Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kezezés volt előtte...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
mégse, bíró visszafújta
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bazzeg...

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
hoppá vezetnek a reptériek
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
ha a Roma és a Fiorentina megnyeri az európai kupákat és tegyük fel ugyanez lesz a bajnokság végeredménye, mint most, akkor a Juve nem indul sehol, vagy hogy lesz a leosztás?
Löfli
Szerintem igen, mert egy olasz csapat lesz a konfettiben is. A Fio az EL-be, a Roma a BL-be juthat be, szóval nem oszt nem szoroz szerintem.
Ha a Roma a hetedik és nyeri az EL-t, akkor nem lesz olasz csapat a konfettiben. Legalábbis ha jól értem.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Na, előkerült a Vasas-tábor. Már amennyire annak lehet nevezni.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én pedig megtekintem a Vasas (jó esetben is másfél évig) utolsó Nb1-es meccsét. Igen, mazochista vagyok.
nagylaza, főpohárnok
Hogy idézzem az Angyalföldiek évekig leghangosabb szurkolóját (sajna már évek óta nem hallom a hangját meccseken): "Hajrá Vasas! Hajrá Vasas! Hajrá Vasas!" Remélem inkább előny ma, mint hátrány, hogy a csapat harmada Honvédos kötődésű.
iktriad
Szivacski kezdő, nem lehet baj.
warr_b
Szerencsére Litauszki is ott van.
nagylaza, főpohárnok
😁
Holender meg a Honvéd meccset nézi a telefonján, lol
warr_b
Szívesen látnám újra nálunk ősztől.
több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ha a Roma és a Fiorentina megnyeri az európai kupákat és tegyük fel ugyanez lesz a bajnokság végeredménye, mint most, akkor a Juve nem indul sehol, vagy hogy lesz a leosztás?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Én pedig megtekintem a Vasas (jó esetben is másfél évig) utolsó Nb1-es meccsét. Igen, mazochista vagyok.
nagylaza, főpohárnok
Hogy idézzem az Angyalföldiek évekig leghangosabb szurkolóját (sajna már évek óta nem hallom a hangját meccseken): "Hajrá Vasas! Hajrá Vasas! Hajrá Vasas!" Remélem inkább előny ma, mint hátrány, hogy a csapat harmada Honvédos kötődésű.
iktriad
warr_b
nagylaza, főpohárnok
😁
warr_b
Sérült. (Ja, most esett le.)

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok
iktriad
warr_b
nagylaza, főpohárnok
😁

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem hiszem el bzdmg.😀 Kuldhetunk Mainzba valami ajandekcsomagot. 😀
Zsellértelkes Vrij
Játékosnak jobban örülnének. 😀 Csak ne Sane-t. Ő többet árt, mint használ.
iktriad
Akkor maradt Mané
csebi
Annak örülne a Mainz.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Zsellértelkes Vrij
iktriad
Akkor maradt Mané

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok
iktriad
warr_b
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok
iktriad

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Bayern-drukkerként azért egy ilyen turbulens szezon után mégis csak örülök ennek a salátástálnak, még akkor is, ha ezt a Dortmund vesztette el. Tuchel mondjuk még mindig nem látom, konkrétan mit is akar játszatni a csapattal, mert ez a mai teljesítmény is halovány volt, és csak Musiala zsenialitásának köszönhetjük ezt a meccset.

Egyébként a dupla kirúgásnak valószínűleg lesz még bőven utózöngéje, mivel Kahn már írt a twitteren, hogy bár ott lett volna a meccsen, és ünnepelt volna a csapattal, ezt nem tehette meg, mert a klub megtiltotta neki.

Nem gondoltam, hogy a Bills szezonját még fogja überelni valami, hát az FC Hollywood most új évadot szolgáltatott.
több mint 2 éve
Klafuric már 4D-s sakkot játszik. Papíron olyan gyenge a Honvéd kezdője(se Lukic, se Lovric, se Kerezsi - és csak az utóbbi jöhet be padról), hogy a Vidit abba a kellemes mentális helyzetbe ringatja, hogy ki is kaphatnak, mi akkor se szerzünk pontot.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Vajon jön még egy Luton gól, hogy Gyökerestül kiirtsa a Coventry feljutási esélyeit?

(Nyugi, megyek és kikísérem magam)
több mint 2 éve
Ottvaaaan
warr_b
Roma vagy Sevilla szurkoló vagy?
Sixo
Róma, de a Coventry gól miatt írtam 😄

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Baszki most néztem,balfasz Dortmundot 🥴
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Esik szét a Bayern, a legnagyobb ikonok leavelnek, RIP Csebi.

Sixo
Vicces de Goretzka sem lajkolta h 14 perc után lecserélték. Nem is ünnepelt igazán

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Esik szét a Bayern, a legnagyobb ikonok leavelnek, RIP Csebi.