Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Most keresik a tolmácsot hozzá, hogy megértésre kerúljön amit mondani próbál.leszarom. beszéljünk inkább az égetőbb kérdésekről. hol van "A" MESTER?OTT AZ ELSŐ KALAPElso kalapos magyar csapat egy csoportkorben.
zacknorb
Ezt kicsit izlelgessuk.
Kenny
petey
több mint 2 éve
Már megérte kiesni a villnyszerelok ellen!OTT AZ ELSŐ KALAPElso kalapos magyar csapat egy csoportkorben.
zacknorb
Ezt kicsit izlelgessuk.
Kenny
Még hogy edzobuktatas, ezt akarták izlelgetni!
több mint 2 éve
Freiburg, Pana, LASK. felfigyelnek Sallaira, Lacikára, Kecskésre, jövőre magyar invázió lesz a John Lennon érkező terminálján.Kecskésre nehezen, mert nincs keretben
slowmotion
Akkor már Servette és Bolla Bendegúz
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Freiburg, Pana, LASK. felfigyelnek Sallaira, Lacikára, Kecskésre, jövőre magyar invázió lesz a John Lennon érkező terminálján.
zacknorb
több mint 2 éve
A Fradi ebben az EL-ben második kalapos lett volna
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
OTT AZ ELSŐ KALAPElso kalapos magyar csapat egy csoportkorben.
zacknorb
Ezt kicsit izlelgessuk.
több mint 2 éve
Szárnyakat is ad, csak nem mindenki tud repülni attól hogy bundában jár.A REAC is több mint egy klub.Erre mondják, hogy leütötted a magas labdát.Nekem a REACa BL előselejtezőből induló Breidablik bejutott a Konfetti csoportkörbe, első izlandiként!! remélem egy csoportba kerülnek a Fradival! 😀Egyik kedvenc tippmix csapatom
Löfli
davemayer
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
több mint 2 éve
jöhet az utolsó normális BL csoportkör sorsolásA 3.-4. Kalapból is csak a múltja miatt van értelme pár csapatnak Értelmetlen töltelék csapatok, a 16 csapatból is már lógnak ki lefelé, nem 32.
Löfli
Lehet kellene nekik Vlm külön liga, mert a
BL az már túl erős nekik.
Viszont Időhúzásnak tavaszig
OK
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Nyilván annyit nem fizetünk. Mondjuk sztem idén hatost csak hatalmas ráfizetéssel lehet venni szóval bmi lehet.83 millió eurót kér a Fulham???Ja és amit elfelejtettem. Így lesz pénz Palhinhara a Fulhambol. Mostantól Tuchel nem sok mindenre foghatja ha nincs eredményRyan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFCMost hirtelen nem emlékszem mennyiért jött de sztem kevesebbért. Ilyen szempontból jó üzlet. A probléma vele h nem találtuk a helyet. Nem hatos nem tízes de Kimmich mellett sem volt jó nyolcasnak mondjuk. Ha védekezésben nem volt jó nálunk akkor nem látom h a PLben miért lenne az de Klopp lehet kihoz belőle vmit.
Agreement in place and medical tests booked.
Deal was negotiated by Jose Fortes Rodrigues from Raiola.
Beki
csebi
csebi
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Nembaj, hogy egy korabban elhangzott klasszikust idezzek, "megtalaltuk a helyunket Europaban" 😊Még ahogy számolom kell egy a LASK, Levski, Rijeka, Osasuna négyesbőlHa jól számolom hiába esett ki az EL-ből a Dinamo Zagreb, a Fradi így is első kalapos lesz valószínűleg, mert a Dinamo Kiev összetettben 2 gólos hátrányban van és még az AZ is kieshet.megvan az elso kalap.
ervinator
Kenny
zacknorb
több mint 2 éve
Még ahogy számolom kell egy a LASK, Levski, Rijeka, Osasuna négyesbőlHa jól számolom hiába esett ki az EL-ből a Dinamo Zagreb, a Fradi így is első kalapos lesz valószínűleg, mert a Dinamo Kiev összetettben 2 gólos hátrányban van és még az AZ is kieshet.megvan az elso kalap.
ervinator
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ha jól számolom hiába esett ki az EL-ből a Dinamo Zagreb, a Fradi így is első kalapos lesz valószínűleg, mert a Dinamo Kiev összetettben 2 gólos hátrányban van és még az AZ is kieshet.megvan az elso kalap.
ervinator
több mint 2 éve
A REAC is több mint egy klub.Erre mondják, hogy leütötted a magas labdát.Nekem a REACa BL előselejtezőből induló Breidablik bejutott a Konfetti csoportkörbe, első izlandiként!! remélem egy csoportba kerülnek a Fradival! 😀Egyik kedvenc tippmix csapatom
Löfli
davemayer
Willie Parker
Kampman
több mint 2 éve
Erre mondják, hogy leütötted a magas labdát.Nekem a REACa BL előselejtezőből induló Breidablik bejutott a Konfetti csoportkörbe, első izlandiként!! remélem egy csoportba kerülnek a Fradival! 😀Egyik kedvenc tippmix csapatom
Löfli
davemayer
Willie Parker
több mint 2 éve
Ha jól számolom hiába esett ki az EL-ből a Dinamo Zagreb, a Fradi így is első kalapos lesz valószínűleg, mert a Dinamo Kiev összetettben 2 gólos hátrányban van és még az AZ is kieshet.
ervinator
✅ Slavia P.
— Szabolcs (@ZubkovtheG0AT) August 31, 2023
--------------------------
⏳✅ Olympiacos (+4)
⏳✅ Ajax (+3)
⏳✅ LASK (+1)
⏳🤝 Levski
⏳❌ Rijeka (-1)
⏳🤝 Brann (ET)
⏳✅ Besiktas (+1)
⏳🤝 Osasuna
4️⃣ more. https://t.co/6DB7hCEJqt
Ezeknek kell továbbjutni (4-nek) hogy első kalap legyen
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Az utolsó mondatért örök hála 🤣Sergio Reguilón to Manchester United, here we go! Verbal agreement in place with Tottenham on loan deal 🚨🔴 #MUFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 31, 2023
Understand medical tests are taking place right now! 🩺
There will be clause to break loan deal in January. Marc Cucurella deal, OFF. pic.twitter.com/IWjIucXcb2
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Sergio Reguilón to Manchester United, here we go! Verbal agreement in place with Tottenham on loan deal 🚨🔴 #MUFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 31, 2023
Understand medical tests are taking place right now! 🩺
There will be clause to break loan deal in January. Marc Cucurella deal, OFF. pic.twitter.com/IWjIucXcb2
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ha jól számolom hiába esett ki az EL-ből a Dinamo Zagreb, a Fradi így is első kalapos lesz valószínűleg, mert a Dinamo Kiev összetettben 2 gólos hátrányban van és még az AZ is kieshet.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Füllkrug -> Dortmund 13 misi
több mint 2 éve
Na mi van? Amikor elmentem zuhanyozni még 4:0 volt? 😊Lesgólokkal provolkálta a Fradi az eredményjelzőt
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Na mi van? Amikor elmentem zuhanyozni még 4:0 volt? 😊