Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
BREAKING: João Félix to Barcelona, here we go! Verbal agreement reached with Atlético on loan deal, NO buy option clause will be included 🚨🔵🔴 #FCB
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 1, 2023
Barça waiting to sign documents then sealed.
July 18, exclusive interview: “I want to join Barça, it’s my dream”. Now reality. pic.twitter.com/9iP5MKb3ej
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Persze élete meccsét hozta ellenünk. Nyomoronc Fulham, biztos vagyok benne hogy most fogy el a szerencséjük és kapnak egy 5-öst a Citytől.Azért a Fulham se semmi. Palhinha már Münchenben átment az orvosi vizsgálaton, ott volt kezében a mez hogy a marketing képek elkészüljenek erre a Fulham visszalépett az üzlettől …Mondjuk ez lesz szerintem a Bayern szerencsére szerintem.
csebi
Ma megnéztem a csávó számait és ilyen okádék szarok.
zacknorb
Egy játékost kedvelek onnan, akinek az a neve hogy Kenny Tete. Spanyolosok előnyben.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
És igen Billnek igaza van. Tuchel kapkodott ezért lett ez.Nem, félreértesz. Bár sose voltam elkötelezett ennek a Tuchel-projektnek a sikeressége kapcsán, itt most kivételesen nem Tuchel a sáros. Ő már leadta a kívánságlistát (ahogy azt a korábbi csapatainál is tette), aztán jöttek a nyilatkozatok, hogy áhh, nem kell ide hatos, Pavard is marad, meg mély a keret. Aztán az utolsó két héten azt vettük észre, hogy szépen mennek el az emberek, a mélység meg veszlik el. Ezután kaptak a fejükhoz Dreesen-ék, és vették fel gyakorlatilag boldog-boldogtalannal a kapcsolatot. Kár érte, mert a Kane-igazolásig jól ment minden (leszámítva a kapuskérdést, de sztem abból is jól jöttünk ki így utólag), viszont ez a két hét majdnem teljesen szét is rombolt mindent. És ne legyenek illúzióink, lesznek sérülések, eltiltások sajnos.
csebi
több mint 2 éve
Iraola Kerkezt dicséri, mint valami fan fiction 😊It's been a big start to the season for @MilosKerkez5 🇭🇺 pic.twitter.com/2GPvq7lob8
— AFC Bournemouth 🍒 (@afcbournemouth) September 1, 2023
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
It's been a big start to the season for @MilosKerkez5 🇭🇺 pic.twitter.com/2GPvq7lob8
— AFC Bournemouth 🍒 (@afcbournemouth) September 1, 2023
több mint 2 éve
Nyilván Bayern is saras az ügyben de nem most jutott eszükbe a csávó. Napokkal korábban ment az első ajánlat. Ennyi idő alatt azért lehetett volna találni sztem.Azért a Fulham se semmi. Palhinha már Münchenben átment az orvosi vizsgálaton, ott volt kezében a mez hogy a marketing képek elkészüljenek erre a Fulham visszalépett az üzlettől …Azért mondjuk el a teljes sztorit mielőtt valakit rossznak állítunk be.
csebi
Akkor engedték volna el ha találnak megfelelő helyettest amit nem sikerült. Másodszor meg ma 18:00-kor lejárt a határidő miért most jutott a Bayern-nek eszébe ez a csávó?
bajuszmester
Szvsz a Fulham nem akarta elengedni pedig most volt hatalmas piaca a hatosoknak magas áron. Én nem bánom, mert sztem nem lett volna annyira jó mint az ára.
