Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 414 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 933 — Lucas Scott
2 éve még 100 misi volt.

Sixo
kar h nalunk nem hianyposzt, szvsz majdnemhogy ajandek ennyiert.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
2 éve még 100 misi volt.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 933 — Lucas Scott
nem is tudom, hogy volt-e itt, de elvileg jovo szezonban tovabbra sem lesz golvonal technologia a spanyol ligaban, mert a 3 millio EUR arat nem fizetik ki.

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Közben MLSZ klubtagok már vehetnek jegyet a magyar-litvánra (15% kedvezménnyel)
zacknorb
néha valami komolyabb válogatottal is megmérkőzhetnénk barimeccsen
jobbágy#JC6
ez selejtező.
deyell
fú de kiestem
jobbágy#JC6
Visszabootollak: köcsög Dzsudzsák!

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
zacknorb
jobbágy#JC6
ez selejtező.
deyell
fú de kiestem
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan
Nem csak Európában van nagy különbség a bajnokság és a BL közötti szereplésben, de Dél-Amerikában is. Az a River Plate aki simán vezeti az argentin bajnokságot, 4 forduló után utolsó a Copa Libertadores csoportjában.
Sixo
ja. viszont még két hazai meccsük hátravan. ebből meg kinéz egy csoportmásodik hely.
több mint 2 éve
Nem csak Európában van nagy különbség a bajnokság és a BL közötti szereplésben, de Dél-Amerikában is. Az a River Plate aki simán vezeti az argentin bajnokságot, 4 forduló után utolsó a Copa Libertadores csoportjában.

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 227
zacknorb
jobbágy#JC6
ez selejtező.

buhloone mindstate

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
zacknorb
több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A Juve meg a Bayern mezeihez képest ez elég pofás azokkal az arany csíkokkal a vállon.

Sixo
Mondjuk én jobban örültem volna, ha bajnoki cím utáni szezonban lövik el ezeket az arany betéteket...
Matthew99
lehet még akkor lett kész a design, amikor vezették a tabellát, és lusták voltak változtatni 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 096 — Invisible man
A Juve meg a Bayern mezeihez képest ez elég pofás azokkal az arany csíkokkal a vállon.

Sixo
Mondjuk én jobban örültem volna, ha bajnoki cím utáni szezonban lövik el ezeket az arany betéteket...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 907 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem látom, hogy az ő 10+ millió eurós bérét, és az átigazolási pénzt amit elvár költeni a csapatától, azt hogyan fog előkeríteni a Napoli.

Sixo
van (még) egy jó csapatuk, össze tudja rántani őket. a Juve is inkább volt fos, mint kurva jó, aztán mégis olyan pályára állította őket, hogy a klub aranykora helyett csináltak egy új aranykort.
slowmotion
Juve az első csapata volt, előtte a Siennát edzette. Azóta az elvárásai az egekben. Az Intert is azért hagyta ott, mert bár Serie A magasan legerősebb kerete volt és top3-4 fizut kapott a világon, de neki költés kellett még a keretre, amit nem kapott meg. A Spurstől is azért rúgatta ki magát, mert nem volt megelégedve az érkező játékosokkal mennyiségével és minőségével.
Sixo
a Siena előtt volt még valami csapata, nem? Bari, Pisa, valami ilyesmi, volt is amúgy valami bundaügy arrafelé, de felmentették
slowmotion
Arezzo, Bari, Atalanta.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nem látom, hogy az ő 10+ millió eurós bérét, és az átigazolási pénzt amit elvár költeni a csapatától, azt hogyan fog előkeríteni a Napoli.

Sixo
van (még) egy jó csapatuk, össze tudja rántani őket. a Juve is inkább volt fos, mint kurva jó, aztán mégis olyan pályára állította őket, hogy a klub aranykora helyett csináltak egy új aranykort.
slowmotion
Juve az első csapata volt, előtte a Siennát edzette. Azóta az elvárásai az egekben. Az Intert is azért hagyta ott, mert bár Serie A magasan legerősebb kerete volt és top3-4 fizut kapott a világon, de neki költés kellett még a keretre, amit nem kapott meg. A Spurstől is azért rúgatta ki magát, mert nem volt megelégedve az érkező játékosokkal mennyiségével és minőségével.
Sixo
a Siena előtt volt még valami csapata, nem? Bari, Pisa, valami ilyesmi, volt is amúgy valami bundaügy arrafelé, de felmentették
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Nem tudom mennyire hivatalos, de az elmúlt hetek hírei alapján nagyon érett.

Sixo
Véletlen lenne, hogy a Juvéval hetek óta összeboronált edző most hagyja ott a csapatát?

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 907 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Feczesin és Pátkai is off (meg ugye Dombó, Silye, Balogh is). Fecze 37 éves, simán lehet hogy visszavonul.
Pátkaiért azért kár, ő a kevés jó egyike volt, szopacs hogy súlyosan megsérült...

több mint 2 éve

Sixo
slowmotion

több mint 2 éve

Sixo
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Nem tudom mennyire hivatalos, de az elmúlt hetek hírei alapján nagyon érett.

több mint 2 éve
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/dupla-vagy-semmit-ajanlott-a-jatekosainak-a-magyar-klubtulajdonos-a-kieses-elkerulesehez-a-gyavakat-elengedjuk-nem-adhatom-oda-egy-sinternek-a-csapatot-interju

több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Na jó a nigériai U20-as válogatott egyik játékosa kitalált egy klubot hogy ott játszik hogy leadhassák a nevét 😀😀😀
Heisman nádor
Remélem innen merített 😀
 www.youtube.com/watch?v=jKtRrdZYwHk

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Tony Adams
Jó is ez az arab olajnemzetek csatája igazi Petroleum League.
Lassan azért csak feldobnék valami külön kupát a könyvelő csapatoknak is
FLZOLI
És hova soroljuk a Fulham tulaját, Shao Khan-t? 😀 (A Külső világot mondani nem ér. 😊 )

Szerkesztette: iktriad