Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Hát ennyit a Spursről 😡😡😡😡😡😡na emiatt a move miatt nagyon mèrges vagyok....Ansu Fati -› Brighton!Nem hittem hogy az eddigi Brighton love-omat lehet fokozni, de igen
Heisman nádor
zacknorb
több mint 2 éve
Tisztára az, amit korábban írtam az idei Osasuna kérdéshez. Volt 2013/14-ben egy bundaügye a csapatnak, ami ellen egyből felléptek és mindenkit eltávolítottak. Végül sikerült elérni hogy induljanak, de az RFEF csak annyit mondott nekik hogy bocsi mi leszarjuk. Olyan csapatok ellen mint a Barca (meg a Madrid ha ilyen nagy szarban lennének), sosem lépnek fel országon belül se kívül. A Málagaba lehet rúgni. "Fuertes contra los débiles, débiles contra los fuertes".felig offén nem tudok többet, de nem is érdekel a dolog...épp eléggé szopnak az előző vezetés ostoba húzásai miattAmúgy az Arsenal az FFP-időszak számításánál még pluszban van, 215 millióval.Nem tudom vót-e, de UEFA szerint nem lehet kiárusítani a jövőtde a klubokat el lehet bezzeg adni, szőröstül bőröstül...nyilván egy reál-barca esetében sosem fogják eladni a klubot, ahogy az angolok megcsinálják...
www.telegraph.co.uk/football/2023/07/15/barcelona-real-madrid-uefa-future-revenue-stream-ffp/
Willie Parker
ahhoz a fogyatékos Uefa hozzájárul, mert onnan nekik is csurran-cseppen
Klaci79
A következő ciklushoz viszont már kelleni fog a stabil BL.
Nekem nem kerek ez a Barca sztori...hátha ti többet tudtok
Willie Parker
nekem viszont ami most megy, az szimpatikus...Gavi, Pedri, Yamal, Baldé...ideje volt, hogy végre nem lehet nekik 100 milliós sztárokat venni...
Klaci79
"While the move to ban Malaga at this stage is quite a drastic step, it shows that UEFA will take their FFP rules seriously and are ready to combat their clubs' over-spending—points that some previously doubted.
Welcome to the new European football, where business smarts will be quite a valuable asset."
egy nagy vicc minden
bleacherreport.com/articles/1453508-champions-league-malaga-banned-from-next-european-competition
lol
"The likes of Paris Saint-Germain, Manchester City and Chelsea surely recognize the implications of Malaga's ban, as the clubs must look to curb their spending in order to avoid punishment.
For Chelsea, thoughts of a monstrous bid for Atletico Madrid striker Radamel Falcao in January, as reported by the Mirror, will surely be out the window."
a nagyokkal senki sem baszakszik azota sem nagyon.
talan a cselzi volt szopoagaon, de eltiltani europai kupatol 😀
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ansu Fati -› Brighton!Nem hittem hogy az eddigi Brighton love-omat lehet fokozni, de igen
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ansu Fati -› Brighton!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
ifikkel simán hoztuk a kötelezőt a negyedosztályú Wimbledon ellen, így kell ezt 😀 csóri Harrogate meg kapott egy nyolcast a Blackburntől 😀Negyedosztályt ne becsüljük le, tegnap Warrb-ék kiszoptak egy negyedosztályútól.
Löfli
több mint 2 éve
ifikkel simán hoztuk a kötelezőt a negyedosztályú Wimbledon ellen, így kell ezt 😀 csóri Harrogate meg kapott egy nyolcast a Blackburntől 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Most először látom életembe és persze egy Rangers az ellenfél, de ez a Johan Bakayoko baromi tehetséges srácnak tűnik. Valami ilyesmi lendületes, fiatal, erős, jól cselező srác még azt is mondanám jó lenne Mo mögé és jövőre a helyére. 😊
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Barcelonan karörvendni, bukasan tort ülni nem kell fèlnetek, jó lesz...esèlyes hogy Cancelot is bukjuk a legújabb hírek szerint.
