Soccer
irreális Cancelo 80-ért.Nem engedhette meg magának és a nem akartak 80 milliót kiadni egy jobbhátvédért nem ugyanazAzért vmien szinten röhejes h a Bayern nem engedhette meg magának de a Barca igenHetek kérdése gondolom, miután a fél életüket eladják megint.Oszt benevezni sikerül-e?João Cancelo to Barcelona, here we go! Manchester City and Barça are finally exchanging documents right now to get the deal signed today 🚨🔵🔴 #FCB
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 28, 2023
João, prepared to travel to Barcelona tonight.
Loan deal with buy option clause included.
…it was just matter of time. 🇵🇹 pic.twitter.com/86HuwlwxLd
Beki
alatriste
Beki
csebi
DBook90
Poloska vagyok.
A mikrofonsérós Aridane Hernandez a Rayo védelemből már 2 gólt adott nekünkPont néztem, Szivacski-szindróma eddig a srác...
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Poloska vagyok.
Szerintem még mintha pont a Murinho alatt zavarták el a Cselszkiből mintha hogy utána sokért visszavigyék.Lukaku bavállal még 60 perceket 8 milkóért 😊Jó játékos volt.
ozibozi
Éppen utánna néztem, 17 évesen már 2000 feletti játékpercet töltött a pályán az Anderlechtben. Életkorban most töltötte a 30-at, súlyban lassan a 100-at. Nem hiszem hogy ennek nem egy brutális sérülés, vagy egy drasztikus leépülés lesz a vége. de én drukkolok neki.
Tony Adams
Lukaku bavállal még 60 perceket 8 milkóért 😊Jó játékos volt.
ozibozi
Éppen utánna néztem, 17 évesen már 2000 feletti játékpercet töltött a pályán az Anderlechtben. Életkorban most töltötte a 30-at, súlyban lassan a 100-at. Nem hiszem hogy ennek nem egy brutális sérülés, vagy egy drasztikus leépülés lesz a vége. de én drukkolok neki.
Nem baj, most már van fasza damilom, elbánok velük 😆De 25 budafoki azért simán elnyomja😅Ráadásul Warrb hangosabb, mint mindenki más, folyamatosan a hasán dobol és ritmusokat ordibál.Azért egy Vasas tábort nem hasonlítsunk hozzánk főleg idegenben méretben.😛Egyébként pályaválasztói jogot szerettünk volna cserélni a Siófokkal, de nem mentek bele.Nagy fasz a siofok.tobb nezojuk lehetett volna mint mindjuk marciusban.az ujpest rendre idegrnben jatszott a siofok ellen ha nyaron volt a meccs
Így a Balatonban pancsizás helyett felbuszoztak egy négyesért (ötös lett volna, ha a nyilvánvalóan vonal mögött lepattanó labdát megadják a vakegerek), okos 😀
warr_b
YoungZeeZee
zavi27
Sixo
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
De 25 budafoki azért simán elnyomja😅Ráadásul Warrb hangosabb, mint mindenki más, folyamatosan a hasán dobol és ritmusokat ordibál.Azért egy Vasas tábort nem hasonlítsunk hozzánk főleg idegenben méretben.😛Egyébként pályaválasztói jogot szerettünk volna cserélni a Siófokkal, de nem mentek bele.Nagy fasz a siofok.tobb nezojuk lehetett volna mint mindjuk marciusban.az ujpest rendre idegrnben jatszott a siofok ellen ha nyaron volt a meccs
Így a Balatonban pancsizás helyett felbuszoztak egy négyesért (ötös lett volna, ha a nyilvánvalóan vonal mögött lepattanó labdát megadják a vakegerek), okos 😀
warr_b
YoungZeeZee
zavi27
Sixo
Poloska vagyok.
Nem engedhette meg magának és a nem akartak 80 milliót kiadni egy jobbhátvédért nem ugyanazAzért vmien szinten röhejes h a Bayern nem engedhette meg magának de a Barca igenHetek kérdése gondolom, miután a fél életüket eladják megint.Oszt benevezni sikerül-e?João Cancelo to Barcelona, here we go! Manchester City and Barça are finally exchanging documents right now to get the deal signed today 🚨🔵🔴 #FCB
Beki
alatriste
Beki
csebi
? Ezt most nem értem, bocsánat a tudatlanságért...egyébként azért eléggé tett most a vezetőség, hogy rendbe rakja a dolgokat, még ha van is bőven munka mindig.Azért vmien szinten röhejes h a Bayern nem engedhette meg magának de a Barca igenHetek kérdése gondolom, miután a fél életüket eladják megint.Oszt benevezni sikerül-e?João Cancelo to Barcelona, here we go! Manchester City and Barça are finally exchanging documents right now to get the deal signed today 🚨🔵🔴 #FCB
Beki
alatriste
Beki
csebi
Azért vmien szinten röhejes h a Bayern nem engedhette meg magának de a Barca igenamit a chelsea és a barca művel az utóbbi 2-3 évben büntetlenül az önmagában röhejes
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Azért vmien szinten röhejes h a Bayern nem engedhette meg magának de a Barca igenHetek kérdése gondolom, miután a fél életüket eladják megint.Oszt benevezni sikerül-e?João Cancelo to Barcelona, here we go! Manchester City and Barça are finally exchanging documents right now to get the deal signed today 🚨🔵🔴 #FCB
Beki
alatriste
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Ráadásul Warrb hangosabb, mint mindenki más, folyamatosan a hasán dobol és ritmusokat ordibál.Azért egy Vasas tábort nem hasonlítsunk hozzánk főleg idegenben méretben.😛Egyébként pályaválasztói jogot szerettünk volna cserélni a Siófokkal, de nem mentek bele.Nagy fasz a siofok.tobb nezojuk lehetett volna mint mindjuk marciusban.az ujpest rendre idegrnben jatszott a siofok ellen ha nyaron volt a meccs
warr_b
YoungZeeZee
zavi27
vagy nem. azért Mac Allister és Caicedo kulcsemberek voltak a középpályán, Trossard meg elöl. plusz még jön nekik a Répaliga is kettős terhelésnek... ilyenkor általában visszaesik egy csapat.A City decemberre megnyeri a bajnoksagot, a Luton meg a Burnley meg kb addigra esnek ki.Szerintem ez a Brighton éve lesz. Sima BL indulással.
