Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Benjamin Pavard to Inter, here we go! The green light from Bayern arrives as €30m deal plus €2m add-ons will be sealed today 🚨⚫️🔵 #Inter
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 29, 2023
Pavard could travel to Milano later today for medical tests and contract signing on Wednesday.
He wanted Inter move and it’s done. pic.twitter.com/Nv9sA41frn
több mint 2 éve
"Operation Felix" xDBarcelona are prepared to activate the ‘operation João Félix’ in the next 48h — board working to find solution to make it happen with FFP 🚨🔵🔴 #FCB
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 30, 2023
João, only waiting for Barça since that interview in July.
He’d only consider other clubs or Saudi if Barça deal collapses. pic.twitter.com/UGytt0W9eB
több mint 2 éve
Jó ötlet, vigyétek csak. Harry Kane is believed to have put a word in with Thomas Tuchel for his old teammate, Eric Dier. #THFC @talkSPORT pic.twitter.com/5tsewmgnwr
— The Spurs Express (@TheSpursExpress) August 29, 2023
több mint 2 éve
The cheapest ticket to see Red Bulls vs. Inter Miami before kickoff was $480. And then...
Messi ‘
több mint 2 éve
Szappanos buzi?még mindig nem tudom Szappanos kivel van jóban?egy másik keretben lévő kapussal.
NB2
Kenny
Fóliát az összes tévére mikor válogatott meccs van…
több mint 2 éve
Örülök, hogy Rossi behívta a haverokat.Szappanos az év vicce.
Gula?
Fiola nem is tudom hány hónapot hagyott ki.
Szalai Attila azt sem tudja merre van a pálya németben.
Mocsi továbbra sem meggyőző, lelke rajta.
És ez a védelem, szép kilátások…
Kalmár. Nagyapám gyorsabban fordul a kertben, mint ő a pályán. Iszonyat lassú is.
Kata? Az ki?
Nagy Ádi a másodosztályú világverő Pizzába sem kell…
Gazdag a csókos, Rossi kicsi szerelme, a többi ok.
Hát nemtom, szerbek így megesznek..
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 2 éve
És persze büntetőkkel sikerült kiesni 😆🙄Külön gyalázat, hogy pont egy ilyen nyíltan mú kötődésű csapattól.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Pff, a negyedosztályú Salford ellen sikerült egy 1-1.30 kapuralövés, 3 kapufa, tipikus FM meccs

több mint 2 éve
Akkor egy gonddal kevesebb 🥴😔😏
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 596
Én inkább azt nem értem, mi a fasznak NÉGY kapus a 25-ös keretbe, kettő darab meccsre.gulacsit gondolom azert hivta meg, mert visszatero es erezze a torodest
warr_b
több mint 2 éve
Én inkább azt nem értem, mi a fasznak NÉGY kapus a 25-ös keretbe, kettő darab meccsre.

több mint 2 éve
Kezd el sorolni kérlek azokat a szabálytalanságokat.Épp ez az h nem ugyanaz. Barcanal nagyon komoly szabálytalanságok voltak ehhez képest megúszták ejnyebejnyevel.Kérdezd meg azt akit zavar. Nem más csapatával foglalkozom. Másrészt mindenki sárral dobálózik ahelyett hogy a saját csapata baromságaival foglalkozna, mert nincs olyan top klub amelyikbe ne lehetne pénzügyi téren belekötni. Legyen az a Chelsea értelmetlen igazolásai, a Barca pénztelenség, a Real hogy tudott egy adott évben 3 világsztárt igazolni, vagy a PSG, City ugyanez. Egyiksem különb a másiknál de mindenki kulázza a másikat mintha a kis kedvence bármiben is jobb lenne.ilyen alapon miért zavar bárkit amit a chelsea csinál?Nektek miért fáj az ha eladják a dolgaikat és így tudnak beregisztrálni új játékosokat? Törvényellenes? Nem. Max magukkal csesznek ki. De azt már nem is említem hogy 15 csapat nem tudta regisztrálni még a teljes keretét a ligában Tebas faszsága miatt.De hol van szó bármilyen 80ról? Egyelőre kölcsönbe jön, aztán ha van igény rá megvehetjük de szerintem nem annyièrt fogjuk ha esetleg el jutnának addig. Illetve jövő èvig mèg van idő igazítani a büdzsèn. Ezèrt nem èrtettem most èn sem ezt a kifakadást. Ha megvennènk annyièrt akkor èrtenèm, de így nehezen. A cselszkitől (de mèg jó néhány angol klubbtól igen csak messze van a Barca, főleg idèn)a barca folyamat igazol vagy így vagy úgy
dande2
miközben már a cserepeket is ki kellett dobni annyira üres a padlás/pince
nem tudják a játékosokat beregisztrálni mer túl sok a szerződés erre jön egy high profile játékos aki tuti hogy nem ngyen játszik
még akkor is érthető hogy szúrja az emberek szemét ha mondjuk a fizetés nagy részét a city állja
Negritis, a vajda
DBook90
Negritis, a vajda
DBook90
csebi
több mint 2 éve
még mindig nem tudom Szappanos kivel van jóban?egy másik keretben lévő kapussal.