Komolyan, mintha azt lesnètek minden pillanatban a pc a telefon a laptop stb előtt ülve hogy mikor jön olyan hírt hogy hintik már be sóval az egèszet sorolják vissza a 20. ligába, tolják bele a tengerbe, hogy megtorolva èrezzètek szent ès tökéletes ès szeretett klubjaitok vèlt vagy valós pályan ès azon kívül èrt-szenvedett sèrelmeitekèrt. Melyek a főleg kertiörpe ès egyébként tehetsègtelen csak behormonzott messike miatt èrtèk őket/titeket.
Hajrá, egèszsègetekre 🥳😘😉😉🥴🤪
Nyilván nem bűntelen a csapat vezetèse ès nem menti az se hogy na bezzeg a többiek is sárosak, de azért a lónak se kell a másik oldalát megvizsgálni 🙂
dande2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 596
felig offén nem tudok többet, de nem is érdekel a dolog...épp eléggé szopnak az előző vezetés ostoba húzásai miattAmúgy az Arsenal az FFP-időszak számításánál még pluszban van, 215 millióval.Nem tudom vót-e, de UEFA szerint nem lehet kiárusítani a jövőtde a klubokat el lehet bezzeg adni, szőröstül bőröstül...nyilván egy reál-barca esetében sosem fogják eladni a klubot, ahogy az angolok megcsinálják...
www.telegraph.co.uk/football/2023/07/15/barcelona-real-madrid-uefa-future-revenue-stream-ffp/
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
nekem viszont ami most megy, az szimpatikus...Gavi, Pedri, Yamal, Baldé...ideje volt, hogy végre nem lehet nekik 100 milliós sztárokat venni...
Klaci79
"While the move to ban Malaga at this stage is quite a drastic step, it shows that UEFA will take their FFP rules seriously and are ready to combat their clubs' over-spending—points that some previously doubted.
Welcome to the new European football, where business smarts will be quite a valuable asset."
egy nagy vicc minden
bleacherreport.com/articles/1453508-champions-league-malaga-banned-from-next-european-competition
lol
"The likes of Paris Saint-Germain, Manchester City and Chelsea surely recognize the implications of Malaga's ban, as the clubs must look to curb their spending in order to avoid punishment.
For Chelsea, thoughts of a monstrous bid for Atletico Madrid striker Radamel Falcao in January, as reported by the Mirror, will surely be out the window."
a nagyokkal senki sem baszakszik azota sem nagyon.
talan a cselzi volt szopoagaon, de eltiltani europai kupatol 😀
több mint 2 éve
én nem tudok többet, de nem is érdekel a dolog...épp eléggé szopnak az előző vezetés ostoba húzásai miattAmúgy az Arsenal az FFP-időszak számításánál még pluszban van, 215 millióval.Nem tudom vót-e, de UEFA szerint nem lehet kiárusítani a jövőtde a klubokat el lehet bezzeg adni, szőröstül bőröstül...nyilván egy reál-barca esetében sosem fogják eladni a klubot, ahogy az angolok megcsinálják...
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
több mint 2 éve
S nem ment ez egyébként máskènt mondjuk a galaktikusok idejèn sem, csak akkor az összegek voltak kisebbek ès kevesebb felhajtást kapott az egèsz.az a különbség hogy abban az időben nem volt FFP így azt csináltak kvázi amit akartak
Ugyan így gondolnám ha Bayernről Realról MUról lenne szó, csak hogy "kedvenceket" írjak.
dande2
azóta azért legalább egy ejnyebejnye vagy fenyegetőzés volt a klubok felé ha simliskedtek (man city, psg eddig jutott kb)
barcánál viszont smi
ez a bosszantó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Na ez mièrt 😲😲😲kezd?
Report: Chelsea set for surprise £45M signing of Man City youngster Palmer
www.thescore.com/eng_fed/news/2702518
Vmi a Citynèl is kezd nem kerek lenni...
dande2
évek óta szidjuk őket 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Amúgy az Arsenal az FFP-időszak számításánál még pluszban van, 215 millióval.Nem tudom vót-e, de UEFA szerint nem lehet kiárusítani a jövőtde a klubokat el lehet bezzeg adni, szőröstül bőröstül...nyilván egy reál-barca esetében sosem fogják eladni a klubot, ahogy az angolok megcsinálják...
