Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan
Akkor délután Coventry Luton a Wembley-ből. A bukik szerint a Luton kicsit esélyesebb... Drukkolok a Coventrynek.
warr_b
Előtte fél4től a bundás dől el az utolsó fordulóban. Kíváncsi leszek sikerül-e a Dortmundnak. És ha igen kirúgják-e a Kahn-Sali párost.
Sixo
Igen; nem
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 414 — LIGHTS OUT!
Akkor délután Coventry Luton a Wembley-ből. A bukik szerint a Luton kicsit esélyesebb... Drukkolok a Coventrynek.
warr_b
Előtte fél4től a bundás dől el az utolsó fordulóban. Kíváncsi leszek sikerül-e a Dortmundnak. És ha igen kirúgják-e a Kahn-Sali párost.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 907 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Hatalmas meglepetés született

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 907 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Auckland City ismét behúzta az OFC Bl-t, bár most kevésbé simán, mint tavaly
Löfli
Várható volt.

több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Auckland City ismét behúzta az OFC Bl-t, bár most kevésbé simán, mint tavaly

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Kisvárdai 2 játékossal vezeti kapusra rá a labdát, pali futás közben rálép a labdára 😀😀😀
Megyeiben nincs ilyen basszameg 😀
Heisman nádor
Ezt Darwin is tudja baszki
több mint 2 éve

Sixo
kár, hogy fizetős, elolvastam volna.
azért nem semmi, hogy egy ponton még Joke Cole is náluk focizott, és ez évekkel azután volt, hogy elboltoltuk, miután még az akkori csapatunkból is lefelé lógott ki 😮
slowmotion
Elküldöm nemsokára
warr_b
Ezer hála! Nem, legyen inkább ezeregy
több mint 2 éve
Végre egy meggyőző Inter Turku győzelem.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Lemaradtam. A második nem az Eurépa Liga selejtezőjében lesz érdekelt? Mi ez a konfetti ligázás?
jobbágy#JC6
Nincs magyar EL-induló jelenleg. Elvileg a következő szezonban lesz megint, de a csodás szerepléseknek hála odáig csúsztunk, hogy csak BL+konfetti.
Bálesz
Ahh… köszi az infót!
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Lemaradtam. A második nem az Eurépa Liga selejtezőjében lesz érdekelt? Mi ez a konfetti ligázás?
jobbágy#JC6
Nincs magyar EL-induló jelenleg. Elvileg a következő szezonban lesz megint, de a csodás szerepléseknek hála odáig csúsztunk, hogy csak BL+konfetti.

több mint 2 éve
Ha most nyer a Kecskemét, akkor még bent maradhat a Vasas? (Úgy értem, az Nb1-ben.)
nagylaza, főpohárnok
Warrb csapata az első osztályban? Ezt most komolyan kérded?
Sixo
Szörnyű lenne.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 652 — beers & Packers
Ha most nyer a Kecskemét, akkor még bent maradhat a Vasas? (Úgy értem, az Nb1-ben.)
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Bocs, úgy látszik, rossz a humorom.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 652 — beers & Packers
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Kisvárdai 2 játékossal vezeti kapusra rá a labdát, pali futás közben rálép a labdára 😀😀😀
Megyeiben nincs ilyen basszameg 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Szolidan buzis

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 985 — The Mathematician
Nem az volt, hogy alsóbb osztályú meccsekre fogadott csak? Mondjuk ez a 2. PL éve, meg 1 csempó éve előtte 27 évesen, a karrierjét a harmadosztályban töltötte, lehet akkor tolta.

Sixo
Kedvenc mémem a “When Toney sees his return is 27/1” 😀
Heisman nádor
last Tony i saw with a gambling problem

www.youtube.com/watch?v=cLVNa_qPhaA

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Sok ország szurkolóival van gond, de talán a hollandok minden más nemzetet túlszárnyalnak. Elég csak a 3 Feyenoord Roma meccsre gondolni az elmúlt 1 évből, vagy éppen a legutóbb nagy felháborodást kavart AZ - Westham meccsre, ahol a AZ szurkolói megpróbálták megtámadni a kalapácsosok családtagjait, akik egy szektorban foglaltak helyet. Egy hősies londoni úriember bátorságának köszönhető csak, hogy a családtagokig nem jutott el a tömeg. Az illető több sebhellyel, de épségben megúszta az atrocitást. A hollandok kivizsgálták a felvételeket és 43 szurkolót tiltottak ki a stadionukból.

több mint 2 éve
Nem az volt, hogy alsóbb osztályú meccsekre fogadott csak? Mondjuk ez a 2. PL éve, meg 1 csempó éve előtte 27 évesen, a karrierjét a harmadosztályban töltötte, lehet akkor tolta.

Sixo
Kedvenc mémem a “When Toney sees his return is 27/1” 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
A Juve meg a Bayern mezeihez képest ez elég pofás azokkal az arany csíkokkal a vállon.

Sixo
Mondjuk én jobban örültem volna, ha bajnoki cím utáni szezonban lövik el ezeket az arany betéteket...
Matthew99
lehet még akkor lett kész a design, amikor vezették a tabellát, és lusták voltak változtatni 😀
Löfli
Invincibles 20 éves évfordulóra van 😉
Nekem tetszik

több mint 2 éve

több mint 2 éve

Sixo
azért nem semmi, hogy egy ponton még Joke Cole is náluk focizott, és ez évekkel azután volt, hogy elboltoltuk, miután még az akkori csapatunkból is lefelé lógott ki 😮
slowmotion
Elküldöm nemsokára

több mint 2 éve

Sixo