A City mogotti 3 BL helyert nagyon kemeny harc lesz a Pool, Arsenal, Chelsea, MU, Spurs, Villa, Newcastle kozott, de kis szerencsevel a Brighton/Brentford duo egyike is kozel juthat.
Borbinho
Őszentsége Sobri Jóska
A City decemberre megnyeri a bajnoksagot, a Luton meg a Burnley meg kb addigra esnek ki.Szerintem ez a Brighton éve lesz. Sima BL indulással.
A City mogotti 3 BL helyert nagyon kemeny harc lesz a Pool, Arsenal, Chelsea, MU, Spurs, Villa, Newcastle kozott, de kis szerencsevel a Brighton/Brentford duo egyike is kozel juthat.
Borbinho
Azért egy Vasas tábort nem hasonlítsunk hozzánk főleg idegenben méretben.😛Egyébként pályaválasztói jogot szerettünk volna cserélni a Siófokkal, de nem mentek bele.Nagy fasz a siofok.tobb nezojuk lehetett volna mint mindjuk marciusban.az ujpest rendre idegrnben jatszott a siofok ellen ha nyaron volt a meccs
warr_b
YoungZeeZee
Hetek kérdése gondolom, miután a fél életüket eladják megint.Oszt benevezni sikerül-e?João Cancelo to Barcelona, here we go! Manchester City and Barça are finally exchanging documents right now to get the deal signed today 🚨🔵🔴 #FCB
Beki
alatriste
Oszt benevezni sikerül-e?João Cancelo to Barcelona, here we go! Manchester City and Barça are finally exchanging documents right now to get the deal signed today 🚨🔵🔴 #FCB
Beki

Liverpool Fc
João Cancelo to Barcelona, here we go! Manchester City and Barça are finally exchanging documents right now to get the deal signed today 🚨🔵🔴 #FCB
En csak hittem, de eleg brutal a sorsolasuk, benne van h 10 pont alatt kezdik az uj naptari evet.Kompanyval én azért hiszek a Burnley bentmaradásában.3 forduló alatt azért érdekesen néz ki az PL xG tabellája.A City decemberre megnyeri a bajnoksagot, a Luton meg a Burnley meg kb addigra esnek ki.
A listát vezeti a | Brighton | . 😀
Egészen durva, majd 9 a várható góljaiknak a száma (rúgtak is 9-et).
A legjobb védelme (surprise) a Citynek van miközben övék a harmadik legjobb termelt xG. Vicces, hogy a második helyen a Villa van.
alatriste
Borbinho
dugo93
Plusz nem nagyon tudott beleszolni tegnap se a meccsbe, bar teny h a Villa nagyon jol ossze van rakva, sztem realis eselyuk van a top4re.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
If Rubiales is removed as president, the RFEF is considering leaving UEFA. This could have a major impact, potentiall leading to all Spanish teams being kicked out of European competitions
Ha ebben bármi igazság van, az RFEF harakirire készül, csakhogy Luis Rubialest védje
Poloska vagyok.
A Fradi is, meg most a Kispest isEgyébként pályaválasztói jogot szerettünk volna cserélni a Siófokkal, de nem mentek bele.Nagy fasz a siofok.tobb nezojuk lehetett volna mint mindjuk marciusban.az ujpest rendre idegrnben jatszott a siofok ellen ha nyaron volt a meccs
warr_b
YoungZeeZee
Csak a Vasasnak nincs akkora respectje, hogy belemenjenek
Poloska vagyok.
Kompanyval én azért hiszek a Burnley bentmaradásában.3 forduló alatt azért érdekesen néz ki az PL xG tabellája.A City decemberre megnyeri a bajnoksagot, a Luton meg a Burnley meg kb addigra esnek ki.
A listát vezeti a | Brighton | . 😀
Egészen durva, majd 9 a várható góljaiknak a száma (rúgtak is 9-et).
A legjobb védelme (surprise) a Citynek van miközben övék a harmadik legjobb termelt xG. Vicces, hogy a második helyen a Villa van.
alatriste
Borbinho