Willie Parker
Klaci79
több mint 2 éve
Na ez mièrt 😲😲😲Report: Chelsea set for surprise £45M signing of Man City youngster Palmer
www.thescore.com/eng_fed/news/2702518
Vmi a Citynèl is kezd nem kerek lenni...
több mint 2 éve
Nem tudom vót-e, de UEFA szerint nem lehet kiárusítani a jövőtde a klubokat el lehet bezzeg adni, szőröstül bőröstül...nyilván egy reál-barca esetében sosem fogják eladni a klubot, ahogy az angolok megcsinálják...
Willie Parker
több mint 2 éve
nem tudom ennek mi a valósága vagy a politikai alapja, ami az előző elnökségnek szól...De Laporta akkor miért nyilatkozik maga is 1,35 milliárd eurós adósságról?Nem követem a Barça pénzügyeit, ezek 2019-2021-es cikkek a tartozásokról, magyarul frissebbet nem találtam, meg egyébként is megy a titkolózás:kizárt, hogy elkezdjem végigolvasni, de elég furcsa, hogy nem fordulnak bírósághoz a klubbok a Barca tartozásai miatt...sokkal kisebb összegekért szokott menni a bírósági ügy...mondjuk főleg ezek az oldalak nem is tűnnek hivatalos forrásnak
promotions.hu/orszagos/sport/2019/10/08/barcelona-tartozas-liverpool-bayern-munchen-philippe-coutinho
m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-tobb-szaz-millioval-tartoznak-kluboknak-atigazolasi-dijak-miatt-2806895
player.hu/sport-3/1350-millios-tartozasa-van-a-barcelonanak
www.sportfaktor.hu/2019/10/09/barcelona-elkepeszto-tartozasok-az-atigazolasokbol/51296/
telex.hu/sport/2021/08/19/barcelona-1-35-milliard-euro-adossag-lionel-messi-atigazolasok-fizetesek
index.hu/sport/futball/2022/07/16/spanyol-bajnoksag-fc-barcelona-tartozas-hitel-szabados-gabor-sportkozgazdasz-interju/
Ez egy 2023-as Laporta interjú
sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/la-liga/a-barcelona-elnoke-szerint-meg-mindig-tartoznak-messinek/2023070318513794982
www.football-espana.net/2023/06/23/barcelona-debt-remains-at-e1-35b-as-club-looks-to-take-on-further-costs
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
az biztos, hogy BL nélkül, játékoseladásy nélkül az elmúlt évek deficitesek voltak, de ha egy csapat nem kapja meg a jussát, az bírósághoz szokott fordulni és akkor kizárják őket legalább az átigazolási piacról
az mondjuk elég undorító, hogy egyedül a spanyol fociban van kivásárlási záradék, így a komolyabb fiatal játékosokat is nevetséges pénzekért lehet elhalászni
ez mondjuk nem Barca specifikus dolog
több mint 2 éve
Nem tudom vót-e, de UEFA szerint nem lehet kiárusítani a jövőtwww.telegraph.co.uk/football/2023/07/15/barcelona-real-madrid-uefa-future-revenue-stream-ffp/
több mint 2 éve
valóban furcsa az egész eset...de a pontos számokat nem látjuk, így azt sem, hogy mi van mögötte...a Neymar eset óta, ahol brutális bevétel jött, elbasztak 100 milliókat és nem jöttek a bevételek...most tiszta sor, hogy mi van náluk, mert egy eladott játékos után ilyen 50%-ot fektethetnek be más szerződésekbe...érdekes az egész kérdés, de az mondjuk, hogy a jogaikat eladják, szerintem csak rájuk tartozik...máshol meg katari, meg szaudi befektetők öntik a pénztIgazából már önmagában nevetséges az a szappanopera ami ott megy 1-2 éve: el kell adniuk részesedéseiket saját dolgaikból + eladni h a kb ingyen hozott játékosaikat és saját neveltjeiket egyáltalán regisztrálni tudják, de vhogy a spanyol liga mindig engedélyezi nekik.Nem követem a Barça pénzügyeit, ezek 2019-2021-es cikkek a tartozásokról, magyarul frissebbet nem találtam, meg egyébként is megy a titkolózás:kizárt, hogy elkezdjem végigolvasni, de elég furcsa, hogy nem fordulnak bírósághoz a klubbok a Barca tartozásai miatt...sokkal kisebb összegekért szokott menni a bírósági ügy...mondjuk főleg ezek az oldalak nem is tűnnek hivatalos forrásnak
