Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Milyen meglepetés? Ezt úgy hívják papírforma.Cselzi kezd összeállniTottanhem viszont meglepetés eddig nekem
Stoki
csebi
több mint 2 éve
Hat ha ez vigasztal a Real megluzerebb volt ezen a nyáron. 😀Ezt első olvasatra sem értettem, de szerencsére Megintham cáfolja fordulóról fordulóra.
rob3r7o
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Elég jó ez a zöld Newcastle mez
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Bellingham megint? Nem hiszem el. 😀
rob3r7o
Bellingham megint? Nem hiszem el. 😀This is Bellingham's house 😀
rob3r7o
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Cselzi kezd összeállniWHU is hasít, eladták Rice-ot 😀
Stoki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Bellingham megint? Nem hiszem el. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Haveromek kint vannak nálunk itt Münchenben most, ugyh egy autentikus bajor helyen a belvárosban nézzük a meccset. 😀 Remelem élvezetes lesz. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Cselzi kezd összeállniHát ők max beállnak a meccs után, mert más nem nagyon néz ki belőlük egy jódarabig, eléggé reménytelen produkció meccsről meccsre
Stoki

több mint 2 éve
Cselzi kezd összeállniTottanhem viszont meglepetés eddig nekem
Stoki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Cselzi kezd összeállni
több mint 2 éve
Hogy a faszomba lehet egy milliárdot ennyire bántóan gyengén elkölteni?
több mint 2 éve
Mit mondtam: City 4-1 Fulham. Kerkezet pedig sajnos Mbeumo elküldte sós pálcikáért...Megvan a 5. is, szóval ott az ötös amit jóstoltam.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Az offszezon utolsó tracker frissítése megtörtént.koszonjuk a nagy melot amit beletettel.
empty taxi
több mint 2 éve
Szanalmas, hogy ennyire nem tudjak hasznalni tovabbra sem a VAR-t az angoloknal. Eskuszom mar ott tartok, hogy adjanak felidonkent 2-2 challenge-et az edzoknek.MU-West Ham vegen elmaradt tizi, Mac Allister piros, Alexander Arnoldnal elmaradt 2.sargas piros, tegnap a Luton-West Ham vegen elmaradt tizi, ma az 1. Everton gol elott kapura tarto loves pattant szogletre a vedo konyokerol, a City 2.goljanal egyertelmuen zavarta a kapust a lesen levo csatar mozgasa. Es biztos volt par amit nem lattam...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Állítólag Partey 3 hónapra lesérült, nem egy életbiztosítás ezekben a hetekben Arsenal jobb bekknek lenni...
több mint 2 éve
Az offszezon utolsó tracker frissítése megtörtént.Hol maradt az utolsó rím? Baj történt!
empty taxi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Hertha - LOL
több mint 2 éve
Forest’s club photographer every deadline day https://t.co/Y3jJRLgra3 pic.twitter.com/2hIdbbtpFf
— Paddy Power (@paddypower) September 2, 2023
több mint 2 éve
Pickford 1 gólt szerez a végén meg megmenti a pontot
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Szerintem a legnagyobb fék Tuchel lesz, elképesztően túlértékelt edző.Igen csak a reál szurkolok abban bízhatnak h ez egy bridge év. Utolsó Ancelottitol illetve jövő nyáron jöhet ingyen Mbappe. Ezért megéri szívni. Míg a Bayern Kanennal all int nyomott. Szvsz egy BL elődöntő elvárás kellene h legyen. De ilyen vékony kerettel, nagyon könnyen felremehet ez.Real effektus itt is dívik.Amúgy nem csak a Bayern tegnapi bénázása miatt, de szerintem ezzel kezdeni kellene valamit, hogy minden országban máskor zár az átigazolási szezon, mert ez így baromira inkorrekt. Arról nem is beszélve, hogy a szaudiak meg talán 2 hétig igazolhatnak. Szép kis két hét lesz.És akkor a kapkodás vége az lett hogy:
A fulham meg nettó szánalom. Azért az, hogy már megvan az orvosi, ott a Bayern mez a kezében és az utolsó pillanatban visszarendelik. Biztos nagyon nagy kedve lesz igy ott jatszani a sracnak.
Bár ettől függetlenül szerintem ezzel a 3/4 játékossal a középpályán ki kell húznia ezt a fel évet a bayernnek. Aztán télen lehet megint nézelődni.
rob3r7o
Laimer lesz a csere jobb hátvéd (jajjdejo)
Buchmann a negyedik középső védő
Pavlovic a negyedik középső középpályás.
Csupa jó hír …
csebi
Mindenki csinál mindent, csak azt nem amihez a legjobban ért.
FLZOLI
csebi
A keret szerintem bőven elég kell legyen, utánpótlás arcokkal rotalva sima bajnoki cím, gálakezdővel meg a BL-ben nem kell sok meccset lenyomni.
Egy brutál jó védővel, aki a játékretardált Upe, De Ligt duót szintekkel húzza majd fel, meg top csatárral, aki egy Chupo Moting szintnél fényévekkel jobb.
Ami necces szerintem, az a kapus poszt, ott nem jön majd extra. De 5 védős felállásban nem is kéne túl sok lövés érkezzen majd a kapura.
több mint 2 éve
Dárdaikok 7 gólos meccsen 55 perc utánNégyszer vezettek már a meccsen, mégis lehet kikapnak, szép 😊
Vagyis 8 !!!
ozibozi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ha mást nem, de védelmet idáig azért tudott építeni. Szemlélet váltás történt mintha
több mint 2 éve
Dárdaikok 7 gólos meccsen 55 perc utánKilenc, de ki számolja...
Vagyis 8 !!!
ozibozi