És igen Billnek igaza van. Tuchel kapkodott ezért lett ez.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Azért a Fulham se semmi. Palhinha már Münchenben átment az orvosi vizsgálaton, ott volt kezében a mez hogy a marketing képek elkészüljenek erre a Fulham visszalépett az üzlettől …Még korábban írtam, hogy az átigazolási időszak utolsó napján való kapkodás nem volt korábban a Bayernre jellemző, ha meg mégis, akkor ilyen Sarr-szintű töltelékembereket sikerült kukázni. Ez így szarul néz ki, hogy jelentősen leszűkült a keret, Tuchel szépen össze is fogja rúgni a port a vezetőséggel.
csebi
több mint 2 éve
Azért a Fulham se semmi. Palhinha már Münchenben átment az orvosi vizsgálaton, ott volt kezében a mez hogy a marketing képek elkészüljenek erre a Fulham visszalépett az üzlettől …Mondjuk ez lesz szerintem a Bayern szerencsére szerintem.
csebi
Ma megnéztem a csávó számait és ilyen okádék szarok.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
bajuszmester
10
Azért a Fulham se semmi. Palhinha már Münchenben átment az orvosi vizsgálaton, ott volt kezében a mez hogy a marketing képek elkészüljenek erre a Fulham visszalépett az üzlettől …Azért mondjuk el a teljes sztorit mielőtt valakit rossznak állítunk be.
csebi
Akkor engedték volna el ha találnak megfelelő helyettest amit nem sikerült. Másodszor meg ma 18:00-kor lejárt a határidő miért most jutott a Bayern-nek eszébe ez a csávó?
több mint 2 éve
Azért a Fulham se semmi. Palhinha már Münchenben átment az orvosi vizsgálaton, ott volt kezében a mez hogy a marketing képek elkészüljenek erre a Fulham visszalépett az üzlettől …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Porcukor simán kellene továbbmenni, de ha kiesnek Cukorciki lesz.
több mint 2 éve
Az nem azért volt gáz mert a Rapidnak szurkoltak, hanem inkább elmentek ellen szurkolni mint, hogy a saját Fradi meccsre mentek volna ki.Na, Fiorentina, jólvan, duplán tudok drukkolni a lila testvéreknek majd!😊Ja, tényleg. Az ilyen külföldinek szurkoljunk magyarok ellen csak akkor paraszt dolog, ha Fradista csinálja, minden más esetben menő. Majdnem elfelejtettem 😀
zavi27
(Hozzáteszem, pont leszarom, hogy ki kinek drukkol, csak a Rapid-Loki alatt ettől volt hangos a fórum)
Bálesz
több mint 2 éve
One source has told Sky Sports News that Al Ittihad are prepared to go to £200m to sign Mohamed Salah. 🇸🇦💰 They’ve had a bid worth £150m rejected and Liverpool say he’s not for sale. ❌
Ezej állatok! 😀 gyerünk Jürgen had menjen. 😀 4 Bakayoko is jöhet ebből, egy csak beválna.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
233,5M-nál tartunk 😊Közben Salahèrt 150 milliós ajánlat visszautasítva 😲☺️És előkészítés alatt áll egy 175-ös
dande2
Hát ha Mo amúgy hajlana rá ennyiért én már eladnám. 😀
Erre a fél évre valahogy kihúzza a csapat, EL-ben úgy is faszmindegy a PL-ben szenvedős lesz de hát ez van, aztán januárban valami fasza ballábas fiatal támadóért lesz lehetőség letenni a lóvét.
alatriste
több mint 2 éve
Balszélső, nekünk jobb oldalra kell ember Mo helyére. Ráadásul Mo egyik kevésbé hangos erénye, hogy ha éppen nem Ramos bassza földhöz a BL döntőben, egy gép a pali. Sose sérült, évek óta full szezonokat tol még csak kis kihagyások nélkül. Nincs is nagyon cseréje a Poolban, mert ugye minek...Ha tényleg ennyi lóvét leraknak a tevések akkor le kell húzni őket 200 millióval, simán elmennek addig.Közben Salahèrt 150 milliós ajánlat visszautasítva 😲☺️És előkészítés alatt áll egy 175-ös
dande2
Erre a fél évre valahogy kihúzza a csapat, EL-ben úgy is faszmindegy a PL-ben szenvedős lesz de hát ez van, aztán januárban valami fasza ballábas fiatal támadóért lesz lehetőség letenni a lóvét.