promotions.hu/orszagos/sport/2019/10/08/barcelona-tartozas-liverpool-bayern-munchen-philippe-coutinho
m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-tobb-szaz-millioval-tartoznak-kluboknak-atigazolasi-dijak-miatt-2806895
www.sportfaktor.hu/2019/10/09/barcelona-elkepeszto-tartozasok-az-atigazolasokbol/51296/
telex.hu/sport/2021/08/19/barcelona-1-35-milliard-euro-adossag-lionel-messi-atigazolasok-fizetesek
index.hu/sport/futball/2022/07/16/spanyol-bajnoksag-fc-barcelona-tartozas-hitel-szabados-gabor-sportkozgazdasz-interju/
sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/la-liga/a-barcelona-elnoke-szerint-meg-mindig-tartoznak-messinek/2023070318513794982
www.football-espana.net/2023/06/23/barcelona-debt-remains-at-e1-35b-as-club-looks-to-take-on-further-costs
Willie Parker
Klaci79
Beki
a PSG-nél az sosem volt probléma, hogy hivatalosan kölcsönbe vették Mbappét, de az is elképesztő, amit egy cselszki vagy varsenál csinál 100 milliós deficitekkel...mondjuk ez utóbbi csak mostanában kezdte az irgalmatlan költést
több mint 2 éve
De Laporta akkor miért nyilatkozik maga is 1,35 milliárd eurós adósságról?Nem követem a Barça pénzügyeit, ezek 2019-2021-es cikkek a tartozásokról, magyarul frissebbet nem találtam, meg egyébként is megy a titkolózás:kizárt, hogy elkezdjem végigolvasni, de elég furcsa, hogy nem fordulnak bírósághoz a klubbok a Barca tartozásai miatt...sokkal kisebb összegekért szokott menni a bírósági ügy...mondjuk főleg ezek az oldalak nem is tűnnek hivatalos forrásnak
Willie Parker
Klaci79
több mint 2 éve
Az a durva, h Laporta egy év után már jelezte, h a tv-s jogdíjak eladásáról szóló dealt újra kéne tárgyalni.Igazából már önmagában nevetséges az a szappanopera ami ott megy 1-2 éve: el kell adniuk részesedéseiket saját dolgaikból + eladni h a kb ingyen hozott játékosaikat és saját neveltjeiket egyáltalán regisztrálni tudják, de vhogy a spanyol liga mindig engedélyezi nekik.Nem követem a Barça pénzügyeit, ezek 2019-2021-es cikkek a tartozásokról, magyarul frissebbet nem találtam, meg egyébként is megy a titkolózás:kizárt, hogy elkezdjem végigolvasni, de elég furcsa, hogy nem fordulnak bírósághoz a klubbok a Barca tartozásai miatt...sokkal kisebb összegekért szokott menni a bírósági ügy...mondjuk főleg ezek az oldalak nem is tűnnek hivatalos forrásnak
Willie Parker
Klaci79
Beki
több mint 2 éve
Azért kérném a Barca fanoktól a felvilágosítást.Nem követem a Barça pénzügyeit, ezek 2019-2021-es cikkek a tartozásokról, magyarul frissebbet nem találtam, meg egyébként is megy a titkolózás:kizárt, hogy elkezdjem végigolvasni, de elég furcsa, hogy nem fordulnak bírósághoz a klubbok a Barca tartozásai miatt...sokkal kisebb összegekért szokott menni a bírósági ügy...mondjuk főleg ezek az oldalak nem is tűnnek hivatalos forrásnak
Willie Parker
Klaci79
Eszerint indult vmi UEFA vizsgálat
theathletic.com/3468740/2022/08/03/barcelona-money-finances-crisis/
