhozatal. Még Guerreiro is tud játszani középső kp-t, végszükség esetén Musialát is visszább lehet vonni, de az nagyon nem az ő posztja.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan

Lainer-Kimmich-Goretzka?

több mint 2 éve
Dembelének is most vettek váltótársat 45 milláért Barcola személyéban.
Tony Adams
és ha együtt lesz fenn Dembelé-Mbappé-Barcola?
zacknorb
És ha együtt lesz fenn Kolo Muani-Ramos-Asensio ? 😀😀😀
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
Dembelének is most vettek váltótársat 45 milláért Barcola személyéban.
Tony Adams
és ha együtt lesz fenn Dembelé-Mbappé-Barcola?

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

zacknorb
Én vhogy nagyon nem vagyok fenn a Kolo vonaton. Sztem masszívan overhypolt játékos …
csebi
75 milláért jött a jó öreg Kolo, és 80 ért Goncalo Ramos, ebből egy a padon ül, mert Mbappé mozdíthatatlan, és Dembelének is most vettek váltótársat 45 milláért Barcola személyéban.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 818 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hahh, hasít a Fortuna

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 480 — Lucas Scott

zacknorb

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
bajuszmester 10
Laporta hogy a faszba sakkozta ezt ki.
Kenny
Elment Dembele, Fati, Lenglet, Garcia, Abde helyükre jött Cancelo és Felix.
bajuszmester
Végül Garcia ès Abde is ment? 😰😰😰 tudom Garcia nem volt tökéletes, de talán kaphatott volna esèlyt, Abde pedig pláne maradhatott volna. De hát Xavi tudja...
dande2
Garcia kölcsön Girona, Abde még nem hivatalos de 10 misiért Betis elvileg
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 281
Azért a Fulham se semmi. Palhinha már Münchenben átment az orvosi vizsgálaton, ott volt kezében a mez hogy a marketing képek elkészüljenek erre a Fulham visszalépett az üzlettől …
csebi
Azért mondjuk el a teljes sztorit mielőtt valakit rossznak állítunk be.
Akkor engedték volna el ha találnak megfelelő helyettest amit nem sikerült. Másodszor meg ma 18:00-kor lejárt a határidő miért most jutott a Bayern-nek eszébe ez a csávó?
bajuszmester
Nyilván Bayern is saras az ügyben de nem most jutott eszükbe a csávó. Napokkal korábban ment az első ajánlat. Ennyi idő alatt azért lehetett volna találni sztem.
Szvsz a Fulham nem akarta elengedni pedig most volt hatalmas piaca a hatosoknak magas áron. Én nem bánom, mert sztem nem lett volna annyira jó mint az ára.
És igen Billnek igaza van. Tuchel kapkodott ezért lett ez.
csebi
Hojbjerg lett volna a pótlék, de nem akart a Fulhambe menni

www.espn.co.uk/football/story/_/id/38304127/fulham-eye-hojberg-bayern-agree-palhinha-fee-sources?platform=amp
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 922 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kenny
bajuszmester
Végül Garcia ès Abde is ment? 😰😰😰 tudom Garcia nem volt tökéletes, de talán kaphatott volna esèlyt, Abde pedig pláne maradhatott volna. De hát Xavi tudja...
több mint 2 éve
bajuszmester 10
Kenny
több mint 2 éve
Kenny
Gondolom Joao F ès Cancelo èrkezèse? Fati ès Lenglet távozása segíthetett előbbitől eltelintettem volna, ès remlem csak ideiglenes. Pláne hogy Felix se az egészségesebb fajta....
több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 714
Egyrészt igazad van
másrészt az nem reális kívánság lista h Kane és Rice.
De Pavard ÉS Stanisic elengedése pár napon belül úgy h nincs senki helyükre elképesztő hülyeség volt.
Cancelos kapkodást én sem értettem. Ahogy középhátvéd poszton a három ember ndm csak emiatt szűk amit írtál hanem taktika miatt is mert így kizárt egy meglepetés felállás három középső vedovel. Amúgy későn jött Freund is sztem.
csebi
Nyilván ha darabra sincs meg egy keret, akkor a variációs lehetőségek is leszűkülnek. Sztem Freund itt nem osztott, nem szorzott volna, neki az lesz főleg a feladata, hogy megtalálja azokat a csiszolatlan gyémántokat, akiket korábban Salzburgban sikerült neki. Persze nem leszünk nevelőklub, de az utánpótlás terén azért van lemaradás, hiába a csilli-villi campus.

Itt már gyakorlatilag május végén eldőlt, hogy ebben az ablakban a transzfereket a nagy öregek bevonásával egy task force fogja végezni, "kiváltva" ezzel a sportigazgatót. És ez a bizottság sajnos valljuk be, felemás munkát végzett, így Tuchel joggal mutogathat majd vissza rájuk, indítva majd az FC Hollywood újabb évadjának újabb epizódját. De végül lehet, hogy jól imádkozunk majd, és komolyabb sérülés nélkül letudjuk ezt a félszezont, aztán meg télen újra lehet nézelődni keretmélyítés céljából.

Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 480 — Lucas Scott
És igen Billnek igaza van. Tuchel kapkodott ezért lett ez.
csebi
Nem, félreértesz. Bár sose voltam elkötelezett ennek a Tuchel-projektnek a sikeressége kapcsán, itt most kivételesen nem Tuchel a sáros. Ő már leadta a kívánságlistát (ahogy azt a korábbi csapatainál is tette), aztán jöttek a nyilatkozatok, hogy áhh, nem kell ide hatos, Pavard is marad, meg mély a keret. Aztán az utolsó két héten azt vettük észre, hogy szépen mennek el az emberek, a mélység meg veszlik el. Ezután kaptak a fejükhoz Dreesen-ék, és vették fel gyakorlatilag boldog-boldogtalannal a kapcsolatot. Kár érte, mert a Kane-igazolásig jól ment minden (leszámítva a kapuskérdést, de sztem abból is jól jöttünk ki így utólag), viszont ez a két hét majdnem teljesen szét is rombolt mindent. És ne legyenek illúzióink, lesznek sérülések, eltiltások sajnos.
Hungarian Bill
Egyrészt igazad van
másrészt az nem reális kívánság lista h Kane és Rice.
De Pavard ÉS Stanisic elengedése pár napon belül úgy h nincs senki helyükre elképesztő hülyeség volt.
Cancelos kapkodást én sem értettem. Ahogy középhátvéd poszton a három ember ndm csak emiatt szűk amit írtál hanem taktika miatt is mert így kizárt egy meglepetés felállás három középső vedovel. Amúgy későn jött Freund is sztem.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.