alatriste
Annyiból meg csak találni valami értelmes arcot a portugál, francia, olasz ligában (Mondjuk le lehetne rabolni a Napolit a Kvaraval)
FLZOLI
Nem gondolom, hogy pár óra alatt sikerülne pótolni, ha itt eladás lesz akkor úgy lesz, hogy max januárban jöhet helyettes.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
A PL ősz akkor is szenvedős lesz, ha marad Salah. Viszont ez már szemmel jól látható összeg. Fizessenek csak a terítősök, azoknak úgyis mindegy, hogy 175, vagy 200...Közben Salahèrt 150 milliós ajánlat visszautasítva 😲☺️És előkészítés alatt áll egy 175-ös
dande2
alatriste

több mint 2 éve
Ha tényleg ennyi lóvét leraknak a tevések akkor le kell húzni őket 200 millióval, simán elmennek addig.Közben Salahèrt 150 milliós ajánlat visszautasítva 😲☺️És előkészítés alatt áll egy 175-ös
dande2
alatriste
Annyiból meg csak találni valami értelmes arcot a portugál, francia, olasz ligában (Mondjuk le lehetne rabolni a Napolit a Kvaraval)
több mint 2 éve
Közben Salahèrt 150 milliós ajánlat visszautasítva 😲☺️És előkészítés alatt áll egy 175-ös
dande2

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Pool meccs érdekelne majd, kerdes hogy jegyet lehet-e majd egyáltalán szerezni
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 2 éve
Nem álltak be mögéjük a negatív siker után 😂Nemzetárulás!Ott szerintem az volt a gondja a beleszólóknak, hogy pont egyidőben volt a Rapid-Láki a Fradi meccsel, és a fradisták ahelyett, hogy a saját csapatuk meccsét nézték volna, inkább mentek a Rapidnak szurkolni.Na, Fiorentina, jólvan, duplán tudok drukkolni a lila testvéreknek majd!😊Ja, tényleg. Az ilyen külföldinek szurkoljunk magyarok ellen csak akkor paraszt dolog, ha Fradista csinálja, minden más esetben menő. Majdnem elfelejtettem 😀
zavi27
(Hozzáteszem, pont leszarom, hogy ki kinek drukkol, csak a Rapid-Loki alatt ettől volt hangos a fórum)
Bálesz
Aztán persze lehet rosszul emlékszem 😊
warr_b
Mennyien választották a Rapid meccset a saját helyett, A fradisták! Nyilván tömegével.
Na de komolyan, nyugodtan szurkoljon bárki a Fiorentinának, nem dől össze a világ. Még Curtis is írhat neki új gólöröm dalt.
csipkelli
Mondjuk én leszarom a Fradit, nem nézem a meccseiket.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Nemzetárulás!Ott szerintem az volt a gondja a beleszólóknak, hogy pont egyidőben volt a Rapid-Láki a Fradi meccsel, és a fradisták ahelyett, hogy a saját csapatuk meccsét nézték volna, inkább mentek a Rapidnak szurkolni.Na, Fiorentina, jólvan, duplán tudok drukkolni a lila testvéreknek majd!😊Ja, tényleg. Az ilyen külföldinek szurkoljunk magyarok ellen csak akkor paraszt dolog, ha Fradista csinálja, minden más esetben menő. Majdnem elfelejtettem 😀
zavi27
Bálesz
warr_b
Mennyien választották a Rapid meccset a saját helyett, A fradisták! Nyilván tömegével.
Na de komolyan, nyugodtan szurkoljon bárki a Fiorentinának, nem dől össze a világ. Még Curtis is írhat neki új gólöröm dalt.
több mint 2 éve
Pontosan erre gondoltam én isOtt szerintem az volt a gondja a beleszólóknak, hogy pont egyidőben volt a Rapid-Láki a Fradi meccsel, és a fradisták ahelyett, hogy a saját csapatuk meccsét nézték volna, inkább mentek a Rapidnak szurkolni.Na, Fiorentina, jólvan, duplán tudok drukkolni a lila testvéreknek majd!😊Ja, tényleg. Az ilyen külföldinek szurkoljunk magyarok ellen csak akkor paraszt dolog, ha Fradista csinálja, minden más esetben menő. Majdnem elfelejtettem 😀
zavi27
Bálesz
warr_b
Poloska vagyok.