Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Nekem a REACa BL előselejtezőből induló Breidablik bejutott a Konfetti csoportkörbe, első izlandiként!! remélem egy csoportba kerülnek a Fradival! 😀Egyik kedvenc tippmix csapatom
Löfli
davemayer
több mint 2 éve
kevés kilométert tettetek bele, szóval volt ideje rápihenni az idei szezonraNekem is 20 körül rémlett. Alapvetően nem értem ezt az üzletet a Pool oldaláról. Duplat fizettek érte miután nem játszott a bayernben.18,5 misiért ment a Bayernbe.Ryan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFCMost hirtelen nem emlékszem mennyiért jött de sztem kevesebbért. Ilyen szempontból jó üzlet. A probléma vele h nem találtuk a helyet. Nem hatos nem tízes de Kimmich mellett sem volt jó nyolcasnak mondjuk. Ha védekezésben nem volt jó nálunk akkor nem látom h a PLben miért lenne az de Klopp lehet kihoz belőle vmit.
Agreement in place and medical tests booked.
Deal was negotiated by Jose Fortes Rodrigues from Raiola.
Beki
csebi
Sixo
csebi
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Csunya kapushiba
több mint 2 éve
83 millió eurót kér a Fulham???Ja és amit elfelejtettem. Így lesz pénz Palhinhara a Fulhambol. Mostantól Tuchel nem sok mindenre foghatja ha nincs eredményRyan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFCMost hirtelen nem emlékszem mennyiért jött de sztem kevesebbért. Ilyen szempontból jó üzlet. A probléma vele h nem találtuk a helyet. Nem hatos nem tízes de Kimmich mellett sem volt jó nyolcasnak mondjuk. Ha védekezésben nem volt jó nálunk akkor nem látom h a PLben miért lenne az de Klopp lehet kihoz belőle vmit.
Beki
csebi
csebi
több mint 2 éve
Ebből egy hosszú menetelés lehetne a konfettiben, ha marad Máté Csaba
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
a BL előselejtezőből induló Breidablik bejutott a Konfetti csoportkörbe, első izlandiként!! remélem egy csoportba kerülnek a Fradival! 😀Egyik kedvenc tippmix csapatom
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Akár lehetnek mindketten a Fradi ellenfeleia BL előselejtezőből induló Breidablik bejutott a Konfetti csoportkörbe, első izlandiként!! remélem egy csoportba kerülnek a Fradival! 😀és a Klasvik is bejutott
Löfli
deyell
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
a BL előselejtezőből induló Breidablik bejutott a Konfetti csoportkörbe, első izlandiként!! remélem egy csoportba kerülnek a Fradival! 😀és a Klasvik is bejutott
Löfli
built for this shit
több mint 2 éve
Komolytalan az a Pool középpálya verőember nélkül. Úgy szalad át rajtuk egy értelmesebb csapat, hogy fájni fog a helye is utána.Klopp már tavaly is vitte volna, csak akkor még Münchent választotta. Most itt volt a lehetőség, gondolom még ráfizetéssel is megérte neki Liverpoolba vinni. Én sajnálom a távozását, de a középpálya már valóban telített, főleg ha oda még igazolunk is. Sztem ha valaki, akkor pont JK ki tudja hozni belőle, amit Münchenben két edzőnek sem sikerült.Nekem is 20 körül rémlett. Alapvetően nem értem ezt az üzletet a Pool oldaláról. Duplat fizettek érte miután nem játszott a bayernben.18,5 misiért ment a Bayernbe.Ryan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFCMost hirtelen nem emlékszem mennyiért jött de sztem kevesebbért. Ilyen szempontból jó üzlet. A probléma vele h nem találtuk a helyet. Nem hatos nem tízes de Kimmich mellett sem volt jó nyolcasnak mondjuk. Ha védekezésben nem volt jó nálunk akkor nem látom h a PLben miért lenne az de Klopp lehet kihoz belőle vmit.
Beki
csebi
Sixo
csebi
Hungarian Bill
Szoboszlai, 🏴 Messi Guardian, Gravenberch mind inkább előre játszik.
több mint 2 éve
F csoportot leszámítva lesz vhol komoly harc (leszámítva ordas nagy meglepetést)?az E csoportban de a pályán kívül
csebi
built for this shit
több mint 2 éve
Viszont a Fradinak veszélyben az első kalapos helye
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Klopp már tavaly is vitte volna, csak akkor még Münchent választotta. Most itt volt a lehetőség, gondolom még ráfizetéssel is megérte neki Liverpoolba vinni. Én sajnálom a távozását, de a középpálya már valóban telített, főleg ha oda még igazolunk is. Sztem ha valaki, akkor pont JK ki tudja hozni belőle, amit Münchenben két edzőnek sem sikerült.Nekem is 20 körül rémlett. Alapvetően nem értem ezt az üzletet a Pool oldaláról. Duplat fizettek érte miután nem játszott a bayernben.18,5 misiért ment a Bayernbe.Ryan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFCMost hirtelen nem emlékszem mennyiért jött de sztem kevesebbért. Ilyen szempontból jó üzlet. A probléma vele h nem találtuk a helyet. Nem hatos nem tízes de Kimmich mellett sem volt jó nyolcasnak mondjuk. Ha védekezésben nem volt jó nálunk akkor nem látom h a PLben miért lenne az de Klopp lehet kihoz belőle vmit.
