Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 415 — Packers Suicide Squad
Korrekt

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Traore gyors az tuti
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 818 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Rip Jan Jongbloed

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ryan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFC

Agreement in place and medical tests booked.

Deal was negotiated by Jose Fortes Rodrigues from Raiola.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
Ha valakinek hiányérzete lenne:

Kenny
Év posztja eddig

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
Ha valakinek hiányérzete lenne:

több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 592 — Bla, bla, bla
Miért van az, hogy egy csapatom van a BL-ben(Milan) azt is rommá szopatják?
Stoki
Meggyőződésem, hogy mivel Berlu Papa szopatta egész Európát és a Serie A-t évtizedekig, ezt kapjuk vissza kamatostul...😞

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 480 — Lucas Scott
F csoportot leszámítva lesz vhol komoly harc (leszámítva ordas nagy meglepetést)?
csebi
Meg az E csoportban is az előző szezon második fele miatt kimagasodik az Atleti, de utána kérdés mi jön. A 0 pontos Lazio?
Sixo
Lazio szurkolóként én nem várok sokat tőlük. Lesz 4 pontjuk kb

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 433 — LIGHTS OUT!
Sevilla, PSV, Lens. Azért nem lesz teljesen könnyű, fogunk valahol pontot bukni, de aláírtam volna.
Heisman nádor
Ha letakarnánk a BL logót, és az Arsenal helyére beírnánk mondjuk a Fenerbahce-t, az mondanám, de fasza kis EL csoport ez!
Nekem tetszik, nincs benne fura túra, ebből még zéró BL rutinnal is tovább lehet jutni.
Tony Adams
Szerintem ez még egy normális csoport. PSV kimagaslott a hollandból Slot alatt. Kb, mint a ten Haag féle Ajax pár éve. A Lens meg az egyik legszebben játszó francia csapat. Sevilla szar, de kupában nagyon szoktak menni. Az E szerintem sokkal inkább az Uefa kupás csoport meg a H
Sixo
Slot nem Feyenoord edző?
Heisman nádor
Jah bakker összekevertem a psv-t meg a feyenoordot. Akkor mégis szar a csoport.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Sevilla, PSV, Lens. Azért nem lesz teljesen könnyű, fogunk valahol pontot bukni, de aláírtam volna.
Heisman nádor
Ha letakarnánk a BL logót, és az Arsenal helyére beírnánk mondjuk a Fenerbahce-t, az mondanám, de fasza kis EL csoport ez!
Nekem tetszik, nincs benne fura túra, ebből még zéró BL rutinnal is tovább lehet jutni.
Tony Adams
Szerintem ez még egy normális csoport. PSV kimagaslott a hollandból Slot alatt. Kb, mint a ten Haag féle Ajax pár éve. A Lens meg az egyik legszebben játszó francia csapat. Sevilla szar, de kupában nagyon szoktak menni. Az E szerintem sokkal inkább az Uefa kupás csoport meg a H
Sixo
Slot nem Feyenoord edző?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Heisman nádor
Tony Adams

több mint 2 éve
F csoportot leszámítva lesz vhol komoly harc (leszámítva ordas nagy meglepetést)?
csebi
Meg az E csoportban is az előző szezon második fele miatt kimagasodik az Atleti, de utána kérdés mi jön. A 0 pontos Lazio?

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Heisman nádor
több mint 2 éve
csebi
B csoportban a 2. helyért szerintem nagyon nagy harc lesz a PSV meg a Lens között.

több mint 2 éve
Azért a Feyenoord, Celtic, Atleti, Lazio lehet gyengébb
Sixo
az olyan mint a benfica, inter, salzburg, sociedad hogy kiegyensúlyozott de semmi extra
Negritis, a vajda
Benfica tavaly a Juve, PSG csoportban lett első, és amíg el nem ment Enzo Fernandez a 2004es Porto óta legjobb portugál csapatnak tűnt.
Inter kupamenő, tavaly BL döntő, idén is az lesz.
Sociedad kupában szar ,de amúgy simán 4. csapat a 2. legerősebb bajnokságban.
Ebben a csoportban én látok fantáziát.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 480 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Íj, Kampman 2 csapata egy csoportban 😮
Sixo
A szaúdi bajnok már most kvalifikált?
r.baggio
Így van. Newcastle simán lett 4. a PLben.

több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Íj, Kampman 2 csapata egy csoportban 😮
Sixo
A szaúdi bajnok már most kvalifikált?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 931 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
Na idén mår lehet sikerül Xavinak továbbjutnia
Heisman nádor
Ja, lehet 😁 de kèpesek elszúrni.
dande2
Legkönnyebb csoport, innen ha kiesik a Barca az elég komoly lenne
Heisman nádor
Sixo
uefa kupa, kár, hogy botrányosan indult a szezon, pedig tovább mehetnénk innen.

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 076 — The Mathematician
Sixo
az olyan mint a benfica, inter, salzburg, sociedad hogy kiegyensúlyozott de semmi extra

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Heisman nádor
Védelmére, hogy az előző szezonban nagyon nehéz csoportot kapott, előtte meg a csoportkör közepén nevezték ki.

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 076 — The Mathematician
Heisman nádor
dande2
Heisman nádor
bayernek van még hasonlóan könnyű dolga

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Heisman nádor
dande2
Heisman nádor

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Heisman nádor
dande2

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz