Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 706

Beki
Oszt benevezni sikerül-e?
alatriste
Hetek kérdése gondolom, miután a fél életüket eladják megint.
Beki
Azért vmien szinten röhejes h a Bayern nem engedhette meg magának de a Barca igen
csebi
Nem engedhette meg magának és a nem akartak 80 milliót kiadni egy jobbhátvédért nem ugyanaz
DBook90
irreális Cancelo 80-ért.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
Ki hitte volna hogy az Atleti ma többet lő, mint tegnap a Fradi

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 818 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A mikrofonsérós Aridane Hernandez a Rayo védelemből már 2 gólt adott nekünk
zacknorb
Pont néztem, Szivacski-szindróma eddig a srác...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
A mikrofonsérós Aridane Hernandez a Rayo védelemből már 2 gólt adott nekünk

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 435
Lukaku bavállal még 60 perceket 8 milkóért 😊
ozibozi
Jó játékos volt.
Éppen utánna néztem, 17 évesen már 2000 feletti játékpercet töltött a pályán az Anderlechtben. Életkorban most töltötte a 30-at, súlyban lassan a 100-at. Nem hiszem hogy ennek nem egy brutális sérülés, vagy egy drasztikus leépülés lesz a vége. de én drukkolok neki.
Tony Adams
Szerintem még mintha pont a Murinho alatt zavarták el a Cselszkiből mintha hogy utána sokért visszavigyék.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
ozibozi
Jó játékos volt.
Éppen utánna néztem, 17 évesen már 2000 feletti játékpercet töltött a pályán az Anderlechtben. Életkorban most töltötte a 30-at, súlyban lassan a 100-at. Nem hiszem hogy ennek nem egy brutális sérülés, vagy egy drasztikus leépülés lesz a vége. de én drukkolok neki.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 435
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 818 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Egyébként pályaválasztói jogot szerettünk volna cserélni a Siófokkal, de nem mentek bele.
Így a Balatonban pancsizás helyett felbuszoztak egy négyesért (ötös lett volna, ha a nyilvánvalóan vonal mögött lepattanó labdát megadják a vakegerek), okos 😀
warr_b
Nagy fasz a siofok.tobb nezojuk lehetett volna mint mindjuk marciusban.az ujpest rendre idegrnben jatszott a siofok ellen ha nyaron volt a meccs
YoungZeeZee
Azért egy Vasas tábort nem hasonlítsunk hozzánk főleg idegenben méretben.😛
zavi27
Ráadásul Warrb hangosabb, mint mindenki más, folyamatosan a hasán dobol és ritmusokat ordibál.
Sixo
De 25 budafoki azért simán elnyomja😅
zacknorb
Nem baj, most már van fasza damilom, elbánok velük 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Egyébként pályaválasztói jogot szerettünk volna cserélni a Siófokkal, de nem mentek bele.
Így a Balatonban pancsizás helyett felbuszoztak egy négyesért (ötös lett volna, ha a nyilvánvalóan vonal mögött lepattanó labdát megadják a vakegerek), okos 😀
warr_b
Nagy fasz a siofok.tobb nezojuk lehetett volna mint mindjuk marciusban.az ujpest rendre idegrnben jatszott a siofok ellen ha nyaron volt a meccs
YoungZeeZee
zavi27
Ráadásul Warrb hangosabb, mint mindenki más, folyamatosan a hasán dobol és ritmusokat ordibál.
Sixo
De 25 budafoki azért simán elnyomja😅

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126

Beki
alatriste
Beki
Azért vmien szinten röhejes h a Bayern nem engedhette meg magának de a Barca igen
csebi
Nem engedhette meg magának és a nem akartak 80 milliót kiadni egy jobbhátvédért nem ugyanaz
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 915 — Így remélem megfelelek nektek.....

Beki
alatriste
Beki
csebi
? Ezt most nem értem, bocsánat a tudatlanságért...egyébként azért eléggé tett most a vezetőség, hogy rendbe rakja a dolgokat, még ha van is bőven munka mindig.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 075 — The Mathematician
csebi
amit a chelsea és a barca művel az utóbbi 2-3 évben büntetlenül az önmagában röhejes

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 480 — Lucas Scott

Beki
alatriste
Beki

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
warr_b
YoungZeeZee
zavi27

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 615 — Cowboys fan
A City decemberre megnyeri a bajnoksagot, a Luton meg a Burnley meg kb addigra esnek ki.

A City mogotti 3 BL helyert nagyon kemeny harc lesz a Pool, Arsenal, Chelsea, MU, Spurs, Villa, Newcastle kozott, de kis szerencsevel a Brighton/Brentford duo egyike is kozel juthat.
Borbinho
Szerintem ez a Brighton éve lesz. Sima BL indulással.
Őszentsége Sobri Jóska
vagy nem. azért Mac Allister és Caicedo kulcsemberek voltak a középpályán, Trossard meg elöl. plusz még jön nekik a Répaliga is kettős terhelésnek... ilyenkor általában visszaesik egy csapat.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 839 — #NoStress
A City decemberre megnyeri a bajnoksagot, a Luton meg a Burnley meg kb addigra esnek ki.

A City mogotti 3 BL helyert nagyon kemeny harc lesz a Pool, Arsenal, Chelsea, MU, Spurs, Villa, Newcastle kozott, de kis szerencsevel a Brighton/Brentford duo egyike is kozel juthat.
Borbinho
Szerintem ez a Brighton éve lesz. Sima BL indulással.

több mint 2 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 641 — Amerikai sportok rajongója
warr_b
YoungZeeZee
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Törölt felhasználó

Beki
alatriste
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Beki

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
3 forduló alatt azért érdekesen néz ki az PL xG tabellája.
A listát vezeti a | Brighton | . 😀
Egészen durva, majd 9 a várható góljaiknak a száma (rúgtak is 9-et).
A legjobb védelme (surprise) a Citynek van miközben övék a harmadik legjobb termelt xG. Vicces, hogy a második helyen a Villa van.
alatriste

Borbinho
Kompanyval én azért hiszek a Burnley bentmaradásában.
dugo93
En csak hittem, de eleg brutal a sorsolasuk, benne van h 10 pont alatt kezdik az uj naptari evet.

Plusz nem nagyon tudott beleszolni tegnap se a meccsbe, bar teny h a Villa nagyon jol ossze van rakva, sztem realis eselyuk van a top4re.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Újabb hatalmas agyfasz
If Rubiales is removed as president, the RFEF is considering leaving UEFA. This could have a major impact, potentiall leading to all Spanish teams being kicked out of European competitions
Ha ebben bármi igazság van, az RFEF harakirire készül, csakhogy Luis Rubialest védje

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
warr_b
YoungZeeZee
A Fradi is, meg most a Kispest is
Csak a Vasasnak nincs akkora respectje, hogy belemenjenek

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 647
3 forduló alatt azért érdekesen néz ki az PL xG tabellája.
A listát vezeti a | Brighton | . 😀
Egészen durva, majd 9 a várható góljaiknak a száma (rúgtak is 9-et).
A legjobb védelme (surprise) a Citynek van miközben övék a harmadik legjobb termelt xG. Vicces, hogy a második helyen a Villa van.
alatriste

Borbinho
Kompanyval én azért hiszek a Burnley bentmaradásában.