Beki
csebi
Sixo
csebi
több mint 2 éve
akkor lehet ezért volt nálunk olyan szar 😀A Sporting-ban belső középpályást játszott.😮 nunes kb csak szélen játszik, Gundogan meg inkább középen volt, nem?Akkor ezèrt engedhettèk el oly könnyen Palmert?🤔
Wolves boss O'Neil confirms Nunes will join Man City in reported £53M deal
www.thescore.com/epl/news/2703405
dande2Akkor ezèrt engedhettèk el oly könnyen Palmert?🤔Nunes szerintem Gündogan helyére jött.
dande2
Tony Adams
Löfli
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
A slovan elég méretes maflásba szalad bele éppen Cipruson. 75. perc, 6-1 az Arisnak. Ezt sem teszik ki az ablakba 😀

több mint 2 éve
a BL előselejtezőből induló Breidablik bejutott a Konfetti csoportkörbe, első izlandiként!! remélem egy csoportba kerülnek a Fradival! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Nekem is 20 körül rémlett. Alapvetően nem értem ezt az üzletet a Pool oldaláról. Duplat fizettek érte miután nem játszott a bayernben.18,5 misiért ment a Bayernbe.Ryan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFCMost hirtelen nem emlékszem mennyiért jött de sztem kevesebbért. Ilyen szempontból jó üzlet. A probléma vele h nem találtuk a helyet. Nem hatos nem tízes de Kimmich mellett sem volt jó nyolcasnak mondjuk. Ha védekezésben nem volt jó nálunk akkor nem látom h a PLben miért lenne az de Klopp lehet kihoz belőle vmit.
Beki
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Most először látom életembe és persze egy Rangers az ellenfél, de ez a Johan Bakayoko baromi tehetséges srácnak tűnik. Valami ilyesmi lendületes, fiatal, erős, jól cselező srác még azt is mondanám jó lenne Mo mögé és jövőre a helyére. 😊És a vicces hogy tavaly ilyenkor még tiszta kutyaütő volt, egy év alatt hihetetlen sokat fejlődött.
alatriste
Bajnokok ligája, here we go! 😁
davemayer
EXCLUSIVE: Brentford closing in on deal to sign top talent Johan Bakayoko from PSV Eindhoven! 🚨🔴🐝 #BrentfordFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 31, 2023
Understand official bid submitted today for total package up to €40m add-ons included plus sell-on clause for PSV.
Final details to be clarified before here we go. pic.twitter.com/Hj3RI3aMin
több mint 2 éve
A Sporting-ban belső középpályást játszott.😮 nunes kb csak szélen játszik, Gundogan meg inkább középen volt, nem?Akkor ezèrt engedhettèk el oly könnyen Palmert?🤔
dande2Akkor ezèrt engedhettèk el oly könnyen Palmert?🤔Nunes szerintem Gündogan helyére jött.
dande2
Tony Adams
Löfli
több mint 2 éve
18,5 misiért ment a Bayernbe.Ryan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFCMost hirtelen nem emlékszem mennyiért jött de sztem kevesebbért. Ilyen szempontból jó üzlet. A probléma vele h nem találtuk a helyet. Nem hatos nem tízes de Kimmich mellett sem volt jó nyolcasnak mondjuk. Ha védekezésben nem volt jó nálunk akkor nem látom h a PLben miért lenne az de Klopp lehet kihoz belőle vmit.
Beki
csebi
több mint 2 éve
Ja és amit elfelejtettem. Így lesz pénz Palhinhara a Fulhambol. Mostantól Tuchel nem sok mindenre foghatja ha nincs eredményRyan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFCMost hirtelen nem emlékszem mennyiért jött de sztem kevesebbért. Ilyen szempontból jó üzlet. A probléma vele h nem találtuk a helyet. Nem hatos nem tízes de Kimmich mellett sem volt jó nyolcasnak mondjuk. Ha védekezésben nem volt jó nálunk akkor nem látom h a PLben miért lenne az de Klopp lehet kihoz belőle vmit.
Beki
csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Nem hatosnak jön. Szerintem megbarátkozhatunk a gondolattal hogy Endō stabil kezdő lesz, és Mac Allister is hátrébb fog játszani, mint kellene. Aztán januárban jön majd André.Ryan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFCJaaaj nekünk ha ő az új hatos.
Beki
Nem rossz játékos de nem arra a posztra ahova kéne ember
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ryan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFCMost hirtelen nem emlékszem mennyiért jött de sztem kevesebbért. Ilyen szempontból jó üzlet. A probléma vele h nem találtuk a helyet. Nem hatos nem tízes de Kimmich mellett sem volt jó nyolcasnak mondjuk. Ha védekezésben nem volt jó nálunk akkor nem látom h a PLben miért lenne az de Klopp lehet kihoz belőle vmit.
Beki
több mint 2 éve
Ryan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFCJaaaj nekünk ha ő az új hatos.
Beki
Nem rossz játékos de nem arra a posztra ahova kéne ember

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Traore gyors az tutiamiota nincs itt az orosz.
Beki