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Igazából már önmagában nevetséges az a szappanopera ami ott megy 1-2 éve: el kell adniuk részesedéseiket saját dolgaikból + eladni h a kb ingyen hozott játékosaikat és saját neveltjeiket egyáltalán regisztrálni tudják, de vhogy a spanyol liga mindig engedélyezi nekik.Nem követem a Barça pénzügyeit, ezek 2019-2021-es cikkek a tartozásokról, magyarul frissebbet nem találtam, meg egyébként is megy a titkolózás:kizárt, hogy elkezdjem végigolvasni, de elég furcsa, hogy nem fordulnak bírósághoz a klubbok a Barca tartozásai miatt...sokkal kisebb összegekért szokott menni a bírósági ügy...mondjuk főleg ezek az oldalak nem is tűnnek hivatalos forrásnak
Willie Parker
Klaci79
több mint 2 éve
Nem követem a Barça pénzügyeit, ezek 2019-2021-es cikkek a tartozásokról, magyarul frissebbet nem találtam, meg egyébként is megy a titkolózás:kizárt, hogy elkezdjem végigolvasni, de elég furcsa, hogy nem fordulnak bírósághoz a klubbok a Barca tartozásai miatt...sokkal kisebb összegekért szokott menni a bírósági ügy...mondjuk főleg ezek az oldalak nem is tűnnek hivatalos forrásnak
Willie Parker
több mint 2 éve
A Rangers mondjuk ment a levesbe évekig, szóval nem példátlan.Ahogy írtam a másik hülyesège nem menti a Barcáèt de ezt kb másik ha nem ekkora kaliberű de nem sokkal kisebb klubbal meg kellne tenni.Barcelonan karörvendni, bukasan tort ülni nem kell fèlnetek, jó lesz...esèlyes hogy Cancelot is bukjuk a legújabb hírek szerint.A szabályok szerint ki kellene zárni minden sorozatból a klubot, de nem merik megtenni.
Komolyan, mintha azt lesnètek minden pillanatban a pc a telefon a laptop stb előtt ülve hogy mikor jön olyan hírt hogy hintik már be sóval az egèszet sorolják vissza a 20. ligába, tolják bele a tengerbe, hogy megtorolva èrezzètek szent ès tökéletes ès szeretett klubjaitok vèlt vagy valós pályan ès azon kívül èrt-szenvedett sèrelmeitekèrt. Melyek a főleg kertiörpe ès egyébként tehetsègtelen csak behormonzott messike miatt èrtèk őket/titeket.
Nyilván nem bűntelen a csapat vezetèse ès nem menti az se hogy na bezzeg a többiek is sárosak, de azért a lónak se kell a másik oldalát megvizsgálni 🙂
dande2
Sőt igazolniuk sem szabadna.
Teszem hozzá, az FFP egy felesleges dolog már, főleg a szaúdiak miatt.
Willie Parker
Az baj, hogy az egèsz álságos ahogy van.
S nem ment ez egyébként máskènt mondjuk a galaktikusok idejèn sem, csak akkor az összegek voltak kisebbek ès kevesebb felhajtást kapott az egèsz.
Ugyan így gondolnám ha Bayernről Realról MUról lenne szó, csak hogy "kedvenceket" írjak.
dande2
Nekem mondjuk a City, Psg, Chelsea is megérdemelne egy büntit.
több mint 2 éve
Ahogy írtam a másik hülyesège nem menti a Barcáèt de ezt kb másik ha nem ekkora kaliberű de nem sokkal kisebb klubbal meg kellne tenni.Barcelonan karörvendni, bukasan tort ülni nem kell fèlnetek, jó lesz...esèlyes hogy Cancelot is bukjuk a legújabb hírek szerint.A szabályok szerint ki kellene zárni minden sorozatból a klubot, de nem merik megtenni.
dande2
Sőt igazolniuk sem szabadna.
Teszem hozzá, az FFP egy felesleges dolog már, főleg a szaúdiak miatt.
Willie Parker
Az baj, hogy az egèsz álságos ahogy van.
S nem ment ez egyébként máskènt mondjuk a galaktikusok idejèn sem, csak akkor az összegek voltak kisebbek ès kevesebb felhajtást kapott az egèsz.
Szerkesztette: dande2