Soccer
Igen; nemAkkor délután Coventry Luton a Wembley-ből. A bukik szerint a Luton kicsit esélyesebb... Drukkolok a Coventrynek.Előtte fél4től a bundás dől el az utolsó fordulóban. Kíváncsi leszek sikerül-e a Dortmundnak. És ha igen kirúgják-e a Kahn-Sali párost.
warr_b
Sixo
Akkor délután Coventry Luton a Wembley-ből. A bukik szerint a Luton kicsit esélyesebb... Drukkolok a Coventrynek.Előtte fél4től a bundás dől el az utolsó fordulóban. Kíváncsi leszek sikerül-e a Dortmundnak. És ha igen kirúgják-e a Kahn-Sali párost.
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
BREAKING: Erling Haaland is named Player of the Season for 2022/23 🤩🏆 pic.twitter.com/zMOp6WrWfX
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) May 27, 2023
Auckland City ismét behúzta az OFC Bl-t, bár most kevésbé simán, mint tavalyVárható volt.
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Kisvárdai 2 játékossal vezeti kapusra rá a labdát, pali futás közben rálép a labdára 😀😀😀Ezt Darwin is tudja baszki
Megyeiben nincs ilyen basszameg 😀
Heisman nádor
Ezer hála! Nem, legyen inkább ezeregyElküldöm nemsokárakár, hogy fizetős, elolvastam volna.Five years ago, Coventry City were in League Two, playing in front of paltry crowds and facing an uncertain future.
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) May 26, 2023
Now, they are 90 minutes away from a #PL return after a 22-year absence.
This is how a proud club came back from the brink.#CCFC
📝 @mwalker2771
Sixo
azért nem semmi, hogy egy ponton még Joke Cole is náluk focizott, és ez évekkel azután volt, hogy elboltoltuk, miután még az akkori csapatunkból is lefelé lógott ki 😮
slowmotion
warr_b

Ahh… köszi az infót!Lemaradtam. A második nem az Eurépa Liga selejtezőjében lesz érdekelt? Mi ez a konfetti ligázás?Nincs magyar EL-induló jelenleg. Elvileg a következő szezonban lesz megint, de a csodás szerepléseknek hála odáig csúsztunk, hogy csak BL+konfetti.
jobbágy#JC6
Bálesz
Lemaradtam. A második nem az Eurépa Liga selejtezőjében lesz érdekelt? Mi ez a konfetti ligázás?Nincs magyar EL-induló jelenleg. Elvileg a következő szezonban lesz megint, de a csodás szerepléseknek hála odáig csúsztunk, hogy csak BL+konfetti.
jobbágy#JC6

Szörnyű lenne.Ha most nyer a Kecskemét, akkor még bent maradhat a Vasas? (Úgy értem, az Nb1-ben.)Warrb csapata az első osztályban? Ezt most komolyan kérded?
nagylaza, főpohárnok
Sixo

Bocs, úgy látszik, rossz a humorom.Ha most nyer a Kecskemét, akkor még bent maradhat a Vasas? (Úgy értem, az Nb1-ben.)Warrb csapata az első osztályban? Ezt most komolyan kérded?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Ha most nyer a Kecskemét, akkor még bent maradhat a Vasas? (Úgy értem, az Nb1-ben.)Warrb csapata az első osztályban? Ezt most komolyan kérded?
nagylaza, főpohárnok
Megyeiben nincs ilyen basszameg 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
📸💜⚜️
— ACF Fiorentina (@acffiorentina) May 26, 2023
Scopri la nuova Kombat 23/24 firmata Kappa ➡️ https://t.co/xqBki8aOt7 pic.twitter.com/m1i4rGcbMm
last Tony i saw with a gambling problemNem az volt, hogy alsóbb osztályú meccsekre fogadott csak? Mondjuk ez a 2. PL éve, meg 1 csempó éve előtte 27 évesen, a karrierjét a harmadosztályban töltötte, lehet akkor tolta.Kedvenc mémem a “When Toney sees his return is 27/1” 😀
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Ivan Toney bet THIRTEEN times that his team would LOSE.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) May 26, 2023
He's been diagnosed with a gambling addiction.
(Source: @Mailsportpic.twitter.com/kYdkgQtezJ
Sixo
Heisman nádor
www.youtube.com/watch?v=cLVNa_qPhaA
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Nem az volt, hogy alsóbb osztályú meccsekre fogadott csak? Mondjuk ez a 2. PL éve, meg 1 csempó éve előtte 27 évesen, a karrierjét a harmadosztályban töltötte, lehet akkor tolta.Kedvenc mémem a “When Toney sees his return is 27/1” 😀
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Invincibles 20 éves évfordulóra van 😉lehet még akkor lett kész a design, amikor vezették a tabellát, és lusták voltak változtatni 😀A Juve meg a Bayern mezeihez képest ez elég pofás azokkal az arany csíkokkal a vállon.Mondjuk én jobban örültem volna, ha bajnoki cím utáni szezonban lövik el ezeket az arany betéteket...
🚨 OFFICIAL! Adidas have dropped the new Arsenal kit for next season. ❤️🥵 pic.twitter.com/hYdBpl2Ttu
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 26, 2023
Sixo
Matthew99
Löfli
Nekem tetszik
Elküldöm nemsokárakár, hogy fizetős, elolvastam volna.Five years ago, Coventry City were in League Two, playing in front of paltry crowds and facing an uncertain future.
📝 @mwalker2771
Sixo
azért nem semmi, hogy egy ponton még Joke Cole is náluk focizott, és ez évekkel azután volt, hogy elboltoltuk, miután még az akkori csapatunkból is lefelé lógott ki 😮
slowmotion

kár, hogy fizetős, elolvastam volna.Five years ago, Coventry City were in League Two, playing in front of paltry crowds and facing an uncertain future.
📝 @mwalker2771
Sixo