NB2
több mint 2 éve
Úgy látom a Ligakupával nem akrunk sokat bajlódni 😏
több mint 2 éve
megyeri szvsz tolhatott annó egy vass ádámot, mert már akkor is szartak rá amikor az olimpiakoszban évekig stabil nr1 volt. ő nem meglepő.
Szappanos inkább mint Megyeri????
zacknorb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Közben a Bayern is erdeklodik Chabotlah után Pavard el igazolása után. Mondjuk akkor jobban tetszene már a fiatal srác a holland bajnokságból.McTominay, Chalobah, és most Eric Dier.
csebi
Mivel töltötte az idejét Tuchel a PLben, ha EZEK a játékosok tetszettek meg neki Angliából? 😀😀😀
több mint 2 éve
még mindig nem tudom Szappanos kivel van jóban?
több mint 2 éve
Közben a Bayern is erdeklodik Chabotlah után Pavard el igazolása után. Mondjuk akkor jobban tetszene már a fiatal srác a holland bajnokságból.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
De mit akarhat a Chelsea Emil Smith-Rowe-val???Fura ötleteik vannak, külön vicces hogy állítólag Mudryk+ pénz volt az ajánlatuk....
több mint 2 éve
TAA-t nem vinnék egy 100asért? 😀
Conor Bradley majd megoldja
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Épp ez az h nem ugyanaz. Barcanal nagyon komoly szabálytalanságok voltak ehhez képest megúszták ejnyebejnyevel.Kérdezd meg azt akit zavar. Nem más csapatával foglalkozom. Másrészt mindenki sárral dobálózik ahelyett hogy a saját csapata baromságaival foglalkozna, mert nincs olyan top klub amelyikbe ne lehetne pénzügyi téren belekötni. Legyen az a Chelsea értelmetlen igazolásai, a Barca pénztelenség, a Real hogy tudott egy adott évben 3 világsztárt igazolni, vagy a PSG, City ugyanez. Egyiksem különb a másiknál de mindenki kulázza a másikat mintha a kis kedvence bármiben is jobb lenne.ilyen alapon miért zavar bárkit amit a chelsea csinál?Nektek miért fáj az ha eladják a dolgaikat és így tudnak beregisztrálni új játékosokat? Törvényellenes? Nem. Max magukkal csesznek ki. De azt már nem is említem hogy 15 csapat nem tudta regisztrálni még a teljes keretét a ligában Tebas faszsága miatt.De hol van szó bármilyen 80ról? Egyelőre kölcsönbe jön, aztán ha van igény rá megvehetjük de szerintem nem annyièrt fogjuk ha esetleg el jutnának addig. Illetve jövő èvig mèg van idő igazítani a büdzsèn. Ezèrt nem èrtettem most èn sem ezt a kifakadást. Ha megvennènk annyièrt akkor èrtenèm, de így nehezen. A cselszkitől (de mèg jó néhány angol klubbtól igen csak messze van a Barca, főleg idèn)a barca folyamat igazol vagy így vagy úgy
dande2
miközben már a cserepeket is ki kellett dobni annyira üres a padlás/pince
nem tudják a játékosokat beregisztrálni mer túl sok a szerződés erre jön egy high profile játékos aki tuti hogy nem ngyen játszik
még akkor is érthető hogy szúrja az emberek szemét ha mondjuk a fizetés nagy részét a city állja
Negritis, a vajda
DBook90
Negritis, a vajda
DBook90
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Most elbirja a keret ezeket. Mert se Fiola se Kalmar nem fog jatszani tetmeccsen, maximum perceket.Én birom a Rossit, de neki is vannak becsípődései. Kalmár olyan fos formában van, hogy hihetetlen. Fiola x hónap után most tér vissza, Nego 2023-ban még nem szerelt egyet tisztán... Lehet szólni kéne, hogy a főszponzor már kiszállt a Fehérvárból nem kötelező onnan is behívni.Ez egy jó keret, Szappanos meg, tudjuk kivel van jóban ami miatt kirobbanthatatlan eleme a keretnek 😀Szappanos nemtom, kinek a nőjét dugja, de totálisan érthetetlen a beválogatása. Egy középszer kapus, semmi több. (Mondjuk nálam Demjén sem sokkal magasabb polc, de az más téma)
zacknorb
Bálesz
Kenny
vpi
több mint 2 éve
Tudom. És? Ha szarul játszik akkor is automatikusan kerettag?Én birom a Rossit, de neki is vannak becsípődései. Kalmár olyan fos formában van, hogy hihetetlen. Fiola x hónap után most tér vissza, Nego 2023-ban még nem szerelt egyet tisztán... Lehet szólni kéne, hogy a főszponzor már kiszállt a Fehérvárból nem kötelező onnan is behívni.Nego már a Ligue1-ben kezdő, és most kell is ember oda, mert Bolla nem játszott ugye, majd csak most kezd a Servetteben, ahol közben hivatalos lett
vpi
zacknorb
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
?Ez egy jó keret, Szappanos meg, tudjuk kivel van jóban ami miatt kirobbanthatatlan eleme a keretnek 😀Szappanos nemtom, kinek a nőjét dugja, de totálisan érthetetlen a beválogatása. Egy középszer kapus, semmi több. (Mondjuk nálam Demjén sem sokkal magasabb polc, de az más téma)
zacknorb
Bálesz
Kenny